I've bought a "good quality brand" pair of sneakers with them and they begin to have holes in them due to bad quality material. I tried to get help with the return and got no answers. Please dont buy... もっと見る
企業が回答しました
Har i flera år beställt kläder på stayhard.se och aldrig upplevt några problem. Kundtjänst har alltid svarat på min frågor och varit super trevliga samt leveransen har alltid fungerat klockrent, snabb... もっと見る
Jeg har kjøp varer og sendt varer i retur. Inntrykket er bra med rask levering av varer. Kundeservice svar raskt på både mail og telefon. Alt er vel og bra inntil man må bytte eller returnere varer. V... もっと見る
Snabb leverans och bra kvalitet. Ett av plaggen passade inte så det åkte tillbaks. Returen funkade fint med, lite strul med menyvalen till Resurs bank som sköter återbetalningen men när man väl kom... もっと見る
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Bredt udvalg af varer og gode priser samt gratis levering. Kan klart anbefales
Bestilte vare 26. maj.
Har skrevet 2 mail primo og medio juni - men hører INTET!!
Har forsøgt kundeservice, men opgav efter 30 min. ventetid.
Har nu rettet henvendelse til bank og anmeldt virksomheden
Kjøpte en klokke som stoppet etter noen måneder. Tok den til urmaker som anbefalte retur til selger. Returadresse på nettsiden var feil. Fikk ny returadresse, også denne feil. Firmaet mener å ikke ha motatt klokken.
Treg og lite hjelpsom kundeservice med merkelige formuleringer. Må nok regne både pengene og klokken som tapt. Uvanlig opplevelse, handler mye på nett og møter stort sett alltid god service.
Købte et par manchetknapper. Havde en rabatkode, og prisen var i forvejen den laveste, så jeg er meget tilfreds. Hurtig levering og gratis fragt - anbefaler dem gerne.
I visited their store in Gothenburg, they had very bad service in the store. Never asked me for help and when I did ask for help they never came back to me and just spoke on the phone all the time. They we're discussing which party they were going to.
først og fremmest, så er det en god side med en masse godt udvalg af tøj. Prisen er ikke så dyrt synes jeg.
Hjemmesiden er overskueligt, og processen fra varen er i indkøbskurven, til betalingen er gennemført er hurtigt og nemt.
Fin side, dog trist at ugen efter jeg har bestilt et par bukser så sænker de priser med 50% :/
Har handlet hos stayhard et par gange, og er super tilfreds.
Varerne leveres hurtigt, og priserne er i top.
Ofte har de nogle fede deals, og det er super lækkert :-)
Jeg købte en jakke for noget tid siden. Leveringen tog kun et par dage, og hele købsprocessen var en fornøjelse. Jeg vil gerne anbefalde Stayhard til alle stilbevidste mænd. Butikken er for fed!
Beställde min kläder igår vid 14-tiden. Redan NU finns dem hos posten redo att hämtas.. Sjukt fort!
Super udvalg af mærket Adrian Hammond, og til fornuftige priser. Hurtig og gratis levering.
THUMBS UP
Bestilte 2 par Adrian Hammond bukser og en bluse af samme mærke, sendte ordren afsted natten mellem torsdag og fredag 29-30/11 modtog pakken den 2/1-12, udmærket efter min mening, og bestemt en hjemmeside jeg også vil bruge fremover
De leverer nu med Postdk, bestilte i søndags og fik det idag. Altid fedt tøj ..
Bestilte 3 par jeans hos stayhard.dk og efter en 8 dage havde jeg stadig intet hørt,. Dette selvom jeg to gange havde kontaktet kundeservice for at høre om varene snart var på vej. Der gik 16 dage fra jeg bestilte til jeg modtog varene, og samme dag fik jeg også svar fra deres kundeservice. Det er ikke måden jeg er vant til at handle på nettet så sendte hele skidtet retur. Her skal man så huske at varene skal sendes retur til Sverige hvilket koster næsten 300,-
Stayhard.dk er som sådan en fin butik, med et godt udvalg af tøj. Det eneste 'problem' er som sådan at de har valgt Bring til at levere deres danske ordrer.
Bring er ikke specielt serviceorienteret herhjemme endnu, hvilket ved første bestilling endte ud i 2 mislykkedes leveringer til trods for at der var nogen på leveringsadressen, 3. forsøg var 'adressen utilgængelig på leveringstidspunktet' (men der var udfyldt en fuldmagt på hjemmesiden) - efter 13 dage og 3 mislykkedes leveringer kom den frem på 4. forsøg!
Men ellers en fornuftig side, men der burde ses om efter en anden fragtmand - eller ihvertfald give mulighed for at vælge, evt. mod en merpris.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。