レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har stor ros til Spring Copenhagen. Jeg havde bestilt en vare, og kunne ikke forstÃ¥ at jeg ikke fik ordrebekrÊftelse. Da jeg sÃ¥ at pengene blev hÊvet bad jeg om en opringning. Der blev straks... もっず芋る

Jeg kÞbte deres hund Happy som julegave til min mormor, og vi blev meget positivt overraskede, da hun pakkede den ud. Kvaliteten er virkelig hÞj, og designet er bÃ¥de sÞdt og elegant. Den stÃ¥r nu pÊn... もっず芋る

䌁業が回答したした

Utrolig dÃ¥rlig service i forhold til levering. Og en ordre kan faktisk ikke annulleres nÃ¥r der fÞrst er lavet en aftale og ordren endda er betalt. En uge senere og sÃ¥ denne besked - Simpelthe... もっず芋る

䌁業が回答したした

vi fik tilbage i 2023 en Matilda Koala med indgraveret navn og fÞdselsdato, min sÞn gav desvÊrre den pind der sad pÃ¥ flaget til vores hund som sÃ¥ har troet det var et tykkeben🫣 Ved forspÞrgsel... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

Spring Copenhagen is a Danish design company rooted in the Scandinavian design tradition. Our skilled designers' attention to detail ensures that our products are not only beautiful and poetic gifts for any occasion, but that they also arouse curiosity and have the potential to become new classics that age gracefully and are passed down through generations.

4.5

4.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 26ä»¶

レビュヌを曞く

Skrev mig op på venteliste på 5 Spring Birds - alt gik galt og fik en dårlig undskyldning

Skrev mig op på venteliste på 5 Spring Birds tilbage i maj måned 24. Spurgte til dem i juni og fik oplyst, at de ville komme i aug. 24.
Den 5. juli 24 modtager jeg lÞbende besked om at forskellige Spring Birds er kommet på lager. Jeg bestiller med det samme (som jeg lÞbende får besked på, at de er kommet på lager) 10 Spring Birds. Dvs. at jeg har vÊret ret hurtig til at sende min ordre. Får efterfÞlgende en ordrebekrÊftelse, hvori der stå, at de er ved at gÞre min ordre klar til afsendelse.
Jeg spurgte efterfÞlgende ved mail, om jeg kunne bruge min rabatkode. I samme mail skrev jeg min glÊde over, at det var muligt at bestille Spring Birds igen, og jeg glÊdede mig til at modtage min bestilling.
Den 8. juli kl. 15.54. Fik svar, at det kunne jeg godt. Derudover blev det oplyst, at der var gået fejl i deres bestilling/lager, og 2 slags Spring Birds var ikke på lager. Om jeg stadig Þnskede de resterende Spring Birds?
1. Hvordan kan der gå fejl, når jeg har bestilt så hurtigt efter besked om, at de var på lager?
2. Når der er en vare, der ikke er tilgÊngelig, sendes der normalt en ny ordrebekrÊftelse med forsinkelse på de varer der ikke er hjemme.
SelvfÞlgelig Þnskede jeg min resterende ordre, hvilket jeg besvarede den 10. juli.
Kunne se, at der samme dag var kommet en mail fra en anden ansat i Spring Copenhagen, der stod blot: Din ordre er blevet annulleret. TÊnkte, at dette måtte vÊre en fejl.
Afventede svar på mail vedr. at jeg selvfÞlgelig Þnskede min resterende ordre.
Den fik jeg så i dag den 11. juli, med fÞlgende undskyldning:
Der var sket et fejl på deres lager, og de havde ikke fået nogen Spring Birds på lager alligevel. De ville fÞrst komme i slut august/start sept. måned 24.

Undskyld, men det er svÊrt at tro på og en ret dårlig undskyldning. Kan ikke fÞrst få en fuld ordrebekrÊftelse. Derefter en mail omkring, at 2 slags ikke var på lager alligevel (den ansatte havde fået oplyst et sted fra, at disse ikke lÊngere var tilgÊngelige), om jeg stadig Þnskede de resterende og så til sidst få en mail om, at de faktisk ikke har haft nogen Spring Birds på lager. Det er simpelthen en rigtig dårlig undskyldning for, at de er kommet til at slette min ordre.
Til orientering: Spring Bird Bright Bronze, som jeg bla. havde bestilt, den er på lager, så hvorfor slette min ordre ??????

Det er simpelthen rigtig dårlig stil Spring Copenhagen.

Har altid vÊret meget glad for jer og kÞbt mange af jeres produkter.

En magen til ligegyldighed overfor sine kunder, der på ingen måde er god service.

Venligst Ina RÃŒssell

2024幎7月11日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Ina. Jeg er virkelig ked af at hÞre om din oplevelse med at handle hos os, og jeg kan godt forstå din frustration. FÞrst og fremmest vil jeg gerne undskylde for det besvÊr, du har oplevet.

