stofsalg.dkレビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hej jeg kÞber det meste af mit stof hos Stofsalg.dk. man kan finde stof til fornuftige priser hos Hanne. Jeg syr til 4 bÞrnebÞrn og til mand og mig selv. Og lidt til min Drenge. (Som nu er 2 voksne... もっず芋る

Update september 2022: shoppen fandt den Þnskede vare alligevel, blev sendt og jeg er superglad for kvaliteten og service ——- Fik hurtigt besked om at shoppen ikke havde den metervare, jeg primÊr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan kun anbefale stofsalg. Venlig og kompetent betjening, stort udvalg af stoffer og tilbehÞr. Jeg syntes, jeg fik meget for pengene, og jeg kan godt li', at man selv kan hente varerne. Jeg fik... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har vÊret forbi Eva nogle gange og hun har altid vÊret god til at vejlede og komme med inspiration til mine projekter. SÃ¥ er hun ogsÃ¥ billig og hjÊlpsom og giver sig god tid til den enkle. Jeg... もっず芋る

䌁業情報

1. 垃地店

圓該䌁業による蚘述

Stofsalg.dk sÊlger stof som er hjemtaget fra Europa og Danmark. Vi gÞr mest os i strÊkstoffer, men har også andre stoffer.

優良

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

2020幎10月28日

Hej Ina

Vi er altid glade for at få sådan en besked om at vi leverer hurtig, for det er en af vores målsÊtninger.
Tak for din besvarelse

KH eva

Jeg har vÊret forbi Eva nogle gange og

Så er hun også billig og hjÊlpsom og giver sig god tid til den enkle.
Jeg kommer gerne igen, men har efterhÃ¥nden for meget tÞj🀪

2020幎10月23日

Hej Sine

Det er altid hyggeligt når du kommer forbi. Jeg elsker når der kommer kunder forbi så der er mulighed for faglig snak.
Tak fordi du har givet dig tid til at skrive.

Super firma god betjening

Super firma god betjening 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻

2020幎10月10日

Hej Pia

Whau, tak

Kan kun anbefales!

Stofsalg.dk har så lÊkre og smukke stoffer, og kundeservice er helt i top!! Anbefaler alle at handle der, fordi udvalg, kvalitet og service er i top

2020幎10月6日

Hej Karina

Mange tak for den fine skrivelse, det er vi da rigtig glade for. Vi vil altid gÞre det bedste for vores kunder.

Fik hurtigt min vare

2020幎10月2日

Hej tina
Tak for din besvarelse.
Dejligt at du hurtigt har fået sine varer, vi bestrÊber os altid for at få sendt varene hurtigt.

hurtigt og prÊcis

Pakken kom hurtigt og varer var prÊcis som forventet.

2020幎9月25日

Hej Camilla

Tak for din besvarelse.
Det er dejligt at det har svaret til dine forventninger

KH eva

Stort udvalg og gode priser

Stort udvalg og gode priser, så jeg handler der gerne igen.

2020幎9月16日

Hej Pia
Dejligt at du giver dig tid til besvarelse, tak for det.
Vi er super glade for at du gerne vil handle med os.

Kh eva

God service, de har vÊret meget hjÊlpsom. DAO har mistet min pakke, men den heldigvis var fundet med Evas hjÊlp

2020幎9月8日

Hej Tetiana
Ja det var dejligt at din pakke blev fundet, det sker heldigvis ikke så tit at en pakke bliver vÊk.
Tak for at du tog dig tid til at skrive

Kh eva

God service og pÊnt udvalg, kommer hurtigt til en.

2020幎8月25日

Hej Mette

Vi er glade for den gode anmeldelse, og tak fordi du har givet dig tid til at lave besvarelsen
KH eva stofsalg.dk

Ordren levede op til mine forventninger

Ordren levede op til mine forventninger og rigtig hurtig levering, kan klart anbefales 😊

2020幎8月16日

Hej Joan

Dejligt at vi kunne leve op til dine forventninger det er vi rigtig glade for at hÞre.
Vi bestrÊber os altid på hurtig levering, så dejligt at det virker.

Mange tak fordi du har givet dig tid til at svare.

KH Eva

Fin og hurtig ekspedition og levering

Fin og hurtig ekspedition og levering - en en skÞn henvendelse ang farve på sytråd, så min ordre kom til at indeholde det korrekte

2020幎8月15日

Hej Ulla

Vi bestrÊber os på hurtig levering, så dejligt at hÞrer at det virker.

Vi vil servicerer vores kunder så godt vi kan, og som du ved ringer vi gerne hvis der er noget i forhold til farver og andet.

Tak fordi du har givet dig tid til at svare.
KH Eva

venlig betjening og meget stof at vÊlge

venlig betjening og meget stof at vÊlge imellem, og rimelige priser

2020幎8月12日

Hej Heidi

Tak fordi du har givet dig tid til at svare, det er vi rigtig glade for.

Vi er kendt for vores priser, og er glade for at du kan lide vore udvalg. Vi får hele tiden lÞbende nyt.
Der bliver også hele tiden lagt rester på , hvor der er mulighed for at gÞre en ekstra god handel.

KH Eva

Hurtig levering, og billigt stof.

2020幎8月5日

Hej Christina

Tak fordi du har givet dig tid til at svare.
Dejligt at den hurtige levering virker.
Ja vi er billig med vores stof og så uden at gå på kompromi med kvaliteten

KH Eva

Det billigste og bedste sted !

Det billigste og bedste sted at handle stof 😊 Hurtig respons på beskeder og hyggeligt at komme hos. Eneste minus er, at der altid kommer mere stof med hjem end planlagt 😅

2020幎7月31日

Hej Hanne

Tak for din besvarelse.
Vi er rigtig glade for at have dig som kunde det er altid hyggeligt og sjovt.
Ja vi er kendt for at have lave priser.

God kvalitet

God kvalitet, gode tilbud, hurtig levering

2020幎6月26日

Hej Grete
Tak for at du har givet dig tid til at lave en anmeldelse her på trustpilot.
Vi har altid gode tilbud, og bestrÊber os på en hurtig levering, dejligt at det virker.
KH Eva Stofsalg.dk

alt i alt en god oplevelse

2020幎6月19日

Hej Birgit
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse ved at handle med os.
Og tak fordi du har taget dig tid til at lave en anmeldelse
KH Eva stofsalg.dk

Rimelige priser

Rimelige priser, hurtig behandling og levering af Varerne

2020幎6月19日

Hej Connie
Vi er kendt for vores priser og er glad for at du er enig.
Vi behandler nÊsten altid vores order samme dag, vi modtager dem, det er rigtig dejligt at det virker med en hurtig levering.
KH Eva stofsalg.dk

Super godt service

Super godt service. Stort udvalg og hurtig levering. Kan varmt anbefales.

2020幎6月15日

Hej tina
Tak for din anmeldelse og tak fordi du har brugt tid på at skrive her på trustpilot.
Når vores kunder er tilfreds bliver vi det også. Dejligt at du kan lide vores stof udvalg, vi bestrÊber os på at have lidt til enhver.
Rigtig god dag
Vh eva