Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio レビュヌ 128

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Als je bij de meubelstoffeerderij van Marion binnen stapt wordt je hebberig. Zoveel mooie stoffen zoveel mooie kleuren. We gingen naar Marion toe om nieuwe kussens in een oude rokersstoel te laten ma... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tijdens een leuke eerste ontmoeting met Marion was er fijn overleg over de mogelijkheden de kussens van onze Linteloo bank opnieuw te vullen. Marion liet alle opties zien en adviseerde goed maar ook... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastische hulp bij het uitzoeken van de juiste stof!! We hebben een “nieuwe” bank terug gekregen. We zijn heel blij! Marion is een vakvrouw met enorm veel kennis en passie voor het vak!

5぀星のうち5の評䟡

Onze eerste ervaring met Studio Artiture was zeer goed. Ontvangst en advisering was heel persoonlijk en meedenkend. We hebben een paar unieke kussens voor onze Harvink bank gekocht, waar we uitermate... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具修理店
  2. 家具職人
  3. 怅子匵り店
  4. 䞭叀家具店
  5. りィンドり トリヌトメント店

圓該䌁業による蚘述

Meubelstoffering Stoffering gaat zoveel verder dan het stofje, het kleurtje. Het gaat om gevoel, uitstraling, comfort. Maar nog belangrijker, de juiste stof op de juiste plek, het juiste binnenwerk bij het juiste meubel en het perfecte schuim daar waar gewenst. Het gaat om de daadwerkele ziel van je huis. De plek waar jij uren doorbrengt. Maar wat als die ziel verloren is gegaan door de tand des tijds. Jij niet meer in je favoriete hoekje kunt zitten. Die fauteuil zijn beste tijd heeft gehad. Zoek contact met ons en wij maken je meubel weer als nieuw. Marion Olthuis Oprichter Studio Artiture

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Warm en mooi onthaal

Warm en mooi onthaal, er wordt goed gekeken naar wat de klant wil en men wordt steeds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Kortom zeker aan te raden hier heen te gaan voor huis, kantoor, bedrijf of boot ze is overal in thuis met de prachtigste stoffen!

2024幎10月2日

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio からの回答

Dank voor jullie mooie review!

Mooie samenwerking

Samen tot een mooie keus gekomen voor de vervanging van hele oude kussens van onze rookstoel.

2024幎9月16日

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio からの回答

Dank voor jullie hele fijne review!

Professioneel begeleid

Super begeleid in het proces van volledig nieuwe kussens/stoffering van onze camper. Het is zeer professioneel gemaakt en zijn er mega blij mee.

2024幎9月4日

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio からの回答

Dank jullie wel voor jullie hele mooie review en het is prachtig geworden. Lekker van genieten en een hele fijne reis.

Stoelen opnieuw gestoffeerd

Twee oude stoelen zijn opnieuw gestoffeerd. Na goed overleg stof uitgezocht en het resultaat is prachtig.

2024幎8月27日

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio からの回答

Dank voor de mooie review Annie!

Keurig werk!

Keurig werk!
Snelle reactie op mail berichten.
Complimenten en veel succes!!

2024幎8月2日

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio からの回答

Dank voor jullie mooie review! En wat was het leuk om jullie parasol te stofferen. Nogmaals dank!

5぀星のうち5の評䟡

Onze bank is werkelijk weer als nieuw

Onze bank is werkelijk weer als nieuw! Goed informatie vooraf, tijdens het proces word je goed op de hoogte gehouden.Marion is zeer vakkundig en geeft uitstekende service, een vakvrouw die je ook uitstekend adviseert Kortom ik beveel studio Artiture van harte aan.

2024幎7月3日

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio からの回答

Dank Monique voor deze prachtige review en jullie Artifort Mare was het meer dan waard. Nu weer jaren genieten!

5぀星のうち5の評䟡

Vindingrijk in het creatief denken om iets van oud naar nieuw te veranderen. Is gewoonweg prachtig!

Als je de zaak binnenkomt zie en voel ik de bubbel van kleur en creativiteit. Marion heeft ons onwijs goed geholpen met het uitzoeken van behang en de bijpassende kleur verf. Ons huis krijgt een metamorfose van oud naar nieuw❀ Er zit gedeeltelijk laminaat, best druk.. tegen de muur aan. Verwijderen wilden we eigenlijk niet....Kun je ook verven, zegt Marion dan .. dit heb ik dus gedaan. De mooie olijfgroen kleurige verf. Het is prachtig geworden. Zo'n blij ei gevoel. Ik,wij zijn nog aan het klussen en kan niet wachten tot we het behang kunnen gaan plakken.
Super bedankt Marion en Co

Warme groet van Trees en Jack

2024幎6月14日

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio からの回答

Dankjewel Trees en Jack voor jullie prachtige review en voor wat ik tot nu toe gezien heb wordt het echt schitterend!

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, Marion denkt mee, is oplossingsgericht. Wij zijn zeer tevreden met het eind resultaat !
Wij komen graag terug.

Rob en Jolanda

2024幎6月11日
自発的なレビュヌ

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio からの回答

Dankjewel voor deze mooie review! Jullie Montis Kubik meubelen zijn prachtig geworden, al zeg ik het zelf 🀗. Tot de volgende keer.

5぀星のうち5の評䟡

Open minded en oplossingsgericht.

Hier is een echte vakvrouw aan het werk, dat merk ik aan alles. Open-minded en bereid om mee te denken. Belangstellend en leergierig. En heel geduldig. Alleen maar positief dus.

2024幎3月27日

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio からの回答

Dankjewel Wilma, wat een mooie review. Hier zijn wij enorm blijk mee.

Studio Artiture Midwolda Top

Marjon neemt alle tijd om je te helpen met de juiste keuze te maken, daarbij geeft ze kundig advies.

2024幎3月21日

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio からの回答

Dank voor jullie mooie review! Op naar een prachtig resultaat in jullie woning.

5぀星のうち5の評䟡

Gispen stoelen prachtig opnieuw bekleed

We hebben twee keer stoelen laten bekleden bij Studio Artiture. We kwamen hier terug omdat er vakwerk wordt geleverd en op een fijne manier wordt meegedacht over stoffen en kleuren. De meubels worden ook nog eens piekfijn, bijna als nieuw, aan je teruggegeven! We komen vast binnenkort terug voor sierkussens op een nieuwe bank ;-)

2024幎2月3日
自発的なレビュヌ

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio からの回答

Dank voor jullie hele mooie review. Hier worden wij blij van 🀗

Opnieuw bekleden

Heel hartelijke ontvangst en zeer deskundig vakwerk. Er wordt goed meegedacht over de verschillende mogelijkheden. Ik ben heel blij met het resultaat.

2024幎1月20日

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio からの回答

Super bedankt voor je mooie review 😊

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。