レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig er meget underligt ophold, hotellet var utrolig rodet bÃ¥de inde og ude. De er i gang med i standsÊtning, sÃ¥ der holdte en vogn med haveaffald lige ude foran vores hotelvÊrelse, den havde... もっず芋る

Igennem 25 Ã¥r, har vi holdt fantastiske familiefester pÃ¥ Bogense Hotel. Denne gang var alt forandret. Til bords. Ingen vin skÊnket op da vi gik til bords, ej heller vand tilgÊngelig. Forret -... もっず芋る

Holdt fÊtter og kusine fest for 22 personer. Fine og rene vÊrelser. Maden var nogenlunde, der kunne nok gÞres mere ved de 2 smÃ¥ retter, mere spÊndende. En meget lyttende og medlevende ny hotelejer, me... もっず芋る

BesÞgte Bogense Hotel pÃ¥ et deal ophold. Forventninger var ikke skruet hÞjt op, da prisen for 2 pers. (1.200,00) indeholdt overnatning i dobbelt vÊrelse, eftermiddagskaffe med kringle, velkomstdr... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

3.0

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

263件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Rod og kedelig mad

Virkelig er meget underligt ophold, hotellet var utrolig rodet både inde og ude. De er i gang med i standsÊtning, så der holdte en vogn med haveaffald lige ude foran vores hotelvÊrelse, den havde stået der lÊnge.
Dog skal siges, at vÊrelserne var pÊne og rene, dog meget gammel indretning. Personalet var sÞde og hjÊlpsomme.
Der var ingen varmt vand til morgenbadet.
Vi havde booket som weekendtur, dvs sige incl. 3 retters aftensmad, det blev serveret ved naboen, hvilket umiddelbart var ok. Men må sige maden var meget kedelig, det samme vil vi sige om lokalet. Det mindede om at trÊde ind i et pizzaria.
Vi kommer ikke igen.

2026幎5月7日

Igennem 25 år

Igennem 25 år, har vi holdt fantastiske familiefester på Bogense Hotel. Denne gang var alt forandret.
Forret - tarteletterne tÞrre, kolde og underligt sumpede og for langsom opfyldning. Hovedretten - svinekam - lidt rÞd og andre fik overdone kÞd, men alle med slaskede, blÞde svÊr. Sovs/Sauce var smaglÞs, tynd og kunne ikke fange kartoflerne. Under hele forlÞbet kÊmpede personalet for at fylde op, men var ikke gearet til så mange mennesker (40+)
Den såkaldte flÞde-rand var stivfrossen og ikke friske frugter.
Oplevelsen var generelt, at man kiggede på hinanden som: ”virkelig ,, er det en joke!?”.
Ingen af gÊsterne var tilfreds med maden og vÊrtsparret blev rigtig kede af det. Men heldigvis ku’ vi finde ud af at holde en go’ fest 😊
Underholdningen og personalets tapperhed skal roses, de kÊmpede en ulige kamp.

2026幎3月27日
自発的なレビュヌ

Ny ejer - vi havde et godt arrangement.

Jeg har vÊret til broderitrÊf på Bogense Hotel 6.-8. marts 2026. Bogense er en skÞn by og hotellet har historie og sjÊl.
Selvom hotellet er under restaurering, var vi velkomne og vi var da også indstillet på at alt måske ikke lÞb lige efter bogen.
Der var stor flexibilitet hos personalet og alt forlÞb som forventet.
Der er fuld gang i istandsÊtning - så det skal nok blive godt.
Vi Þnsker god vind til den nye ejer - der er mange gode tiltag på vej og vi holder sikkert trÊf der igen til nÊste år.

2026幎3月6日
自発的なレビュヌ

Fantastisk broderi trÊf på Bogense Hotel.

Broderi trÊf på Bogense hotel.
Jeg har tilbragt tre dage på Bogense Hotel til broderi trÊf. Super god betjening og lÊkker rigelig mad.
Selvom hotellet er under ombygning, var det ikke noget der påvirkede vores ophold på nogen måde.
Alle Þnsker ang. vores trÊf var opfyldt til fulde. Vi kommer helt sikkert igen.

2026幎3月5日
自発的なレビュヌ

hotelvÊrten brÞd kontrakten, lÞj og leverede en USSEL oplevelse.

Jeg havde bestilt og betalt for en single-nytårsfest for seniorer +60 år med all-inclusive med mad, drikkevarer/fri bar, overnatning og morgenmad. Vi var godt 70 deltagere, og hotellet havde "kun" os som gÊster.
Jeg havde lavet kontrakt med hotelejeren, hvor alt var nÞje specificeret. (af hensyn til ny hotelejer og nyt personale)
Vi har i mange år lavet dette arrangement med de tidligere ejere af hotellet med stor tilfredshed for alle!
Den nye hotelejer brÞd nÊsten alle punkter i vores kontrakt, så det blev en ussel "fest"
Receptionen var lukket = Intet personale til at tage mod gÊsterne og udlevere nÞgler/henvise til vÊrelser?
Hotelejeren stod ude og savede trÊ??
Kl. 15 skulle min assistent og jeg mÞde op udlevere navneskilte, og da fik vi en bakke med nÞgler af hotelejeren med besked på, at vi stod for at skulle udlevere nÞgler, da han ikke havde personale hertil??
Han havde spurgt mig, om vi skulle have småkager til kaffen kl. 15?
I kontrakten står tydeligt: KRINGLE
Så fik han travlt, og vi fik ikke kringle, men wienerbrÞd, de sidst ankomne 5 fik ingenting! Jeg bad om evt. franskbrÞd med ost, men hotelejeren nÊgtede, at de kunne få noget, da der var andre, der havde taget 5 stykker for meget.

Da festen skulle starte kl. 17.30 med fri bar, var der ingen drikkevarer, og gÊsterne fik kun 1 glas velkomstdrik fra 17.30 til kl. 19.00.
Hotelejeren havde ikke fået serverings-personale, men lavet en aftale med 4 gratis, uuddannede "spÞgelsesjÊgere", som benytter hotellet til deres spÞgelses-jagt-Þvelser.
Det betÞd, at det gik utrolig langsomt med serveringen. Der var kun 1 af hotellets faste personaler kaldt på arbejde!!! Til 70 gÊster????
Til sidst kom hotelejeren og hans kÊreste og hjalp med at servere.
Vi fik så hvidvin, men ingen kunne få rÞdvin, Þl eller sodavand??,

Mad-serveringen tog halvanden time lÊngere end planlagt, og da den var slut, blev bordene ikke ryddet, og vi skulle have haft kaffe/te med småkager i tilstÞdende lokale?? Her var totalt rodet, for her havde kokken stået og anrettet dessert = ingen opdÊkkede borde til os, så vi måtte blive i spisesalen.
Ingen kom og ryddede bordene, der flÞd med tallerkener og glas
Ingen kunne bestille drikkevarer.
Alt "personale" var VÆK?
Ingen serverede kaffe og småkager??
Det blev stillet i et hjÞrne af spisesalen.
Jeg måtte bede gÊsterne selv hente det, og selv rydde bordene.
Dansen kom alt for sent i gang!
DER BLEV ALDRIG FRI BAR!!
Når der blev spurgt efter hvidvin, rÞdvin eller sodavand, blev det meldt UDSOLGT efter vÊrtens ordre!
Der var kun rosévin.
Jeg havde bestilt en sÞd, asti-lignende, mousserende vin til kl. 24.00, men vi fik en EKSTRA BRUT cava - fÞj, ingen kunne lide den
Til desserten havde kokken foreslået en moscato, men vi fik portvin.
Der var fadÞl, som hotelejeren kom tilbage og selv skÊnkede.
Det fÞles som en "sjat"-tÞmning af drikkevarer fÞr hotellet skulle lukkes for forelÞbig? 3 måneder?
Om morgenen var kun hotelejeren selv på arbejde og skulle lave og servere morgenmad til 70 mennesker.
Vi skulle bl. a. have bacon og scramble-Êg, men
dette fik kun den sidste halvdel af gÊsterne.
VÊrten spurgte mig, om jeg ville hjÊlpe med at lave morgenmaden, men jeg skulle jo sige farvel til hver enkelt gÊst.

