Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio レビュヌ 128

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Als je bij de meubelstoffeerderij van Marion binnen stapt wordt je hebberig. Zoveel mooie stoffen zoveel mooie kleuren. We gingen naar Marion toe om nieuwe kussens in een oude rokersstoel te laten ma... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tijdens een leuke eerste ontmoeting met Marion was er fijn overleg over de mogelijkheden de kussens van onze Linteloo bank opnieuw te vullen. Marion liet alle opties zien en adviseerde goed maar ook... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastische hulp bij het uitzoeken van de juiste stof!! We hebben een “nieuwe” bank terug gekregen. We zijn heel blij! Marion is een vakvrouw met enorm veel kennis en passie voor het vak!

5぀星のうち5の評䟡

Onze eerste ervaring met Studio Artiture was zeer goed. Ontvangst en advisering was heel persoonlijk en meedenkend. We hebben een paar unieke kussens voor onze Harvink bank gekocht, waar we uitermate... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具修理店
  2. 家具職人
  3. 怅子匵り店
  4. 䞭叀家具店
  5. りィンドり トリヌトメント店

圓該䌁業による蚘述

Meubelstoffering Stoffering gaat zoveel verder dan het stofje, het kleurtje. Het gaat om gevoel, uitstraling, comfort. Maar nog belangrijker, de juiste stof op de juiste plek, het juiste binnenwerk bij het juiste meubel en het perfecte schuim daar waar gewenst. Het gaat om de daadwerkele ziel van je huis. De plek waar jij uren doorbrengt. Maar wat als die ziel verloren is gegaan door de tand des tijds. Jij niet meer in je favoriete hoekje kunt zitten. Die fauteuil zijn beste tijd heeft gehad. Zoek contact met ons en wij maken je meubel weer als nieuw. Marion Olthuis Oprichter Studio Artiture

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Kleur en stijl

Wat heerlijk dat er iemand is die met je meedenkt en advies geeft wanneer het huis een metamorfose ondergaat.
Het huis is compleet voorzien van kwaliteit kleurrijk behang en een prachtige PVC vloer op de bovenverdieping. En als kers op de taart 2 prachtige lampenkappen op fraaie lampenpoten. Het geheel wordt binnenkort nog afgemaakt gordijnrail.
Het is een warm en gezellig geheel geworden.

2024幎1月5日

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio からの回答

Heel erg bedankt voor deze mooie review en het is/wordt inderdaad prachtig! Binnenkort ook foto's online.

deskundig

De uitvoering was prima, goede kwaliteit en volgens afspraak

2024幎1月5日

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio からの回答

Heel erg bedankt Ditta. Geniet van het resultaat.

5぀星のうち5の評䟡

Onze fauteuil is weer als nieuw

Onze fauteuil ziet er weer fantastisch uit na het vervangen van het oude schuim en bekleding. Het stoffeerwerk is absoluut vakmanschap en ons contact maakte het hele proces makkelijk.
Het resultaat is prachtig.

2024幎1月4日

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio からの回答

Dankjewel Alida voor jullie compliment! Hier zijn wij heel blij mee.

5぀星のうち4の評䟡

Tot nu toe ben ik zeer tevreden met de

Tot nu toe ben ik zeer tevreden met de stof, de keuze en het werk van Studio Artiture.
Een kleine punt van aandacht is de planning mbt opgave van data ophaal-/ aflevering.
Verder... zeer blij met het resultaat

2023幎12月4日

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio からの回答

Heel erg bedankt voor de mooie review! En ja, het blijft handwerk, helaas niet altijd te plannen, vandaar dat wij ook altijd aangeven dat planningen voorlopig zijn en data een verwachting.
Maar wat nog niet is, kan wellicht komen.

Behang

Studio ariture een provisionele bedrijf Marion heeft ons goed geadviseerd en exact uitgerekend hoeveel behang we moesten hebben snelle levering en prima kwaliteit komen zeker nog een keer terug gr fam Cerfontain

2023幎11月18日

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio からの回答

Heel erg bedankt voor jullie mooie review. En een volgende keer zijn jullie zeker weer welkom. Bedankt 🀗

Keukenstoelen

Keukenstoelen laten overtrekken bij Marion van Studio Artiture. We zijn heel tevreden over de geleverde kwaliteit. Dank hiervoor Marion!!!!!

2023幎10月7日

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio からの回答

Heel erg bedankt voor jullie review! En heel graag gedaan, ze zijn prachtig geworden. Lekker van genieten!

Gordijnen

Ze zijn heel mooi gemaakt en door een kleine miscommunicatie niet precies hoe wij het ons voorgesteld hadden qua maat.
We kregen hiervoor een geweldige (kosteloze) oplossing aangedragen. Bedankt

2023幎10月15日

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio からの回答

Dank voor de mooie review.
En helaas, waar gewerkt wordt vallen spaanders en zit een miscommunicatie helaas in een klein hoekje. Maar daar lopen wij niet voor weg. Wij zoeken dan graag samen naar een passende oplossing. En dan is het heel fijn wanneer dit naar volle tevredenheid ontvangen wordt.

3e koningsstoel

Onze 3e koningsstoel opnieuw laten bekleden door Studio Artiture, wij zijn super tevreden.

2023幎8月24日

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio からの回答

Heel fijn om te horen! En was super leuk om te doen!

5぀星のうち4の評䟡

Veel keus

Veel keus, vriendelijk en goed uitgevoerde stoffering

2023幎7月25日

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio からの回答

Super bedankt voor de mooie review! Hoop dat jullie er enorm van genieten.

5぀星のうち5の評䟡

Mijn nu weer prachtig opgefriste stoel Pallone!!

Ik ben woonachtig in Zuid Limburg. Studio Artiture werd op advies gegeven door een styliste voor de verkoop van mijn partners woning in Groningen, waar mijn 34 jaar oude Pallone stond die een opknapbeurt nodig had. We hebben door videobellen een stof keuze kunnen maken. Super leuk gedaan. Vervolgens werden staaltjes opgestuurd en heb ik de beslissing kunnen maken. Eind juli was hij klaar en mocht hij weer "prachtig opgefrist" mee naar Limburg. Het zijn geweldig leuke mensen met een Super Goede Service en hun werk is perfekt. Een echte aanrader!! Kortom de 5 sterren meer dan waard!

2023幎7月28日

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio からの回答

Wat een super mooie review! Dank jullie wel ❀ en zijn jullie weer eens in de buurt, dan zijn jullie altijd welkom!

Bankje laten stofferen

Goed advies. Hele mooie kwalitatieve stoffen, geen standaard. Echt iets aparts. Zeer tevreden, ook over de prijs!

2023幎7月27日

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio からの回答

Wat super fijn om te horen en bedankt voor jullie fijne review!

Bank bekleed

Onze 18 jaar oude bank is opnieuw bekleed en ziet er weer als nieuw uit. Prachtig, we zijn er erg blij mee....

2023幎6月28日

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio からの回答

Heel fijn! Super bedankt!

Duidelijk advies

Duidelijk advies en vriendelijke benadering

2023幎6月22日

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio からの回答

Dank jullie wel voor deze mooie review!

Goede ervaring

Aardige mensen, dachten met mij mee. Vlot klaar.

2023幎4月21日

Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio からの回答

Dankjewel Marjon voor je fijne review! En heel graag gedaan.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。