レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har stor ros til Spring Copenhagen. Jeg havde bestilt en vare, og kunne ikke forstÃ¥ at jeg ikke fik ordrebekrÊftelse. Da jeg sÃ¥ at pengene blev hÊvet bad jeg om en opringning. Der blev straks... もっず芋る

Jeg kÞbte deres hund Happy som julegave til min mormor, og vi blev meget positivt overraskede, da hun pakkede den ud. Kvaliteten er virkelig hÞj, og designet er bÃ¥de sÞdt og elegant. Den stÃ¥r nu pÊn... もっず芋る

䌁業が回答したした

Utrolig dÃ¥rlig service i forhold til levering. Og en ordre kan faktisk ikke annulleres nÃ¥r der fÞrst er lavet en aftale og ordren endda er betalt. En uge senere og sÃ¥ denne besked - Simpelthe... もっず芋る

䌁業が回答したした

vi fik tilbage i 2023 en Matilda Koala med indgraveret navn og fÞdselsdato, min sÞn gav desvÊrre den pind der sad pÃ¥ flaget til vores hund som sÃ¥ har troet det var et tykkeben🫣 Ved forspÞrgsel... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

Spring Copenhagen is a Danish design company rooted in the Scandinavian design tradition. Our skilled designers' attention to detail ensures that our products are not only beautiful and poetic gifts for any occasion, but that they also arouse curiosity and have the potential to become new classics that age gracefully and are passed down through generations.

4.5

過去12か月のレビュヌ数: 26ä»¶

レビュヌを曞く

2023幎3月22日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Kirsten. Tak for de sÞde ord. Vi sÊtter pris på, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse, samt at du er tilfreds med vores leveringstid. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt
Stod og manglede en gave

2023幎3月21日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Karin. Dejligt at du kunne finde lidt inspiration blandt vores sortiment. Jeg håber, at modtageren blev glad for gaven. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Så skÞnne trÊdyr

Jeg elsker Spring Copenhagens trÊfigurer, og de er af så god kvalitet. Man får hurtigt leveret sine trÊfigurer, og de er forsvarlig pakket ind

2023幎3月8日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Pernille. Tak for din varme anmeldelse! Det glÊder os meget at hÞre, at du elsker vores trÊfigurer, og at du er tilfreds med både kvaliteten af produkterne og leveringsoplevelsen. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Elsker at handle på jeres side

Elsker at handle pÃ¥ jeres side. Har snart de fleste af jeres trÊfigurer og dem elsker jeg ogsÃ¥. 🐕🐈🐚🊭🐀🐘🊛🊌🐢🐵🐞 Og glÊder mig rigtig meget til jeres egern kommer i handlen 🐿🐿🥰

2023幎2月23日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Gitte. Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at hÞre, at du elsker at handle på vores side, og at du er en dedikeret samler af vores trÊfigurer - og hvis du ikke allerede ved det, har de sÞde egern endelig fundet vej til shoppen. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Thekanden spilder. Den er flot, men virker ikke

Vi havde fået thekanden i en gave. DesvÊrre var låget for stort så det passede ikke i. Derefter fik vi den byttet til en ny. Det viser sig dog at produktet er rent design og intet funktionalitet da tuden er alt for lille, hvilket betyder at the spilder ud over det hele hver gang man bruger den.

2022幎12月23日

Spring Copenhagen からの回答

KÊre Simon. Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse med Tekanden. På den positive side har din oplevelse fÞrt til, at vi har lavet QC på Tekanden igen, og når den kommer på lager igen, så burde låget passe. Du er velkommen til at skrive til mig på ckl@springcopenhagen.com, hvis du vil give produktet en chance mere. Mvh Christian

Hvorfor !!!

Hvorfor skal det vÊre så besvÊrligt at bytte eller returnere en vare. Andre vedlÊgger en retur fragt seddel og belÞbet fratrÊkkes.
Vil nok ikke handle der igen !!!

2023幎2月6日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Hanne. Tak for din feedback og anmeldelse. Det er noget, vi lÞbende har overvejet, men p.t. har vi ikke den mulighed. Man kan dog altid henvende sig til os, og så sender vi en returlabel. Jeg håber, du en dag alligevel får lyst til at handle hos os. Mvh Christian

nem hurtig handel

2023幎1月29日

Spring Copenhagen からの回答

Hvor er vi glade for, at du er tilfreds med din handel på vores shop. Tak for din anmeldelse. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Godt indpakket

Godt indpakket , og meget hurtig levering 👍

2023幎1月25日

Spring Copenhagen からの回答

Tak for din fine anmeldelse. Det glÊder os, at du er tilfreds med vores håndtering af indpakning og levering. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Retur - langsom ekspedition

Jeg sendt d. 2/1-23 en returpakke afsted. D. 11/1-23 skriver jeg til jeres kundeservice, da jeg endnu ikke har hÞrt noget. I svarer d. 13/1-23 at I godt kan se at pakken er modtaget, men at jeres lager ikke har orienteret om, at de har modtaget den retur. I vil dog godt tilbagefÞre pengene med det samme. Jeg svarer jer den samme dag d. 13/1-23. Nu er det d. 19/1-23 - jeg har ikke hÞrt yderligere fra jer og heller ikke modtaget mine penge retur.

2023幎1月12日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Nicklas. Det lyder som en virkelig trÊls oplevelse, det er jeg meget ked af at hÞre. Jeg håber dog, at du fik dine penge retur. Indimellem kommer der returvarer ind, som ikke bliver registreret korrekt, og det har så vÊret tilfÊldet her. Jeg skal igen beklage den langsommelige returproces, det er ikke i orden, og det er absolut heller ikke normen. Mvh Christian

Flotte trÊfigurer

KÞbte en julegave hos jer. Modtageren blev meget glad.
Superhurtig levering. Handler gerne hos jer igen :)

2022幎12月29日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Trine. Hvor er det dejligt, at vedkommende blev glad for julegaven. Tak for din positive anmeldelse. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Fan af de flotte trÊfigurer

Fan af de flotte trÊfigurer. God, overskuelig shop med gode tilbud i ny og nÊ.

2022幎12月12日

Spring Copenhagen からの回答

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du er fan af vores trÊfigurer. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Jeg elsker produkterne

Jeg elsker produkterne, så det er bare fint at kunne bestille enkelt og nemt på nettet og få leveret to dage efter... fantastisk service. Tak

2022幎11月26日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Sabine. Tak for de fine ord. Det glÊder os, at du er tilfreds med vores service og levering. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

SkÞnne lysestager (Åkanden)

SkÞnne lysestager (Åkanden). Kan bruges hele Ã¥ret. Her til jul har jeg pyntet med gran og kugler. Har tidligere kÞbt et par figurer, som ogsÃ¥ er skÞnne at se pÃ¥. Kan kun anbefales. Katten Faith blev til en fÞdselsdagsgave til min veninde (hun elsker katte)

2022幎11月30日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Anne. Tak for den fine anmeldelse. Dejligt at hÞre, at Åkanden bringer glÊde i dit hjem - og sikke en god idé at pynte den med gran og julekugler. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Hurtig levering og mange tak for

Hurtig levering og mange tak for overraskelsen

God jul til jer 🎅🧑‍🎄

2022幎11月20日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Malene. SkÞnt at hÞre, at du er tilfreds med vores leveringstid - og et (lidt) forsinket glÊdelig jul til dig. Mvh. Turið, Spring Copenhagen