Forkert beskrivelse af stoffet, har bestilt mange meter i bambus jersey, desvÊrre er det langt fra bambus materiale, stoffet er stift og ubehageligt, desvÊrre bliver det smidt ud. Da de har ingen... ãã£ãšèŠã
Bestilte fra Norge, og det stÃ¥r pÃ¥ nettsiden at moms var inkludert i betalingen. NÃ¥ har jeg fÃ¥tt melding om Ã¥ betale moms pÃ¥ nytt gjennom posten, og nÃ¥r jeg forsÞkte Ã¥ fÃ¥ hjelp ang. saken sÃ¥ svares de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hold jer langt vÊk!! Ligesom Anita Lehmann Pier fik vi ogsÃ¥ annulleret vores ordre med en flot Halloween rabat. Uden begrundelse andet end at varerne ikke var pÃ¥ lager - mystisk, nÃ¥r man fortsat ka... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hade problem med att anvÀnd rabattkod vid bestÀllning. Direkt efter lagt bestÀllning skrev jag till kundservice_tyg.se Fick snabbt svar att de skulle hjÀlpa mig manuellt. Tack Signe för bra service... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hjertelig velkommen hos stofkiosken.dk â din online-shop for bÃ¥de stoffer, metervarer og meget mere. Stoffer til alle syprojekter ... og det passende sytilbehÞr.
Osterbrooksweg 35-45, 22869, Schenefeld, ãã€ã
- +45 89 880 279
- kundeservice@stofkiosken.dk
- stofkiosken.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 85ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Har i overhovedet sendt det endnu?
SNYDEFIRMA - Har i overhovedet sendt det endnu?? Skal bruge det SENEST mandag d. 11 - det er til en barselsgave â og hun er sat til at fÞde d. 13/8.
Hvis i IKKE har sendt det, vil jeg have mine penge retur sÃ¥ jeg hurtigt kan kÞbe noget et andet sted - har intet hÞrt fra jer siden jeg bestilte. I skrev sÃ¥ dagen efter jeg skrev denne anmeldelse, og sagde jeg skulle have tÃ¥lmodighed, og nu var det sendt. Jeg har STADIG intet modtaget endnu, det er bare slet ikke i orden. Og nu er det for sent for mig, hun fÞdte i gÃ¥r, sÃ¥ jeg mÃ¥tte ud og kÞbe nogle gaver i stedet. KAN ABSOLUT IKKE ANBEFALE AT KÃBE HOS DEM.

Stofkiosken ããã®åç
Lang tid om at sende varerne, men ellers ok
Jeg har kÞbt flere gange hos stofkiosken, og alt i alt er jeg godt tilfreds. De har et stort udvalg, og for os, der syr, er det jo altid skÞnt.
Når man fÞrst ved, at de er urimeligt lang tid om at sende varerne, så er resten egentlig ok. De har dog en tendens til at klippe lidt skÊvt, så man skal lige ligge lidt ekstra til.
Ift min seneste ordre, sÃ¥ lader det ogsÃ¥ til, at deres leveringstider er blevet endnu vÊrre, hvilket kan forklare alle de dÃ¥rlige anmeldelser herinde.. Man skulle mene, at det var en rimelig nem quick fix for dem, for de mister jo helt sikkert mange kunder bare pga dette. Men Ã¥benbart ikke.. ð

Stofkiosken ããã®åç
Jeg bestilte noget stof d
Jeg bestilte noget stof d. 12/7-2025. De trak hurtigt pengene, og på hjemmesiden står den som afsendt. Dog skriver GLS, at de ikke har modtaget pakken.
Det er ekstremt svÊrt at finde en måde, at kontakte kundeservice på, og de har intet telefonnummer.
Jeg vil klart anbefale folk at holde sig fra at bruge dem.

