Wij hadden geboekt bij een andere organisatie maar kregen ter plaatse op Hu Albatros in San Vincenzo, Marty en Tom van Suncamp Holidays als contactpersoon voor onze Babul Lodge. Wat een vriendelijkhe... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Het zijn geweldig mooie royale campingplekken. Leuk terras waar je wat kunt drinken of een pizza bestellen. Jammer dat er op zo'n grote camping alleen maar toiletten, douches en toiletcassette te le... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tot nu toe erg tevreden, alles makkelijk te regelen Ontzettend vriendelijk aan de telefoon Maar dit gaat over de boeking van een vakantie Geen ervaring als er iets van annulering enz geregeld... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
We wisten naar welke camping wij op vakantie wilden. Het zoeken op de site ging super makkelijk en snel. De accommodaties die worden aangeboden zien er geweldig uit. We zijn al eerder met Suncamp op v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Een heerlijke, zorgeloze kampeervakantie op een mooie camping? Bij Suncamp holidays bent u aan het goede adres! Op de leukste campings van Europa reserveren wij alvast een goede plaats voor u. Een kampeerplaats voor uw eigen tent of caravan, of nog makkelijker: in één van onze accommodaties. Compleet ingerichte tenten, stacaravans, bungalows of chalets. Allemaal eenvoudig te boeken op onze website.
Waarom Suncamp holidays?
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Meer dan 50 jaar ervaring
- Suncamp holidays is onderdeel van campingspecialist ACSI. Met ruim 50 jaar ervaring in de campingbranche weten we precies op welke campings u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie.
- Ruim aanbod
- Bij Suncamp holidays kunt u kiezen uit een groot aanbod kwaliteitscampings in Europa. U kunt kampeerplaatsen en accommodaties boeken. Alle campings zijn kindvriendelijk en waterpret is gegarandeerd: er is een zwembad of de camping ligt bij een strand.
- Eigen glamping-accommodaties
- Op 30 topcampings in Europa heeft u de mogelijkheid om een SunLodge te boeken. Deze avontuurlijke lodgetenten en luxe mobile homes zijn van alle gemakken voorzien. Bij uw aankomst op de camping wordt u welkom geheten door onze SunLodge-couriers.
- Service en betrouwbaarheid
- Onze klantenservice is er voor u. Hier kunt u terecht met al uw vragen met betrekking tot uw boeking of verblijf.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snel reactie en goed bereikbaar
Naar aanleiding van onze boeking hebben we twee keer contact gehad (één keer per mail en één keer telefonisch) over onze camping. Jullie reageren snel en zijn 's morgens meteen telefonisch bereikbaar. Dat is heel fijn, dankjewel!

Top service
Top service! Heel snel duidelijk en goed antwoord.
Kan niet wachten om lekker op vakantie te gaan via jullie ;-)

Prettige boeking ervaring
Tot nu toe is alles goed verlopen met het boeken van de reis en ook naderhand met toevoegen van extra reiziger.

Ik ben prettig geholpen
Ik ben prettig geholpen, er is meegedacht en het was ook gezellig.

Prima. Oplossingsgericht Minpuntje dat de eerste keer niet werdâŠ
Minpuntje dat de eerste keer niet werd opgenomen, maar toen ik de tweede belde was de hulp ervaren, oplossingsgericht en erg aardig

Alleen een reservering gemaakt
Alleen een reservering gemaakt, Waarom er dan om een review gevraagd wordt, geen idee. Boeking ging prima.

Boeken ging niet soepel
Duidelijke website goeie betalingsmogelijkheden. Echter met boeken en met via een vriend aanmelden ging niet soepel waardoor bij een 2de poging de boeking niet meer beschikbaar is. Daarom andere leuke camping geboekt

Suncamp holidays ããã®åç
Kwam er online niet uit om mijn boekingâŠ
Kwam er online niet uit om mijn boeking definitief te maken.
Toen naar de klantenservice gebeld en werd vrij snel door een vriendelijke dame geholpen.
Zelfs nog wat extra zoals de plek voorkeur kunnen doorgeven.

Suncamp holidays ããã®åç
Reservering was snell en gemakkelijk
Reservering was snell en gemakkelijk, Betaling was simmple

simpel en duidelijk
Het boekingsproces is simpel en duidelijk. vervolgens kun je een handige app downloaden met je vakantiegegevens, tips en kun je foto's bijhouden/toevoegen voor een album

Suncamp holidays ããã®åç
Makkelijk en duidelijk te reserverenâŠ
Makkelijk en duidelijk te reserveren via internet, zeer vriendelijke en behulpzame dame aan de telefoon voor vragen van onze kant

Suncamp holidays ããã®åç
Telefonische ondersteuning werkt goed!
Telefonische vraag over specifieke details van accomodatie snel beantwoord.

Suncamp holidays ããã®åç
vreselijk geen leuk of empathie van deâŠ
vreselijk geen leuk of empathie van de personeel van klantenservice.

Suncamp holidays ããã®åç
Ik heb makkelijk en prima mijn reisâŠ
Ik heb makkelijk en prima mijn reis geboekt bij Suncampð

Eerste ervaringen prima!
Prima site. Mis wel goede informatie over de mogelijkheden om je electrische auto op te laden ! Verder goede info. Klantenservice reageert snel en goed op vragen. Zeer vriendelijk ð

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