Strivefashion レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben super tevreden! M’n halve kledingkast bestaat uit strivefashion! Prijs-kwaliteitverhouding is top en ben altijd tevreden. Strive fashion streeft ernaar dat vrijwel iedereen er kan shoppen en zi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Helemaal Happy😊 Goede leuke kleding goed kwaliteit en betaalbaar, het voelde net als een cadeautje die je ging uitpakken met een persoonlijke hand geschrevenkaartje. Op TikTok kijk ik altijd met plez... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

De producten zijn van super goede kwaliteit en wat veel leuke items op de site! Vaak een super leuke actie, dus ook zeker volgen op de socials! Helaas wel een beetje gedoe gehad met PostNL, maar desal... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Onlangs twee leuke items besteld, helaas zat er in 1 kledingstuk een vlekje die mij opviel. Super goed contact gehad met de verkoopster via DM, waardoor we samen tot een oplossing zijn gekomen. Hele l... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品店
  2. ファッション アクセサリヌ店
  3. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Shop nu op https://www.strivefashion.nl ! Strive fashion. We strive for fashion. In onze winkel vind je trendy items voor een goede prijs.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Zeker bestellen!

Besteld bij strive fashion! Wat een snelle levering, ik heb schoenen besteld, en de schoenen waren perfect. En wat een aardige meid ook. Via tiktok legt ze alles netjes uit en dat je binnen 24u moet retourneren. Ik ben heel erg blij met de schoenen. En zou hier zeker nog eens bestellen. Deze meid is een topper, hart voor de zaak. Ik gun het dit meisje echt. ❀ Bedankt nogmaals ❀

2024幎7月8日
5぀星のうち1の評䟡

Retour

Besteld, item ontvangen en vervolgens de zool van binnen kapot. Kan het niet retourneren omdat het niet in de orginele verpakking terug kan. Als je een kapot item levert vind ik dat de verkoper je tegemoet kan komen.

2024幎7月16日
Strivefashion ロゎ

Strivefashion からの回答

Hi Anne,

Wat vervelend dat je een slechte ervaring met ons hebt gehad. Zoals tijdens ons mail contact besproken is het defect niet binnen de 24 uur gemeld die wij hanteren. Omdat wij het toch erg vervelend voor u vonden, zijn we u tegemoet gekomen door u aan te bieden dat u het product retour mocht zenden, mits dit in de originele staat (in de doos) gebeurde, hierna konden we het probleem met u oplossen. U heeft er voor gekozen om dit niet te doen en daardoor hebben wij het probleem tot onze spijt niet kunnen oplossen.

Liefs,
Strive fashion

Fantastisch!

Heel snel mijn levering binnen gekregen en wat een top spullen! 😍 Leuke, lieve en hele enthousiaste meid die je helpt en hele leuke artikelen op de website! Ik ga zeker weer bestellen!

2024幎5月28日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス