レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har stor ros til Spring Copenhagen. Jeg havde bestilt en vare, og kunne ikke forstÃ¥ at jeg ikke fik ordrebekrÊftelse. Da jeg sÃ¥ at pengene blev hÊvet bad jeg om en opringning. Der blev straks... もっず芋る

Jeg kÞbte deres hund Happy som julegave til min mormor, og vi blev meget positivt overraskede, da hun pakkede den ud. Kvaliteten er virkelig hÞj, og designet er bÃ¥de sÞdt og elegant. Den stÃ¥r nu pÊn... もっず芋る

䌁業が回答したした

Utrolig dÃ¥rlig service i forhold til levering. Og en ordre kan faktisk ikke annulleres nÃ¥r der fÞrst er lavet en aftale og ordren endda er betalt. En uge senere og sÃ¥ denne besked - Simpelthe... もっず芋る

䌁業が回答したした

vi fik tilbage i 2023 en Matilda Koala med indgraveret navn og fÞdselsdato, min sÞn gav desvÊrre den pind der sad pÃ¥ flaget til vores hund som sÃ¥ har troet det var et tykkeben🫣 Ved forspÞrgsel... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

Spring Copenhagen is a Danish design company rooted in the Scandinavian design tradition. Our skilled designers' attention to detail ensures that our products are not only beautiful and poetic gifts for any occasion, but that they also arouse curiosity and have the potential to become new classics that age gracefully and are passed down through generations.

4.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 26ä»¶

レビュヌを曞く

jeg kÞbte i december 2 emner

jeg kÞbte i december 2 emner hos spring copenhagen, 2 trÊfigurer til 149,00 plus porto den ene var en skildpadde og en sÊl, jeg betalte med mobile pay, der skete åbenbart en fejl med betalingen og ordren, så efter en stor indsats fra spring copenhagen har de fundet ud af problemet, så jeg får mine små dyr, så mange tak for det.

2024幎12月12日

Spring Copenhagen からの回答

Hej JÞrgen. Tak for din anmeldelse, og jeg er virkelig ked af forvirringen omkring din ordre. Som vi har vÊret i kontakt om på mail, fandt vi ud af, at belÞbene var blevet overfÞrt direkte til vores MobilePay uden at en ordre blev oprettet, hvilket betyder, at ordrerne aldrig kom ind i vores system. Heldigvis er vi nu kommet til bunds i det, og jeg har oprettet din ordre manuelt, så dine trÊfigurer er på vej til dig inden lÊnge.

Jeg er glad for, at vi kunne finde en lÞsning, og jeg håber, du bliver rigtig glad for dine figurer, når de når frem.
Mvh. Turið, Kundeservice

Utrolig dårlig service i forhold til

Utrolig dårlig service i forhold til levering.
Og en ordre kan faktisk ikke annulleres når der fÞrst er lavet en aftale og ordren endda er betalt.

En uge senere og så denne besked - Simpelthen bare ikke godt nok og ekstrem dårlig kunde-service

KÊre kunde

I forbindelse med din ordre må jeg desvÊrre informere dig om, at vi ikke kan levere ordren, da Snowball er udsolgt. Din ordre er derfor blevet annulleret og pengene vil blive frigivet til din konto inden for et par hverdage. Jeg beklager mange gange.

2024幎12月5日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Kim. Jeg er virkelig ked af at hÞre om din oplevelse, og jeg kan godt forestille mig, hvor frustrerende det må vÊre at få din ordre annulleret en uge efter, du har lagt den. Jeg vil gerne sige undskyld for dette.

DesvÊrre opdagede vi, at Snowball var udsolgt på grund af en teknisk fejl i vores lager. Dette resulterede i, at vi måtte annullere ordren. Vi tager denne situation til os og har forsÞgt at kigge nÊrmere på vores processer for at undgå, at noget lignende sker igen i fremtiden. Vi håber, du vil give os en chance for at gÞre det bedre fremover.
Mvh. Turið, Kundeservice

Hurtigt levering og fine varer

Spring Copenhagen からの回答

Hej Birgitte. Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er rigtig glad for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os. Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen igen snart.

Spring Copenhagen からの回答

Hej Tonny. Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores levering. Hav en fantastisk dag!

Defekt peberfugl erstattet

Vi havde fÃ¥et et peberfugl i gave som gik i stykker. Vi havde ingen kvittering og vidste ikke hvor den var kÞbt, men vi fik en ny uden beregning. Super service👍

2024幎10月14日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Rene. Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores service – det betyder meget for os! Hav en dejlig dag.

hurtig ekspedition

Spring Copenhagen からの回答

Hej Jane. Tak for din anmeldelse! Jeg er glad for at hÞre, at du har haft en god oplevelse. Vi sÊtter stor pris på din feedback. Hav en skÞn dag, og du er altid velkommen tilbage.

fik hurtig pakken,derfor vil jeg give5

fik hurtig pakken,derfor vil jeg give5 stjernerj dejlig oplevelse tsk for det,de er hurtige dejligt,

Spring Copenhagen からの回答

Hej Inger. Tusind tak for de fem stjerner. Jeg er virkelig glad for at hÞre, at du havde en god oplevelse med at handle hos os. Det betyder meget for os - hav en fantastisk dag, og du er altid velkommen tilbage!

