レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jeg returnerede nakke-stretctfit dagen efter min modtagelse, og det er over 1 måned siden nu. Der er intet telefonnummer man kan kontakte hos STRETCHFIT, så jeg skrev en e-mail og anmodede om mine... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Den virker virkelig👏🏻 Jeg har utrolig længe døjet med spændinger i nakken - konstant hovedpiner i forskellige grader og endda migræne, hvor jeg har været nødsaget til at blive i sengen og ikke ha... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Brian Rasmussen left the following 5 star review for the product Nakkestrækker - NeckFlex™️, Order #23766: Ombytning af varer bestil forkert Jeg købte en NeckFlex men skulle have en BackFlex. Ri... もっと見る

企業情報

1. スポーツ用品店

当該企業による記述

Vi leverer vores kunder alt de skal bruge for at leve en aktiv livsstil uden skader. Få resultater hurtigere, smartere og lettere. Bare være den bedste version af dig selv.

3.9

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Gode produkter til gode priser.

Overskuelig hjemmeside, produkterne er som lovet, god kvalitet. Der er god forklaring og brugerinformation til produkterne.
Nem betaling og hurtig levering.

2023年9月25日

Hej Janni,
Det er godt at høre at du havet en god oplevelse hos os med vores hjemmeside, vores produkter, og at det var nemt betaling og hurtig levering. Vi sætter pris på din feedback, og håber, at din oplevelse med StretchFit fortsætter med at være positiv, og at produktet fortsat opfylder dine behov og forventninger. 😊

Kunder bliver taget seriøst

Levering af min stretchFit var som lovet, rigtig hurtig. Den virker som vist i video. Efter kontakt med StretchFit vedr. uddybning af brugen, fik jeg hurtig forklaring på dette. Jeg fik en fint behandling.

2023年9月26日

Hejsa!

Det er fantastisk at høre, at leveringen var hurtig! Det er også godt at vide, at produktet fungerer som vist i videoen, og at du har fået en klar forklaring på brugen efter at have kontaktet os. Det er altid dejligt at opleve god kundeservice og en positiv behandling. Vi håber, at din oplevelse med StretchFit fortsætter med at være positiv, og at produktet fortsat opfylder dine behov og forventninger. 😊

Et godt produkt

Et godt produkt, god service og hurtig levering.

2023年9月26日

Hejsa!

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med produktet, oplever god kundeservice og har haft en hurtig levering. Vi sætter pris på din tilfredshed og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. Hvis der er noget mere, vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os. 😊

Great product

Great product. Great service

Hej Edoardo,

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med produktet og har oplevet god kundeservice. Vi sætter pris på din tilfredshed og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. Hvis der er noget mere, vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os. 😊

Returret udløbet

Jeg bestilte en såkaldt StretchFit Rygstrækning. Efter 14 dage gik syningerne op. Jeg blevt bedst om af afgive en anmeldelse. Det gjorde jeg og noterede, at jeg ikke var tilfreds, da varen var gået op i syningen, og ville gerne returnere varen, da den heller ikke levede op til reklamen. Det gjorde jeg 2 gange, jeg skrev også til firmaet, men uden respons. Endelig lykkedes det, og jeg kunne anmode om en returlabel. Det gjorde jeg, men fik nu den besked, at fristen var udløbet. Jeg kan ikke anbefale dette firma.

2023年8月16日
5つ星のうち5の評価

Super god Rygstrækker og hurtig…

Super god Rygstrækker og hurtig levering. Jeg har en skoliose med smerter i ryg/lænd og bruger min rygstrækker 2 gange dagligt 5-10 min. Det har givet en væsentlig forbedring , så jeg nogle dage, har kunnet undgå smertestillende medicin og så kun på nu 10 dage.

2023年9月23日

Hej Aise,

Det er fantastisk at høre, at vores rygstrækker har hjulpet dig så markant med din skoliose og ryg/lændsproblemer. Det er virkelig imponerende, at du allerede på 10 dage har kunnet reducere behovet for smertestillende medicin ved hjælp af produktet. Det er vores mål at levere produkter, der forbedrer livskvaliteten, og det virker som om, at rygstrækkeren har haft en positiv indvirkning på din daglige tilværelse. Vi sætter pris på din tilbagemelding og ønsker dig fortsat god helbred og velvære. Hvis du har flere spørgsmål eller brug for yderligere assistance, er vi altid her for at hjælpe. 😊

God kundeservice

Hurtig levering. Der var gratis retur for den varer jeg ikke fik brug for og pengene blev hurtigt betalt tilbage.

Der blev sendt en separat mail med link til vejledning om hvordan jeg skulle bruge Knæstøtte - KneeFlex.

Knæstøtte - KneeFlex, har fungeret godt og jeg er tilfreds med produktet.

Hej Susanne,

Det er glædeligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og produktet Knæstøtte - KneeFlex. Det er vigtigt for os at sikre, at vores kunder får den rette hjælp og støtte, og det er fantastisk at vide, at du fik mulighed for gratis returnering af den vare, du ikke havde brug for, og at pengene blev hurtigt tilbagebetalt.

Vi er også glade for at høre, at den separate mail med vejledning om brugen af Knæstøtte - KneeFlex har været nyttig for dig. Det er vores mål at gøre det så nemt som muligt for vores kunder at få mest muligt ud af vores produkter.

Tak for din positive feedback, og vi håber, at Knæstøtte - KneeFlex fortsat vil hjælpe dig med dine behov. Hvis du nogensinde har flere spørgsmål eller brug for yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte os. 😊

5つ星のうち5の評価

Jeg er en meget glad og tilfreds mand

Jeg er en meget glad og tilfreds mand. Førsteklasses bestilling, førsteklasses håndtering af ordre og et fantastisk produkt, der hjælper rigtigt meget. stor fan af jer. Tak

2023年8月31日

Hej Orla,

Det er virkelig dejligt at høre, at du er så tilfreds med din oplevelse hos os! Vi sætter pris på din støtte og dine venlige ord. Det er vores mål at levere førsteklasses service og produkter, der kan gøre en positiv forskel i folks liv, og det er fantastisk at vide, at vi har opfyldt dine forventninger.

