Ãnskade reklamera ett par dyra (nya) skor som höll dÃ¥lig kvalitet och var slut redan efter ett par mÃ¥nader. TyvÀrr följer de inte konsumentköplagen, utan ansÃ¥g att jag sjÀlv skulle höra av mig til... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Tog nÀstan en mÃ¥nad för mitt paket att komma. Tog en vecka för paketet att skickas sedan ytterligare 2.5 vecka för det att levereras. Han hade glömt ett par jeans som redan var sÃ¥lda till nÃ¥gon annan.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hade samarbete med detta företag och wow sÀger jag bara. Deras ton va perfekt, formella svar och trevliga. Fick hem en ganska dyr piké frÃ¥n burberry och den matcha skicket precis som beskrivet pÃ¥ hems... ãã£ãšèŠã
Jag köpte nyligen ett par Jacob Cohen-jeans frÃ¥n Store Enda och ett par Tramarossa-jeans. Jag mÃ¥ste sÀga att jag verkligen gillade dem! BÃ¥da paren har en fantastisk passform och kvalitet, och jag ser... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi på Store Enda AB (559477-1999) Àr stolta över att erbjuda autentiska designerklÀder från vÀlrenommerade lyxvarumÀrken i andrahand. Varje plagg i vårt sortiment genomgår noggranna Àkthetskontroller innan det erbjuds till försÀljning för att sÀkerstÀlla den högsta kvaliteten för våra kunder.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
LÀtt att kontakta
Smidigt att handla, snabb leverans, mycket fin jacka, lÀtt att få kontakt med via Mail och inga krångligheter vid retur
Allt med försÀndelsen var bra
Allt med försÀndelsen var bra, varan var perfekt. Förpackning höll hårt. Skorna som jag köpte var perfekt.
I received the package of my MonclerâŠ
I received the package of my Moncler jacket directly to France, everything went well, the jacket is in a great condition like itâs described in the description.
I recommend !
Schysst köp från Store enda
Schysst köp från Store enda. Plagget Àr i bra skick och leveranstid Àr snabb
,jag ska förmodligen köpa mer hoss de
Utan tvekan en av dom bÀsta sidorna jagâŠ
Utan tvekan en av dom bÀsta sidorna jag bestÀllt ifrån och kommer lÀtt bestÀlla hÀrifrån fler gånger!
SÃ¥lde till dessa gubbar o gickâŠ
Sålde till dessa gubbar o gick suverÀnt, rekommenderar starkt!!
Snabb och smidig leverans
Snabb och smidig leverans, Àkta klÀder såklart.
Perfekt
Helt Àrligt, för bra priser och dunder kvalle, finns inte någon bÀttre återförsÀljare på klÀder
Riktigt bra service
Sjukt bra!
sjukt bra kundtjÀnst lite långsam leverans men det Àr inte store endas fel! postnord strulade men jÀttebra stÀlle att köpa grejer på. Àlskar jackan jag köpte!
Snabb leverans, trevlig grabb, svarar fort och vÀldigt bra att det går att lÀmna tillbaka saker, köpte en burbery picke som jag Àr vÀldigt nöjd med
JÀtte bra service och kvalitet
JÀtte bra service och kvalitet
Sjukt bra kundservice
Sjukt bra kundservice, sålde 3 par skor och wow sÀger jag bara. Fick alla pengar som sagt och sjukt trevligt
Mycket bra
Riktigt go gubbe, gör allt för att kunden ska få en bra upplevelse och har bra fokus på service, kommer definitivt handla dÀr igen!
VÀldigt trevlig och snabb kundtjÀnst
Jag har sjÀlv haft samarbete med Storeenda dÀr jag fick en
Burberry skjorta som var i vÀldigt bra skick och rÀtt så dyr nypris, dÀr både leveransen och hela processen inte tog mer Àn 1 dag och skjortan var postad samma kvÀll jag mottog erbjudandet av den! men storeenda erbjuder ett vÀldigt bra sortiment av olika mÀrkesklÀder samt rabattkoder så man kan spara lite pengar vid sina köp!
Men nog om det i helhet så Àr kundtjÀnsten vÀldigt bra och företaget i sig Àr pålitligt, & frakten Àr snabb 1-2 arbetsdagar. Jag har blivit bemött otrevligt och alltid fått hjÀlp inom en timme! Så vill starkt rekommendera storeenda
Riktigt skön grabb
Riktigt skön grabb. Svarar snabbt, rimliga priser, inget skitsnack.
Veldig bra kundeservice og god pris pÃ¥âŠ
Veldig bra kundeservice og god pris på fete klÊr!
Pålitligt företag
Pålitligt företag