I've bought a "good quality brand" pair of sneakers with them and they begin to have holes in them due to bad quality material. I tried to get help with the return and got no answers. Please dont buy... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har kjøp varer og sendt varer i retur. Inntrykket er bra med rask levering av varer. Kundeservice svar raskt på både mail og telefon. Alt er vel og bra inntil man må bytte eller returnere varer. V... もっと見る
Snabb leverans och bra kvalitet. Ett av plaggen passade inte så det åkte tillbaks. Returen funkade fint med, lite strul med menyvalen till Resurs bank som sköter återbetalningen men när man väl kom... もっと見る
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Det saknades flera varor i påsen som kom från Stayhard. Eftersom de fanns i påsen då de lämnades in hos postnord, så avsade sig Stayhard ansvaret och hänvisade till att "paketet vägde samma vid utlämningsstället, som när de lämnade lagret".
Jag kontaktade utlämningsstället, som sa att de inte alls väger paketen, utan att de endast vägs när de tas emot. Postnord sa att deras ansvar är gentemot fraktbetalaren (Stayhard) och att det är Stayhard som ändå har ansvaret gentemot sina kunder.
Stayhard upprepade samma fras om och om igen, om att "eftersom paketet vägde detsamma vid utlämningsstället (som alltså inte ens väger paketen), så kommer de inte betala, iom att det omöjligt kan ha saknats varor i paketet.)
Trots att jag flera ggr förklarade att jag varit i kontakt med utlämningsstället, som själva säger att de inte väger paketen där och att det inte någonstans står att paketet vägts innan utlämning.
Alltså har, så klart Postnord råkat tappa ut varor ur den slarvigt tejpade påsen och Stayhard borde ersatt mig för varorna och skött sitt ärende med Postnord, som har ansvaret gentemot dem.
Ärendet går inte att ta till Allmänna reklamationsnämnden, iom att det är strax under deras gräns på 500:- värde. Ansvaret för att varorna saknades då jag hämtade ut dem, anser alltså Stayhard ska ligga på mig, som kund...
Aldrig mer Stayhard.
Har i flera år beställt kläder på stayhard.se och aldrig upplevt några problem. Kundtjänst har alltid svarat på min frågor och varit super trevliga samt leveransen har alltid fungerat klockrent, snabbt och smidigt. Är helt chockad över de låga betygen här, då jag ALDRIG upplevt några problem med stayhard.se
Kundservice under all kritik. 1 timme och 27 minuter i telefonen utan svar. Fick hem en tröja som det var ett hål i. Någon som redan returnerat ett trasigt plagg? För en tröja som kostade 199kr så gör jag mig inte ens besväret att lägga ännu mer tid på det. Fick svar på mejl och enligt stayhard så skulle jag paketera om den och skicka tillbaka så skulle dom göra en bedömning om jag skulle få tillbaka pengarna alternativt nytt plagg.Bemötande och förståelse för irritationen efter att man väntat på svar 1,5h i telefonen existerade inte. Förbannat dåligt. Sista gången jag beställer därifrån!
Ett riktigt dåligt företag som inte svarar på mail om att avregistrera mig från SMS och maillista, trots att jag aldrig signat upp (alltså valt bort i kassan). Avreginstreringskoden i sms-utskick funkar inte, och jag får som sagt inte svar på mail.
Ringde in och då sa de att de skulle ta bort mig, men det fortsätter ändå komma.
Jag kommer aldrig mer handla. Det finns andra företag som förstår att kunderna inte är höns som man kan bomba med SMS reklam helt respektlöst. Skaffa er USP, det vore smart om man inte ens kan svara på mail.
Customer service phone number doesn’t always work. Reply by email may take 7-10 days. Goods didn’t arrive and they didn’t care - just blamed it on the shipping company. Awful service.
VÄRDELÖS kundtjänst. Beställde en ganska stor order. Får en keps som inte alls motsvarade bilden på hemsidan. Det visar sig vara felplock. Kontaktar först via mejl. Inget vettigt svar från dom så ringer. Dom skickar genast ut en ny men vill samtidigt att vi ska ta oss tiden att skicka tillbaka den dom skickat fel. Förklarade att jag som kund absolut inte ska bli mer drabbad än vad jag redan är så att returnera den felaktiga händer inte. Det köper killen i telefonen och säger att dom gör ett undantag. Nya kepsen kommer hem..... DET ÄR ÄR FEL KEPS IGEN!!!
