Springstorie er mit nye yndlingssted at handle tÞj pÃ¥ nettet! De har det smukkeste tÞj i alverdens farver, og fÞlger man dem pÃ¥ Instagram, kan man ogsÃ¥ se Anne prÞve tÞjet pÃ¥ selv. Det fungerer! Hurti... ãã£ãšèŠã
Super god kundeservice! Jeg havde kÞbt et par Þreringe og en skjorte. Skjorten var desvÊrre ikke pÃ¥ lager alligevel og jeg fik en mail med informationen og tilbuddet om at finde noget andet. Jeg valgt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super god service og hurtig levering! Min pakke var sÃ¥ fint pakket ind i det flotteste silkepapir med glimmer, en lille haribo slikpose og mine varer - men derudover ogsÃ¥ en skÞn lille personlig hilse... ãã£ãšèŠã
Jeg har handlet hos Springstorie nogle gange efterhÃ¥nden, og gang pÃ¥ gang oplever jeg fuldstÊndig fantastisk service hos Anne. Hun gÃ¥r langt for den gode service, og det betyder, at jeg elsker at han... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Webshop med danske og internationale brands.
ãã³ããŒã¯
- springstorie.dk
God og personlig service
Levering dagen efter super god service
Virkelig god service
Virkelig god service - helt sikkert et sted jeg vil handle igen! :-)
Super forretning med lÊkre sager ogâŠ
Super forretning med lÊkre sager og fantastisk kundeservice.
Smukke sager
Smukke sager, hurtig levering og god service som altid âïžâïžâïžâïžâïž
Altid god service
Anne og co. leverer altid god service, produkterne kommer hurtigt, og kvaliteten er som lovet. Kan klart anbefales!
God rabat og hurtig levering
LÊkre varer og hurtig levering.
Hurtig levering :-)
Professionel men med hjertet i det
Man mÊrker tydeligt at denne her webshop bliver drevet af en der har hjertet i det.
Super hurtig service og levering. Altid med en lille kÊrlig hilsen og lidt slik.
Varerne er altid hvad man forventer fordi de bliver prÊsenteret godt på enten hjemmeside eller Instagram.
Shopper der helt sikkert igen
Altid super service
Altid super service - smilende og smittende godt humÞr på instagram! Kan kun anbefale Springstorie!
Som altid rigtig lÊkre varer og hurtigâŠ
Som altid rigtig lÊkre varer og hurtig levering :-)
Mega hurtig levering og god service:)