Jeg returnerede nakke-stretctfit dagen efter min modtagelse, og det er over 1 måned siden nu. Der er intet telefonnummer man kan kontakte hos STRETCHFIT, så jeg skrev en e-mail og anmodede om mine... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Den virker virkelig👏🏻 Jeg har utrolig længe døjet med spændinger i nakken - konstant hovedpiner i forskellige grader og endda migræne, hvor jeg har været nødsaget til at blive i sengen og ikke ha... もっと見る
企業が回答しました
Har kunne mærke en positiv forandring i nakke-regionen efter cirka 14 dages brug af nakketrækkeren, NeckFlex. Første gang udløste en ret så overvældende forløsning - ikke smertefuld eller ubehagelig.... もっと見る
企業が回答しました
Brian Rasmussen left the following 5 star review for the product Nakkestrækker - NeckFlex™️, Order #23766: Ombytning af varer bestil forkert Jeg købte en NeckFlex men skulle have en BackFlex. Ri... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi leverer vores kunder alt de skal bruge for at leve en aktiv livsstil uden skader. Få resultater hurtigere, smartere og lettere. Bare være den bedste version af dig selv.
連絡先
Ostergaade 1, 8000, Aarhus, デンマーク
- kontakt@stretchfit.dk
- stretchfit.dk
ネガティブなレビューの 11%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Virkeligt effektiv og behagelig rygstøtte
Bæltet virker helt perfekt - metalstykkerne sørger for at det ikke krøller sammen, og støtter desuden enormt godt. Samtidig gør bredden på bæltet at det ikke, som så mange andre, snærer, hvilket gør det behageligt at have på, selv en hel dag. Jeg har allerede oplevet at bæltet både lindrer og forebygger, så jeg bruger det flere timer hver dag. Det, der koster den sidste stjerne, er at den meget kraftige velkro på de mindre bælter gør, at de er mega svære at løsne. Det ville helt sikkert hjælpe, hvis de yderste snipper var uden velkro, så de var til at få fat i, og også hvis man kunne lave en fast indstilling af de 2 små bælter, så man blot behøvede at lukke det store bælte op/i.

Fantastisk kundeservice
Jeg bestilte kosttilskud og virkelig været imponeret over den gode kunde service jeg modtag.

StretchFit™️ からの回答
Endelig fik jeg hjælp til mine smerter…
Endelig fik jeg hjælp til mine smerter i nakken
Har ofte gået til kiropraktor og massage, hvilket også har lindret mine smerter. Men ikke som min StretchFlex nakkestrækker. Det er fantastisk som det har hjulpet mig. Tusind tak

Super god.
Super god.
Købte den til min datter, som havde frygtelig ondt i nakken under 8 ugers opgaveskrivning. Den har hjulpet hende rigtig meget, lindre og får nakkemusklerne til at slappe af. Hun skulle lige vende sig til den, den er hård i starten af brug.

StretchFit™️ からの回答
Neckflex er et utrolig godt produkt
Neckflex er et utrolig godt produkt. Fjernede mine nakkesmerter efter tre dage. Kan kun give produktet min bedste anbefaling. Fem stjerner herfra.

Fantastisk oplevelse
Den lækreste rygstøtte bind , bare fundet til en fantastisk pris , så billigt at min fysioterapeut bad mig om navnet på hjemmesiden , hurtig nem modtog dagen efter. . Kanon service

StretchFit™️ からの回答
Papkassen var gået op da jeg hentede…
Papkassen var gået op da jeg hentede den og der ligger ingen ordrebekræftelse eller vejledning.

Absolute recommendation
Really good for getting a deep and relaxing backstretch. Easy to handle and store. Wouldn’t wanna miss it. It helps a lot with my back pain.

Ryg bælte
Ryg bælte
Har lige fået mit ryg bælte.
Er ok. Men havde bestilt xxl, og fik xl.
Det ville være dejligt med en returseddel i pakken, da ikke alle kan trykke hjemme.
Jeg kan bruge bæltet, men kun lige, det strammer lidt.
Gider bare ikke sende det retur.
Den på lageret må lære bedre at pakke bestilte størrelse.
Ved ikke om jeg køber der igen.

Godt produkt - ringe kundeservice
Super godt produkt, som jeg var rigtig glad for at bruge. Efter to måneder knækkede min nakkestrækker dog, selvom jeg havde brugt den helt efter forskrifterne.
Jeg kontaktede kundeservice, som lovede mig, at jeg ville få tilsendt en ny. Den melding fik jeg 19. februar.
Siden har jeg været i kontakt mere kundeservice flere gange.
Først var varen ikke blevet sendt. Efter flere skriverier frem og tilbage fik jeg lovning på, at jeg nu ville modtage min vare om 1-2 leveringsdage. Det var den 5. marts. Jeg har endnu ikke set noget til den.
Ærgerlig oplevelse - fra rigtig god kundeservice til det modsatte.

Godt køb.
Godt køb.
Nok det bedste køb jeg har gjort længe 👍 Vi er 3 som har stor glæde af den.

StretchFit™️ からの回答
Gode varer til fornuftige priser
Gode varer til fornuftige priser. Samtidig en rigtrig god kundeservice.
Jeg købte et kombitilbud, men måtte returnere den ene del da den ikke passede til mig. Det var ikke umiddelbart muligt med en sådan del-returnering, men en kort mail til kundeservice løste sagen. Flot!

StretchFit™️ からの回答
Købte en sele til ryggen som er rigtig…
Købte en sele til ryggen som er rigtig god og vild god service. Man kan roligt handle her

God støtte til skiferien
Jeg har revet mit korsbånd over, og jeg har ikke fået et nyt. Til skiferien i år købte jeg et KneeFlex til skiløbet, da det skulle kunne give støtte rundt om knæet. Knæstøtten gjorde præcis, som det skulle, og jeg kunne ikke have stået uden. Jeg vil klart anbefale produktet, som gør hvad det lover, koster ikke en formue og er dansk design.
Desuden modtog jeg produktet kort efter bestilling.

StretchFit™️ からの回答
Stretchfit til ryggen er ja gaven der…
Stretchfit til ryggen er ja gaven der bliver ved med at give.
Har lang overkrop og den strækker i lænden fuldstændig som ønsket.
Dejligt med et kvalitetsprodukt der dur og virker som lovet, er taknemmelig og derfor denne anmeldelse! God dag. Mvh Kristian

StretchFit™️ からの回答
Den virker, men det er noget billigt skidt.
Jeg må indrømme at den virker, men jeg blev meget skuffet da jeg åbnede pakken, den svare på ingen måde til mine forventninger ud fra foto, video og prisen.

StretchFit™️ からの回答
Købte massagepude som er et godt…
Købte massagepude som er et godt produkt. Betrækket gik i stykker efter kort tids brug. Får sendt nyt produkt efter reklamation. Hurtigt svar og hurtig tilbagemelding på mail. God stil👍🏻

StretchFit™️ からの回答
Rigtig god i lænden og bag på lårene
Rigtig god i lænden og bag på lårene. God kraftig kvalitet, der fortsætter selvom man ligger på puden og tynger ned på den med vægten. Billigere modeller er ikke kraftige nok til at massere med belastning på, men denne klarer det til UG

StretchFit™️ からの回答
Er tilfreds og synes umiddelbart at det…
Er tilfreds og synes umiddelbart at det hjælper på mine spændinger i nakken, dog kan jeg godt indimellem få hovedpine efter brug

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。