レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg returnerede nakke-stretctfit dagen efter min modtagelse, og det er over 1 mÃ¥ned siden nu. Der er intet telefonnummer man kan kontakte hos STRETCHFIT, sÃ¥ jeg skrev en e-mail og anmodede om mine... もっず芋る

Den virker virkelig👏🏻 Jeg har utrolig lÊnge dÞjet med spÊndinger i nakken - konstant hovedpiner i forskellige grader og endda migrÊne, hvor jeg har vÊret nÞdsaget til at blive i sengen og ikke ha... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har kunne mÊrke en positiv forandring i nakke-regionen efter cirka 14 dages brug af nakketrÊkkeren, NeckFlex. FÞrste gang udlÞste en ret sÃ¥ overvÊldende forlÞsning - ikke smertefuld eller ubehagelig.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Brian Rasmussen left the following 5 star review for the product NakkestrÊkker - NeckFlex™, Order #23766: Ombytning af varer bestil forkert Jeg kÞbte en NeckFlex men skulle have en BackFlex. Ri... もっず芋る

䌁業情報

1. スポヌツ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Vi leverer vores kunder alt de skal bruge for at leve en aktiv livsstil uden skader. Få resultater hurtigere, smartere og lettere. Bare vÊre den bedste version af dig selv.

3.9

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

294件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 11に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Fin pris

Fin pris, fint produkt, hurtig levering.
Meget tilfreds.

2023幎3月23日

Hej Denni,

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at hÞre, at du var tilfreds med bÃ¥de kÞbsprocessen og produktet 😊

Hav en godt dag,

Fantastisk udstyr

Fantastisk udstyr. Jeg har daglige smerter i nakke skuldere. Og har spÊndinger / smerter i mave lÊnd.
Har nu brugt stretch fit til både nakke og ryg i en måned med fantastisk virkning.
Smerterne er ikke forsvundet, men er på et tåleligt stadie nu, og jeg får en fÞlelse af at ramme spÊndinger, som jeg ikke har kunnet fange med andre behandlinger.
Er startet blÞdt op ved niveau et, for ikke at tricke de kroniske smerter.
GlÊder mig til at se om der kommer stÞrre virkning ved lÊngere tids brug.
Kan helt klart anbefale både firma og udstyr

2023幎4月1日

StretchFit™ からの回答

Hej Karina, tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for at hÞre, at vores produkt gjorde en forskel for dig! 👌🏻

Rigtig god service

Skulle ha fat i et knÊbind, fordi jeg havde fået en overbelastning i den ene knÊ. Jeg oplevede rigtig god service og svar på mine spÞrgsmål med det samme. Og jeg er fuld ud tilfreds med produktet

2023幎3月14日

StretchFit™ からの回答

Hej Christina, tak for de dejlige ord om vores virksomhed, vi forsÞger at yde den bedste service vi kan! 😊

Mvh,
Team StretchFit™

Hurtig levering. Fiduserne virker. Kan godt anbefale firmaet.

2023幎3月19日

Hej Heidi,

Tak for din feedback, vi er glade for at du kan anbefale os til andre 😊

Team StretchFit™

Jeg er usikker på hvor meget jeg skal

Jeg er usikker på hvor meget jeg skal stramme

2023幎3月21日

Hej Henrik,

Tak for din feedback. Jeg er ikke sikker pÃ¥, jeg forstÃ¥r problemet her, send os venligst en e-mail, og vi vil med glÊde hjÊlpe dig med flere detaljer om dit produkt 😊

Team StretchFit™

Professionelt brand og hurtig levering

Professionelt brand og hurtig levering. Mine bedste anbefalinger!

2023幎3月22日

StretchFit™ からの回答

Hejsa, mange tak for for din feedback, vi sÊtter pris pÃ¥ din anmeldelse! 😊

Dejlig og hurtig

Meget hurtig levering, venlig kundeservice og de var også hurtige med at svare på e-mails.

2023幎3月20日

StretchFit™ からの回答

Hej, vi er glade for, at du er tilfreds med vores service!

Super god service!

Modtog min pakke hurtigt. Bestilte 2 forskellige produkter, det ene levede fuld ud op til forventningerne, det andet blev sendt retur. Returen var helt uden problemer, med betalt porto og pengene retur på kontoen. Super nemt!
Kun gode anbefalinger herfra!

2023幎3月20日

Hej

Tak for din feedback, vi er glade for, at du er tilfreds med vores service. Vi sÊtter pris pÃ¥, at du nÊvner vores returpolitik, vi forsÞger at sikre, at alle fÃ¥r deres penge tilbage sÃ¥ hurtigt som muligt efter returneringen 👍🏻

Super godt produkt 👍

Bestilte pakken om aftenen og 1,5 dag efter kunne den hentes.
StretchFit Virker perfekt, allerede efter 2 dages brug blev mine nakkesmerter mindre og spÊndingshovedpinen er nÊsten vÊk. Super godt produkt 👍

2023幎3月17日

StretchFit™ からの回答

Hej Dina, vi er meget glade for, at du kan mÊrke en forskel!

100% anbefale

Jeg har altid haft ondt i nakken. Siden jeg begyndte at bruge NeckFlex, er udspÊndingen blevet mere effektiv, og smerterne mindskes meget hurtigt.

2023幎3月2日

StretchFit™ からの回答

Hej Vasilina, tak for anmeldelsen, det gÞr os glade at se, at du er tilfreds!

