レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fedt sted! Masser af specielle byggematerialer og dekorationer der gÞr det til en unik oplevelse. Vi fik to bokse fra Döner Kartell en med oksekÞd og en med kylling. LÊkre tykke fritter og kebabkÞd pÃ¥... もっず芋る

Den mexikanske Moe's Taco bod er modbydelig. Vi bestilte Quasadillas Combo med oksekÞd & standard Nachos. KÞdet var absolut modbydeligt. MÃ¥tte smide det ud. Vandet, klamt, farvelÞst. 209kr ud af vi... もっず芋る

Vi skulle holde fÞdselsdag for 8 mennesker, og reservere derfor et bord. Vi fÃ¥r tildelt et bord med to tilhÞrende bÊnke, op af vÊggen og inde mod nogle stolper. Vi er en gravid, to Êldre person... もっず芋る

䌁業情報

1. ファミリヌ レストラン

圓該䌁業による蚘述

Storms Pakhus er Fyns stÞrste street food marked med 18 madboder, 6 barer og ca. 300 årlige events. Madboderne lukker kl. 21:30. Pakhuset lukker kl. 23:00 hverdage og (ca.) 01:00 fredag/lÞrdag

2.4

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

45件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Hej storms

Hej storms! Jeg havde en super dårlig oplevelse på storms den anden dag. jeg var afsted men en kammerat og vi skulle have noget mad og drikke, vi bestiller efterfÞlgende sushi og så går jeg over for at kÞbe en Þl til mig selv(Jeg er 18) og min ven er 17. han skulle ikke have noget men jeg bliver stadig afvist efter at have vist id. Jv.t § 2 står der at det er ulovligt at sÊlge til unge under 18, og intet om at hvis jeg er ude med min ven, at jeg ikke må kÞbe noget. dette er strengt uacceptabelt. besÞg aldrig dette sted!

2023幎12月14日

dårlig logastik til landsholdskamp

vi sidder og har bestilt vores mad, da der kommer en seddel klokken 18.45 om at bordet muligvis vil blive flyttet mellem 19.30-20.30 fordi de viser landsholdskamp
. det er helt usmageligt at der ikke bliver lagt en meddelse ud omkring det noget fÞr, i stedet for at vi nu sidder her med vores mad og muligvis bliver smidt vÊk

2023幎10月14日

Sweet N’ Street - Cheesecake

Sweet N’ Street.
Cheesecake. BUM. Fruen, datteren og jeg bestilte hver et stykke kage. I alle 3 tilfÊlde er det UG til kiksebunden, "osten" var mere flÞdeskum end ost. Vi kunne kun klare ca. 1/3 af stykket så var det simpelthen for "vammelt". Jeg ved hvordan jeg vil have min cheesecake. God bund, en god og let fast flÞdeost, en smule syrlig. Afsluttet med smagsfuld topping af bÊr. Som sagt bunden var fin. Kr. 55 pr. stk. Êrgerligt.

2023幎9月30日
自発的なレビュヌ

Var virkelig en klam oplevelse.

Var virkelig en klam oplevelse.. fik serveret surt gammelt oksekÞd i min vietnamesisk pandekage.. og endnu mere klamt at det jeg spyttede ud spiste kokken og sagde det ik smagte surt og grimt. Og man kunne tydeligt lugte det var for gammelt kÞd.. og endnu mere grimt er man arbejde med mad at man ik kun lugte eller smage det.. 🀮

2023幎7月22日

Tiden skal vÊre bedre

Pizzaen var til UG fra “pizza pazza” men de tre tacos fra “Moes taco” var de 45 min om sÃ¥ vi spiste sÃ¥ vÊr for sig. For pizzaen var der pÃ¥ 7 min plus vi sku ned i den anden ende sÃ¥ alt i alt var det lÊkker nok men tiden kan de godt gÞre bedre.😋☺

2023幎7月3日

ForfÊrdelig opfÞrsel

Storms pakhus er helt vÊk
 De stÃ¥r og smider alle unge uskyldige unge drenge vÊk, som intet har gjort.. helt Êrligt come on.. Det er bare ikke iorden. Aldrig kom her.. De reklamere sÃ¥ meget med at man skal komme og spise og se landskamp og jeg ved ikke hvad, men nÃ¥r man endelig er der, sÃ¥ bliver man smidt vÊk.. WHAT

2023幎6月19日

Hej Anonym!

Tak for din fine anmeldelse.

Det er såre simpelt :-)

Hvis man opfÞrer sig ordentligt, så sker der ingenting. Hvis ikke man opfÞrer sig ordentligt, så bliver man fÞrst bedt om, at opfÞre sig ordentligt. Hvis man fortsat ikke opfÞrer sig ordentligt, så er det tak for i aften.

Gruppen på ca. 10 teenagere, som til landskampen i går blev sat på porten, de kunne desvÊrre ikke forstå en simpel prÊmis for "god opfÞrsel".

