Tidligere Bank Aksept
Tidligere Bank Aksept. Jeg hadde BankID Appen: jeg har slettet den fordi StÞ forlangte at jeg skulle skanne inn mitt femsifrede personnummer fra passet. Des flere ganger jeg offentligjÞr de siste 5 sifrene i fÞdselsnummeret, des letter blir det for kjeltringer å bedra meg. Jeg har vÊrt i banken, fysisk, og forevist passet. Dit kom jeg uanmeldt og det var bare ved juridisk tvang jeg fikk vist passet i dÞren. à skanne inn på mobilen som "hele" verden har tilgang til i Google!?Og det verste var at de blandet dette sammen med reklame for elektronisk legitimering på mobilen. JEG SKAL ikke legitimasjon på MOBILEN. Vil du bli bedratt så legg hele personnummeret og passet og fÞrerkortet, og betalingskortet på mobilen din! Og så står du der å koper foran kassaapparatet, fordi batteriet er utladet. Eller noen har hacket din telefon. Nå bruker jeg Brikken, kredittkort, som tÊppes og Vipps fra egen konto. Betaling fra kredittkort bÞr alle ha og gjÞre. Jeg forutsetter at dette bare er én måneds forskyvning av likviditeten og betales ved forfall. Har du betalingenslÞsningen knytte direkte til lÞnns- eller sparekonto; Da er du dum!