Jeg returnerede nakke-stretctfit dagen efter min modtagelse, og det er over 1 mÃ¥ned siden nu. Der er intet telefonnummer man kan kontakte hos STRETCHFIT, sÃ¥ jeg skrev en e-mail og anmodede om mine... ãã£ãšèŠã
Den virker virkeligðð» Jeg har utrolig lÊnge dÞjet med spÊndinger i nakken - konstant hovedpiner i forskellige grader og endda migrÊne, hvor jeg har vÊret nÞdsaget til at blive i sengen og ikke ha... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har kunne mÊrke en positiv forandring i nakke-regionen efter cirka 14 dages brug af nakketrÊkkeren, NeckFlex. FÞrste gang udlÞste en ret sÃ¥ overvÊldende forlÞsning - ikke smertefuld eller ubehagelig.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Brian Rasmussen left the following 5 star review for the product NakkestrÊkker - NeckFlexâ¢ïž, Order #23766: Ombytning af varer bestil forkert Jeg kÞbte en NeckFlex men skulle have en BackFlex. Ri... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi leverer vores kunder alt de skal bruge for at leve en aktiv livsstil uden skader. Få resultater hurtigere, smartere og lettere. Bare vÊre den bedste version af dig selv.
Ostergaade 1, 8000, Aarhus, ãã³ããŒã¯
- kontakt@stretchfit.dk
- stretchfit.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 11ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç

det vÊret en fornÞjelseseâŠ
det har alt i alt vÊret en fornÞjelse at handle hos jer :-)

Fantastisk udstyr
Fantastisk udstyr. Jeg har daglige smerter i nakke skuldere. Og har spÊndinger / smerter i mave lÊnd.
Har nu brugt stretch fit til både nakke og ryg i en måned med fantastisk virkning.
Smerterne er ikke forsvundet, men er på et tåleligt stadie nu, og jeg får en fÞlelse af at ramme spÊndinger, som jeg ikke har kunnet fange med andre behandlinger.
Er startet blÞdt op ved niveau et, for ikke at tricke de kroniske smerter.
GlÊder mig til at se om der kommer stÞrre virkning ved lÊngere tids brug.
Kan helt klart anbefale både firma og udstyr

Rigtig god service
Skulle ha fat i et knÊbind, fordi jeg havde fået en overbelastning i den ene knÊ. Jeg oplevede rigtig god service og svar på mine spÞrgsmål med det samme. Og jeg er fuld ud tilfreds med produktet

StretchFitâ¢ïž ããã®åç
Jeg er usikker pÃ¥ hvor meget jeg skalâŠ
Jeg er usikker på hvor meget jeg skal stramme

StretchFitâ¢ïž ããã®åç
Professionelt brand og hurtig levering
Professionelt brand og hurtig levering. Mine bedste anbefalinger!

Dejlig og hurtig
Meget hurtig levering, venlig kundeservice og de var også hurtige med at svare på e-mails.

Super god service!
Modtog min pakke hurtigt. Bestilte 2 forskellige produkter, det ene levede fuld ud op til forventningerne, det andet blev sendt retur. Returen var helt uden problemer, med betalt porto og pengene retur på kontoen. Super nemt!
Kun gode anbefalinger herfra!

Super godt produkt ð
Bestilte pakken om aftenen og 1,5 dag efter kunne den hentes.
StretchFit Virker perfekt, allerede efter 2 dages brug blev mine nakkesmerter mindre og spÊndingshovedpinen er nÊsten vÊk. Super godt produkt ð

100% anbefale
Jeg har altid haft ondt i nakken. Siden jeg begyndte at bruge NeckFlex, er udspÊndingen blevet mere effektiv, og smerterne mindskes meget hurtigt.

Revolution
Det er ikke nogen revolution og tÊnker ikke at jeg mÊrker den store forskel

StretchFitâ¢ïž ããã®åç
God kvalitet og hurtig levering
God kvalitet og hurtig levering. Mine muskelsmerter er faldet meget, efter at jeg begyndte at bruge massagerullen.

