GPT anbefalede dem men man skal vÊreâŠ
GPT anbefalede dem men man skal vÊre cand merc med nÊrmest 20 spÞrgsmål fÞr man får en sindssyg hÞj pris med over 200kr i fragt, NEJTAK herfra
BahnhofstraÃe 18, 09390, Gornsdorf, ãã€ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Ik heb een klein onderdeel nodig (keerkoppeling) van een kubieke cm en een paar gram. Voor één van de jalouzien dit ik 2 jaar geleden hier kocht. Op de site staat 2,50 verzendkosten, ik moet hiervoor 28 euro verzendkosten betalen. Terwijl mijn inziens bij de service zou moeten horen. (wettelijke garantie boven fabrieksgarantie).
Duidelijk antwoord krijg ik niet, alleen dat de vervoerders hun tarieven hebben verhoogd.. Kosten voor de gewone post naar/van Duitsland of Denemarken rond 2 euro.
Har kÞbt 6 plissegardiner til glastag i udestue. Fik forinden leveret stofprÞver til vurdering, samt seriÞse råd til montagelÞsning.
Alt forlÞb perfekt og gardiner fungerer vÊsentligt bedre end de gamle kÞbt til den dobbelte pris. Kan kun anbefales til alle der har mod på selv at opmåle og montere.
Er man usikker på opmåling eller montage, skal man nok vÊlge en lokal gardinbus, og så betale merprisen.
Alt har vÊret perfekt under forlÞbet af sagen.
Nem at bestille lamelgardiner.
Hurtig levering og til aftalt tid.
Varerne passede overalt til opgaven.
Yderst fair pris.
Jeg havde et par spÞrgsmål under monteringen, og jeg fik svar efter få timer via mail.
Eskild Keller
I live in Denmark and bought online a exterior roller type blind in spring of 2019. The size etc was fine but quality very poor, incl the instructions, and it completely fell apart in the fabric in less than a year. I contacted, with several close up pictures, the customers service and they reluctantly offered to have it send back for repair. Didn't have the box, it is bulky and difficult to take down and really just a poor design and quality which would fail again. I asked f a refund but they refused so I wasted my many danish kroner on this product. very very disappointing. r. e. Jensen in Denmark.
KÞbte lige fÞr Påske for ca. 6000kr plisser gardiner Ordre nr. 469981, som bestod af gardiner til 2 rektangulÊre og et vindue med både lige og skrå kanter. Gardinerne passede helt prÊcist og jeg blev imponeret over det smarte gardin til vinduet med skrå overkant. KÞber gerne her igen.
Lamelgardiner efter mål. Så dejligt nemt. Kommer i lige den farve og kvalitet, som jeg Þnskede. Klar til at hÊnge op. Virkeligt meget fint ! Og resultatet er superflot.
Bestilt til en start til 2 vinduer på specialmål.
Blev leveret hurtigt.
Passede perfekt, nÊsten usynligt når de er monteret.
Nem montering selv for en ikke udprÊget handymand.
Og prisen! Du godeste, har mindst sparet 100%
For mit vedkommende til 8 stk, vinduer vil det sige omkring 7000,-kr
Det da bestemt også vÊrd og tage med.
Leveringstid er helt hen i skoven . skulle have modtaget prÞver for en uge siden. Glem alt om at handle hos dem
Bestilte lille lÊsejl til altanen. 93 cm bredt og 42 cm hÞjt med sÞm i begge sider. Målene passede men sÞmmene var i top og bund!
PÃ¥ ordrebekrÊftelsen stod der ogsÃ¥ âsÞm i begge siderâ, alligevel holder de fast i at det er leveret som bestilt. Telefonen bliver ikke taget og de ringer ikke tilbage. Har mailet frem og tilbage, med foto og mÃ¥lebÃ¥nd, de (Steffi Berger Dipl.-Ing.-Ãk.), holder bare fast i deres pÃ¥stand.
Jeg skulle nu til at bestille lamel gardiner hos dem, men heldigvis gik jeg på trustpilot og kan her se at man skal holde sig vÊk så det gÞr jeg. Tak til alle dem som har taget sig tid til at skrive herinde.
FÞrste afsendelsestidspunkt af varerne var den 15. juni og da der ikke var sket noget den 20. juni, skriver jeg til dem for at rykke for varerne, hvorefter jeg får en mail gående på at det var forsinket over 3 uger til den 6. juli.
Jeg skrev til dem igen den 5. juli for at sikre mig at varende kommer til tiden, men har intet hÞrt!
Hvad skal man gÞre for at få sine vare. Kontakte det tyske selskab eller?
Sehr unfreundliche Dame am Telefon, hÀtte gerne eine Lösung natÃŒrlich gegen Aufbezahlug gefunden. Da die SchienenlÀngen Perfect stimmen nur die Form nicht wÀre dies bestimmt gegangen. Aber ich wurde gleich ausgeschimpft MaÃanfertigung von Umtausch ausgeschlossen. Vielleicht mal Augenaufmachen und die Skizze die sie wohl ÃŒbersehen haben ansehen ,bevor man auf absenden drÃŒckt . Vielen lieben Dank , liebe Telefonistin wÃŒrden sie bei mir arbeiten und hÀtten sie mir meinen Folgeauftrag versaut hÀtten sie eine Abmahnung.
Virkelig dårlig service, og vildledende hjemmeside. Hvis man tror man bestiller et gardin, der vil passe til ens vindue, efter de specifikationer, som hjemmesiden viser - så tager man fejl!
Vi fik 3 gardiner der er 10 cm for små! De kan absolut ikke bruges til noget , andet end jeg har haft fornÞjelsen af at prÞve at brÊnde penge af...
Den eneste grund til at de får en stjerne er at de leverede hurtigt. Men hva' hjÊlper det?!
HOLD JER FRA DEM!
Produktet der blev kÞbt passer ikke til vinduet. Rullegardin kÞbt på mål, og alle mål er korrekte, dette er tripel tjekket. Kundeservice var ligeglade og mente det var vores eget problem da vi selv havet taget mål. Faktum er bare at gardinet ikke passer, selvom mål er korrekte.
Gardinet rÞg i skraldespanden, de tager ikke varer retur på special mål, heller ikke selv om deres måltagningsprogram tilsyneladende ikke virker.....
Bestilte et rullegardin (stÞrrelse XL og med motor), og fik forholdsvist hurtigt en bekrÊftigelse på leveringstidspunktet.
Leveringstidspunktet blev overskredet med et par dage, men de sendte en mail da varen blev sendt afsted med fragtmand.
Det bestilte var som forventet, men en enkelt ting blev glemt - dog eftersendt uden problemer.
Fragten på den vare jeg bestilte var dyr, men det var jeg blevet gjort opmÊrksom på meget tidligt i processen.