Sticker "hartslag met racemotor" Silver metallic... Slechte kwaliteit kwestie kleefkracht, ondanks alles is de helft van één sticker gelost na eerste rit. Plaats waar ik de sticker kleefde was nochta... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik ben super tevreden, al een paar keer besteld en altijd perfecte kwaliteit geleverd. Bij nieuwe bestelling hadden zij een foutje gemaakt, heb dit onmiddellijk gemeld en 48 uur later hadden wij d... ãã£ãšèŠã
Beste Dennis. Ik bezit een NISSAN 300ZX twin turbo, alleen ontbrak het Nissan logo op mijn achter spoiler. Ik heb op internet naar veel mogelijkheden gezocht maar niets beviel, totdat ik op jul... ãã£ãšèŠã
Stickers besteld bij Stickerland en helaas stuk gemaakt door de postbezorger die wel netjes een papiertje erbij doet met sorry maar verder niets. Na telefonisch contact met Stickerland werd er per... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãªãã³ã°ã«ãŒã çšå®¶å ·ã®åº
- ã«ãŒ ã¢ã¯ã»ãµãªãŒåº
- ãããŒã·ã§ãã
- ã€ã³ããªã¢ ãã¶ã€ããŒ
- ãã¹ã¿ãŒå°éåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij gebruiken geen Trustpilot om reviews te verzamelen. Reviews hier zijn niet objectief helaas. Wenst u een objectief beeld van Stickerland? Kijk dan bv op Google of Webwinkelkeur.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Eerder bestelde stickers warenâŠ
Eerder bestelde stickers waren Verzonden maar niet door Post.NL bezorgd.
Na mail contact worden er nogmaals stickers Verzonden.
Geweldige service
Goede en eerlijke communicatie
Goede en eerlijke communicatie
Naamstickers eigen ontwerp
Goede kwaliteit stickers. Degelijk verpakt en verstuurd. Vriendelijke helpdesk. Van de drie bestelde stickers ontbrak er eentje. Probleemloos opgelost.
Heb deze bestelling nog steeds nietâŠ
Heb deze bestelling nog steeds niet ontvangen 391043

Wat een laf bedrijf zeg
Wat een laf bedrijf zeg. Bestel je krijg je vervolgens niks geleverd Mike. Stuur je een berichtje zeggen ze nog ff wachten. Na anderhalve week nog NIKS. Stuur je weer een berichtje . O ja vervelend we sturen het opnieuw op. Na anderhalve week nog niks .Weer een berichtje en nu word de tactiek ik antwoord nergens op. Graag mijn geld terug stelletje oplichters 1 e klasse. Of op zijn minst antwoord. Ach binnenkort dan ff langs om verhaal te halen.

Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf. Een kenteken sticker duurt langer dan een week om te maken. Bestel hier niet. Mail je naar het bedrijf met de vraag waarom het zo lang duurt, en dan annuleren ze vanuit hun de betaalde order

Zeer slecht
Zeer slecht
Levertijd 2 tot 5 dagen wordt mee geschermd hou maar gerust 14 dagen aan. De kwaliteit is ook belabberd veel te dunne stickers scheurde gelijk op meerdere punten. Ik heb gevraagd om enige coulance maar dat kan je vergeten gewoon troep.

Hork van een ventâŠ
Hork van een ventâŠ
Ik vroeg wanneer ik de sticker kon verwachten⊠had gezien dat ze op vakantie waren geweest maar dacht na een dikke week ik vraag het netjesâŠ. Krijg ik toch een mail terug van de eigenaarâŠ. ð±
Vol verwijten etcâŠ. Denk slechte vakantie gehad! ð

Producten nooit ontvangen
Producten nooit ontvangen, bedrijf beweert deze wel te hebben verstuurd en wil verder niet tot een oplossing komen. Stopt ook op een gegeven moment gewoon met reageren op e-mails. De bestelling gaat om 12 euro dus die 12 euro is ze blijkbaar meer waar dan de reputatie schade. Ik zou niet met hun in zee gaan.
Ik krijg trouwens wel 3 spam e-mails om hun een review te geven. Nou bij deze.
Wat er mis ging kwaliteit en service
Wat er mis ging, is dat de kwaliteit van de letters slecht is!
ten tweede
Nadat de klacht gedeponeerd te hebben, krijg je geen antwoord.
dus hier zul je niet moeten kopen......

