レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Installatörer av Emaldos batteri kapar felaktiga kablar som de sjÀlva inte kan laga. Tar in annan elfirma för Ã¥tgÀrda detta. FÃ¥r sjÀlv ta kostnaden. 8 mÃ¥nader senare skickar detta bluff företag en fak... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Stella Solar har levererat top resultat frÃ¥n början till slut. Dom var först ut med sin offert bland ett par valda bolag dÀr offerten var mycket bra presenterad efter ett första telefonmöte. Levera... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Vill verkligen varna för Stella Solar. FrÃ¥n att jag tackat ja till offert samt betalt mm dröjde det 13 mÃ¥nade innan anlÀggningen var igÃ¥ng. Nu misstÀnker jag att den inte producerar utlovat kw. Vet at... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Snygg och smidig installation med bra kvalitet. En installation som blev toppen hade blivit en femma om dom hade kommunicerats bÀttre om tidslinjen och förvÀntade datum för del leveranser . BestÀll... もっず芋る

䌁業情報

1. 倪陜光発電所
  2. 電池店
  3. 電気自動車充電スタンド

圓該䌁業による蚘述

Vi på Stella Solar arbetar stÀndigt för att ge dig som kund en helhetslösning nÀr det kommer till solenergi ut ifrån våra ledord: kvalité, service och prisvÀrdhet. Vi erbjuder individuella nyckelfÀrdiga lösningar till privatpersoner, lantbruk, företag och BRF.

2.7

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Installatörer av Emaldos batteri kapar

Installatörer av Emaldos batteri kapar felaktiga kablar som de sjÀlva inte kan laga. Tar in annan elfirma för åtgÀrda detta. Får sjÀlv ta kostnaden. 8 månader senare skickar detta bluff företag en faktura på 6000kr för att dom fått vÀnta medans annat bolag åtgÀrdar kortslutningen som orsakat

2026幎3月29日

Allt gick fel

Allt gick fel. Offerten som lÀmnades var bara en kalkyl - inget löfte om om en framtida produktion. Effekten blev ca 50 % av kalkylen. Men de gick i konkurs så ingen drabbas av Stella Solar lÀngre. DÀr försvann 30 års garanti.

2024幎9月1日
5぀星のうち4の評䟡

Snygg och smidig installation med bra

Snygg och smidig installation med bra kvalitet.
En installation som blev toppen hade blivit en femma om dom hade kommunicerats bÀttre om tidslinjen och förvÀntade datum för del leveranser . BestÀllde 31 Juli och fÀrdig installation blev 6/11 .FÀrdig anmÀlan från elektriker kom in 15 November inkopplat på nÀtet 18 November av nÀtÀgaren.
Dom personer som har installerat paneler och dom som installerat övrig utrustning var mycket trevliga och tillmötesgående !

2024幎11月15日
5぀星のうち5の評䟡

Bra pris och bra slutresultat!

Vi bestÀllde vÃ¥r anlÀggning baserad pÃ¥ en konkurrenskraftig offert. AnlÀggningen Àr nu i drift och kommer att öka vÀrdet pÃ¥ vÃ¥r fastighet. Vi lÀr förstÃ¥s fÃ¥ vÀnta pÃ¥ ”ljusare tider” innan den ocksÃ¥ kommer att ge oss mycket el, men vi ser redan nu i mörka november att det produceras.
Vi har haft två olika arbetslag hÀr hos oss. Ett lag monterade solcellerna på vårt tak samt drog kablage fram till elmÀtarskåpet. Ett arbetslag elektriker monterade och installerade vÀxelriktare och batteri. BÀgge arbetslagen var synnerligen omfömesgillla och noggranna. SÀrskilt ska framhållas de som monterade solcellerna. Vi kan inte tÀnka oss bÀttre företrÀdare för sin uppdragsgivare Àn det laget. Det var initialt lite mankemang med det elektriska men företagets Rafael och hans son William kunde inte nog slå knut på sig sjÀlva för att skyndsamt få allt att fungera.
En av nycklarna för framgångsrikt företagande Àr att lyckas få kunden att i varje fall uppleva att man kanske faktiskt fått mer Àn förvÀntat. Tack vara Rafael och William sitter vi nu med just den kÀnslan.
Björn Karlsson
Trångsund

2024幎11月21日

DÃ¥lig kundupplevelse

Jag vill börja med att sÀga att jag Àr otroligt missnöjd med upplevelsen som kund. Fram tills att inbetalningen var gjord var vi överens om vad som inkluderas i offerten och hur lång tid det skulle ta innan anlÀggningen var i drift. Efter att jag köpte deras tjÀnst så började det gå nedför ganska omedelbart. Det började med att jag fick vÀnta cirka 3 månader innan de påbörjade monteringen, fram tills dess så var det omöjligt att få tag i dem för att få någon uppdatering på vad som sker. Efter många misslyckanden att försöka nå dem så gick ett samtal tillslut fram. Då förklarade de att de vÀntar på ett beslut från VÀrnamo Energi som de hade lagt in en ansökan hos och att det var dÀrför det dröjde. NÀr jag då tog kontakt med VÀrnamo Energi så sa de att ingen har varit i kontakt med dem gÀllande min bostad och att det inte finns något Àrende.
Efter många om och men så kom de tillslut och påbörjade jobbet. NÀr installationen var fÀrdig så hittade jag 3 takpannor som var sönder och som installatörerna försökt dölja och limma ihop. Det hade varit acceptabelt om de hade talat om det för mig, men de försökte dölja det istÀllet.
NÀr elektrikerna skulle koppla och sÀtta anlÀggningen i drift så ville Stella Solar ha ytterligare en inbetalning för något som vi inte diskuterat tidigare och lÀmnade mig utan något val Àn att betala, annars skulle de inte slutföra jobbet. Det Àr tråkigt nÀr man förlitar sig på ett företag och deras sÀljare, bara för att se deras behandling av mig som kund Àndras totalt efter att de lyckats sÀlja in tjÀnsten.

2024幎10月7日

Stella Solar からの回答

Tack för att du delade dina synpunkter. Jag förstår att processen har varit frustrerande och beklagar verkligen de besvÀr du upplevt. GÀllande de förseningar som uppstod i början: signeringen av avtalet skedde under semestertider, vilket bidrog till lÀngre handlÀggningstid för föranmÀlan till nÀtÀgaren samt för deras behandlingstid.

I vår installation ingår de nödvÀndiga komponenterna för att sÀkerstÀlla att anlÀggningen fungerar som förvÀntat. Dock kan det förekomma att nÀtÀgaren krÀver ytterligare delar eller åtgÀrder i vissa fall, och enligt våra villkor Àr det kunden som ansvarar för dessa specifika krav.

Angående de trasiga takpannorna ska vi ta detta vidare med de montörer som var på plats för att få en förklaring och utreda möjlig kompensation för skadorna. Det Àr viktigt för oss att du som kund kan kÀnna förtroende för vårt arbete, och vi beklagar att din upplevelse inte motsvarat de förvÀntningar du hade.

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt bra från offert till slutresultat

Det gick vÀldigt smidigt från offert till en fungerande installation. Snabba svar på mina frågor och bra tekniker som kopplade upp batteri, laddstolpe, vÀxelriktare och paneler. Allt gick inom den uppskattade tid för det hela.
VÀldigt glad med slutresultat och hoppas på många soliga dagar :-)

2024幎10月1日

Fick tips av en vÀn

Fick tips av en vÀn. mycket bra offert och tydlig information för mig som inte Àr insatt. Allt funkar bra och snabb service och fin installation, kommer fortsÀtta rekomendera vidare till mina vÀnner. VÀldigt nöjd

2024幎2月26日

Vill verkligen varna för Stella Solar

Vill verkligen varna för Stella Solar. Från att jag tackat ja till offert samt betalt mm dröjde det 13 månade innan anlÀggningen var igång. Nu misstÀnker jag att den inte producerar utlovat kw. Vet att det hittills att Stella Solar varit helt omöjliga att få någon rÀtsida med. Deras elektriker gjorde fel två gånger vid installation. Deras montörer var otrevliga samt lÀmnade skrÀp och massor med fimpar på tomten efter monteringen.

2024幎1月1日

Hej Elisabet!
Vi beklagar att du upplever att vi inte har levererat den service du förvÀntat dig efter installationen. Vi vill förtydliga några punkter för att klargöra situationen.
Vi beklagar djupt att våra montörer lÀmnade cigarettfimpar efter sig vid installationen. Detta strider mot våra riktlinjer och vi har sett till att det inte kommer hÀnda igen.
Vi vÀrdesÀtter din feedback och tackar för att du uppmÀrksammade oss på detta. Vår målsÀttning Àr alltid att lÀmna din fastighet i perfekt skick efter avslutat arbete.

