レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Forkert beskrivelse af stoffet, har bestilt mange meter i bambus jersey, desvÊrre er det langt fra bambus materiale, stoffet er stift og ubehageligt, desvÊrre bliver det smidt ud. Da de har ingen... もっず芋る

Bestilte fra Norge, og det stÃ¥r pÃ¥ nettsiden at moms var inkludert i betalingen. NÃ¥ har jeg fÃ¥tt melding om Ã¥ betale moms pÃ¥ nytt gjennom posten, og nÃ¥r jeg forsÞkte Ã¥ fÃ¥ hjelp ang. saken sÃ¥ svares de... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hold jer langt vÊk!! Ligesom Anita Lehmann Pier fik vi ogsÃ¥ annulleret vores ordre med en flot Halloween rabat. Uden begrundelse andet end at varerne ikke var pÃ¥ lager - mystisk, nÃ¥r man fortsat ka... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hade problem med att anvÀnd rabattkod vid bestÀllning. Direkt efter lagt bestÀllning skrev jag till kundservice_tyg.se Fick snabbt svar att de skulle hjÀlpa mig manuellt. Tack Signe för bra service... もっず芋る

䌁業情報

1. ホビヌショップ
  2. むンテリア デザむナヌ

圓該䌁業による蚘述

Hjertelig velkommen hos stofkiosken.dk – din online-shop for bÃ¥de stoffer, metervarer og meget mere. Stoffer til alle syprojekter ... og det passende sytilbehÞr.

2.1

すべおのレビュヌ

(3,782)

過去12か月のレビュヌ数: 18ä»¶

レビュヌを曞く

Ikke muligt at komme i kontakt med dem

Ikke muligt at komme i kontakt med dem på telefon. Alene derfor vil jeg ikke at bestille der.
Ingen dansk adresse. Hvis man leder lÊnge nok finder jeg en tysk.

2023幎3月12日

Hej!
Tak for din feedback og jeg beklager det sene svar.
Jeg beklager at vi ikke tilbyder service via telefonen, men du er velkommen til at skrive alle dine spÞrgsmål til mig på:
kundeservice@stofkiosken.dk

Lang leveringstid

Har bestilt nogle stofprÞver, som alle var rigtige fine. DesvÊrre tog det en del tid for dem at ankomme, og varerne var blevet udsolgt i mellemtiden.. Så er det jo ligemeget med stofprÞver..

2023幎3月10日

KÊre Karoline H.B.
Tak for din anmeldelse og jeg beklager det sene svar.
Jeg har tjekket op på din sag og ser, at flere af stofferne er på lager.
Når du sÞger på en vare/ et artikelnummer, udfra en prÞve, så skal du slette: "_M". Derved får du det rene artikelnummer og du kan sÞge varen.
Jeg håber du hitterne varerne!

Utrolig dårlig kundeservice.

Utrolig dårlig kundeservice.
Jeg har 2 gange nu oplevet at skulle bestille stofprÞver fra deres hjemmeside. Begge gange kommer brevet med stofprÞver nogle dage for sent, end hvad der står under leveringstid. Derudover er der også sket det begge gange at de stofprÞver jeg har bestilt er udgået fra deres sortiment når brevet når frem!!! Spild af penge for så at få stofprÞver jeg ikke kan bruge til noget som helst. Kunne man derfor ikke i stedet skrive en mail til kunden, og gÞre dem opmÊrksom på at det valgte stof snart udgår fra deres sortiment!

2023幎3月9日

Hej!
Tak for din anmeldelse. Jeg beklager meget og vil lade din feedback gå videre i huset her.
Blot vil jeg gÞre opmÞrksom på, at når du sÞger på artikelnummeret på en stofprÞve, skal du tage det sidste bogstav vÊk + stregen, dvs. vÊk med:  _M

20 dages levering!

Jeg må desvÊrre melde mig til den dårlige anmeldelse.
Når jeg bestiller 2 stk lynlåse som jeg helst skal bruge hurtigt, og de siger det kommer inden for 7-10 dage, som iÞvrigt er i den lange ende af leveringstid, så forventer jeg at se den i hvert fald efter 10 dage. Nu er det gået 13 dage, og jeg skal bruge de her lynlåse asap. Jeg kan se der er andre kunder der har skrevet om lignende ikke eksisterende levering inden for de sidste 2 dage, og havde jeg lÊst dem også (selvom jeg faktisk tjekkede trustpilot inden), så ville jeg nok ikke have bestilt fra denne hjemmeside. Men jeg kan desvÊrre ikke anbefale sådan en butik.
Jeg har også skrevet til kundeservice for 3 dage siden- ingen respons! :(

Siden svar fra jer, så kan jeg opdatere at fik varen 09.03.23. Så i burde ikke sige at det tager mellem 7-10 dage, hvis i ved at jeres postleverandÞr som regel har lÊngere leveringstider, så skrive det!
Jeg har nu fundet andre lynlås, må jeg sende disse retur?