Revolution

Det er ikke nogen revolution og tÊnker ikke at jeg mÊrker den store forskel

2023幎3月9日

Hej Lene,

vi er kede af at hÞre, at du ikke mÊrker den store forskel efter at have brugt produktet. Vi er alle forskellige, og måske virker produktet ikke 100% for dig. Glem ikke, at du har mulighed for at sende os en retur 30 dage efter modtagelsen af produktet. Du kan gÞre det med blot et par klik her:

Team StretchFit™

God kvalitet og hurtig levering

God kvalitet og hurtig levering. Mine muskelsmerter er faldet meget, efter at jeg begyndte at bruge massagerullen.

2023幎3月8日

StretchFit™ からの回答

Hej Sabine, vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores produkt!

Hav en god dag,

Fantastisk kvalitet

Fantastisk kvalitet. KÞbte backflexen for et par uger siden, og min ryg har ikke gjort ondt siden da. Jeg tror, ​​at prisen ogsÃ¥ er god i forhold til, hvad du fÃ¥r.

2023幎3月8日

StretchFit™ からの回答

Hej Anna, vi er glade for at hÞre, at BackFlex™ hjalp dig!

Mit fÞrste kÞb fra Stretchfit

Hej Stretchfit team.

Jeg ledte efter det rigtige udstyr, der ville opfylde mine behov med hensyn til mine muskelproblemer, og jeg fandt det endelig! Top service fra start til slut.

2023幎3月7日

Hej,

Tak for din anmeldelse! 😊

Produkt, leverance, hjemmeside

100% tilfreds med deres service. Kan anbefales!

2023幎3月7日

Hejsa,

Tak for din feedback, vi er glade for, at du er tilfreds! 👍🏻

Hav en god dag,

Godt produkt og service

Jeg var lidt itvivl omkring hvilket produkt jeg skulle vÊlge i forhold til mit problem,men de var hjÊlpsomme til at guide mig med at vÊlge det rigtige👍Jeg endte med at bestilte Neckflex.Jeg er meget tilfreds og glad for den indtil videre.Jeg bruger det hver aften i 10- 15 min og jeg kan virkelig mÊrke at det hjÊlper.Jeg plejede at havde trÊlse smerter i nakken og det blev altid ved med at komme igen, men siden jeg begyndte at bruge det er der gÃ¥et et stykke tid hvor jeg ikke har haft dett🀞Virkelig godt👍👍

2023幎3月6日

Hej Martin,

Tak for din feedback, vi er glade for, at du er tilfreds! 😊

Fik som bestilt

Småforvirret fik jeg udleveret en GLS pakke hos kÞbmanden. "Stretchfit" stod der på den. Jeg har da ikke bestilt kondomer, tÊnkte jeg. Indtil jeg så billedet på siden af kassen af "nakke-udstrÊkkeren".

Jeg har fået som bestilt og det gik hurtigt.

Jeg har brugt produkterne nogle dage.

Neckflex - nakkestrÊkkeren
Der er min oplevelse at navnet er en smule misvisende. Jeg oplever ikke at den giver et strÊk til nakken. Måske fordi den skrå plade er blÞd under min overkrops vÊgt Jeg har forsat lige så stort behov for mine udstrÊknings Þvelser.
En vÊsentlig del af "akupunktur knopperne" på neckflex er slet ikke i berÞring med kroppen. Og dem der er, synes at vÊre lige så effektive som kilde spÊndingerne vÊk med en fjer.
TILGENGÆLD rammer den Þvre kant af neckflex helt perfekt i kraniekanten. Nogle punkter jeg har svÊrt ved at massere selv. Hvilket gÞr den alle pengene vÊrd for mig.

RygstÞtten, de der skuldrer stropper, der skulle hjÊlpe kropsholdning.
Det er lidt interessant. For umiddelbart har den ingen egentlig virkning. Jeg kan hÊnge lige så meget med hovedet, og krumme skuldrene lige så meget fremover, som uden selerne på. Strammes den hårdere lukker den blodtilfÞrslen i armene.
MÉN det konstante tryk i brystryggen og ubehaget i armhulerne har en psykologisk effekt, der konstant minder mig om at rette mig op. Og pÃ¥ den mÃ¥de er der potentiale for bedring over tid. Kunne jeg have gjort det samme med en tom rygsÊk. Formentlig. Men den gider jeg ikke, at have liggende fremme eller have under trÞjen hvis jeg har gÊster.

Her til sidst, i papkassen lå der også en seddel "Du er fantastisk" "gå på nettet og lÊs manualen."
Det virker useriÞst. Når det viser sig at neckflex kan tage skade af at vÊre konstant samlet. Så skriv dog en seddel på dét i stedet for! Måske det nemmeste bare var at vedlÊgge manualen? Det havde i hvert fald vÊret markant bedre kundeservice.

2023幎3月6日

Hej Thomas,

Tak for din detaljerede gennemgang af din ordre, det giver os gode ideer og perspektiv på, hvad vi kan forbedre i fremtiden.

Vi håber, at vores produkter vil fortsÊtte med at give dig flere fordele, og hvis du har spÞrgsmål, så tÞv ikke med at kontakte os.

God til prisen

Synes jeg fornemmer en bedring i nakke og skuldre, der kommer et trÊk ned under skulderbladet, som gÞr godt.
Nakken virker mere "luftig" mellem hvivlerne efter nogle minutters brug. SÃ¥ er tilfreds indtil videre.

2023幎3月4日

Hej Bente,

Tak for din feedback, vi er glade for, at du kan mÊrke en forskel efter at have brugt produktet!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。