レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kÞbte et sÊt premium strapit, men er slemt skuffet. De kan knapt vikles om de fleste greb i fitnesscentret og kan holder nÊrmest kun lige fast med nÞd og nÊppe i minimalt stof. SÃ¥ foretrÊkker jeg... もっず芋る

Jeg har kun positive ting at sige her! Hurtig nem og bekvemt afhentning. Altid imÞdekommende, aldrig nogen dumme spÞrgsmÃ¥l. Produkterne holder, samt super lÊkker kvalitet og tanke omkring produ... もっず芋る

Tjaaa det virker som et udmÊrket produkt, men det fungerer simpelthen Ik til personer med smÃ¥/tynde hÃ¥ndled. Jeg er en person med tynde hÃ¥ndled af natur og de straps jeg har kÞbt sidder ikke ordentlig... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. フィットネス甚品店

圓該䌁業による蚘述

The best training straps ever made. You will never use anything else again

2.2

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

30件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

premium strapit

Jeg kÞbte et sÊt premium strapit, men er slemt skuffet. De kan knapt vikles om de fleste greb i fitnesscentret og kan holder nÊrmest kun lige fast med nÞd og nÊppe i minimalt stof. Så foretrÊkker jeg altså klassiske straps fra Gasp som er lettere at få på og de skal også kun omkring én gang. Jeg er Êrgerlig over at have taget produktet i brug, da returretten så rÞg.

2025幎10月9日

Crap quality

Crap quality, buy original! Imitation Garmin straps are realy crap. After my first run I it came loose. The pins don’t engage well into the watch. High risk of loosing your watch!! Buy original not this Chinese crap!

2025幎1月20日
自発的なレビュヌ

Jeg bestilte et par straps i normal

Jeg bestilte et par straps i normal str. hentede dem samme dag som jeg bestil.
Jeg lå lige på kanten til at skulle have en small.
Det viste sig så at de var for store.
Kom i kontakt med Tom, og forklarede situtationen.
det var intet problem, han lagde et nyt par klar på adressen, så kunne jeg bare hente dem, og ligge de gamle.
De nye i small virker perfekt og passer super godt.

Tak for god service Tom!

2023幎1月17日

SeriÞs forretning!

Bestilte straps, DAO fuckedede leveringen op, hvorefter jeg tog kontakt til strap it og forklarede min sag.
Der blev ikke stillet spÞrgsmål og jeg fik tilsendt et nyt sÊt uden beregning.
Konge service!

Jeg er en mand med "normal stÞrrelse hÊnder", bestilte stÞrrelse medium, hvilket lige er til den lille side.

Rigtig godt produkt!

2022幎12月14日
自発的なレビュヌ

Jeg har kun positive ting at sige her!

Jeg har kun positive ting at sige her!

Hurtig nem og bekvemt afhentning. Altid imÞdekommende, aldrig nogen dumme spÞrgsmål. Produkterne holder, samt super lÊkker kvalitet og tanke omkring produkterne!

Strapsne holder selv svigermor godt fast, samtidig med hooksne nemt kan lÞfte bÊreposen nede fra netto uden problem👏🏻!

Alt i alt gode produkter samt personer bag 😎

2022幎8月12日

These are so bad

These are so bad, worst straps I have ever tried. It is very hard to strap both hands at the same time and your wrist gets scared. After 2 times use, the straps are expanded and are not fitting your wrist anymore

2022幎6月20日

Hi Filip
Wow - why didn’t you contact us. We would happily had sorted out a refund since your experience seems like a true nightmare 😱
We are confused about your experience, since the webbing we use simply can’t be stretched. It would have been interesting to examine your set to see what happened 🀷‍♂
We are just very sad about your absolute horrible experience with our product - and would have liked to have had the chance to turn it into a better experience 😭
Best regards
Tom

Mega fede straps

Mega fede straps, fik dem i fÞrste omgang hvor de var lidt store. Viste sig ikke at vÊre et problem da jeg kunne fÃ¥ nogle nye mindre meget nemt 😃👍

LÊkker kunderservice og lÊkkert produkt

2022幎4月5日

Hej Emil
Tak for den fine tilbagemelding, og godt du tog fat i os så vi kunne vende det til en god oplevelse!
Vh Tom

Fungerer ik til folk med tynde håndled

Tjaaa det virker som et udmÊrket produkt, men det fungerer simpelthen Ik til personer med små/tynde håndled. Jeg er en person med tynde håndled af natur og de straps jeg har kÞbt sidder ikke ordentligt. Herved at jeg ikke kan få et ordentligt greb med strapit straps, da de sidder for lÞst..

2022幎3月21日

Hej Alfred
Hvorfor har du ikke kontaktet os?
Vi har lavet massere af kortere sÊt til de af vores kunder som synes de er for store. Du kan skrive til os, så gÞr vi også gerne dette for dig.
Tom
StrapIt

Rigtig godt produkt og simpelt at

Rigtig godt produkt og simpelt at bruge. Meget bedre end 'lange' straps der skal vikles mange gange.
Der er super godt greb når man anvender dem, dog foreslår jeg at der kom noget polstring af en art på strykket der gnider mod håndleddet. Sidst da jeg skulle lave pull ups og leg raises, var det som om at strappen brÊndte mig og gnavede sig ind i huden. Hvis der blev videreudviklet på med den forbedring ville produktet helt sikkert på 5 stjerner.

2022幎3月18日

Hej Jonas
Vi kommer nok ikke udenom, at vores produkter vil kunne efterlade lidt brugsspor, da det trods alt er til styrketrÊning. Vi er generelt ikke fans af polstring på trÊningstilbehÞr, men vi forstår godt din feedback, og vil da klart have det med i vores overvejelser fremadrettet.
Tak for anmeldelsen!
Vh Tom

Efter at have prÞvet straps fra strapit

Efter at have prÞvet straps fra strapit bruger jeg ikke andre

Nemme og bruge og fylder ingenting og
Mega lÊkker kvalitet

KÊmpe anbefaling her fra

⭐⭐⭐⭐⭐

2022幎3月11日

Hej Casper
Mange tak for din anmeldelse - du rammer meget godt hele ideen med produktet, så det er fedt at lÊse.

Godt Tilfreds!!!

Godt Tilfreds!! Nu har jeg fået brugt dem i ca. 14dage og er mere end glad for mit kÞb!
-Mads

2022幎3月6日

Tak Mads!

Fantastisk produkt og service

Fantastisk produkt, lever 100% op til formålet.
Pakken blev hentet i VanlÞse ved deres lokaler, heller ingen problem der.
Der var sågar to håndskrevne kort vedlagt med mit navn på.

2022幎2月20日

Hej Magnus
Tak for den fine anmeldelse - det varmer at vores service falder i god jord 😉

Best straps

Best straps.
The love that was put into creating these, shines in functionality and quality.
Unfortunately I can only put 5 stars into trustpilot, but they deserve so much more!

2022幎2月20日

Hi André
We really appreciate your feedback - especially when it’s that positive.
Thanks!
/Tom

God og personlig service

God og personlig service, god kvalitet, sindsygt greb

2022幎2月13日

Strapit からの回答

Hej og tak for din anmeldelse. Vi går langt for at sikre top service, så din besked varmer.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。