レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har stor ros til Spring Copenhagen. Jeg havde bestilt en vare, og kunne ikke forstÃ¥ at jeg ikke fik ordrebekrÊftelse. Da jeg sÃ¥ at pengene blev hÊvet bad jeg om en opringning. Der blev straks... もっず芋る

Jeg kÞbte deres hund Happy som julegave til min mormor, og vi blev meget positivt overraskede, da hun pakkede den ud. Kvaliteten er virkelig hÞj, og designet er bÃ¥de sÞdt og elegant. Den stÃ¥r nu pÊn... もっず芋る

䌁業が回答したした

Utrolig dÃ¥rlig service i forhold til levering. Og en ordre kan faktisk ikke annulleres nÃ¥r der fÞrst er lavet en aftale og ordren endda er betalt. En uge senere og sÃ¥ denne besked - Simpelthe... もっず芋る

䌁業が回答したした

vi fik tilbage i 2023 en Matilda Koala med indgraveret navn og fÞdselsdato, min sÞn gav desvÊrre den pind der sad pÃ¥ flaget til vores hund som sÃ¥ har troet det var et tykkeben🫣 Ved forspÞrgsel... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

Spring Copenhagen is a Danish design company rooted in the Scandinavian design tradition. Our skilled designers' attention to detail ensures that our products are not only beautiful and poetic gifts for any occasion, but that they also arouse curiosity and have the potential to become new classics that age gracefully and are passed down through generations.

4.5

4.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 26ä»¶

レビュヌを曞く

Smukke ting og leverer hurtigt

I laver smukke ting og leverer hurtigt👍

2023幎4月29日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Kirsten. Mange tak for fem stjerner og de fine ord. Du er altid velkommen til at kigge forbi vores shop en anden god gang. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

TrÊ dyrene

Fint kvalitet af jeres varer, sÊrlig jeres trÊdyr

2023幎4月29日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Anne Marie. Tak for de sÞde ord om vores trÊdyr. Vi er også selv helt vilde med dem! Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Godt sted at handle

Godt sted at handle.
De fineste trÊ arbejder sÊlger de.
Kan varmt anbefales.

Spring Copenhagen からの回答

Hej Susanne. Tak for din anbefaling - vi er glade for, at du er glad for vores produkter. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Dét hele gik bare som dét skulle

Dét hele gik bare som dét skulle. Sidder og glÊder mig til at bestille igen.

Spring Copenhagen からの回答

Hej Ulla. Det er vi meget glade for at hÞre, og tak for at tage dig tiden til at skrive en anmeldelse. Vi glÊder os til at se dig på vores shop igen. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter. Mega god kvalitet. Super service.

Spring Copenhagen からの回答

Hej Tanja. Sikke nogle fine ord! Det er vi glade for at hÞre, og vi håber på at se dig på vores shop en anden god gang. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Fin handel

Jeg kÞbte en vare der ikke var i orden. Da jeg ringede fik jeg at vide at jeg nok skulle få en ny og at jeg bare kunne beholde den skadede

2023幎1月24日

Hej Vita
Tusind tak for de fem stjerner, dem sÊtter vi stor pris på. Dejligt at hÞre, at du fik tilsendt et nyt produkt - det er det mindste vi kan gÞre, når du modtager et produkt, der er i stykker. Mvh. Andrea, Spring Copenhagen.

Meget godt da

2023幎3月21日

Spring Copenhagen からの回答

KÊre Anni. Tak for din anmeldelse. Den sÊtter vi stor pris. Vi håber, du får lyst til at handle hos igen en anden dag. Mvh Christian

Hurtig levering, god service👏

2023幎3月26日

Hej Linda
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du fik din bestlling hurtigt, og at du oplevede god service. Vi håber, at du snart vil handle hos os igen. Mvh. Andrea, Spring Copenhagen.

God og hurtig service 🌞

2023幎3月26日

Hej Randi
Tak for 5 stjerner og en din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores service, og at leveringen var hurtig. Vi ser frem til at fortsÊtte med at betjene dig i fremtiden. Mvh. Andrea, Spring Copenhagen.

Super service og hurtig levering

Spring Copenhagen からの回答

Hej Lise Lotte. Tak for din anmeldelse. Det er skÞnt at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores service, og at leveringen var hurtig. Vi strÊber altid efter at give vores kunder den bedste oplevelse muligt, og din feedback er meget vÊrdsat. Mvh. Andrea, Spring Copenhagen.

Hurtig ekspedition og en meget fin

Hurtig ekspedition og en meget fin vare🥰🥰

Spring Copenhagen からの回答

Hej Gerda. Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at din ordre blev hurtigt ekspederet, og at du er tilfreds med det du har modtaget. Vi ser frem til at betjene dig igen. Mvh. Andrea, Spring Copenhagen.

Hurtig levering og god kommunikation

Hej Lise
Tak for de 5 stjerner og de sÞde ord. Vi er glade for at hÞre, at du oplevede en hurtig levering og god kommunikation. Vi sÊtter stor pris på din feedback, og er glade for, at du har taget dig tid til at anmelde os. Mvh. Andrea, Spring Copenhagen.

Lynhurtig betjening

Hej Ingelise
Tak for din anmeldelse, den sÊtter vi stor pris på. Dejligt at hÞre, at du oplevede lynhurtigt betjening. Vi håber, at du vil handle hos os igen. Mvh. Andrea, Spring Copenhagen.

Jeg elsker jeres dyr

Spring Copenhagen からの回答

Hej Ellen. Tak for din anmeldelse – jeg er sikker pÃ¥, at vores trÊdyr ogsÃ¥ elsker at bo hjemme hos dig.
Vi håber, at du vil handle hos os snarest igen. Mvh. Andrea, Spring Copenhagen.