2023幎3月4日

Hej igen!
Jeg har tjekket op på din sag og ser, at vi har modtaget din pakke og d. 17.3.23 blev 95,00 kr. returneret til din konto/ de fulde belÞb for ordren.

fupfirma

Har kÞbt et mÞnster og betalt men aldrig modtaget det. Det er ikke muligt at komme i kontakt med firmaet. De svarer ikke på mailforespÞrgsel og telefonnr. er ikke i brug.

2023幎3月3日

Hej Niels
Tak for din anmeldelse og jeg beklager det sene svar og ikke mindst at din ordre ikke er dukket op.
Venligst tjek din postkassse.
Venligst også send dit ordre/- kundenummer på: kundeservice@stofkiosken.dk, så tjekker jeg op på din sag med det samme.

Jeg bestilte nogle nåle til en

Jeg bestilte nogle nåle til en symaskine i starten af februar og nu er der nÊsten gået en måned, der er blevet trÊkket penge fra min konto og har ikke fået nogen gmail omkring forsendelsen. Mega fup!

2023幎3月2日

KÊre Annabell
Tak for din henvendelse og jeg beklager meget det sene svar.
Venligst send mig din ordre/- eller kundernummer, så tjekker jeg op på din ordre med det samme, til: kundeservice@stofkiosken.dk

Manglende varre og.penge.

Hej bestilte en varre i januar som jeg ikke har fÃ¥et. Har skrevet til dem i 4 uger nu. De skriver jeg skal ha tÃ¥lmodighed. Vil bare gerne ha mine penge retur. Dette er Ã¥benbart umuligt. Total dÃ¥rlig stil. De svarer ikke mere pÃ¥ mine mail. Kan ikke anbefale dette firma.har nu talt med bank og de kan heller ikke se dem. Send mig venligt et dokument pÃ¥ hvor i har returneret mine penge til. For det er ikke min konto. Nu svare de dog at jeg skal gÃ¥ i min bank igen. Der har jeg vÊret og de kan intet finde. Nu skal min sag op pÃ¥ et mÞde d. 20 marts. Har aldrig hÞrt noget sÃ¥ mÊrkeligt. Mvh. Ulla jeg har ikke fÃ¥et noget bevis pÃ¥ at pengene er returneret og har stadig ikke modtaget en Þre. SÃ¥ hvor de er sendt til ved jeg og min bank ikke. Mvh. Og har stadig ikke modtaget hverken penge eller varre trods jeg har vÊret i bank flere gange og sendt diverse konto nr. Fusk firma. Øv Þv. Mvh.nu er de stoppet med at svare trods jeg har gjort alt hvad er muligt. Fusk firma. Aldrig mere. Mvh

2023幎3月2日

Hej igen!
Siden jeg skrev sidst har vi arbejdet på din sag.
Det er ikke muligt, at vi tager kontakt til din bank, da det angår personfÞlsomme oplysninger.
En trejde part hos os i bogholderiet har tjekket erstatningen til dig på de 184,50 kr. De blev returneret d. 15.02.23  til den konto/ kreditkort, som de blev hÊvet fra.
Venligst se her, bevis for returneringen af pengene, som tidligere også sendt til dig.
-en kopi af vores bevis for returneringen af pengene fremgår ikke her, da der er personfÞlsomme oplysninger.
Venligst kontakt din bank igen og de må gå din konto igennem fra d. 15.3.23 og frem til i dag mht. det returnerede belÞb.
Jeg beklager meget al bÞvlet, vi har krediteret dig det fulde belÞb og vi kan ikke gÞre mere i denne sag når vi kan vise- som vist via vores returnerings bevis- at vi har erstattet dig pengene/ 184,50 kr.

Fantastisk service

Fantastisk service.
Ordren blev vÊk hos Posten men dukkede så op efter nÊsten 3 uger. Stofkiosken havde da sendt en erstatningspakke som de så ikke vil have betaling for pga langsommelig post.
Det er da fantastisk. Signe skal vÊre månedens medarbejder !!!

2023幎2月27日

Hej Jette
Mange tak for din postive tilbagemelding. Det er rart at hÞre på en mandag:-)

firma fub og svindel

firma fub og svindel
jeg har den 26/1-2023 bestilt nogle stof prÞver
man har trukket pengen fra min konto
jeg har aldrig modtaget prÞverne
man har efterfÞlgerne spurt til ordrenr. det har jeg oplyst men der sker ikke mere
varene kommer ikke dette drejer sig om 30 kr. til en forsendelse det kan jeg overleve
men har man kÞbt for mange penge og de trÊkker penge på kontoen inden varen er sendt det må man ikke
så til andre tÊnk jer om inden i handler ved stofkioskes dette er er et fub firma

2023幎1月25日

Hej igen Ib Csirinyi
Tak for din anmeldelse.. Det er naturligvis meget beklageligt, at du ikke har modtaget din ordre.
Venligst se mit svar til dig d. 20.2.23.
Her sprÞger jeg netop til, om du har fået ordren og hvis ikke:
Ønsker du da ordren gensendt eller pengene retur?
Venligst send en melding om, hvad du Þnsker.