Aldrig mere vil jeg lave en aftale med denne upålidelige, gnier-agtige vÊrt!
Jeg håber, der kommer en ny ejer/vÊrt, forpagter, så hotellet kan overleve i dejlige Bogense.

2025幎12月31日
自発的なレビュヌ

Nok et velykket ophold på Bogense hotell

Min kone og jeg har besÞgt Bogense hotel flere gange. Også denne gang havde vi kÞbt en Deal, med 4 rette og 3 ulige vine til (hvidvin/rÞdvin/portvin). Vi var noget skeptiske til vores ophold da der var kommet ny ejer på stedet. Men all skepsis blev hurtig vÊk. Personlig modtagelse i reception ved ankomst og vÊldig hyggelig personale for Þvrigt. Imponerende at også forvalteren tog sig tid til prat om hotellet og maden. Den unge mand som serverede maden var meget imÞdekommende og kompetent. Selv om hotellet er under opdatering var vi tilfreds med vores vÊrelse og ophold. Vi kommer nok tilbage nÊste år. Tak for os !!

2025幎11月28日

Vil nÞjes med og give det 3 stjerner

Vil nÞjes med og give det 3 stjerner vÊrelset var koldt da vi kom vel omkring 15c Max i restauranten gentog billedet sig da vi skulle nyde den 4 retters menu som sÃ¥ til gengÊld var i top. Vi fik skruet godt op for radiatoren sÃ¥ det var blev hurtigt bedre men men de kun godt lige have fyret op en time fÞr maden. Hotellet trÊnger til der kommer en rig onkel og hÊlder en 10- 15 milioner i det og fÃ¥r det opdateret der er hyggeligt men gammel og slidt. Vi overlever nu er det anden gang vi er her og kommer mÃ¥ske igen til nÊste Ã¥r.😀 jeg Redigere lige lidt Hotelet er lige blevet solgt og der er nye planer kom Ejer og fortalte de var godt klar over der var noget som skulle Êndres sÃ¥ vi ser frem til at komme igen nÊste Ã¥r og se de nye tiltag . Maden var i top og med de moderniseringer der er lagt i stÞbeskeen skal det nok blive rigtig godt.

2025幎11月28日
自発的なレビュヌ

Vi har aldrig prÞvet noget lignende.

Vi har aldrig fÞr prÞvet noget lignende.
Rod over alt. Maden var der 1 time imellem hver lille ret og en suppe der var uspiselig, voldsom meget salt i.
En ejer der ikke har forudsÊtningerne for at drive et hotel. Undskylder, men det er et hotel, så luk dog imedens der renoveres. AnsÊt fag personale.
En ung tjerner der forsÞgte alt hvad han kunne, for at Êndre stemningen til noget positivt.
Betalingen for weekend tillÊg - it virkede ikke.
Alt i alt , luk og få styr på , hvis det overhovedet er muligt.
Vi kommer ikke igen.

2025幎11月21日

GIV DEN NYE EJER EN CHANCE

Der er kommet ny “kro-fatter”, og det er noget af en mundfuld han har overtaget. Med vores deal fulgte et trist vÊrelse, et TV uden fjernbetjening. Middagen skulle bestÃ¥ af en 4 retters udsÞgt menu inkl vinmenu. Vi fik mad
men udsÞgt var den nu ikke. Vinmenu bestod af en flaske rÞdvin der stod pÃ¥ bordet da vi satte os og hvidvin mÃ¥tte vi bede om, som sÃ¥ blev hÊldt i glasset fra samme flaske. SÃ¥ “vin menu” ???
Kun 2 uerfarne unge til at servere, og 1 kok skulle klare os alle. Det er svÊrt at rekruttere personale, så de har det svÊrt.
Ville nok have vÊret klogt at lukke hotellet ned og givet ro til renoveringen. Samtidig kunne personalet lÊres op, så de også lÊrer hvad de serverer. Dét at de ikke kunne svare, gav selvfÞlgelig anledning til et forlÞsende grin for alle parter.

Krofatter kom ind og holdt en tale for os alle, om dét at overtage et hotel i en svÊr tid hvor alt er dyrt og rÃ¥varer steget sÃ¥ der ikke er meget tilbage, af de deals vi alle havde kÞbt. Fik faktisk ret ondt af ham ! Ønsker stedet held og lykke fremover.
Skulle vi vende tilbage, bliver det fÞrst når alt efter planen, er sat i stand og der bliver serveret dét som dealen lover.