Fantastisk kvalitet
Fantastisk kvalitet. KÞbte backflexen for et par uger siden, og min ryg har ikke gjort ondt siden da. Jeg tror, ââat prisen ogsÃ¥ er god i forhold til, hvad du fÃ¥r.

Mit fÞrste kÞb fra Stretchfit
Hej Stretchfit team.
Jeg ledte efter det rigtige udstyr, der ville opfylde mine behov med hensyn til mine muskelproblemer, og jeg fandt det endelig! Top service fra start til slut.

Produkt, leverance, hjemmeside
100% tilfreds med deres service. Kan anbefales!

Godt produkt og service
Jeg var lidt itvivl omkring hvilket produkt jeg skulle vÊlge i forhold til mit problem,men de var hjÊlpsomme til at guide mig med at vÊlge det rigtigeðJeg endte med at bestilte Neckflex.Jeg er meget tilfreds og glad for den indtil videre.Jeg bruger det hver aften i 10- 15 min og jeg kan virkelig mÊrke at det hjÊlper.Jeg plejede at havde trÊlse smerter i nakken og det blev altid ved med at komme igen, men siden jeg begyndte at bruge det er der gÃ¥et et stykke tid hvor jeg ikke har haft dettð€Virkelig godtðð

Fik som bestilt
Småforvirret fik jeg udleveret en GLS pakke hos kÞbmanden. "Stretchfit" stod der på den. Jeg har da ikke bestilt kondomer, tÊnkte jeg. Indtil jeg så billedet på siden af kassen af "nakke-udstrÊkkeren".
Jeg har fået som bestilt og det gik hurtigt.
Jeg har brugt produkterne nogle dage.
Neckflex - nakkestrÊkkeren
Der er min oplevelse at navnet er en smule misvisende. Jeg oplever ikke at den giver et strÊk til nakken. Måske fordi den skrå plade er blÞd under min overkrops vÊgt Jeg har forsat lige så stort behov for mine udstrÊknings Þvelser.
En vÊsentlig del af "akupunktur knopperne" på neckflex er slet ikke i berÞring med kroppen. Og dem der er, synes at vÊre lige så effektive som kilde spÊndingerne vÊk med en fjer.
TILGENGÃLD rammer den Þvre kant af neckflex helt perfekt i kraniekanten. Nogle punkter jeg har svÊrt ved at massere selv. Hvilket gÞr den alle pengene vÊrd for mig.
RygstÞtten, de der skuldrer stropper, der skulle hjÊlpe kropsholdning.
Det er lidt interessant. For umiddelbart har den ingen egentlig virkning. Jeg kan hÊnge lige så meget med hovedet, og krumme skuldrene lige så meget fremover, som uden selerne på. Strammes den hårdere lukker den blodtilfÞrslen i armene.
MÃN det konstante tryk i brystryggen og ubehaget i armhulerne har en psykologisk effekt, der konstant minder mig om at rette mig op. Og pÃ¥ den mÃ¥de er der potentiale for bedring over tid. Kunne jeg have gjort det samme med en tom rygsÊk. Formentlig. Men den gider jeg ikke, at have liggende fremme eller have under trÞjen hvis jeg har gÊster.
Her til sidst, i papkassen lå der også en seddel "Du er fantastisk" "gå på nettet og lÊs manualen."
Det virker useriÞst. Når det viser sig at neckflex kan tage skade af at vÊre konstant samlet. Så skriv dog en seddel på dét i stedet for! Måske det nemmeste bare var at vedlÊgge manualen? Det havde i hvert fald vÊret markant bedre kundeservice.

God til prisen
Synes jeg fornemmer en bedring i nakke og skuldre, der kommer et trÊk ned under skulderbladet, som gÞr godt.
Nakken virker mere "luftig" mellem hvivlerne efter nogle minutters brug. SÃ¥ er tilfreds indtil videre.