レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Top bedrijf. Prachtig product. Snelle levering. Goede klantenservice. Fijn dat je direct geholpen wordt en reactie krijgt en dat het resultaat uitstekend is. Erg blij en al meerdere posters in een lij... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik had hoogzwanger een poster laten maken bij Starring You. Met mijn zwangerschapsbrein totaal de verkeerde datum ingevuld. In blinke paniek contact gezocht en ik ben echt super geholpen. Ik ben daar... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Starring You heeft een prettige manier om een bestelling te plaatsen. Na een persoonlijke typefout te ontdekken op de poster heb ik contact gelegd met een medewerker waarna dit op een zeer nette manie... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wat een toppers in dit bedrijf! We hebben zelf een verkeerde poster uitgezocht, en we zijn zo ontzettend fijn geholpen! Meedenkend, vriendelijk en attent! Niets dan lof voor jullie! Nogmaals dank! En... もっと見る

企業情報

1. ポスター店

当該企業による記述

Vereeuwig een moment van levensgeluk met je eigen ontworpen sterrenposter. De sterren zoals ze op dát mooie moment stonden, voor altijd te bewonderen.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Top service

Top service! De posters zien er prachtig uit.

2021年6月6日

StarringYou からの回答

Fijn om te lezen Roel, super bedankt!

Groetjes,
Team StarringYou

Mooi product

Mooi product, snel geleverd.

2021年6月5日

Hey Henry,

Bedankt voor jouw leuke review!!

Groetjes,
StarringYou

5つ星のうち5の評価

Super snelle levering van mijn…

Super snelle levering van mijn bestelling. Woensdagmiddag besteld en vrijdag bezorgd en dat terwijl de verkoper mij niet kon garanderen of het zaterdag of maandag geleverd kon worden. Ook de reactie via de chat was super snel en het product was mooi en werd keurig verpakt bezorgd.

2021年5月30日

Hey Patricia,

Goed om te lezen dat de poster op tijd binnengekomen is. Bedankt voor de review!!

5つ星のうち5の評価

Super, snel geleverd en prachtig resultaat.

Erg fijne ervaring gehad. Website werkt goed en duidelijk, prima prijzen. Ontzettend snel geleverd en prachtig resultaat, zou het zeker aanbevelen als mooi cadeau of decoratie.

2021年5月27日
自発的なレビュー

Hoi Anna,

Enorm bedankt voor jouw leuke review! Leuk om te lezen. Fijn dat het goed bevallen is.

goede service

Er ging in het begin iets mis met mijn bestelling. Maar goed contact gehad en het probleem is netjes opgelost! Goede service en erg leuk concept!

2021年5月24日

StarringYou からの回答

Bedankt voor je leuke review Lynn!

5つ星のうち4の評価

Een heel mooi resultaat en een snelle…

Een heel mooi resultaat en een snelle levering.

2021年5月6日

Hoi Kelly,

Bedankt voor jouw leuke review! Heel erg goed om te horen dat het goed bevallen is. We vragen ons wel af wat we zouden moeten doen om de volgende keer wél de 5de ster te krijgen? 😊

Team StarringYou

Top!

Bestelling met schade afgeleverd.
Na kort chat/mailverkeer werd er super snel gehandeld en had ik binnen 2 dagen mijn nieuwe bestelling.

2021年4月17日

Hey Robin,

Bedankt voor jouw leuke review. Fijn dat we het zo snel hebben kunnen oplossen!

Cheers,

Heel tevreden

Heel tevreden! Ik had een foutje gemaakt waar ik achter kwam nadat bestelling en betaling was afgerond, via livechat kreeg ik direct contact en het probleem was binnen 10minuten opgelost, uitstekende service!

2021年4月12日

Beste klant,

Graag wil ik je verzoeken om contact met ons op te nemen! We zijn een beetje in verwarring want onze lijsten bevatten geen plastic materiaal, enkel metaal en glas.

Natuurlijk willen we dat jij 100% tevreden bent dus ik wil je graag verzoeken om info@starringyou.nl een berichtje te sturen zodat we het verder kunnen afhandelen en ook jou van een 5-sterren ervaring te voorzien :)

Cheers,

Superservice

Fijne klantenservice en supermooie producten!

2021年3月22日

Hi!

Bedankt voor jouw review, super leuk om te horen!

5つ星のうち4の評価

Super leuk om dit cadeau te geven

Super leuk om dit cadeau te geven. 4 ipv 5 sterren omdat ik zelf de afbeelding in de lijst moest doen. Voor dit bedrag verwacht ik een compleet pakket. Gelukkig checkte ik het voordat ik het cadeau gaf

2021年3月20日

Hoi Natasja,

Bedankt voor jouw leuke review en goed punt. We gaan dit meenemen!

5つ星のうち5の評価

Mooie poster en top service!

Mooie poster! Precies zoals ik gehoopt had.
Maar wat een top service!
Mijn lijst kwam gebroken binnen. Dat kan gebeuren bij de post. Ik kreeg keurig en heel snel een nieuwe opgestuurd.
Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

2021年3月13日
自発的なレビュー

Beste Ester,

Hartelijk bedankt voor je leuke review! Dit doet ons goed :)

5つ星のうち5の評価

Mooi product met klein verbeterpuntje

Wat er mijn inziens nog verbeterd kan worden is dat er meerdere bestellingen in 1 x gedaan kunnen worden. Dat zou gebruiksvriendelijker zijn.

2021年2月20日

Hoi Tessa,

Bedankt voor je mooie review. We zijn het inderdaad met je eens, en zijn reeds aan het onderzoeken hoe we dit kunnen gaan realiseren! Bedankt voor de feedback!

5つ星のうち5の評価

Super leuk als cadeau en goede service

Super leuk om cadeau te doen, en ook een super goede service. De lijst was stuk aangekomen helaas, maar werd heel goed en snel op gereageert. 2 dagen later al een nieuwe lijst met poster mogen ontvangen.
Thanks guys! :-)

2021年2月17日

Hoi Aukje!

Inderdaad jammer dat de lijst kapot is gegaan in de post. Gelukkig is de tweede wel in één stuk aangekomen. Scherven brengen geluk zullen we maar zeggen. Bedankt voor je review! :)

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。