Vi oplevede en stor teknisk fejl, som vi forsÞgte at håndtere så godt som muligt. Fejlen har gjort, at vi kigger grundigt på vores processer i forhold til ordrer og kommunikation, så vi undgår lignende situationer i fremtiden. Vi sÊtter stor pris på din feedback og håber, at du vil kontakte os på mail, så vi kan få rettet op på din oplevelse. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Super fin handel

Super fin handel - handler bestemt med Spring Copenhagen igen. Tryg og hurtig handel og levering 😎😎😎

2024幎6月24日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Bente. Tusind tak for den fine anmeldelse! Det er kun dejligt at hÞre. Vi ser frem til at se dig på shoppen en anden god gang. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Fin kundeservice

Jeg kÞbte D. 25/4 en peberfugl og en saltpingvin på hjemmesiden, hentede dem i pakkeshop d 28/4 ( sÞndag ) og ser detsvÊrre at saltpingvinen har en fejl/skade, skriver til kundeservice, vedhÊfter billede, Mandag svarer de og bliver tilbudt enten penge retur eller ny pingvin, takker ja tak til en ny, og bliver bedt om at sende den anden retur. Modtager en betalt retur label. Onsdag modtager jeg den nye, inden jeg når at sende den anden retur ( sku lige ha printet retur sedlerne ud )
SÃ¥ selvom det trÊls med skadet/fejl pÃ¥ varer. For de 5⭐ For hurtig og god kundeservice 🙏

2024幎4月29日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Sara. Tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for, at vi kunne vende din oplevelse, samt at din nye Saltpingvin er kommet godt frem. Hav en skÞn dag! Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Det er nogle flotte ting I har

Det er nogle flotte ting I har, det er ikke sidste gabg jeg handler hos jer.

2024幎4月24日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Inge-Bett. Tak for de fem stjerner. Det er dejligt at hÞre, du vil kigge forbi en anden gang - det ser vi frem til. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

SvÊrt god kundeservice

I mars hadde jeg en bestilling hos Spring Copenhagen. De var raske til å sende varene og alle figurene var alldeles bedårende. Ved en feiltakelse ble varene sendt med UPS som er en svÊrt usÞriÞs aktÞr. Noen uker etter at varene var mottatt, fikk jeg en regning på kr. 658,-. UPS sa at dette var for toll og moms. Jeg betalte regningen, men det viste seg at jeg allerede hadde betalt moms da dette er inkludert i prisen. Da jeg klagde til Spring Copenhagen fikk jeg overfÞrt pengene jeg hadde betalt til UPS med en gang. Dette synes jeg er helt fantastisk kundeservice siden jeg hadde sett for meg at jeg selv måtte ta kampen med UPS. NB: Nå sendes varene med GLS og det jeg har opplevd vil nok derfor ingen andre kunder oppleve. Tusen takk til Turið på kundeservice!

2024幎3月22日

Spring Copenhagen からの回答

Hej. Tusind tak for den fine anmeldelse og de fem stjerner - hvor dejligt, at vi kunne lÞse det! Jeg håber, at du har lyst til at kigge forbi vores shop en anden god gang. Hav en skÞn dag. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

SkÞn lille fugl

SkÞn lille fugl. Hurtig levering

Spring Copenhagen からの回答

Hej Marian. Tak for din skÞnne anmeldelse - vi håber, du får lyst til at kigge forbi vores shop en anden god gang. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

SkÞnne trÊ figurer/ dyr til hjemmet

Hurtig levering. 👏🏌👏🏌👏🏌👏🏌👏🏌

Spring Copenhagen からの回答

Hej Mariann. Ej, hvor dejligt at hÞre! Jeg er glad for, at vores figurer har fundet sig godt til rette i dit hjem. Hav en dejlig dag. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

God service. Hurtig levering

Spring Copenhagen からの回答

Hej Pia. Tak for din fine anmeldelse - den er vi glad for! Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Lyn hurtigt levering

Lyn hurtigt levering. Fuld tilfredshed.

Spring Copenhagen からの回答

Hej Heidi. Dejligt at hÞre, du er tilfreds - vi håber at se dig igen en anden god gang. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Hunde og ville dyr

De gÞr at når jeg bisteller hjem og det kommer blir jeg glad få dyrene ligner rigtig hunde fugle og de ville dyr er som de ser ud i virklihedn

Spring Copenhagen からの回答

Hej Eva. Tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Dejligt, at vores dyr bringer glÊde ind i hjemmet - vi synes også, at de er ret sÞde. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Super hurtig levering

Super hurtig levering 👍

2024幎2月23日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Christian. Tak for at tage dig tiden til at give os en anmeldelse. Dejligt, at du er tilfreds med din oplevelse med at handle hos os. Kom endelig igen en anden gang! Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Utrolig hurtig levering.

Utrolig hurtig levering.

2024幎2月23日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Lene. Tak for din anmeldelse. Dejligt, at du er tilfreds med vores leveringstid. Hav en skÞn dag. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Altid en fornÞjelse at handle hos Jer 🀗Altid god og hurtig betjening og

Altid god og hurtig betjening og levering 👍🏻🀗😊
Og dejligt med Jeres rabatter og tilbud 💪🏻

2024幎1月27日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Bent og Tanja. Tak for anmeldelsen! Det er dejligt, I er glade for at handle hos os - det sÊtter vi stor pris på. Rigtig dejlig dag. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

alt fungerede som det skulle

alt fungerede som det skulle, samt hurtig levering

Spring Copenhagen からの回答

Hej Joan. Tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner. Vi håber, du har lyst til at kigge forbi vores shop en anden gang! God dag. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

God og hurtig levering

Spring Copenhagen からの回答

Hej Inge. Tak for de fem stjerner. Dem er vi utroligt glade for! Også godt at hÞre, du er tilfreds med vores leveringstid. Hav en skÞn dag. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Alt fungere som forventeligt

Alt fungere som forventeligt

Spring Copenhagen からの回答

Hej Henning. Dejligt, at du er tilfreds med at handle hos os - vi håber på at se dig på shoppen en anden god gang. Hav en dejlig dag. Mvh. Turið, Spring Copenhagen