レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Forkert beskrivelse af stoffet, har bestilt mange meter i bambus jersey, desvÊrre er det langt fra bambus materiale, stoffet er stift og ubehageligt, desvÊrre bliver det smidt ud. Da de har ingen... もっず芋る

Bestilte fra Norge, og det stÃ¥r pÃ¥ nettsiden at moms var inkludert i betalingen. NÃ¥ har jeg fÃ¥tt melding om Ã¥ betale moms pÃ¥ nytt gjennom posten, og nÃ¥r jeg forsÞkte Ã¥ fÃ¥ hjelp ang. saken sÃ¥ svares de... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hold jer langt vÊk!! Ligesom Anita Lehmann Pier fik vi ogsÃ¥ annulleret vores ordre med en flot Halloween rabat. Uden begrundelse andet end at varerne ikke var pÃ¥ lager - mystisk, nÃ¥r man fortsat ka... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hade problem med att anvÀnd rabattkod vid bestÀllning. Direkt efter lagt bestÀllning skrev jag till kundservice_tyg.se Fick snabbt svar att de skulle hjÀlpa mig manuellt. Tack Signe för bra service... もっず芋る

䌁業情報

1. ホビヌショップ
  2. むンテリア デザむナヌ

圓該䌁業による蚘述

Hjertelig velkommen hos stofkiosken.dk – din online-shop for bÃ¥de stoffer, metervarer og meget mere. Stoffer til alle syprojekter ... og det passende sytilbehÞr.

2.1

(3,782)

過去12か月のレビュヌ数: 18ä»¶

レビュヌを曞く

Troede stofkoisken var Dansk

Troede stofkoisken var Dansk, det er den jo ikke, den er Tysk.
Jeg har bestilt noget, for snart en uge siden og har INTET hÞrt. Så det er da sidste gang jeg bestiller noget her. Der er hurtigere at få fra Kina.

2025幎1月12日

Tak for din anmeldese.
Venligst her i linket i shoppen. her fremgår det, at shoppen er nord tysk:

Din ordre er kalr til afsendelse og i dag modtager du en email med trackinglinket så du kan fÞlge pakkens fÊrden.

Håber det var en hjÊlp til afklaring!

Afsender aldrig

Bestilte stof d. 25/12, det er ikke afsendt endnu... Bliver det mon nogensinde afsendt? Pengene er trukket for lÊngst. For en uge siden skrev jeg til Stofkiosken, så skrev de "beklager det er på vej", men det er det ikke kan jeg se i GLS appen. Jeg kommer selvfÞlgelig aldrig til at bestille ved dem igen :-)

2025幎1月11日

Tak for anmeldesen.
Jeg beklager meget, at du ikke er tilfreds med vores shop.
Venligst se her i vores shop. Her kan du se at vi er et nord tysk moderselskab:

D. 2.1.25 fik du i en email beksed om, at din ordre er på vej.
Vi sendt dig også trackinglinket til den emailadr. du ahr angivet.
Venligst tjek om email er landet i spam. Hvis ikke du har modtaget noget, da venligst skriv retur her.

At i sender reklamer er en joke jeg har ikke fået det jeg har bestil

Ingen service og jeg er ved at tro at jeg ikke for mine varer hold jer langt vÊk der er ingen sikkerhed
Man er mere sikker på Temu

2025幎1月10日

Hej!
Tak for anmeldelsen. Jeg beklager meget.
Grundet Nytår har der desvÊrre vÊret forsinkelser, beklager!
Din ordre er på vej. Du kan venligst fÞlge den her og se GLS info herunder:

Jeg har sendt dig en seperat email med trackinglinket, så du kan fÀlge din pakke.

Tracking History
Last updated 3 days ago

The parcel has left the parcel center.
Fri, 10.01.2025, 23:21 | Denmark
Fri, 10.01.2025, 23:21 | Denmark
The parcel has left the parcel center.
Fri, 10.01.2025, 11:24 | Denmark
Fri, 10.01.2025, 11:24 | Denmark
The parcel has reached the parcel center and was sorted manually.
Tue, 07.01.2025, 22:06 | Germany
Tue, 07.01.2025, 22:06 | Germany
Tue, 07.01.2025, 14:44 | Germany
The parcel has reached the parcel center and was sorted manually.
Tue, 07.01.2025, 14:44 | Germany
The parcel was handed over to GLS.
Mon, 06.01.2025, 15:32 | Germany
Fri, 03.01.2025, 10:53 | Germany

Flere ugers leveringstid og en

Flere ugers leveringstid og en hjemmeside uden eksisterende kundeservice og kontaktoplysninger. FÞrste eneste og sidste gang jeg anvender dem.