Stofkiosken ããã®åç
Hold jer vÊk fra den virksomhed!
Jeg bestilte en lynlås, som jeg skulle bruge et par dage efter.
Der er nu gået 17 dage og jeg har stadig ikke modtaget det bestilte.
De er gode til at sende markedsfÞringsmails men hverken ordre bekrÊftelse eller status på ordren.
FÞrst for et par dage siden kom der en mail hvor de bekrÊfter ordren og betalingen men stadig ingen lynlås..
Jeg var nÞd til at bestille hos en anden virksomhed, som kom med varen dagen efter jeg bestilte og de leverede personligt fordi de havde ferie og kunne vÊre sikre på at jeg fik min ordre til tiden.
Se det er service i topklasse!

Positivt overrasket
Jeg valgte at give Stofkiosken en chance, selvom jeg havde set nogle dÃ¥rlige anmeldelser â og det er jeg glad for, at jeg gjorde.
OrdrebekrÊftelsen kom hurtigt (lå dog i spamfilteret), og den indeholdt tydelig information om forventet levering, som blev overholdt.
Alt i alt har kÞbsoplevelsen vÊret helt problemfri, og jeg er tilfreds med både service og levering.

Stofkiosken ããã®åç
Efter at jeg var blevet trukket forâŠ
Efter at jeg var blevet trukket for vare ,der ikke kom og efterfÞlgende fik flere forklaringer på hvorfor o.s.v. og skriverier frem og tilbage Har jeg fået mine penge tilbage

UNDER AL KRITIK
Jeg afgav ordre på stof til syning, undrede mig over at der ikke kom en ordrebekrÊftelse.... og så blev pengene hÊvet!! Skrevet frem og tilbage, ingen kan finde min ordre og pengene kommer ikke retur.
UNDER AL KRITIK - lad vÊre med at handle hos Stofkiosken ....

Bestilte stof 27/4
Bestilte stof 27/4. Og har stadig ikke modtaget noget her d.25/5. Og linket med fragt virker ikke. Men pengene er trukket.

Superfint produkt
Jeg bestilte mÞbelpolstring. Super fint produkt. Varen ankom 5 dage senere.

Stofkiosken ããã®åç
Det bliver KUN én stjerne herfra
Det bliver KUN én stjerne herfra. Bestilte d. 23. april, penge trukket d. 25. april. Varer modtaget d. 20. maj 2025. Det kunne gÞres meget bedre ð¬

Stofkiosken ããã®åç
Elendig service og lang leveringstid
Jeg bestilte stof d 20. april og har den 9. maj endnu ikke modtaget nogen varer. Det er ikke et dansk firma, selvom det er .dk

Stofkiosken ããã®åç
Fuld af fup og grÞnne avispapir!
Fuld af fup og grÞnne avispapir!
De trÊkker pengene d 25.4. uden at sende varerne!
Har skrevet til dem. Og nu siger linket at det afventer at modtage varerne fra firmaet. Det har det så gjort 1 uges tid!
Nå, jeg må jo så bare anmelde jer via min bank.
Så hold jer vÊk kÊre jer der lÊser med her.

Laaannngggg levering
Har bestilt d. 18/4 og kan stadig i dag 6/5 set at min ordre ikke engang er afsendt!

Stofkiosken ããã®åç
Det mest rÊdselsfulde sted jegâŠ
Det mest rÊdselsfulde sted jeg nogensinde har handlet venter på tredie uge på på min ordre kan bestemt ikke anbefale

Ikke noget godt at sige
Helt utrolig langsom håndtering og afsendelse af ordrer.
Jeg har nu ventet 14 dage på min ordre, og har kun lige fået at vide den er på vej med posten.
Der gik 10 dage fra jeg betalte min ordre, til jeg fik nogen information omkring den.
Jeg har kontaktet kundeservice, hvis svar ikke kunne bruges til noget som helst, andet end at jeg har fået at vide at forsendelsen i sig selv kan tage 15 dage.
Så her kÞber jeg i hvert fald ikke stof igen.
UPDATE: Jeg modtog d.8.5(22 dage senere) min pakke, og den var desvÊrre også en skuffelse. StofprÞverne er dÊkket til i et stort klistermÊrke - for at mÊrke stoffet skal man trÊkke klistermÊrket af, og denne handling trÊkker stoffet ud af form og gÞr det meget svÊrt at vurdere stoffet.
DesvÊrre ikke noget godt at sige om denne oplevelse.