Ringer kundtjänst igen, får prata med en kvinna som inte heller verkar förstå vad kundnöjdhet är. Jag ska återigen skicka tillbaka den felaktiga om jag ska få den kepsen vi faktiskt har beställt.Dom skiter dessutom att svara på mejl angående detta.
Jag lessna tillslut och bad henne ta bort skiten från fakturan.
Jag kommer absolut aldrig handla hos dem igen. Helt värdelös kundsupport som absolut inte bryr sig om kunderna.
Dålig kundtjänst!
Kundtjänsten är usel! Innan jag beställde produkten så ringde jag först och även att jag har stått i telefonkö och var först där så tog det 15 min i alla fall. Värdelöst! Sedan de lovade att svara till mig genom mejl då de hade inte information om vilken storlek är vilken. Ingen svarade. Skrev mejlförfrågan och som vanligt får man vänta minst 2-3 arbetsdagar på svar. I mejlet har de bekräftad storleken på rock jag ville ha två gånger och ändå var fel! Hur svårt kan det vara att dubbelchecka? Har förlorat minst 3 veckor på beställning, retur och väntetid för kommunikation. Bara pga. detta så kommer inte köpa från Stayhard anymore!
P.s. Efter beställningen får man automatiskmejl att recensera och när jag skrev ovanstående blev svaret sådant: "Våra medarbetare har läst din recension och konstaterat att den tyvärr inte uppfyllde alla riktlinjer för vår webbplats. Vi tackar och värdesätter att du tagit dig tid och hoppas vi kan publicera ditt nästa bidrag."
Så deras riktlinjer tar inte emot kritik och kan inte tillåta negativa kommentarer. Vilket sk*t företag (alt.kundtjänst)!
Har inte upplevt mycket från sidan då beställde bara en gång nu i november. Beställde parfym och på förpackningen och paketet där fanns parfym såg jag fingeravtryck på några ställen. Parfym verkar va oanvända men packar man så borde man ha handskar o packa så att inga fingeravtryck syns, det gör att man är inte 100% säker om de inte va använda/ testade.
Förut var jag en trogen kund. Det var bra service och aldrig några problem. Vet ej om de anställt nya medarbetare men kundtjänsten är SUPER otrevliga, ej hjälpsamma alls! Har sällan blivit så illa bemött. Brukade handla där väldigt ofta men ALDRIG igen! Rekommenderar INTE!
Trevlig kundtjänst. Snabba leveranser och fraktfritt. Solklart val för att rusta upp garderoben!
bad service, my order came without notification and i am waited answer 24 h.
Hurtig levering.
Jeg købte et par Converse All star sko derfra. Blev lovet levering om mandagen, men de kom allerede 2 dage tidligere. Skønt. Fin levering, flotte flotte sko. Hjemmesiden er nem, dog bedst til computer ikke på telefonen. Havde problemer med bestilling da jeg brugte mobilen. Men alt i alt, ville anbefale og bestemt bruge igen.
Jag har beställt kläder här ifrån flertal gånger och det har gått utmärkt. Fått det jag vill ha, leveranstiden har varit snabb. När jag har beställt fel storlek har det bara varit skicka tillbaka och fråga efter annan storlek! Supporten är snabb och trevlig!
Riktigt bra hemsida och snabbt frakt , rekommenderar dem
Som övriga nämnt, deras hemsida (systemet) är oseriöst. En massa buggar och det är tyvärr kunden som drabbas.
Vid ett fel är deras hantering under all kritik
I Bought two pairs of the same jeans both of the got a tear in the middle after a while , they fit me well and they are very comfortable but the fabric is not very durable and or strong at all.
Jag köpte en Karlex klocka från stayhard, varan levererat inom 3 dagar. Jag öppnade posten sen upptäckte att klockan var begagnat. Fy faan, man kan se smuts under klockan o beltet var trasig. Nej-nej-nej, aldrig köper igen. Klockan återsänt direkt på samma minut med ångerrätt.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。