2025幎11月21日

DÃ¥rlig oplevelse

Weekendophold lÞrdag til sÞndag.
Ved ankomst får vi langt om lÊnge fat i receptionisten der viser sig og have rimelig dårlige dansk kundskaber.
Det er måneder siden opholdet er bestilt, og vi måtte forklare 5 gange hvad vi havde bestilt. 4 dobbeltvÊrelser de to med opredning, da der var 2 mindre bÞrn med. Opredningen havde man ikke lige fået gjort, så det fik vi selv lov til... Maden var ualmindelig kedelig og ingen oplevelse, og morgenmaden endnu mere kedelig. Det var en fÞdselsdag vi var på hotellet for og fejre, spurgte derfor om et flag, det kom aldrig. Da vi sÞndag skal tjekke ud og betale får vi bare et belÞb stukket ud, beder om en regning/oversigt over hvad vi betaler for, det lader sig ikke gÞre. Det er Êrgerligt for hotellet, det har ellers vÊret godt og god mad, man bÞr virkelig rette op her, for dårlige anmeldelser spreder sig og ikke kun på Trustpilot.

2025幎11月15日

Anmeldelse Bogense Hotel

Anmeldelse Bogense Hotel. Lad vÊre med at kÞbe en deal igen mad og servering under middel. Underholdning hmm. BadevÊrelse koldt, besvÊrligt med varmt vand. Skimmelsvamp. Minus TV duede ikke. Morgenmaden ok, dog med plettet dug fra aftenen fÞr

2025幎11月15日

DÅRLIGT!!!

DÅRLIGT!!!
Virkelig dårlig og kedelig mad - kÞdet var sejt, kartoflen var overbagt og grÞnkålen var så saltede at det ikke kunne spises. Og brÞdet - det var det billige fra Rema 1000.
Betjeningen var af helt unge (sÞde) mennesker, som ikke vidste hvad de serverede.

Hotellet var tydeligvis under ombygning og fremstod rodet.
VÊrelserne var rene men mindede mere om vandrehjem end hotel
gulvtÊppet pÃ¥ vÊrelset var plettet og fugtigt - klamt.
Tager aldrig derhen igen selvom Bogense er en hyggelig by!

2025幎11月7日
自発的なレビュヌ

Jeg syntes alle gjorde deres abejde

Jeg syntes tjenerne gjorde deres abejde godt, hvis der var noget som sku rykkes/ryttes så var de der med det samme. Kokken hun gjorde det rigtig godt med maden den smagte godt, kokken kom ud og spurgte om det hele var godt og om vi manglet noget. Det var perfekt.

2025幎10月25日
自発的なレビュヌ

For lidt over en uge siden havde jeg og

For lidt over en uge siden havde jeg og mine kursister et ophold på Bogense hotel.

Det var generalprÞven til en spirituelsensommer skole nÊste år til september.

Inden min ankomst med kursisterne havde jeg og ledelsen fra Bogense hotel en virkelig god snak om hvordan det skulle forlÞbe i de 3 overnatninger på hotellet.

Jeg havde godt set at hotellet havde fået dårlig anmeldelser.

Vi fik talt frem og tilbage om hvordan det skulle forlÞbe og hvilken mad vi skulle have.

Min vurdering et efter endt ophold:

Ja, vÊrelserne er noget slidte men alligevel pÊne og rene, og jeg ved fremadrettet kommer der forbedringer. Med den nuvÊrende situation var vi meget tilfredse.

Betjeningen et 12 tal med en pil opad.

Maden et 12 tal med en pil opad.

SelvfÞlgelig skal min spirituelle sommerskole vÊre på Bogense hotel i september 2026.

PS. Den nye ejer Jens er ved at lave nyt kÞkken som han er startet på i dag.

Jeg glÊder mig virkelig meget til at gÊste Bogense hotel nÊste år med min kursister.

Og tak til alt personale på hotellet for den yderste fineste service, overnatning, forplejning.

Venlig hilsen Marianne Larsen

2025幎10月3日