20. feb 11:35

KÊre Ib Csirinyi

Tak for din henvendelse og jeg beklager at din ordre ikke er ankommet.
Jeg har tjekket op på din bestilling og jeg kan se, at den blev sendt d. 27.1.2023.
DesvÊrre er vores erfaring med det danske postvÊsen, at en sådan forsendelse kan tage op til 3-15 arbejdsdage fÞr leveringen er i postkassen. Forsendelsen er sendt som almideligt brev dvs. uden trackingnummer. Venligst tjek din postkasse en sidste gang.
Hvis ordren endnu ikke er ankommet, skriv retur her og vi finder en lÞsning. Ønsker du da ordren gensendt eller pengene retur.
På genhÞr!

Signe

- Dit helpdesk-team hos stofkiosken.dk -
kundeservice@stofkiosken.dk (mailto:kundeservice@stofkiosken.dk)

Laaaaaaaaang leveringstid

Hvis du bestiller noget skal man lige vÊre forberedt pÃ¥ at der kan gÃ¥ op til 2 mÃ¥neder fÞr du modtager det
 og skylden bliver bare smidt pÃ¥ postvÊsnet, er med pÃ¥ at de ikke er det hurtigste men alle andre firmaet kan da leverer indenfor en uge (mange dag til dag) med det samme postvÊsen

2022幎8月7日

Hej!
Jeg har tjekket op på din ordre fra i sommers/ august.
Det er korrekt at vi i sommers og over efteråret havde udfordringer med vores leveringstider brundet et ny IT- og lagersystem. Det var bestemt ikke tilfredsstillende for vore kunder og har forståligt skabt frustationer, som vi beklager dybt.
Jeg har tjekket op på din sidste ordre.
Den blev lagt d. 8. august og sendt d. 30. august. Det var naturligvis al for lang leveringstid, men dog ikke to måneder.
Nu har vi heldigvis "ude på den anden side" og kan levere indenfor den tidsramme der er angivet.
God dag!

Fupfirma der tager dine penge

Fupfirma der tager dine penge og påstår at have afsendt varen men du modtager aldrig noget fra dem.

2023幎2月18日

KÊre Gitte Hjarsen
Jeg har tjekket op på din bestilling og jeg kan se, at den blev sendt d. 1.2.2023.
DesvÊrre er vores erfaring med det danske postvÊsen, at en sådan forsendelse kan tage op til 3-15 arbejdsdagefÞr leveringen er i postkassen. Forsendelsen er sendt som almideligt brev dvs. uden trackingnummer. Venligst tjek din postkasse en sidste gang.
Hvis ordren endnu ikke er ankommet over weekenden her i din postkasse, skriv retur her og vi finder en lÞsning.
Fortsat god dag!

Hurtig, venlig og effektiv kundeservice :-)

Jeg havde ved en fejl bestilt for lidt stof og havde dermed opbrugt min rabatkode. Efter jeg havde kontaktet kundesupport (Signe), fik jeg en meget hurtig og professionel respons på min henvendelse. Jeg fik uden problemer ombestilt en ny sending stof med den gamle rabatkode oveni! Tak for en god oplevelse!

2023幎2月13日

Stofkiosken からの回答

Tusind tak for din anmeldelse:-)

fun og svindel firma

Kvitteringsnummer 2300059567
Dato 27.01.2023
Kundenummer 8383884
Bearbejdelse WebShop

2023幎1月26日

KÊre Ib Csirinyi
Tak for din henvendelse og jeg beklager at din ordre ikke er ankommet.
På genhÞr!

Hvorfor vil man ikke acceptere min mail adesse som jeg har brugt 20-30 gange

Det gjorde servicen ikke i dag. Min mailadresser er ikke blevet accepteret. Jeg har handlet hos jer mere end 20 gange, med denne mail adresse

2023幎2月8日

KÊre Yvonne
Tak for din anmeldelse. Det er beklageligt at det bÞvler sådan.
1. Venligst luk alt ned mht. Stofkiosken.
2. Vent 1 time og prÞv igen, helt forfra og fra en computer/ laptop. En smartphone kan skabe problemer.
Jeg håber det lykkes!

Fantastisk god service

Fantastisk god service, og flotte varer.

