Jeg købte et sæt premium strapit, men er slemt skuffet. De kan knapt vikles om de fleste greb i fitnesscentret og kan holder nærmest kun lige fast med nød og næppe i minimalt stof. Så foretrækker jeg... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Crap quality, buy original! Imitation Garmin straps are realy crap. After my first run I it came loose. The pins don’t engage well into the watch. High risk of loosing your watch!! Buy original not th... もっと見る
Jeg har kun positive ting at sige her! Hurtig nem og bekvemt afhentning. Altid imødekommende, aldrig nogen dumme spørgsmål. Produkterne holder, samt super lækker kvalitet og tanke omkring produ... もっと見る
Tjaaa det virker som et udmærket produkt, men det fungerer simpelthen Ik til personer med små/tynde håndled. Jeg er en person med tynde håndled af natur og de straps jeg har købt sidder ikke ordentlig... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
The best training straps ever made. You will never use anything else again…
連絡先
Motorgangen 7B, 2690, Karlslunde, デンマーク
- anton@nowmakeit.eu
- strapit.eu
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Bedre kundeservice skal man lede langt…
Bedre kundeservice skal man lede langt efter. Desværre har produktet ikke nok padding til tunge løft uden røde mærker i over 5 timer.

Strapit からの回答
Virkelig en fed oplevelse også er det…
Virkelig en fed oplevelse også er det endda online, jeg var lidt i tvivl om jeg skulle have et par. Så havde en masse spørgsmål, fik hurtigt svar og nem kommunikation. Jeg bestilte så et sæt straps. De var så venlig og informere mig. At der måske er gået kludder i ordrenen. Men da jeg fortalte jeg skulle bruge dem rimelig vigtigt. Så sendte de uden problemer bare et nyt par afsted med det samme
5stjerner her fra

Fantastic product
Great service, very fast delivery and product looks great and feels sturdy.
Made in DK (EU) on sustainable materials and a great simple design. What is there not to like?
Looking forward to my training session later today.

Strapit からの回答
Jeg fik et par straps i julegave som…
Jeg fik et par straps i julegave som havde en mindre fejl. Jeg skrev med det samme og fik svar efter 10 min på d 24 kl 22 om aften. Fik tilsendt et helt nyt par gratis. Super service og nemme at komme i kontakt med. Kan klart anbefales for andre

Strapit からの回答
Super god service og hurtig levering
Super god service og hurtig levering! Straps i lækker kvalitet og man har utrolig godt grip i dem:)
Tak for den søde besked! - Niklas

Bedste straps
Super gode straps nok de bedste i hele branchen, de er super nemme at bruge og fungere mega godt hver gang.
Og hvis man har problemer eller spørgsmål så har de nok verdens hurtigste og bedste service. Kan klart anbefales!
11/10 stjernet oplevelse!!

Strapit からの回答
Fantastisk idé og god kvalitet
Så dem, forelskede mig i idéen, købte dem, og har ikke fortrudt det siden. Har nu fået 3 venner til at gøre det samme og vi deler alle den samme oplevelse.
Super enkelt at gå hen og "strappe" om stangen, hvilket gør man kan fokusere på løftet så meget nemmere end med de lange straps der tager en evighed at binde rundt.

Fantastiske straps
Fantastiske straps - selv til os med små hænder :-)
Derudover er jeg vild med hele købsoplevelsen, som man formår at gøre personlig...Mine klare anbefalinger...

Strapit からの回答
Købte et par straps for mange år siden…
Købte et par straps for mange år siden og de er blevet brugt flittigt, og ikke en eneste syning er gået op.. de virker sgu bare også er de meget nemmere at bruge end normal straps

Strapit からの回答
By far the best gym straps I've used
By far the best gym straps I've used - They're efficient as there's no excess length, the way they "lock in" feels super solid. Additionally the build quality is fantastic; and given that each pair is handmade and new colours/options only added when suitable material is sourced - you know you're getting a fine product which is made with attention to detail and quality materials. I've bought 2 pairs for myself because I loved the first so much I decided to get a 2nd in a different colour.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。