Virkelig hurtig levering

Virkelig hurtig levering, samt super produkt

Spring Copenhagen からの回答

Hej Preben. Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er så glad for at hÞre, at du er tilfreds med både levering og ordre. Det betyder rigtig meget for os. Hav en fantastisk dag!

Super hurtig perfekt service

Super service, nem og hurtig levering.
Perfekt indpakning - kun ros herfra.

Spring Copenhagen からの回答

Hej Eva. Tusind tak for de sÞde ord. Jeg er virkelig glad for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med bÃ¥de service, levering og indpakning. Du er altid meget velkommen – vi glÊder os til at betjene dig igen!

Fin vare

Hurtig behandling og afsendelse af ordre. Fin vare.

2024幎9月24日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Pia. Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er virkelig glad for at hÞre, at du er tilfreds med din ordre. Håber at se dig igen snart på shoppen. Mvh. Turið

Flotte ting

Fik mine ting hurtigt og er SÅ glad for dem.

2024幎9月24日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Betina. Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Jeg er rigtig glad for at hÞre, at du er tilfreds med din ordre, og at den kom frem hurtigt. Hvis du har spÞrgsmål eller brug for hjÊlp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Mvh. Turið

Jeg fik det jeg bestilte

Jeg fik det jeg bestilte , hurtig og nemt

Spring Copenhagen からの回答

Hej Hanne. Mange tak for din anmeldelse! Dejligt, at du er tilfreds, og at alt gik hurtigt og nemt. Jeg håber at se dig på vores shop en anden god gang. Mvh. Turið

super service smukke varer

Spring Copenhagen からの回答

Hej Henriette. Tusind tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at hÞre, at du er glad for både vores service og dine varer. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen. Mvh. Turið

Meget Hurtig Levering

Hurtig levering, god service
Det er altid dejligt at modtage en pakke fyldt med skÞnne figurer, der skaber glÊde

Spring Copenhagen からの回答

Hej. Tusind tak for din skÞnne anmeldelse. Jeg er så glad for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores service og levering af din ordre. Det er dejligt, at figurerne skaber glÊde, da det er lige prÊcis det, vi håber på! Mvh. Turið, Kundeservice

DÃ¥rlig indpakning

Forsendelses indpakningen var alt for dårlig og forårsagede at kassen var bÞjet og den ene låge ind til kassen var gået i stykker.

Spring Copenhagen からの回答

Hej Anette. Tak for din anmeldelse, og tusind tak for at gÞre os opmÊrksomme på problemet. Jeg er virkelig ked af at hÞre, at indpakningen ikke levede op til dine forventninger, og at det har medfÞrt skader på kassen. Det er absolut ikke meningen.

Hvis du ikke allerede har kontaktet os, vil vi gerne hjÊlpe med at finde en lÞsning. Du er meget velkommen til at skrive til os på shop@springcopenhagen.com, så vi kan hjÊlpe dig videre.

Fine og sjove produkter

Fine og sjove produkter. Hurtig levering.

2024幎7月26日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Carl. Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det er skÞnt at hÞre, at du er glad for vores produkter, og at leveringen gik hurtigt. Vi håber at se dig igen snart. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Obs hver opmÊrksom pÃ¥ at der er Mega

Obs hver opmÊrksom på at der er Mega dårlig service i forhold til kÞb der skal retur!!

2024幎7月8日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Lone. Jeg er utroligt ked af, at du har haft en dårlig oplevelse med vores returneringsproces. Vi strÊber altid efter at levere den bedste kundeservice, så det er virkelig Êrgerligt, at den ikke lever op til forventningerne.

Nu har vi skrevet sammen på mail og fundet en lÞsning, så du kan returnere din ordre. Men jeg hÞrer dog meget gerne fra dig på mail igen, hvis du har yderligere feedback, der kan hjÊlpe os med at blive endnu bedre. Jeg håber at hÞre fra dig. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Ualmindelig god kundeservice

Ualmindelig god kundeservice. Jeg havde bestilt stor og lille svane samt en lampe. Der var fejl i deres lagerstatus så den store svane var desvÊrre ikke på lager. Jeg ville så have annulleret hele ordren , men den nåede ikke at blive stoppet. Som kompensation fik jeg refunderet belÞbet på den lille svane.
Lampen var desvÊrre defekt med en lÞs forbindelse. Jeg fik hurtigt tilsendt en ny og skulle blot kasserer den defekte.
Jeg handler bestemt der igen.

2024幎7月8日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Pia. Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os! Jeg beklager, at der var nogle udfordringer undervejs, men jeg er glad for, at vi kunne lÞse det hurtigt og vende din oplevelse. Jeg er glad for at hÞre, at du vil handle hos os igen! Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage. Mvh. Turið

Hurtig og fin produkt

Hurtig og fin produkt

2024幎6月24日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Grethe. Tak for din anmeldelse - dejligt, du har haft en god oplevelse med at handle hos os. Kom endelig igen! Mvh. Turið, Spring Copenhagen