Den efterfÞlgende reaktion fra den her gruppe burde jo et eller andet sted få stÞrre konsekvenser end "blot at blive sat på porten", men nu lader vi den ligge og håber, at samtlige drenge i gruppen til en anden gang har lÊrt, at opfÞre sig ordentligt.

God dag til dig, Anonym.

Moe's Taco

Den mexikanske Moe's Taco bod er modbydelig.
Vi bestilte Quasadillas Combo med oksekÞd & standard Nachos.
KÞdet var absolut modbydeligt. Måtte smide det ud. Vandet, klamt, farvelÞst. 209kr ud af vinduet.
De standard Nachos blev med oksekÞd.. selvom vi ikke bedte om det, vi måtte smide dem ud. Kan ikke anbefales.

2023幎6月8日
自発的なレビュヌ

Vi holdte navngivningsfest for vores

Vi holdte navngivningsfest for vores datter, og det var super godt. Vores gÊster fik et madkort med x-belÞb på, og så kunne de bare slå sig lÞs i mad/drikke boderne. Alle var glade og vi havde fået et godt område, så vi også sad lidt privat. Fino vino baren lavede lÊkre velkomstdrinks til os, og servicen var i top. Vi fik al den hjÊlp vi havde behov for. Tusind tak for et godt sted at holde fest :-)

2023幎2月26日

Var til julefrokost d 18-11-2022

Var til julefrokost d 18-11-2022. 450 for en drinks pakke, hvilket var ok, men vi sad hele aftenen med jakke på fordi de ikke har varme på. Da vi spurgte om de ikke kunne tÊnde varmekanonerne var svaret, nej.. Og deres banko engagement var rent til grin og ikke planlagt overhovedet.....

2022幎11月18日

Storms Pakhus からの回答

Hej Michael! Varmekanonerne bliver fÞrst installeret enten her i dag - eller senest onsdag, alt afhÊngigt af levering :-) Set i bagklogskabens lys og de danske vejrforholds luner, så burde de nok ha' vÊret i gang med at skyde varme ind allerede sidste uge :-)

BankovÊrten havde måske ej heller sin bedste dag, men han plejer jo ellers nok at vide, hvordan tallene skal skÊres :-) Om ik' andet, så håber jeg I havde en udmÊrket aften. Tak for dine ord!

Elendig oplevelse

Elendig oplevelse. MÞgbeskidte borde. Kludene, så man selv kan gÞre rent, er ulÊkre.
Og mens man spiser bliver man smidt vÊk fra bordet, da det var reserveret, dog INGEN skilte ved det bord. Men det var desvÊrre “blevet vÊk”. SÃ¥ mÃ¥ de fÃ¥ mere styr pÃ¥ det.

2022幎9月14日

Storms Pakhus からの回答

Hej! Så opdagede vi så sandelig, at Storms Pakhus også er på Trustpilot :-D Inklusive hÞvl og rÞde stjerner.

Men Thomas, bedre sent end aldrig - beklager din oplevelse! De ka' sgu godt gå hen og blive lidt ulÊkre de her klude til selvhjÊlp, men service kÊmper en brav kamp for at få dem skiftet :-)

Du burde ikke vÊre blevet smidt vÊk fra bordet, hvis ikke der står et reservationsskilt. Det må helst ikke ske - og hvad der ligger til grund for "forglemmelsen" af reservationsskiltning, det ved kun personalet på dagen. I de her situationer skulle personalet meget gerne vÊre behjÊlpelige med, at finde et andet bord til jer.

HÃ¥ber du gir' os en chance mere :-)

Skuffet

LÞrdag d 19/4 tog jeg en tur på
Storms med min mand.
Vi kunne ikke bestille bord da Vi “kun” var os 2 og der stÃ¥r pÃ¥ deres hjemmeside at (Du kan booke bord til mellem 4- 8 personer - er I fÊrre end 4, skal I endelig bare komme uden en bord reservation, der vil vÊre plads til jer.)
Men NEJ der var på ingen måde plads der var optaget over alt, efter 30-45 min valgte vi at kÞre igen og finde et andet sted hvor vi godt kunne bestille bord til 2.

2022幎3月20日

Jeg er langt fra fan

Jeg er langt fra fan. Der er mange måder, man kan lave Street food-steder på. Storms Pakhus er et af de mindre tiltalende af slagsen. Man vÊlter rundt i hinanden for at kunne kÞbe noget i en af de gnallede madboder. Udvalget er ikke noget at råbe hurra for. Når man så har kÞbt sig et måltid, skal man til at finde en plads, der ligger godt gemt og indpakket i alle de lurvede genfund, en studiemedhÊlper synes, kunne vÊre fedt på sit kollegievÊrelse. Man sidder på udtjente stole og bÊnke ved lige så slidte have- eller klapsammenborde, mens stemningen af klamt får lov at tage bolig i en godt hjulpet på vej af indiemusik og kulÞrte lamper. Alt sammen for at give indtrykket af, at det bare er knopskydning.
Storm P er ikke mig. Langt fra. Det er det for ulÊkkert til

2021幎11月7日