Stickerland ããã®åç
Verkeerde levering wordt niet erkend
Een sticker besteld. Pas bij bestelbevestiging ontvang je het bericht dat er tijdens de kerstvakantie geen orders worden afgehandeld. Geen probleem want er is geen haast bij de bestelling. Na vier weken ontvang ik plakletters in plaats van een sticker. En wanneer ik hierover een mail stuur met verzoek tot ontvangst van juiste bestelling reageert de eigenaar onbeschoft en houdt vol dat er geen fouten zijn gemaakt. Loop a.u.b. met een hele grote boog om dit bedrijf heen. Helaas niet vooraf op trustpilot gekeken. Anders was ik er niet ingestonken.

Zij zijn niet op tijd
Zij zijn niet op tijd. On professioneel bedrijf. Niks bestellen van dit bedrijf.
Zielige klantenservice
Foute wrap gekregen omdat ze het fout hebben opgeschreven op de bestelbon , de fout nog niet eens kunnen toegeven..
Service/coulance onvoldoende
Wrapfolie besteld voor bijna 100 euro en kwam, ondanks goed verpakt, gekreukt aan ... contact opgenomen en mocht terugsturen voor ongekreukt stuk folie. Retourlabel werd goed verzorgd en aan mij gemaild en ik de folie in een dichtgeplakte koker teruggestuurd. Koker is daar ontvangen zonder de inhoud en nu moet ik bij Postnl een klacht gaan indienen .... kortom ..geen folie en 97 kwijt, want Postnl laat het ook afweten.
Stukje service en coulance door Stickerland zou hen sieren, ik heb de laatste jaren voor meer dan duizend euro aan wrapfolie bij hun besteld en dat ze mij nu niet tegemoet willen komen, zijn ze mij als klant kwijt.

Ik heb 4 Suzuki stickers gekocht
Ik heb 4 Suzuki stickers gekocht, 1 sticker was niet goed.
Drie letters stonden in spiegelschrift en op zijn kop dus plakten niet op mijn tank van de motor.
Dat komt omdat de lijm dan aan de andere kant van de sticker zit.
En blijven dan 3 letters aan het papier vast zitten, de rest plakte wel op de tank.
Heb hier foto's van gemaakt en gemeld via het formulier.
Gevraagd om een nw. sticker, foutje kan gebeuren.
Volgens de Email van de eigenaar Nancy van Orsouw was de sticker niet fout.
Volgens haar had ik de sticker niet goed aangedrukt of er niet goed afgehaald.
Heb toen gebeld en het bovenstaande nog een keer uitgelegd.
Dit was volgens haar technisch niet mogelijk want ze kwamen van dezelfde rol.
Maar in de praktijk kan het dus wel en zitten de 3 letters in spiegelschrift en op zijn kop.
Dit is duidelijk te zien op de foto van de sticker tegen het licht genomen (deze heb ik nog als bewijs).
Volgen Mevr. van Orsouw was de maandagmorgen tekort om 1 tegen 1 hierover in discussie te gaan.
Maar uit coulance zou ze een nw. sticker opsturen (⬠2.85).
Dit was 10-6 en tot op heden heb ik nog geen sticker ontvangen.
De toon van dit gesprek vond ik heel klant onvriendelijk.
Daarnaast werd mijn duidelijke uitleg niet geloofd.
Als eigenaar van Stickerland zou je dit toch moeten begrijpen.
GreeTz Will Mulder

Stickerland ããã®åç
Na 10 dagen nog niets bezorgd.
Op 20/06 een standaard NL sticker besteld maar tot op heden niets ontvangen. Stickerland houdt post.nl verantwoordelijk maar ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat het bij stickerland ook helemaal niet goed gaat.
Bestelde een paar standaard stickersâŠ
Bestelde een paar standaard stickers die je normaal op voorraad moet hebben. Na 5 dagen gebeld. Neeee. We hebben achterstand, dus worden maandag pas verzonden. Wat is er moeilijk aan standaard stickers in een envelop stoppen en versturen.
Ik bestel hier nooit meer.

Stickers nooit geleverd
Ik heb hier vorig jaar twee Auto Nummerbord sticker Euro NL zwart online besteld en betaald.
Maar ze zijn nooit meer opgestuurd.
Het was niet veel geld, maar wel lekker gemakkelijk om dan maar geen moeite te doen om het op te sturen...

Stickerland ããã®åç
Blijft voor mij correct bedrijf
Heb voor de 2de maal een bestelling gedaan en is weer heel vlot verlopen.
Voor mij 100% top
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