Bestilte mine varer den 26.11.2024. Pakken er registreret i GLS systemet, men ikke afleveret hos GLS og derfor IKKE på vej til mig, mere end 2uger efter jeg afgav ordren.
Det er ubegribeligt at I fastholder den "snart" kommer...

Den eneste måde man kan komme i kontakt med Stofkiosken synes at vÊre igennem Trustpilot, hvilket er lidt af falliterklÊring for en virksomhed, at de ikke Þnsker at stille en mail eller telefonkontakt til rådighed for deres kunder.
Samme dag som jeg afgav min ordre til Stofkiosken bestilte jeg stof fra England, som kom tre dage senere, med super service og opfÞlgning på leverance fra dag til dag. Det kunne Stofkiosken lÊre noget af.

2024幎12月11日

Tak for anmeldelsen.
D. 12.12.24 blev du kontaktet af os med meddelelsen om, at din pakke var kommet retur til os. Det er naturligvis beklageligt at den ikke nåede frem til dig i fÞrste omgang. I den forbindelse medddelte du, at du Þnskede pengene retur.
Du får nu det fulde belÞb retur for din ordre, hurtigst muligt.

Jeg er på ingen måder henrykt

Jeg er pÃ¥ ingen mÃ¥der henrykt. Jeg har bestilt 10 m stof som skal komme senest i morgen, det kom sÃ¥ ikke lige med.!! Nu har jeg fÃ¥et en mail om 35% rabat, Black Friday, bare lidt Þv nÃ¥r det nu er mandag den mail kommer, de vil ikke svare pÃ¥ mine mails, om at jeg forventer at jeg fÃ¥r de 35% i rabat samt noget for at min vare ikke kommer til tiden, har trods alt betale dem 1500kr
 er sÃ¥ skuffet, stof som faktisk er rigtig vigtig jeg modtager da vi ikke har nogle mÞbler fÞr.!!!
Og når ja så trÊkker de penge inden de overhovedet har sendt ens pakke!!!

2024幎12月2日

Hej!
Jeg beklager meget forlÞbet og forsinkelsen.
Meldingen er, at GLS er overbelastet grundet Black Friday og Cyber Week og derfor er de forsinkede. Derfor må vi bede om tålmodighed til og med fredag
Dine penge forsvinder ikke hos os. Hvis pakken ikke dukker op eller ej viser aktivitet i trackinglinket på fredag, melder jeg mig mandag igen ang. erstatning.

Anbefaling herfra

Da jeg bestilte gardinbånd hos Stofkiosken var jeg lidt bekymret over de dårlige anmeldelser, men jeg tog chancen. Straks efter bestilling fik jeg en bekrÊftelse på ordren med et tidsinterval, de ville levere varen.
Jeg har netop modtaget min vare på den fÞrst mulige leveringsdag.
Alt er gået som Þnsket: Varen var som Þnsket og kom frem til aftalt tid. Jeg er glad.

2024幎11月29日

Hej!
Mange tak for din positive anmeldelse; at du er tilfreds med vores leveringstid og varen.

Kun god erfaring

Jeg har handlet hos Stofkiosken i mere end 5 år, og alt har vÊret i orden. Er helt uforstående over deres lave rating her på siden...
Har en gang manglet en pakke, men det var ikke forretnings skyld, og den blev erstattet af PostNord.

2024幎11月20日

Hej!
1000 tak for din anmeldelse. Det er godt at hÞre, at du i 5 år har vÊret tilfredse med os, leveringerne og vores service.
Endnu en gang tak for, at du har deler dette:-)

Ugers leveringstid

Ugers leveringstid. UtilgÊngelig hjemmeside og ikke eksisterende kundeservice. FÞrste eneste og sidste gang jeg anvender dem.

12.11.2024. Pakken er stadig ikke modtaget i depot hos GLS og derfor IKKE på vej. Det er ubegribeligt at I fastholder den "snart" kommer...

2024幎10月30日

Hej igen!
Har netop fået besked om, at pakke er afleveret til dig i dag.
Jeg beklager meget forlÞbet og håber du er tilfreds med ordrens indhold.

