Stroembikes レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

COMPRÉ LA CESTA HACE 5 AÑOS Y ME HAN LLEVADO EN PALABRAS DE QUE ME LA ENVIARÍAN PORQUE TENÍAN PROBLEMAS CON EL FABRICANTE, PERO QUE LO SOLUCIONABAN Y ME LA MANDABAN. AUN ESTOY ESPERANDO. NUNCA ME LLEG... もっず芋る

Bestellung Juni 2022. Keine Lieferung. Keine Info seit Mai 2023. Das ist m.E. nah am Betrug. Der Kundenservice lÀsst sich nicht beurteilen, weil nicht vorhanden. Großkotzige GrÃŒndervideos passen... もっず芋る

Kan desvÊrre ikke give nul stjerner. 1 stjerne er misvisende Blot til information. Betalte for 2 cykler for 14 mdr. siden, men har siden intet hÞrt. Nu er vi midt i september, hvor cyklerne skull... もっず芋る

Vi kÞbte 2 cykler pÃ¥ crowd funding, sÃ¥ vi vidste ikke, hvor lang leveringstiden var. Der gik 9 mÃ¥neder, hvilket var tilfredsstillende - Covid 19 forsinkelserne taget i betragtning. Cyklerne er af hÞj... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 自転車卞業者

圓該䌁業による蚘述

KÞb din nye elcykel hos STRØM Bikes. ✓ HÞj kvalitet ✓ Billig pris ✓ Elcykler i dansk design ✓ Solgt til over 40 lande - LÊs mere her!

期埅以䞋

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Oplichting / georganiseerde misdaad

Via Indigo een zo'n mooie STRØM City M 2.0 - EU bike besteld op 20 mei 2022 die tot op heden niet is geleverd. En waarschijnlijk nooit meer geleverd zal worden.

De update-berichten van StrÞm via Indiegogo hielden in dit voorjaar op; berichten waarin steeds nogal nederig excuus voor het uitstel werd gevraagd. Nooit meer wat van gehoord.

StrÞm negeert alle berichten en contactpogingen. Ik denk dat we hier te maken hebben met een criminele organisatie. En dat Indiegogo deze criminele praktijken faciliteert.

Indiegogo laat zich niet aanspreken, en treedt niet op voor de ongelukkigen die zich door deze boeven hebben laten verleiden. Ze menen dat er geen sprake is van een koop, maar van een 'contributie', of een donatie. Een interessante juridische truc die grootschalige oplichting mogelijk maakt. Het lijdt echter geen twijfel dat geen van de ca. 700 (?) opgelichte 'backers' hun 'donatie' zouden hebben gedaan zonder het concrete vooruitzicht van de levering van het betreffende product.

In deze zin beschouw ik elke koop als een donatie: je geeft iets en verwacht er wat voor terug, nietwaar?

De grootste boevenstreek van Indiegogo is dat men recentelijk het forum bij de campagne heeft afgesloten. Daarmee heeft men ook de onderlinge communicatie van gedupeerde/opgelichte backers afgesloten, hetgeen hen wat mij betreft medeplichtig maakt aan dit debacle. Precies wat de oplichter nodig heeft.

Het is toch fascinerend: je kan een kek filmpje maken van een nog te produceren product, lekker cashen met de 'contributies', en vanaf de Bahamas een paar leugenachtige berichten verzenden dat je tot je 'grote spijt' nog niet hebt kunnen leveren. In de wetenschap dat je er mee wegkomt, en dat je onbereikbaar bent voor die domme sukkels die erin getrapt zijn.

Het kan gewoon, het is een effectief business-model, mede dankzij Indiegogo, een betrouwbare partner in crime.

2023幎11月1日
自発的なレビュヌ

Ook ik heb dezelfde ervaring helaas

Ook ik heb dezelfde ervaring helaas betaald en in afwachting van ? Elke poging om het bedrijf te benaderen mislukt. Ik doe ook graag mee in een poging via juridische stappen duidelijkheid te krijgen . Het is ronduit crimineel om nog altijd nieuwe bestellingen te accepteren, zelfs voor nieuwe modellen.

2023幎12月13日

Strom bikes levert niet

Same here. Twee fietsen besteld in mei 2022...meerdere malen contact proberen te krijgen. Aangetekende brief naar Indiegogo. 0 reactie. Onderneem graag samen juridische stappen.

2023幎12月2日

StrÞm Bike er en Fup forretning

StrÞm Bike er en Fup forretning. Har bestilt en cykel for snart 2 år siden uden at få noget leveret. De holder åbenbart til i Hellerup på Hammerens gade 1 - måske man skulle tage derud og se om det er tomme kontorer eller om der er nogen der kan komme med en forklaring på tavsheden??

2023幎11月29日
自発的なレビュヌ

STRØM ebike nicht geliefert,.. wie Geld zurÃŒck

Ich habe ebenfalls Mai 22 bestellt,.. mit Korb und noch nichts erhalten
 erst gab es noch Antworten. Die gibt es jetzt auch nicht mehr, wenn man anfragt, was los ist und wird nur auf die alte info verwiesen auf deren Webseite. Über Indigogo abgewickelt und ich frag mich, wie man jetzt damit umgeht wenn man das Geld zurÃŒck möchte
, weil rechtlich hat man glaube ich keine Handhabe oder kann indiegogo helfen?
Jemand Erfahrung mit so einer Geschichte?..

2023幎11月20日

StrÞm bike city M

Ook hier een fiets besteld, betaald, via Indiegogo en inderdaad geen enkele reactie meer van het bedrijf. Hoe kunnen we gezamenlijk een groep oprichten, want ik doe graag mee om dit bedrijf aan zijn afspraken te houden.

2023幎11月18日

Mai 2022 Ebike bestellt und bezahlt, aber bis heute keine Lieferung

Ich habe im Mai 2022 per Indigogo mit Lieferdatum August 2022 ein Fahrrad bestellt. Es ist bis heute nicht angekommen und die letzte Kommunikation ist aus dem Mai 2023, in der eine Lieferung fÃŒr September 2023 angekÃŒndigt wurde. Aber bis heute kein Fahrrad erhalten und leider auch keine sonstige Kommunikation. Ich gehe sehr davon aus, dass das Geld futsch ist.

2023幎11月14日

Indiegog kampagne

Indiegog kampagne - ingen levering.

Ingen levering, ingen opdatering, ingen respons, ingen mulighed for at kontakte dem, halvdelen af deres kontakt links er dÞde. Halvandet år siden denne cykel skulle vÊre leveret.

2022幎11月13日
自発的なレビュヌ

Wel betaald, geen fietsen!

Wij hebben ook in mei 2022 2 fietsen besteld. Tot op de dag van vandaag niets ontvangen en volledige radiostilte. Tot onze verbazing zien we op hun site dat je nu ook een fatbike kunt bestellen?!
Wij willen bij deze een oproep plaatsen om gezamenlijk dit bedrijf aan te klagen.
Eva en Jeroen

2023幎11月11日
自発的なレビュヌ

Undskyld, en stjerne er for meget at give

Øv Þv Þv jeg ville sÃ¥ gerne have, at jeg havde gjort en god handel - en elcykel i flot design - unge handlekraftige mennesker med en ideologi - jeg ville sÃ¥ gerne tro pÃ¥ dem.
Efter at have ventet i to år fik jeg endelig min elcykel, men mangler stadig cykelkurven (4 års ventetid). Fik sidst besked i april, at nu var den snart på vej.
Jeg har haft problemer med batteri. Var i Kbh og fik kigget på det og troede, at det virkede igen. Det har ikke vÊret det bedste og ja, det er lidt uoverskueligt at skulle til Kbh hele tiden.
I skrivende stund har jeg erkendt, at det aldrig bliver mit drÞmmeprojekt. Det er det nok heller ikke blevet for indhaverne af STRØM bike. Jeg kunne bare Þnske mig noget ordenlighed.
Hvis firmaet vil i kontakt med mig, er I velkommen til at give besked her om et telefonnummer jeg kan få kontakt med ;)

2023幎11月10日
自発的なレビュヌ

Just would like an answer

Like many others, I placed an order for my bike in May of 2022 with an estimated delivery date of August 2022. Delays came which I understand but here it is October of 2023 and still not bike and no update since May of 2023. Any word from the company would be helpful even if they tell us we will never see our bikes. I ordered through Indiegogo but others ordered direct and the same issue. I'm just looking for answers and any response!

2023幎10月15日

0 Stjerner

Har haft min cykel i 1,5 år og den sidder sammen med gaffatape og motoren har en softwarefejl, så cyklen er IKKE go at cykle på..

Bestilte også en kurv for 3 år siden, som ikke er kommet. StrÞm er umuligt at få kontakt til og svare ikke på mails.

KØB IKKE EN CYKEL HOS DEM!

2023幎10月10日

Stadig ingen cykel...

Sidste opdatering på sagaen kom i maj, hvor de lovede levering i august/september. Nu er det oktober og StrÞm giver ingen proaktive opdateringer, besvarer ikke henvendelser via SoMe, telefon eller via deres egen hjemmeside. De er åbentlyst ligeglade med kunderne. StrÞm har hevet en masse penge hjem via en Indiegogo kampagne med lovninger om at de havde erfaring til at levere et godt produkt. Det ser mest ud som om de er stukket af med pengene.

2023幎10月10日

Wat een prutsers!!

Wat een prutsers!!
Het is niet te geloven dat ze nog steeds eerlijke mensen voor de gek houden en proberen blij te maken met een dode mus.
Het is eigenlijk allemaal verspilde tijd en moeite want met dit bedrijf gaat het niet goed komen.
Nog even wachten tot iemand ze het laatste zetje geeft zodat ze kunnen stoppen met de zaak te besodemieteren, want dat doen ze.
Iets opstarten zonder doordacht plan, geld binnen hengelen van andere mensen, zelf de zakken vullen en het leed niet oplossen. Geweldige strategie!
Jaren geleden een dure fiets gekocht met prachtig mooie voormand. Fiets met vertraging gekregen met een besturing die niet werkte, deze inmiddels zelf moeten vervangen. Een afsluitstrip van de bekabeling die met plakband vastzit omdat deze anders eraf valt, ziet er trouwens erg professioneel uit! Er zou ooit een oplossing voor komen, maar zoals met de rest laat dit nog even op zich wachten. Dan nog het mandje, een prachtig ding! Op hun website in ieder geval, want deze is nog steeds niet ontvangen, maar wel meteen betaald bij aanschaf van de fiets.
Dat mandje zal waarschijnlijk nooit meer komen, dat krijgen die wijze jongens niet geregeld, net zoals bij vele andere zaken.
Of als het mandje straks komt dat kan de fiets zelf richting de schrootboer, misschien nog een paar Euro's vangen voor dit dranghek!
Heren prutsers! Wees wijs, pak jullie verantwoordelijkheid en doek jezelf op, het gaat er toch niet meer van komen.
PRATERS ZIJN GEEN DOENERS, en jullie praten alleen maar en doen niets!

2023幎10月5日