8 dages levering fra Tyskland
Med alle de halv-dårlige anmeldelser, var jeg lidt nervÞs for at bestille, men jeg synes deres udvalg var både stort, men også noget ikke mange andre har. Jeg tog chancen og bestilte og i dag 8 dage senere, har det fundet vej ind i mit hjem. Jeg kommer i hvert fald igen :-)

Min bestilling skulle vÊre sendt for 5âŠ
Min bestilling skulle vÊre sendt for 5 dage siden i fÞlge mail fra Stofkiosken, men i fÞlge GLS track er den ikke hentet endnu.
Kan ikke anbefale at handle hos Stofkiosken ð

Stofkiosken ããã®åç
Alt gik nemt og smertefrit
Alt gik nemt og smertefrit. Var betÊnkelig grundet dÃ¥rlige anmeldelser her pÃ¥ Trustpilot. Tog dog chancen ... lÞb risikoen ... og det er jeg Sà glad for. Det var nemlig det eneste sted, hvor jeg kunne fÃ¥ farve, mÃ¥l og stoftype til mine strandstole som jeg Þnskede. Levering helt som aftalt. Jeg er virkelig glad og vil ikke have betÊnkeligheder ved at benytte Stofkiosken en anden gang ð

Trods lunkne anmeldelser.....
Trods lunkne anmeldelser, tog jeg chancen og bestilte hos Stofkiosken. Modtog stoffet 5 dg efter bestillingen. DesvÊrre havde jeg ramt forkert på farven og returnerede varen efter lidt skriveri med deres kundeservice. Fik pengene retur efter et par uger.
Derfor 5 stjerner!

Stofkiosken ããã®åç
Jeg er tilfreds med de to mÞnstre jegâŠ
Jeg er tilfreds med de to mÞnstre jeg har kÞbt.
Jeg er dog utilfreds med at stofkiosken.dk ikke er et dansk firma, at når man kÞber stof som skal rives over er klippet af, at det skal vÊre så besvÊrligt at opnå kontakt til firmaet at man opgiver, så man altså kun her kan fortÊlle at man er utilfreds, men måske vil de sende mig det Þnskede stof, hvis de da lÊser med her.
Os der syr, ved at noget stof skal rives og noget kan/skal klippes, det er vigtigt i forhold til det fÊrdige resultat.
Jeg vil bestemt ikke anbefale nogen at kÞbe stof der uden den viden. Man har jo brug for mere stof end man tror, når de nu gÞr det forkert.
Ãrgerlige penge at betale.
Jeg prÞver virkelig at kÞbe dansk og er skuffet over at man udgiver sig for noget, man ikke er, jeg kan blive helt i tvivl om det stof er det jeg Þnskede mig el om det er et el andet billigt Kina produkt med farlige stoffer el kemi.
Jeg kan jo kun håbe på at det der stod om det, da jeg kÞbte det er rigtigt, men der er intet der fortÊller mig at jeg har kÞbt det jeg Þnskede mig.
Trist.
Jeg ville Þnske at nogen gjorde det muligt at blokere et helt firma for fremtiden sÃ¥ jeg kunne slippe for det pÃ¥gÊldende firma i al fremtid, samt at en ville opfinde en mÃ¥de, hvorpÃ¥ man ikke skulle sige nej tak til ðª hver gang man gÃ¥r ind pÃ¥ en hjemmeside, men det er jo ikke lige det her firmas skyld