Jeg har nu i 4 uger ventet på min

Jeg har nu i 4 uger ventet på min pakke. FÞrst fik alt som det skulle, jeg modtog en besked fra GLS at der var oprettet en forsendelse, men siden da var der ingen opdatering på GLS hjemme side. Derefter fik jeg af vide af stofkiosken at min pakke var sendt retur uden at det fremgik af GLS hjemmesiden hvor der står de stadig venter på pakken. Jeg har vÊret i kontakt med stofkioskens kundeservice som sagde at de ville sende den igen. Men jeg har siden da ikke hÞrt mere selvom jeg flere gange har skrevet til dem.

Jeg har flere gange modtaget forsendelser via GLS og har aldrig oplevet at de har vÊret forbi med en pakke uden at de faktisk har sendt information til en og jeg har også GLS appen hvor jeg til en hver tid kan fÞlge en pakke, men ingen ting.

2024幎11月10日

Hej!
Tak for din anmeldelse. Jeg kan fuldt ud forstå din frustration og anmeldelse af os her. Det er så absolut ikke et tilfredsstillende forlÞb. Jeg undskylder fra vores side.
Jeg har rykket vores returafdeling flere gange, om de kan desvÊrre ikke hitte din pakke.
Din pakke er fejlagtigt landet hos en forkert postudbyder.
Ønsker du pakken sendt på ny?
Eller det fulde belÞb retur?
Venligst send en melding herom og jeg skal få afsluttet din sag.

Har fÞrst bestilt stofprÞver og

Har fÞrst bestilt stofprÞver og derefter et stort stykke stof. Rabatkoden virkede, men det lille gavekort på 30 kroner man får ved bestilling af stofprÞver virkede ikke. Jeg blev nÞdt til at bestille inden jeg fik svar fra Stofkiosken for at få rabatten fra Fabrics20. Nu står jeg og skal ikke kÞbe mere, men har altså ikke fået gavekortet brugt. Hvis bare der var en mulighed for at få det udbetalt sammen med den refundering jeg alligevel skal have for noget af det bestilte, ville det vÊre perfekt.

2024幎10月24日

Tak for anmeldelsen.
Jeg forstår problematikken, men vi kan desvÊrre ikke refundere rabatkoden for prÞverne.
Jeg sender gerne en ny rabatkoden pÃ¥ 30 kr. til prÞver. Ønsker du dette, da send venligst en melding retur her.

Hemmelig levering??

Jeg bestilte et stykke stof, men var ikke hjemme da det ankom. Stoffet er så blevet sendt til en pakkeshop i en uge, inden det er blevet sendt retur til Tyskland.

Problemet er bare, at jeg på intet tidspunkt blev gjort opmÊrksom på at pakken var forsÞgt afleveret, eller at den var sendt til pakkeshop. Ingen SMS, email eller nogen anden form for notifikation.

Af min Track&Trace fremgik det også at jeg kunne kigge i detaljerne for at se hvilken pakkeshop min pakke var havnet i, men den information fremgik heller ikke nogen steder.

Når man bestiller, bÞr der stå en disclaimer: "Hvis du ikke er hjemme når vi ankommer, skal du ikke regne med at få din pakke. Skulle du tilfÊldigvis opdage at vi har vÊret fordi, mens du ikke var hjemme, så har du fem hverdage til at gÊtte hvilken pakkeshop din pakke er havnet i."

Bizar oplevelse.

2024幎10月17日

Stofkiosken からの回答

Hej! Vi er meget kede af den ulejlighed, det har medfÞrt.
Forsendelsesudbyderen vil tage sig af meddelelsen. Vi kan kun anbefale, at du oplyser dit telefonnummer, så vi kan kontakte dig og give dig alle de korrekte oplysninger, når du bestiller. Hvis pakken alligevel kommer retur, sender vi den igen, hvis det er nÞdvendigt.

Hvis der er problemer med denne ordre, bedes du kontakte vores supportteam via kundeservice@stofkiosken.dk.

Troede det var en dansk virksomhed med

Troede det var en dansk virksomhed med .dk. Fra jeg sendte bestillingen 7. Okt 2024 fik jeg fÞrst besked efter 8 dage at nu var ordren behandlet????
Og data sendt til GLS. Har intet hÞrt fra GLS, så hvor er mit betalte stof???
Så er jeg blevet så klog, hold jer vÊk hvis I forventer hurtig ekspedition!! Og total tavshed hvor min forsendelse er???

