stofsalg.dkレビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hej jeg kÞber det meste af mit stof hos Stofsalg.dk. man kan finde stof til fornuftige priser hos Hanne. Jeg syr til 4 bÞrnebÞrn og til mand og mig selv. Og lidt til min Drenge. (Som nu er 2 voksne... もっず芋る

Update september 2022: shoppen fandt den Þnskede vare alligevel, blev sendt og jeg er superglad for kvaliteten og service ——- Fik hurtigt besked om at shoppen ikke havde den metervare, jeg primÊr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan kun anbefale stofsalg. Venlig og kompetent betjening, stort udvalg af stoffer og tilbehÞr. Jeg syntes, jeg fik meget for pengene, og jeg kan godt li', at man selv kan hente varerne. Jeg fik... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har vÊret forbi Eva nogle gange og hun har altid vÊret god til at vejlede og komme med inspiration til mine projekter. SÃ¥ er hun ogsÃ¥ billig og hjÊlpsom og giver sig god tid til den enkle. Jeg... もっず芋る

䌁業情報

1. 垃地店

圓該䌁業による蚘述

Stofsalg.dk sÊlger stof som er hjemtaget fra Europa og Danmark. Vi gÞr mest os i strÊkstoffer, men har også andre stoffer.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Virkelig hurtigt levering

Virkelig hurtigt levering. Eneste minus er man kan godt blive afhÊngig af deres butik 😊❀⭐⭐⭐⭐⭐

2021幎2月22日

Hej Kunde

Vi er rigtig glade for at leverer hurtigt, vi sender altid dagen efter bestilling.
Vi er ikke kede af at du kan blive afhÊngig af vores stoffer.

kh eva

Ligger lidt for langt ude fra byen

2021幎2月21日

Hej Mette

Ja vi har vores lager på landet, det er derfor at man skal lave en aftale for at komme fordi, da vi ikke har faste åbningstider. Men der kan bestilles på vores webshop www.stofsalg.dk hele dÞgnet.

KH eva

God kvalitet til fornuftige priser

Hurtig levering af god kvalitet til fornuftige priser 👍

2021幎2月11日

Hej Kunde

Ja vi er rigtige billige med vores stoffer. Og bestrÊber os altid på hurtig forsendelse.
Tak for din besvarelse den er vi glade for.

LÊkre stoffer og hurtig og venlig

LÊkre stoffer og hurtig og venlig ekspedition og hurtig levering

2021幎2月7日

Hej Mona

Mange tak fordi du har givet dig tid til at skrive. Vi er altid glade for at hÞre fra vores kunder.
Vores målsÊtning er bl.a god kvalitet til billige priser og hurtig levering.
Dejligt at hÞre og i kunder også lÊgger mÊrke til det.

👍godt

Nem at finde det man skal bruge. Hurtig levering. Levede op til mine forventninger

2021幎1月16日

Hej Anna

Tak for din besvarelse, vi er glade for at det levede op til dine forventninger.
En af vores målsÊtninger er hurtig levering, så godt at det virker.

KH eva

Super service, hurtig levering, kun positiv herfra

2021幎1月12日

Hej Betina

Mange tak for din besvarelse, det er vi rigtig glade for.

>Vi er altid glade for at få tilbage meldinger på vores arbejde.

God webshop 😊

Hurtig pakket, sendt og leveret 😊
LÊkker kvalitet af stof og godt pakket ind 😊

2021幎1月11日

Hej Jeanette

Vi er glad for at hÞre at vores målsÊtning med hurtig levering virker.
Dejligt at du kan li kvaliteten af vores stof, vi kÞber også nÞje ind.
Tak for din besvarelse, dejligt med feet back.

KH eva

Hurtig levering. Perfekt svarende til forventning.
Rigtig godt tilfreds

2020幎11月29日

Hej Kim
Dejligt at leveringen kom hurtigt, det er vores målsÊtning at bestillinger skal hurtig ud herfra.

Super hurtige

2020幎11月27日

Hej Tina

Dejligt når det går hurtigt, det er en af vores målsÊtninger, så det er dejligt at det fungerer.
Og mange tak for din besvarelse.

Fin handel.

Fin og ukompliceret handel, med hurtig levering. Handler gerne igen.

2020幎11月26日

Hej Liva

Dejligt at lÊse din besvarelse. vi er altid glade for feet back, Vi er da også super glad for at du vil handle her igen.
KH eva

Det bedste og billigste sted at

Det bedste og billigste sted at handle🥰
Super dejlig og venlig betjening...

2020幎11月8日

Hej Wibeke

Tak for de fine ord, ja vi har ry for at vÊre billig, der er mange der tjekker vores webshop for, at se om vi har den vare de sÞger, inden de sÞger andre steder.

KH eva stofsalg.dk

...perfekt

...super...

2020幎11月2日

Hej Mai-Brit

Dejligt at du er tilfreds, det glÊder os at vores målsÊtning med glade kunder og hurtig levering virker

KH Eva

meget positiv

meget positiv, hurtig levering, og der blev sms' et noget af stoffet ikke var der i det Þnsket antal meter.
dagen efter fik jeg endnu en SMS de havde glemt at putte noget stof i pakken, hvorfor de sendte det med det samme. Uheld kan jo ske :-)

Super service.

2020幎10月29日

Hej Pia

Ja vi beklager selvfÞlgelig at du ikke fik alt stoffet i den fÞrste pakke, men godt at det blev opdaget så hurtigt, og du skal have tak for din forståelse.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。