Forkert beskrivelse af stoffet, har bestilt mange meter i bambus jersey, desvÊrre er det langt fra bambus materiale, stoffet er stift og ubehageligt, desvÊrre bliver det smidt ud. Da de har ingen... ãã£ãšèŠã
Bestilte fra Norge, og det stÃ¥r pÃ¥ nettsiden at moms var inkludert i betalingen. NÃ¥ har jeg fÃ¥tt melding om Ã¥ betale moms pÃ¥ nytt gjennom posten, og nÃ¥r jeg forsÞkte Ã¥ fÃ¥ hjelp ang. saken sÃ¥ svares de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hold jer langt vÊk!! Ligesom Anita Lehmann Pier fik vi ogsÃ¥ annulleret vores ordre med en flot Halloween rabat. Uden begrundelse andet end at varerne ikke var pÃ¥ lager - mystisk, nÃ¥r man fortsat ka... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hade problem med att anvÀnd rabattkod vid bestÀllning. Direkt efter lagt bestÀllning skrev jag till kundservice_tyg.se Fick snabbt svar att de skulle hjÀlpa mig manuellt. Tack Signe för bra service... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hjertelig velkommen hos stofkiosken.dk â din online-shop for bÃ¥de stoffer, metervarer og meget mere. Stoffer til alle syprojekter ... og det passende sytilbehÞr.
Osterbrooksweg 35-45, 22869, Schenefeld, ãã€ã
- +45 89 880 279
- kundeservice@stofkiosken.dk
- stofkiosken.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 85ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Symaskine leveret på 4 dage
Jeg har kÞbt en Brother symaskine og den kom efter 4 dage.
Maskinen er perfekt og levering var hurtig og problemfri.
Der fulgte ikke hverken dansk eller engelsk manual med (men på tysk, fransk, hollandsk og spansk), hvilket er den eneste grund til den sidste manglende stjerne. VÊrd at vÊre opmÊrksom på, men kan jo downloades online.
16-01-2023: Den sidste stjerne er afgivet, da kundeservice var hurtige til at sende en fysisk dansk manual til mig.

Stofkiosken ããã®åç
Har stadig ikke fÃ¥et de vare jeg harâŠ
Har stadig ikke fået de vare jeg har betalt for, ikke fået svar på den mail jeg sendte, meget dårlig service
Mvh
Susanne

Tip top produkt
Tip top produkt, som forventet. DesvÊrre skulle jeg vente lidt på brevet med den lille komponent - men det var i juletiden - da er posten nok belastet i forvejen.
Kunde-supporten var meget hjÊlpsom. Jeg kÞber atter hos stofkiosken. :-)

Stofkiosken ããã®åç
De er sÃ¥ dÃ¥rlige til at svare pÃ¥ voresâŠ
De er så dårlige til at svare på vores spÞrgsmål og på levering.
Der er gået mere end 3 uger siden jeg har bestilt min vare, og har endnu ikke fået den. Hvor det var meningen at jeg får den mellem 8-11 hverdage.
De er godt nok mere end en hel uge forsinket!

Stofkiosken ããã®åç
Nu er jeg godt nok trÊt af at vente
Nu er jeg godt nok trÊt af at vente, vente pÃ¥ varen ( som de selvfÞlgelig Har taget penge for) vente pÃ¥ svar pÃ¥ min henvendelse âŠ.. ð
9/01 Nu har jeg så skrevet for at få mine penge retur. Nu må vi ses hvornår det så lykkes !
Pengene er kommet retur fint og hurtigt ð

Stofkiosken ããã®åç
KÞb ikke noget fra dem - det er fup!
Symaskine ved at blive leveret til forkert adresse.
Jeg har bestilt en symaskine mellem jul og nytår til min korrekte adresse. Min gamle adresse var oprindeligt registreret på min profil, men den fik jeg rettet. Jeg sendte desuden en mail til dem for at sikre, at dette blev rettet.
Nu ser jeg, at GLS leverer den i dag til den forkerte adresse. Og derudover ser jeg, at det er tÊt pÃ¥ umuligt at finde kontaktoplysninger pÃ¥ Stofkiosken.dk, sÃ¥ jeg kan ringe og tale med dem. Ãv altsÃ¥.