Ja og nu har den vÊret hos GLS siden den 15. okt og de skriver de endnu ikke ved hvornår den bliver leveret. Nu 12 dage.
Men i var 8 dage om fra i elektronisk fik min bestilling og til I sendte den til GLS er 7 dage for lang tid😡

2024幎10月16日

Hej!
Tak for din anmeldelse og jeg beklager meget det sene var her.
Jeg har netop tjekket op på din ordre og den er heldigivs leveret til dig for 11 dage siden.
Venligst se her under:

Fri 10/18/2024 | 9:22 AM. The parcel has been delivered.

Denmark: Delivered 11 days ago. Signature: karin

Meget tilfreds

Jeg har fået mit gardinstof, og jeg er meget godt tilfreds med stoffet. Ang. mine penge var de på min konto inden nÊste dag. Tak for handelen

2024幎10月9日

Hej!
Mange tak for din positive anmeldese.
Det er godt at hÞre, at du er tilfreds med varen og vores service.

Manglende vare

Bestilte mÞbelstof 26. sept 2024. Fik dagen efter besked om registrering hos GLS.
Siden da ingen info.
Pengene blev trukket d. 26. sept.
De svarer heller ikke på mail

Til Stofkioskens svar på denne anmeldelse.
Ja tak, meget pengene retur.

2024幎9月26日

Hej!
Nu er beskeden kommet, at din pakke er forsvundet.
Du får det fulde belÞb retur, 464,75 kr., hurtigst muligt.
Jeg beklager meget den lange behandlingstid.

Jeg har bestilt stof d.3/9 og kan se at

Jeg har bestilt stof d.3/9 og kan se at pakken forsat er i transit.
Hvor lÊnge kan man forvente der går fÞr pakken leveres?

2024幎9月25日

Hej!
I flg. GLS blev din pakke desvÊrre ikke afhentet i parcelshopen og derfor er den på vej retur til os, beklager.
Se venligst her under.
Du skulle meget gerne vÊre blevet informeret fra GLS om afhentningen.
Venligst kig i din spam box, sms og emails.
Vi gensender gerne pakken, når den kommer retur, hvis du Þnsker det:

Date Time Parcel status GLS Location
25.09.2024 01:47 The parcel has reached the parcel center. Germany Neuenstein
23.09.2024 17:33 The parcel has been returned to sender. Denmark Taastrup
23.09.2024 03:11 The parcel is stored in the parcel center. Denmark Taastrup
20.09.2024 03:25 The parcel is stored in the parcel center. Denmark Taastrup
19.09.2024 03:24 The parcel is stored in the parcel center. Denmark Taastrup
18.09.2024 02:57 The parcel is stored in the parcel center. Denmark Taastrup
17.09.2024 16:44 The parcel is stored in the parcel center. Denmark Taastrup
09.09.2024 13:47 The parcel has been delivered at the ParcelShop (see ParcelShop information). Denmark Taastrup
09.09.2024 12:44 The parcel could not be delivered as the consignee was absent. Denmark Taastrup
09.09.2024 06:31 The parcel is expected to be delivered during the day. Denmark Taastrup
07.09.2024 04:06 The parcel has reached the parcel center. Denmark Taastrup
06.09.2024 20:41 The parcel has left the parcel center. Denmark Kolding
06.09.2024 20:41 The parcel has reached the parcel center. Denmark Kolding
04.09.2024 15:54 The parcel was handed over to GLS. Germany Tornesch
03.09.2024 11:28 The parcel data was entered into the GLS IT system; the parcel was not yet handed over to GLS. Germany Tornesch

lille historie til alle nye kunder

Jeg bestiller fra stofkiosken onsdag d. 11 september, Torsdag får jeg af vide at det er pakket og klar til afsendelse.

Fredag morgen får jeg en nyheds mail fra stofkiosken at de har 20% på alt stof, hvilket man jo godt kan blive lidt sur over sker knap to dage efter man har betalt for diverse ting. Og da jeg deler mine kreationer på Instagram, delte jeg i min 'story' den irriterende nyhed (selfÞlgelig uden at nÊvne butikken, da jeg deler på engelsk).

En af mine danske fÞlgere skriver så til mig, at det var bare typisk og om hvor jeg havde kÞbt fra, da de manglede flere stof/krea butikker at putte på deres liste. Jeg skrev at det var stofkiosken og reaktion tilbage kom bag på mig. 'TÞr du godt at kÞbe der fra!? har hÞrt de har sygt mange dårlige anmeldelser' - Det kom meget bag på mig da jeg har kÞbt fra stofkiosken siden 2019 og har aldrig haft problemer!

Jeg gik så ind og tjekkede ud hvad det var for noget med alle de dårlige anmeldelser. Og rigtigt nok, der er mange, hvilket godt kan gÞre en bekymrende.

Men det her er hvad jeg har at sige til det.

Jeg har kÞbt fra Stofkiosken siden 2019 og har aldrig haft problemer. Jeg bestille onsdag, torsdag var det pakket og klar til afsendelse, fredag har GLS hentet det. Mandag d. 16 september får jeg mine varer. pengene er fÞrst blevet trukket idag (mandag). Og alt stof er i skÞn kvalitet, der er ikke noget galt med det.

Så mit råd til alle nye kunder. Jeg syntes i skal give dem en chance, og skulle i gå hen og ha' en dårlig oplevelse (hvilket ville vÊre super Êrgelig), så kan i sige 'godt, så har vi prÞvet det', og lade vÊre med at handle hos dem igen. Jeg har aldrig haft problemer med dem, dog har jeg hellere ikke haft brug for at få fat i kundeservice...

Jeg vil også gerne minde jer om at det er en stof butik og ikke en tÞj butik; og med det mener jeg at dit stof ikke bare ligge klippet klart til afsendelse som i en tÞj butik. Der er altså folk der er nÞd til at hive rullen ud, måle af og klippe det fÞr afsendelse. Og så er det altså ikke alt stof der bare kan foldes sammen, noget er nÞd til at blive lagt på en ny rulle for at kunne blive sendt af.
så please, ha' lige det i tankerne.

Giv dem en chance, de har mange skÞnne ting til fornuftige priser. Held og lykke med alt kreativiteten 😉

2024幎9月16日

Hej!
1000 tak for din positive vinkel:-)

Fuld tilfredshed.

Fuld tilfredshed.
Jeg blev lidt forskrÊkket da jeg så alle de dårlige anmeldelser her på Trustpilot - men jeg kan meddele at jeg fik mine varer til den tid der stod i ordrebekrÊftelsen. Så ingen klager herfra. pengene blev hÊvet samme dag som jeg fik besked om at GLS i DK havde modtaget min pakke.

2024幎9月15日

Hej!
Mange tak for din positive anmeldelse.
Det er godt at hÞre, at du er tilfreds.

DÃ¥rlig levering og ingen kontakt

Har bestilt stof d. 2/8 og de forventer levering d.8/8.vi har idag d.28/8 og min pakke er ikke leveret endnu. Har prÞvet at komme i kontakt med stofkiosken men får hele tiden fat i stofsaksen eller et ugyldigt telefonnummer.

OpfÞlgning på svar. Og tak for det i Þvrigt. Jeg har ikke fået nogen sms eller mail heller ikke i spam. Men vil meget gerne have mine penge tilbage. Mvh Katja. Hvad er nummeret til jeres kundeservice, i er meget svÊre at komme i kontakt med.

Da jeg endelig kom i kontakt med stofkiosken var servicen aldeles god, en meget venlig medarbejder sÞrgede for at jeg fik mine penge tilbage. Og det er jo ikke deres skyld at jeg aldrig fik en meddelelse fra leverings firmaet om hvor og hvornår min pakke kunne hentes.

2024幎8月28日

Hej igen!
Tak for at du sender den anmeldelse retur.
Naturligvis er det meget beklageligt, at GLS ike har informeret dig som de skal.
Det har vi noteret til GLS.

Bestilt en knap den 13.08 og har stadig

Bestilt en knap den 13.08 og har stadig ikke modtaget den deres levering er da helt til grin!

2024幎8月13日

Hej,
Mange tak, fordi du tog dig tid til at indsende denne anmeldelse.
Vi er meget kede af at lÊse om problemet med din ordre.
Kontakt os venligst på kundeservice@stofkiosken.dk, så vi kan se nÊrmere på sagen.

Lang levering!

Jeg har bestilt 08.09.2024 og har stadig ikke modtaget min bestilling. Jeg skal bruge dette stof på lÞrdag. Troede virkelig ikke det ville tage mere end 1 uge at modtage!

2024幎8月15日

Hej,
Mange tak, fordi du tog dig tid til at indsende denne anmeldelse.
Vi er meget kede af at lÊse om problemet med din ordre.