Stroembikes レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

COMPRÉ LA CESTA HACE 5 AÑOS Y ME HAN LLEVADO EN PALABRAS DE QUE ME LA ENVIARÍAN PORQUE TENÍAN PROBLEMAS CON EL FABRICANTE, PERO QUE LO SOLUCIONABAN Y ME LA MANDABAN. AUN ESTOY ESPERANDO. NUNCA ME LLEG... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestellung Juni 2022. Keine Lieferung. Keine Info seit Mai 2023. Das ist m.E. nah am Betrug. Der Kundenservice lÀsst sich nicht beurteilen, weil nicht vorhanden. Großkotzige GrÃŒndervideos passen... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Kan desvÊrre ikke give nul stjerner. 1 stjerne er misvisende Blot til information. Betalte for 2 cykler for 14 mdr. siden, men har siden intet hÞrt. Nu er vi midt i september, hvor cyklerne skull... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi kÞbte 2 cykler pÃ¥ crowd funding, sÃ¥ vi vidste ikke, hvor lang leveringstiden var. Der gik 9 mÃ¥neder, hvilket var tilfredsstillende - Covid 19 forsinkelserne taget i betragtning. Cyklerne er af hÞj... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 自転車卞業者

圓該䌁業による蚘述

KÞb din nye elcykel hos STRØM Bikes. ✓ HÞj kvalitet ✓ Billig pris ✓ Elcykler i dansk design ✓ Solgt til over 40 lande - LÊs mere her!

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Great bike

Great bike, nice guys and good service

2021幎11月2日

You got it SÞren, thank you for your support 🙏⚡

5぀星のうち5の評䟡

Altid sÞde og venlige mennesker nÃ¥r der

Altid sÞde og venlige mennesker når der opstår et lille problem, vi har kÞbt 3 cykler hos StrÞm og er fuldt ud tilfredse med vores kÞb og kan kun anbefale at din nye el-cykel skal hedde StrÞm

2021幎11月2日

Stroembikes からの回答

Tak for din yderst behagelige anmeldelse Carsten, jeg sender den videre til teamet. Den bliver de helt sikkert glade for 🙏

5぀星のうち4の評䟡

Mit display havde fået vand i og

Mit display havde fået vand i og virkede derfor ikke, efter kontakt med Mikkel ville han fremsende et nyt under garanti.

2021幎10月29日

Stroembikes からの回答

Dejligt, at vi fik dig hurtigt pÃ¥ vejen igen, og tak for din anmeldelse ⚡

Super Support!

Super Support!
Schnelle Antwort auf meine email- Mikkel konnte mein Problem sofort lösen, vielen Dank dafÌr.

2021幎10月28日

Danke fÃŒr deine bewertung 🙏⚡

Worst experience ever

Worst experience I have ever had buying anything. After waiting more than a year, I finally received the bike. The bike didn't work. Support was completely ignoring emails and calls for weeks. I had to return the bike, on my expense, and even pick it up when it was fixed. On my expense again. After 3 short rides, left pedal broke off. A few more weeks of waiting for support to reply. They asked me to bring in the bike again, on my expense. After asking twice for spare parts instead, i finally received them, and was able to fix it myself. Bike is now working, but battery does not live up to expectations. DO. NOT. BUY. (To be fair, after reading this review, they did give me a call. They apologized for the lack of support, and promised better support going forward.)

2021幎9月27日

Stroembikes からの回答

Hi Jonas, thank you for your feedback. We would love to get in contact with you if your issue is not already solved ⚡🙏

5぀星のうち5の評䟡

Efter mail frem og tilbage

Efter mail frem og tilbage. Har jeg idag vÊre ud med min cykel, og fed oplevelse de kunne lave den med det samme. IsÊr når jeg tÊnker på hvor svÊr de var at komme i kontakt med. Det er en dejlig cykel er meget glad for den.

2021幎9月24日

Stroembikes からの回答

Hej Anita, vi arbejder rigtig meget med vores support i Þjeblikket. Vi blev lagt ned med beskeder henover sommeren, da vi leverede rigtig mange cykler, som har vÊret meget forsinket. Vi hÃ¥ber dog at vÊre fÊrdig helt fÊrdig med vores nye support system, som skulle vÊre fÊrdig i midten af denne mÃ¥ned. Her kan vi hÃ¥ndtere 3 gange sÃ¥ mange beskeder, som vi fÞrhen var i stand til. Tak for din fine anmeldelse ⚡🙏

5぀星のうち5の評䟡

Smukt design og lÊkker kÞreglÊde

Smukt design og lÊkker kÞreglÊde. Jeg har lÊnge Þnsket mig en el-cykel, men undladt at kÞbe pga. de forskellige lidt tunge designs. Men denne cykel kunne det kun gå for langsmt med at bestille for den var så flot og med nÊrmest usynligt batteri. Fed lÞsning med lysene og at man kan lade cyklen med batteriet på.

2021幎9月2日

Stroembikes からの回答

Mange tak for din anmeldelse Rikke, vi Þnsker dig en flyvende dag pÃ¥ cykelstierne ⚡

Trash company

Trash company, worst support, 1 year without response.

Their bikes only lasts for 1 year. DO NOT BUY. READ ALL REVIEWS.

2021幎8月31日

Stroembikes からの回答

Hi André, thank you for your review. We take your message very seriously, and wish to improve your experience. Please send us a message in our new support system, that we have taken from 0 to 100 recently. Kind regards, STRØM Bikes

5぀星のうち1の評䟡

A year after purchase and no functional bike.

In a week it will be a year since I purchased a Stroem City W. To start with, the shipment was delayed. Even though I contacted the seller, my shipping address was not changed. As a result I received a bike that was damaged to the point that the front wheel couldn't be installed. The owner of the company responded to my numerous email by: "We will fix it as soon as we can." . There is no way to get a refund, and they are not moving a finger to repair the damages, nor to deliver additional parts.
The bicycles look perfect on the videos, but in the reality the quality is subpar, and the costumer support is very poor. Do yourself a favor and do not waste time on Stroembikes, go with a more reputable company that honors commitments made to their costumers.

2021幎8月29日

Stroembikes からの回答

Hi Sladana, I will forward your message to our customer success team and take great care of you. Sorry for the bad experience with us.. Nobody should have that as we are actually good people at STRØM, but have had issues getting spareparts due to Covid. Kidn regards, STRØM bikes

SUPER FEDE CYKLER - SÅ TILFREDS

KÞbte den fÞrste cykel som kampagne på Indiegogo, da vi gerne vil stÞtte initiativrige unge mennesker der forsÞger at skabe sig en god levevej. Bevares det tog lidt tid inden den kom frem - men vi var velinformeret hele vejen, så alt ok. Straks efter at have fået min hustrus cykel up and running bestilte jeg min egen - den kom indenfor ganske få dage, så nu opdager vi kongeriget på en helt ny måde (igen). SUPER - Vi er meget tilfredse og kan kun anbefale Stroembikes

2021幎8月23日

Mange tak for din fine anmeldelse Niels ⚡🙏

Love this firm

Love this firm, love the bike, with unpacking a cable was missing, two day's later the cable in de mail, quick respons.

2021幎8月20日

Stroembikes からの回答

Thats how it should be, thank your for your review Marco 🙏

Tevreden

Ben erg tevreden over de citybike. Het was geleverd binnen 4 werkdagen.
Communicatie met Nichlas was erg goed. Fiets kwam perfect binnen.
Ik kon het knopje van het licht nergens vinden. Binnen een paar uur antwoord gekregen. Nu helemaal blij.

2021幎8月12日

Bedankt voor je recensie 🙏⚡🙏

Jeg har kÞbt en city M

Jeg har kÞbt en city M, det er den bedste cykel oplevelse jeg nogensinde har haft ;). Cyklen kÞrer som en drÞm. Og jeg har prÞvet mange cykler og er en cykelnÞrd.

Udover dette, syntes jeg det er en fantastisk feature med batterifunktionen og cyklen har et unikt og smukt design.

Topklasse cykel til en fantastisk pris!!

5-stjerner herfra!

2021幎8月11日

Stroembikes からの回答

Mange tak for din anmeldelse Jeppe, den sÊtte vi stor pris pÃ¥ ⚡

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk cykel til en god pris. Den er ventetiden vÊrd!

Jeg har lige modtaget min cykel - dog efter en del ventetid, men hvad kan man forvente efter international leveringskrise grundet corona. Jeg bestilte sofa som også var forsinket med 2,5 måned.

Jeg var tvivlsom omkring cyklens kvalitet, men må bare konstatere, at alt er i top kvalitet, og prisen er ret lav i forhold til andre el-cykler. Jeg var ret skeptisk da man jo efter en del ventetid frygter, at modtage noget vÊrre skrammel. Men alt spiller og elektronikken virker fantastisk, hurtig opladning. Jeg får normalt ondt i ryggen af at cykle, men jeg fÞler, at jeg sidder ret behageligt og afslappet.

Tusind tak for cyklen, Stroem Bikes, og tak for god kundesupport i de svÊre tider.

Alt godt herfra!!

2021幎8月11日

Stroembikes からの回答

Dejligt, at vi overrasker dig positivt, og tak for din flotte anmeldelse. Vh STRØM Online support

5぀星のうち3の評䟡

Fin cykel med et par problemer

Jeg har ventet meget lÊnge på at få min cykel. Bestilte den som en af de fÞrste (cykel nr.18) i april 2020 på IndieGogo crowdfunding, den hvide dame citybike med 250W motor.
Jeg fik den for et par måneder siden (ikke som nr.18, tvÊrtimod langt nede i kÞen synes jeg) og har nu gjort mig nogle erfaringer.
•Teamet omkring Stroem virker trovÊrdige og gÞr hvad de kan, og jeg har langt hen ad vejen accepteret deres begrundelser for forsinkelser pga. corona mm.
•Deres kundeservice er virkelig venlig og kompetent, selv om der gÃ¥r lang tid fÞr man fÃ¥r svar.
•Det er ikke korrekt som nogen skriver, at man “opkrÊves ekstra” inden cyklen leveres - det har hele tiden vÊret oplyst, at man skulle betale for cyklen fÞrst og senere skulle man betale told nÃ¥r cyklen kom til DK.
•Mht. prisen er jeg spÊndt pÃ¥ om jeg reelt har fÃ¥et den til en lovet “earlybird” pris med 56% rabat?, jeg har givet 7000kr med kurv og senere told/moms pÃ¥ 2300kr.
•Cyklen er jeg generelt virkelig glad for. Den er flot flot flot. Enormt fedt design, nem at samle iflg. videoen. Det var som at pakke et apple-produkt ud og alt fungerede fint (der var dog en bÞjle pÃ¥ forskÊrmen, der var formonteret forkert) og intet manglede. (Bortset fra cykelkurven, der fÞrst kommer om flere mÃ¥neder)
Man sidder godt, god sadel og håndtag mm.
Den kÞrer fint, men har virkelig aggressivt trÊk. Jeg har modellen med den lille 250W motor. Jeg bor i Skagen, med voldsom modvind ind imellem, og selv om jeg kÞrer i laveste assist og hÞjeste gear, fÞler jeg at pedalerne lÞber fra mig - jeg vil sige, at den er alt for heftig. Er dog ved at vÊnne mig lidt til det. Slår man strÞmmen fra, fÞles den ret tung at trÊde.
•Lyset er superfedt og kraftigt og der er bremselys på også (håndbremsen). Er cyklet igennem en kulsort skov uden problemer.
•Batteriet holder for mit vedkommende i en uges tid til almindeligt brug frem og tilbage pÃ¥ arbejde, indkÞb mm. Nemt at afmontere og montere - man kan ogsÃ¥ lade batteriet imens det sidder i cyklen, det har jeg ikke brugt endnu.
Knap så fede ting:
•LedningslÃ¥get, der skal holde ledningerne pÃ¥ plads i/under tvÊrstangen er elendigt og i billig plastik. NÃ¥r styret drejes, trÊkkes der i ledningerne og lÃ¥get falder ned/halvt af. Jeg klikker det pÃ¥ dagligt. Ledningerne ligger stramt deri og er desvÊrre allerede blevet slidt i isoleringen af at blive trukket over den skarpe kant. Jeg HAR fulgt instruktionen pÃ¥ en af videoerne hvordan det kan udbedres - uden effekt. Der bÞr simpelthen laves en bedre lÞsning! Min datter og svigerinde har samme cykel og fuldstÊndig samme problematik.
•Der mangler seriÞst en udfÞrlig manual. Jeg er dÞdtrÊt at updates fra IndieGoGo (38 mails indtil videre!) hvor man kan finde sporadiske informationer. Mangler isÊr info om batteriet - hvordan passer man bedst pÃ¥ det / lader det mest hensigtsmÊssigt osv. TÊnd/sluk funktioner pÃ¥ batteriet/displayet, tÊnd/sluk lyset osv. Jeg har opdaget en USBport i displayet, som jeg ikke ved hvad kan bruges til?
•Jeg måtte selv bede om en slags faktura som
man kan benytte i evt. forsikringssag. Men prisen, der stÃ¥r derpÃ¥ er min “rabatpris” - ikke den rigtige handelspris og i tilfÊldet den bliver stjÃ¥let skal den jo erstattes, hvad der svarer til en ny handelspris.

Jeg vil nok ikke kÞbe noget crowdfundet igen,
men alt i alt en fed cykel med lidt bÞrnesygdomme.

2021幎8月7日

Stroembikes からの回答

Hej Rikke, mange tak for din anmeldelse, som vi tager til os! Vi har nu lavet et nyt customer support system, som giver dig alt de efterspurgte. Leveringen var svÊr at komme rundt om grundet covid, men vi har foretaget en masse optimeringer, for at kunne hÃ¥ndtere pandemier bedre i forhold til vores supply led. Vh STRØM bikes

5぀星のうち1の評䟡

Bike doesn’t work. They don’t respond.

Shipped a bike with missing parts (€80 in cables missing). Controller doesn’t work (€300 to buy a new one). Display doesn’t work (€70 to buy a new one). They don’t answer emails, in facebook they look like they are in a birthday party.
They are scammers.

2021幎7月22日

Stroembikes からの回答

Hi Fede Ratier, we take your review very serious! Please contact our new support center. We will take a look at your case and help you out the best way possible. Kidn regards, STRØM bikes

No bike only extra costs

No bike only extra costs
I paid a contribution in April 2020 for an expected delivery of a bike August 2020
So far July 2021 the only thing I have received is an extra invoice of 437 euro in vat and duty. Including a 25 euro handling fee that was never flagged previously.
I would not recommend anyone to buy anything from StrÞm bikes. Not even a chain lock are they able to send in acceptable time

2021幎7月7日

Stroembikes からの回答

Hi Jytte, thank you for your review. The VAT invoice was notified all over the campaign. We are sorry you missed it, and we take that seriously for future purpose not to have any misunderstandings. Our lock supplier Abus (largest supplier in EU of locks) have delayed their shipment 4 months so fare. We hope you after all will be happy with your bike that should be received. Kind regards, STRØM bikes

5぀星のうち1の評䟡

Stroembikes is the worst online

Stroembikes is the worst online experience I have ever had. They do not deliver what is promised, what they do deliver is defective, they do not respond to emails, social media texts, etc. They delete critical comments on social media sites. I am preparing a new website, stroembikeproblems.com that will allow verified purchasers to actually post their negative reviews of Stroem bikes, in hopes of achieving resolution of existing problems, and to deter potential purchasers from dealing with Stroem bikes.

2021幎7月6日
5぀星のうち5の評䟡

Den cykel var ventetiden vÊrd

Den cykel var ventetiden vÊrd. Den er bare så lÊkker at kÞre på, at det at cykle har fået en helt ny dimension. Så gÞr det bestemt heller ikke noget at cyklen får anerkendende blikke fra andre cyklister og sågar bilister når man holder for rÞdt. Tak til StrÞm bikes for den mest fantastiske cykel jeg nogensinde har ejet.

2021幎7月1日

Dejligt Knud, og mange tak for din anmeldelse 🙏⚡

I LOVE MY STROM BIKE!!!

I LOVE MY STROM BIKE!!!! The costumer service of this company is wonderful. I just like to say THANK YOU!!!

2021幎6月22日

Stroembikes からの回答

Thank you for your review Agnes, we appreciate it a lot ⚡🙏

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。