Vi er glade for at have dig som en stor fan af vores brand, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. Hvis du nogensinde har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Tak for din tillid og støtte! 😊

5つ星のうち4の評価

Giver et dejligt stræk i nakken

Giver et dejligt stræk i nakken. Man skal dog lige vænne sig til at ligge på den ☺️

Hej Carina,

Det er dejligt at høre at du fik en dejligt stræk i nakken. Vi er så glade produktet kunne hjælpe dig! 😊

Godt produkt

Nem bestilling
Produkt lever op til det lovede

2023年8月24日

Hej Mogens,

Tak for din søde feedback! Det betyder meget for os, og vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os. 😊

Defekt vare

Defekt vare og betaling ikke retur

2023年8月24日

Hej Ebbe,

Jeg er ked af at læse om din negative oplevelse. Vi vil forsøge at hjælpe dig med at løse dette så hurtigt som muligt.

Først og fremmest har vi sendt dig en mail med yderligere spørgsmål, fordi vi ikke kan se dig i vores system og heller ikke din retur på vores lager.

Jeg kan heller ikke se nogen mail fra dig om denne situation. Har du prøvet at kontakte os allerede?

Når vi har fået dit produkt, får du selvfølgelig dine penge tilbage inden for de næste 1-3 dage, så jo hurtigere du svarer os, jo hurtigere får du din tilbagebetaling 😊

5つ星のうち3の評価

Hurtig ekspedition, god kommunikation.

Har købt to stretchFits, en til min mand og en til mig. Min mand retter sig fint op, måske også fordi selen minder ham om det. Min kan simpelt hen ikke spændes nok op, desværre. Findes der flere størrelser?

Hej Birthe,

Vi sætter pris på din feedback. I dette tilfælde er jeg ikke sikker på, hvilke produkter du henviser til. Vi har sendt dig en mail, og vi kan løse denne situation sammen 😊

Corpus produktet

Har nu benyttede Corpus on/ off i en måned og den har simpelthen gjort vidunder for min naturlige løft af at rette min ryg. 100% pengene værd

2023年6月13日

Hej Michael,

Tak for din feedback, vi er glade for, at det var 100 % det værd! 😊

Stor hjælp og fremskridt

Jeg har benyttet Back Flex pro, hvor jeg kan mærke markante forbedringer af mine smerter i lænden. Ved gentagende brug kan jeg mærke at jeg kan ligge mere og mere behageligt og dagen efter er min lænd i bedring.
Var skeptisk i starten, men det fungere.

2023年8月1日

Hejsa Jeppe,

Mange tak for din detaljerede feedback! Vi er meget glade for, at du har mindre ondt i lænden nu 😊

God effekt af nakkestrækkeren

Jeg har brugt nakkestrækkeren hver dag i tre måneder nu, og sikke et lille vidunder. Min spændingshovedpine er væsentlig reduceret. Jeg ligger ca 8 minutter om dagen, og det har gjort en rigtig stor forskel. Tak!

2023年8月8日

Hejsa Henriette,

Mange tak for din detaljerede feedback! Vi er meget glade for, at du har mindre spændingshovedpine nu 😊

Kun positiv

Hurtig levering og gode produkter.
Jeg har anvendt neckflex et par uger, og den gør virkelig underværker for mig.
Mine nakkesmerter er virkelig lettet og jeg vil helt sikkert fortsætte med at bruge den.
Min mand kan bedst lide at bruge backflex, den er han ret glad for.

2023年8月5日

Hejsa Louise,

Mange tak for din detaljerede feedback! Vi er meget meget glade for, at du kan lide produktet 😊

5つ星のうち5の評価

Jeg er super glad for nakkestrækkeren

Jeg er super glad for nakkestrækkeren. Min nakke gør ikke så ondt længere og jeg er allerede blev dybt afhængig af at strække nakken ud både morgen og aften. Et rigtig godt køb.

2023年8月1日

Hejsa Jannie,

Mange tak for din detaljerede feedback! Vi er meget glade for, at du har mindre ondt i nakken nu 😊

Perfekt ...!!!!!!

Kunne ikke finde ud af hvilken størrelse jeg skulle bruge til mit knæbind - fik lynhurtig svar retur med råd - og når man så bare 2 dage senere modtager et knæbind i super god kvalitet og som sidder perfekt : Ja, så kan det ikke blive bedre ...!!!

2023年7月20日

Hejsa,

Effektivt

Har kunne mærke en positiv forandring i nakke-regionen efter cirka 14 dages brug af nakketrækkeren, NeckFlex. Første gang udløste en ret så overvældende forløsning - ikke smertefuld eller ubehagelig. Dette følges op med brugen af Corpus, rygstøtte, som hjælper med at rette ryggen op - særligt når man sidder ned. Jeg bærer den som regel udenpå en T-shirt/ undertrøje, så at remmene ikke gnaver under armene. Alle tiders redskab til en rankere holdning.

2023年6月14日

Hej Kristian,

Mange tak for din detaljerede feedback, det giver os motivation til at arbejde endnu hårdere! 😊

5つ星のうち5の評価

hurtig levering og godt produkt

hurtig levering og godt produkt. jeg har brugt neckflex de sidste 2 uger, og jeg kan mærke forskellen. tusind tak

2023年6月6日

Hej Kristian,

Mange tak for din detaljerede feedback! 😊

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。