Springstorie er mit nye yndlingssted at handle tÞj pÃ¥ nettet! De har det smukkeste tÞj i alverdens farver, og fÞlger man dem pÃ¥ Instagram, kan man ogsÃ¥ se Anne prÞve tÞjet pÃ¥ selv. Det fungerer! Hurti... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super god kundeservice! Jeg havde kÞbt et par Þreringe og en skjorte. Skjorten var desvÊrre ikke pÃ¥ lager alligevel og jeg fik en mail med informationen og tilbuddet om at finde noget andet. Jeg valgt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super god service og hurtig levering! Min pakke var sÃ¥ fint pakket ind i det flotteste silkepapir med glimmer, en lille haribo slikpose og mine varer - men derudover ogsÃ¥ en skÞn lille personlig hilse... ãã£ãšèŠã
Jeg har handlet hos Springstorie nogle gange efterhÃ¥nden, og gang pÃ¥ gang oplever jeg fuldstÊndig fantastisk service hos Anne. Hun gÃ¥r langt for den gode service, og det betyder, at jeg elsker at han... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Webshop med danske og internationale brands.
é£çµ¡å
ãã³ããŒã¯
- springstorie.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super levering ð
SÃ¥ god service og pakken kom med detâŠ
SÃ¥ god service og pakken kom med det samme. SKÃNNE piger og skÞn webshop ð
Nem og god handel
Super nem og god handel, med en fin personlig hilsen. Kan varmt anbefales.
Super god kvalitet af kundeservice ogâŠ
Super god kvalitet af kundeservice og hurtig levering
Der står gratis ombytte til anden str
Der står gratis ombytte til anden str. ville ombytte til anden str, men da denne ikke var på lager var det mit problem og jeg måtte betale fragten, så er det jo ikke gratis hvis en strÞrrelse ikke passer.

Springstorie ããã®åç
Dejlig oplevelse
Jeg ringede til dem og de sÞrgede for, at jeg kunne hente mit kÞb hos dem med det samme. De var så sÞde og hjÊlpsomme- virkelig god oplevelse. Jeg kan kun anbefale :)
Bedste serviceð
Flott butikk og rask levering ð
Der er intet at klage over.
Fineste forretning :)
Kundeservicen er i top!
Kundeservicen er i top!
Og kÞber oplevelsen er meget personlig og rar. Tak for det :)
Altid fantastisk service :D
SkÞn oplevelse
Hurtig levering. Altid med et sÞdt hÃ¥ndskrevet kort og lidt lÊkkert. Mega fine mÊrker i sortiment âïž Springstorie kan ogsÃ¥ dét ekstra, som gÞr oplevelsen ekstra god.
Bedste webshop!
Pakken blev leveret med det samme, men en lille fin story på Instagram! Kan varmt anbefales :)

Springstorie ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