2023幎2月1日

Hej Dorthe
Mange tak for din positive anmeldelse. Det er glÊdeligt at hÞre.

Rigtig gode priser for stof i hÞj

Rigtig gode priser for stof i hÞj kvalitet.

Service ville vÊre endnu bedre, hvis det var muligt at opnå telefonisk kontakt.

2023幎2月5日

KÊre Andreas Nielsen
Mange tak for din anmeldelse. Dit Þnsker skal jeg give videre i huset her.
God dag!

God oplevelse med hurtig levering

God oplevelse med hurtig levering. Jeg var lidt tilbageholdende med at kÞbe til at starte med, grundet alle de dårlige anmeldelser med dårlig eller lang levering mv. Da jeg virkelig var fan af stoffet bestilte jeg alligevel og det er jeg rigtig glad for. 3 dage efter bestilling fik jeg mail om at pakken var overdraget til GLS og 4 dage senere blev den leveret på min adresse. All-in-all tog det 7 dage fra bestilling til levering, hvilket jo faktisk er rigtig fint! At de kun får 4 stjerner er fordi det ene stof jeg kÞbte, er fyldt med glitter hvilket man ikke kunne se på billedet på deres hjemmeside.

2023幎1月26日

KÊre Thea
Mange tka for din anmeldelse. Det er godt at hÞre at du fik din ordre hurtigt.
Hvis du Þnsker at reklamere stoffet med glitter, da skriv venligst retur, så kigger jeg på din sag.

IKKE bestill til Norge

Bestilte fra Norge, og det står på nettsiden at moms var inkludert i betalingen. Nå har jeg fått melding om å betale moms på nytt gjennom posten, og når jeg forsÞkte å få hjelp ang. saken så svares det ikke på mail. Umulig å få taket i kundeservice og har allerede ventet en uke siden uten svar. Også umulig å finne ur hvordan man kan ta kontakt til å begynne med.

2023幎1月23日

KÊre Natalia Sokolowska.
Tak for din anmeldelse og jeg beklager meget det sene svar.
Jeg har spurgt her i huset, da vi sjÊldent har norske kunder.
Det er sådan, da jo Norge ikke er med i EU, at norske kunder skal betale told med ikke momsen. Momsen kan jeg kreditere dig, da din pakke nu er sendt.
Told og moms er to uafhÊngige ting, og told skal du betale, beklager.
Var det svar på dine spÞrgsmål?
Venligst send en melding retur.

Snyder med tilbud og rabat

Jeg er meget skuffet og en smule chokeret at butikken kan snyde med deres tilbudsvarer pÃ¥ sÃ¥dan en mÃ¥de. I webshoppen vises store rabatter og nÃ¥r du kÞber (lidt ekstra pga. rabatterne selvfÞlgeligt) bliver du overrasket nÃ¥r i den sidste ende betaler du fuld pris. Jeg kÞbt 2 varer med gode rabatter (ca. 50%). OrdrebekrÊftelse kom ikke med det samme (som er alm kutyme) og jeg skulle lede i flere dage pÃ¥ kontaktoplysninger til kundeservice (de har kun svar pÃ¥ nogle spÞrgsmÃ¥l som ligger permanent pÃ¥ siden, men ingen telefon eller e-mail). Endeligt kontaktede jeg dem pr. E-mail som var pÃ¥ internettet og 3 dage efter sender de bÃ¥de ordrebekrÊftelsen og automatisk besked om varen er afsendt. FÞrst nÃ¥r varen er kommet frem opdager jeg at jeg kÞbt begge varer med fuld pris uden rabatter da pÃ¥ tidspunkt af ordrebekrÊftelsen rabatterne var ikke lÊngere gÊldende. Jeg har ikke taget billede af min ordre da jeg kunne ikke forvente at man kunne blive snydt pÃ¥ den mÃ¥de, derfor kan jeg ikke bevise at pÃ¥ skÊrmen kÞbesum var knap 500 (da dette var Max budget og ). Med sÃ¥dan en oplevelse i bagagen vil jeg aldrig kÞbe hos Stofkiosken igen og frarÃ¥der jer andre! Hvis nogle af jer vÊlger alligevel handle der sÃ¥ forbered jer til ballader og for Gudsskyld tag printscreen af jeres ordre fÞr klikke pÃ¥ “kÞb”, sÃ¥ I har en bevis pÃ¥ hvad i kÞbt, hvor meget i har bestilt og hvad kostede det pÃ¥ kÞbetidspunktet. (Min ref.num.er 2300035229

2023幎1月8日

KÊre Nataly N
Tak for din anmeldelse og jeg beklager det sene svar.
Jeg har tjekket, din er ordre er indgået hos d. 10. januar og sendt d. 13.1.
Har du venligst den email med rabatten på de 50%, så tjekker jeg op på det med det samme.