Stofkiosken ããã®åç
KÞbte filt i forskellig farve som viâŠ
KÞbte filt i forskellig farve som vi bruger til baggrund når vi fotograferer
men her kommer filtet ikke rullet sammen så der ikke kommer folder nej det skal foldes 6 gange så filten er der folder på 3 steder både lodret og vandret

Stadig ikke modtaget min varer efter 1âŠ
Stadig ikke modtaget min varer efter 1 mÃ¥nedâŠ. Det er ikke andet end snyd

DÃ¥rlig information mm
Hurtig til at trÊkke pengene, ingen info hvorvidt varerne er sendt eller hvor de befinder sig.Aner ikke om jeg har en julegave til nevÞbarnet. Jeg handler aldrig mere i Stofkiosken!

Manglende vare
Jeg havde bestilt dekorationsvat og fleece.
Betaling blev trukket for begge dele.
Har kun modtaget dekorationsvat. Der var ingen fÞlgeseddel med i pakken og derfor ingen forklaring på den manglende fleece.
Skrev til kundeservice som ikke svarer.....

24 okt. Nu 14 dec. Ingen varer
Jeg bestilte mine varer d. 24 oktober, fik senere mail om at det var blevet sendt d. 02. November... SÃ¥ nu sidder jeg har d. 14 december og har ingen varer modtaget... Gad vide om jeg overhovedet fÃ¥r dem ð

Betaling
De er lidt for hurtige til at trÊkke pengene fra ens konto, måske som så mange andre vente med at hÊve pengene til den dag man sender varerne.
KÞbte noget gardinstof voile blomstereng, virkeligt flot stof, men til min store overraskelse var det klippet enormt skÊvt, var sÞde nok til at komme med forskellige kompensationer, valgte at beholde det og fik 15% tilbage på kontoen. Måske lige bruge 5 minutter mere når man klipper i den slags levende stoffer.
Har oplevet flere gange nu, at hvis en vare er midlertidig udsolgt, men mere er på vej, kan man få en meddelelse når varen er tilbage. Så går man ind og kigger og til stor overraskelse er varen stadig udsolgt eller der er få meter tilbage, så det system virker desvÊrre ikke helt.
Ellers har I nogle lÊkre stoffer og god kvalitet.

Stofkiosken ããã®åç
Jeg har tidligere haft en rigtig dÃ¥rligâŠ
Jeg har tidligere haft en rigtig dårlig oplevelse med jer.
Jeg besluttede at give jer en chance mere.
Det har jeg IKKE fortrudt.
Leveringen kom fÞr tid og de stoffer jeg bestilte er bare lige som jeg havde forventet.
TAK for rigtig god serviceâïžâïžâïžâïžâïž

Stofkiosken ããã®åç
Igen en god oplevelse at handle hosâŠ
Igen en god oplevelse at handle hos Stofkiosken. Jeg bestilte varerne tirsdag, og selvom der stod, at pakken blev leveret efter 6-9 hverdage, modtog jeg den allerede fredag formiddag. Alt var som bestilt.

Super godt service
Super godt service. Mine vare blev leveret inden der var gået en uge

Super kundeservice!
Min pakke var meget forsinket, men kundeservicen var bare helt i top!

Ingen tilbagemelding fra kundeservice
Har nu sendt flere beskeder til kundeservice om annullering af ordren, da de ikke kunne levere til tiden.
Nu har jeg modtaget ordren, som jeg ikke kan bruge - og stadig ikke hÞrt fra kundeservice.

Stofkiosken ããã®åç
De trÊkker pengene med det sammeog sÃ¥âŠ
De trÊkker pengene med det samme og så måtte jeg selv rykke for en status efter 14 dage. Fik et lidt flyvsk svar og efter endnu en uge skrev jeg igen om at jeg ville melde til min bank om svindel. Så fik jeg sjovt nok en melding om afsendelse af min bestilling.
Kan se at der er mange som deler samme oplevelse. Så vÊgter du service og hurtig levering, vil jeg kigge efter et andet sted at handle.

Er der noget nyt?
Hej stofkiosken
Er der noget nyt om min ordre, 15816281, bestilt d 7.11.22. Den står til levering i denne uge, men ordren er stadig under ekspedition.
Dbh Julie