Våra elektriker glömde att sÀtta upp en PV-skylt, vilket åtgÀrdades i efterhand, efter detta har vi inte fått någon återkoppling från Vattenfall att något mer skulle åtgÀrdas. Vi har kontinuerligt försökt få kontakt med Vattenfall angående varför de inte varit hos dig, till slut veta att ditt Àrende inte hade någon handlÀggare, vilket ledde till den långa installationstiden.
Vattenfall har erkÀnt att detta var ett misstag från deras sida. Vi rekommenderar dÀrför att du riktar ditt missnöje mot din nÀtleverantör.
Det Àr tråkigt att höra att du upplevde personalen som otrevlig. Våra medarbetare har fått beröm från andra kunder, men det Àr viktigt att komma ihåg att bemötandet ofta speglar hur man sjÀlv bemöter andra. Våra montörer var tveksamma till att återkomma på grund av upplevd otrevlighet, men de gjorde det Àndå för att slutföra arbetet.
Om du misstÀnker att något Àr fel med din anlÀggning, jÀmfört med en annan person som har en högre produktion, kan detta bero på skillnader i husets lÀge eller andra faktorer.
Du Àr alltid vÀlkommen att kontakta vår support för att få detta kontrollerat fjÀrrstyrt.
För support, skriv till info@stellasolar.se eller ring vårt kontor. Vi kan inte agera på information som endast publiceras på Trustpilot. Vi behöver att du kontaktar oss direkt för att kunna hjÀlpa dig. Vi hoppas att detta klargör situationen och att vi kan hjÀlpa dig vidare.

5぀星のうち5の評䟡

Stella Solar har levererat top resultat

Stella Solar har levererat top resultat från början till slut.
Leverans av material var punktligt. Installationen följde bara dagar efter. Både installatörerna och elektriker för inkoppling var organiserade, kunniga och arbetade smidigt.
Jag rekommenderar starkt Stella Solar👍🏻

2024幎3月13日

En kraftfull varning Stella Solar

De lovade en installation av solceller på 12 veckor. Accepterade offerten den 25 april 2023. MarkanlÀggningen var i gång den 13 oktober 2023. Inga 12 veckor hÀr. Efter installationen kom en extra faktura för oförutsedda arbeten på 14 tkr vilket var 16 % på offerten. De visste inte att det finns stenar i jorden i Småland. Behövde hyra en grÀvmaskin för att få anlÀggningen på plats. två mÀn satte upp anlÀggningen på en dag inklusive grÀvningen. Kontakt med företaget var omöjlig pga StÀngd för lunch mellan 08 och 17. Har skickat Àrendet till AllmÀnna ReklamationsnÀmnden.

2023幎11月13日

Hej Matti!
Beklagligt att du har gett oss en så tråkig recension.
Vi kan tyvÀrr aldrig lova nÀr en installation Àr klar utan försöker ta varje kund i tur och ordning, den angivna tiden på de 12 veckor du nÀmner Àr endast på leverans av material.
SjÀlvklart kan vi aldrig veta om det finns stora berg eller mycket sten i kundens mark och dÀrav frånsÀger vi oss detta i våra villkor dÀr det tydligt står att det Àr du som kund som tar kostnaden ifall vi inte kan göra på något annat sÀtt Àn att påla in markanlÀggning.
Dessa villkor Àr obligatoriskt att lÀsa för att signera offerten.
SÀljaren som du har varit i kontakt med och företaget vi anlitat för att sÀtta upp din markanlÀggning var båda tydliga med att om det behövs gjutas eller att en grÀvmaskin var tvungen att bestÀllas in för jobbet så bekostas det som enligt villkoren av kund.
Dessutom har vi ej tagit betalt för ditt stativ och dÀr av det låga priset du har fått från oss.

GÀllande att det har varit svårt att nå oss på telefon har berott på att vi har haft problem med vår vÀxel, vilket idag fungerar utmÀrkt.
Det går Àven bra att maila till oss.
Vi har försökt komma i kontakt med dig för att lösa detta men ej lyckats nå dig.
Vårat mål Àr att alltid ha nöjda kunder och hoppas att du i övrigt Àr nöjd med din anlÀggning.

Med vÀnliga hÀlsningar
Stella Solar AB

5぀星のうち3の評䟡

Trevliga och tillmötesgående!

Trevliga och tillmötesgående! Snabba svar och hjÀlp nÀr så behövts.
Men jag hade kanske otur, för det tog mer Àn dubbelt sÃ¥ lÃ¥ng tid att fÃ¥ solcellerna uppsatta Àn vad som sades frÃ¥n början. Sen lite strul med elinstallation eller nÀtÀgare, ingen vill ta pÃ¥ sig ansvaret
 Under de första 6 veckorna efter att anlÀggningen tagits i drift sÃ¥ levde jag i tron att allt fungerade, men det visade sig att produktionen inte registrerades hos nÀtÀgaren. Elektrikern kom tillbaka och kollade över anlÀggningen, sen dess har allt fungerat.

2023幎11月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス