Als je bij de meubelstoffeerderij van Marion binnen stapt wordt je hebberig. Zoveel mooie stoffen zoveel mooie kleuren. We gingen naar Marion toe om nieuwe kussens in een oude rokersstoel te laten ma... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tijdens een leuke eerste ontmoeting met Marion was er fijn overleg over de mogelijkheden de kussens van onze Linteloo bank opnieuw te vullen. Marion liet alle opties zien en adviseerde goed maar ook... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastische hulp bij het uitzoeken van de juiste stof!! We hebben een ânieuweâ bank terug gekregen. We zijn heel blij! Marion is een vakvrouw met enorm veel kennis en passie voor het vak!
Onze eerste ervaring met Studio Artiture was zeer goed. Ontvangst en advisering was heel persoonlijk en meedenkend. We hebben een paar unieke kussens voor onze Harvink bank gekocht, waar we uitermate... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meubelstoffering Stoffering gaat zoveel verder dan het stofje, het kleurtje. Het gaat om gevoel, uitstraling, comfort. Maar nog belangrijker, de juiste stof op de juiste plek, het juiste binnenwerk bij het juiste meubel en het perfecte schuim daar waar gewenst. Het gaat om de daadwerkele ziel van je huis. De plek waar jij uren doorbrengt. Maar wat als die ziel verloren is gegaan door de tand des tijds. Jij niet meer in je favoriete hoekje kunt zitten. Die fauteuil zijn beste tijd heeft gehad. Zoek contact met ons en wij maken je meubel weer als nieuw. Marion Olthuis Oprichter Studio Artiture
Hoofdweg 169, 9681 AD, Midwolda, ãªã©ã³ã
Warm en mooi onthaal, er wordt goed gekeken naar wat de klant wil en men wordt steeds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Kortom zeker aan te raden hier heen te gaan voor huis, kantoor, bedrijf of boot ze is overal in thuis met de prachtigste stoffen!

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio ããã®åç
Samen tot een mooie keus gekomen voor de vervanging van hele oude kussens van onze rookstoel.

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio ããã®åç
Super begeleid in het proces van volledig nieuwe kussens/stoffering van onze camper. Het is zeer professioneel gemaakt en zijn er mega blij mee.

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio ããã®åç
Twee oude stoelen zijn opnieuw gestoffeerd. Na goed overleg stof uitgezocht en het resultaat is prachtig.

Keurig werk!
Snelle reactie op mail berichten.
Complimenten en veel succes!!

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio ããã®åç
Onze bank is werkelijk weer als nieuw! Goed informatie vooraf, tijdens het proces word je goed op de hoogte gehouden.Marion is zeer vakkundig en geeft uitstekende service, een vakvrouw die je ook uitstekend adviseert Kortom ik beveel studio Artiture van harte aan.

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio ããã®åç
Als je de zaak binnenkomt zie en voel ik de bubbel van kleur en creativiteit. Marion heeft ons onwijs goed geholpen met het uitzoeken van behang en de bijpassende kleur verf. Ons huis krijgt een metamorfose van oud naar nieuwâ€ïž Er zit gedeeltelijk laminaat, best druk.. tegen de muur aan. Verwijderen wilden we eigenlijk niet....Kun je ook verven, zegt Marion dan .. dit heb ik dus gedaan. De mooie olijfgroen kleurige verf. Het is prachtig geworden. Zo'n blij ei gevoel. Ik,wij zijn nog aan het klussen en kan niet wachten tot we het behang kunnen gaan plakken.
Super bedankt Marion en Co
Warme groet van Trees en Jack

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio ããã®åç
Grote keuze aan stoffen die uitstekend verwerkt worden. En dat met liefde en vakmanschap.

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio ããã®åç
Duidelijke communicatie, Marion denkt mee, is oplossingsgericht. Wij zijn zeer tevreden met het eind resultaat !
Wij komen graag terug.
Rob en Jolanda

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio ããã®åç
Hier is een echte vakvrouw aan het werk, dat merk ik aan alles. Open-minded en bereid om mee te denken. Belangstellend en leergierig. En heel geduldig. Alleen maar positief dus.

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio ããã®åç
Marjon neemt alle tijd om je te helpen met de juiste keuze te maken, daarbij geeft ze kundig advies.

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio ããã®åç
We hebben twee keer stoelen laten bekleden bij Studio Artiture. We kwamen hier terug omdat er vakwerk wordt geleverd en op een fijne manier wordt meegedacht over stoffen en kleuren. De meubels worden ook nog eens piekfijn, bijna als nieuw, aan je teruggegeven! We komen vast binnenkort terug voor sierkussens op een nieuwe bank ;-)

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio ããã®åç
Vakwerk geleverd, deskundig,eerlijk en betrouwbaar.
Super blij met de stoeltjes!

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio ããã®åç
Heel hartelijke ontvangst en zeer deskundig vakwerk. Er wordt goed meegedacht over de verschillende mogelijkheden. Ik ben heel blij met het resultaat.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã