Supernormal™ レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

I started because of a bad knee and being so overweight. I’ve tried to lose weight myself but couldn’t. I’ve almost reached my goal weight now and my knee feels much better. It’s the best decision I’v... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kanon. Har hjÀlpt mig. Finns tillgÃ¥ng bÃ¥de till legitimerad personal och PT. Vid frÃ¥gor och undringar fÃ¥r du svar ganska snabbt. De kontaktar dig om du inte hör av dig. SÃ¥ du Àr vÀl omhÀndertagen. Att... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Supernormal har hjÀlpt mig att fÃ¥ tillbaka min forna glans. I 20 Ã¥r har jag försökt pÃ¥ olika sÀtt. Men nu...nu vÀger jag det jag kÀnner Àr MIN kropp och det jag vill vÀga. Att vara med I Supernorm... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tack för att ni alltid finns till 100% för mig nÀr jag undrar nÃ¥got. Inte en gÃ¥ng ni missat mig och mina knasiga frÃ¥gor. Ni följer upp hela tiden. Det ni utlovat i allt frÃ¥n lÀkemedel till omdömen i... もっず芋る

䌁業情報

1. 医垫
  2. ダむ゚ット支揎サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Supernormal Àr en svensk och finsk vårdgivare inom medicinsk viktnedgång, registrerad hos IVO. Vi hjÀlper dig att gå ner i vikt på ett tryggt och hållbart sÀtt, med stöd av modern medicinsk behandling och ett personligt vårdteam som finns vid din sida hela vÀgen. Hos oss möts du av legitimerade lÀkare, dietister, personliga trÀnare och hÀlsocoacher. Tillsammans gör vi en individuell bedömning utifrån din hÀlsa, och om du kvalificerar för en av våra behandlingar kan våra lÀkare berÀtta mer om vad som passar just dig. I behandlingen ingår Àven ett kostnadsfritt hÀlsotest, dÀr våra lÀkare noggrant går igenom alla vÀrden av betydelse. Allt sker enkelt i appen Supernormal med Mobilt BankID, dÀr ditt vårdteam finns tillgÀngligt sju dagar i veckan, Àven på helger. Du behöver alltså aldrig stå ensam i din resa. Vi tror på ett program som bygger på trygghet, omtanke och verklig vård, inte snabba lösningar. DÀrför Àr vi måna om att hitta en lösning som passar både dig och din vardag. Vill du se om medicinsk viktnedgång Àr rÀtt för dig? Då Àr du varmt vÀlkommen att höra av dig.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 87ä»¶

レビュヌを曞く

5/5 Helt outstanding

5/5 Helt outstanding! Så nöjd med behandlingen och hjÀlpen. Rekommenderar varmt!

2025幎1月11日

Supernormal™ からの回答

Tack för dina fina ord Linda!

Det Àr fantastiskt att höra att du kÀnner dig så nöjd med både behandlingen och hjÀlpen du fått. Din varma rekommendation uppskattas verkligen! :)

5぀星のうち4の評䟡

VÀldigt bra kontakt med lÀkare och

VÀldigt bra kontakt med lÀkare och hÀlsocoach.
Skulle önska att det Àven fanns en app dÀr man kunde föra kostdagbok och logga sina framsteg, gÀrna med meddelande funktion dÀr det man lÀtt kommer åt konversationerna.

2025幎1月8日

Hej Frida,

Stort tack för din fina recension, det betyder verkligen mycket för oss att höra att du Àr nöjd med kontakten både med lÀkare och hÀlsocoach!

Vi uppskattar din feedback kring en egen app. Sedan din kommentar har vi lanserat vår app och utvecklar just nu fler funktioner löpande, bland annat sådana som gör det enklare att logga framsteg och följa konversationer direkt i appen.

Tack för att du delar dina tankar, det hjÀlper oss fortsÀtta bygga något riktigt bra för våra anvÀndare.

5぀星のうち5の評䟡

Bra feedback och har gått ner i vikt

Bra feedback och har gått ner i vikt precis som jag velat.

2025幎1月7日

Supernormal™ からの回答

Tack för din återkoppling Ann-Sofie!

Vad roligt att höra att du både Àr nöjd med feedbacken och att du nått de resultat du önskat. Det Àr precis den upplevelse vi vill ge våra medlemmar!

5぀星のうち5の評䟡

Haft jÀttebra upplevelse från början

Haft jÀttebra upplevelse från början, vÀldigt bra och enkelt, seriöst och imponerande.
Bra plan som passar mig perfekt som egen företagare på resande fot.

2025幎1月7日

Supernormal™ からの回答

Tack för din fina återkoppling! :)

Det glÀder oss att höra att du haft en så bra upplevelse redan från början och att planen fungerar vÀl Àven i ett liv på resande fot. Just enkelhet, flexibilitet och trygghet Àr något vi strÀvar efter att ge alla våra medlemmar!

ToppentjÀnst!

Jag har fått hjÀlp av supernormal med medicin för viktnedgång och tjÀnsten Àr toppen. Jag har kontakt med teamet på supernormal (ink. Behandlande lÀkare) via en chatt. Om jag behöver hjÀlp med något eller har en fråga så skriver jag bara i chatten och får alltid svar snabbt.
Man kan få så mycket, eller lite, hjÀlp som man vill ha.
Dom Àr alltid vÀldigt trevliga och professionella.
Min sambo gjorde ett hÀlsotest via supernormal och blev positivt överraska över det utförligt skrivna provsvaren med bra och djupgående förklaringar.
Jag rekommenderar tjÀnsten! ⭐⭐⭐⭐⭐

2024幎10月1日

Supernormal™ からの回答

Tack för din fina återkoppling Ida!

Det Àr fantastiskt att höra att du kÀnner dig så nöjd med tjÀnsten och stödet från vårt team. Vi vill alltid att det ska vara enkelt att få hjÀlp nÀr man behöver det, och dÀrför Àr det extra roligt att du uppskattar smidigheten och snabbheten i chatten.

Att Àven din sambo fått en positiv upplevelse genom hÀlsotestet och de utförliga svaren betyder mycket för oss. Vårt mål Àr att skapa trygghet och vÀrde för hela hÀlsan. Din rekommendation vÀrmer verkligen! :)

14 dagar Ã¥ngerrÀtt
 om du tjatar!

14 dagar Ã¥ngerrÀtt
 om du tjatar! Ville jÀmföra denna med en annan liknande sida som var gratis. Jag valde att gÃ¥ med den som var gratis dÃ¥ deras sida var lÀttare att navigera i och kÀndes mer lÀttillgÀnglig helt enkelt. Jag meddelade kontakten jag hade pÃ¥ sn och fick svar frÃ¥n en annan. ”Det var trÃ¥kigt, varför vill du lÀmna?” Fick jag i svar trots att jag tydligt skrivit varför. Detta behövde jag skriva 4 gÃ¥nger till under 2 veckor till olika personer vars alla förutom den sista svar var detsamma som den första. KÀndes vÀldigt lurt och som ett försök att trötta ut mig tills jag gav upp, sÃ¥ kanske det inte Àr men det var kÀnslan ! Förutom det sÃ¥ tycker jag att det finns mÃ¥nga bÀttre alternativ till likadana tjÀnster. Mitt tips Àr att testa de innan :)

2025幎1月2日

Supernormal™ からの回答

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att processen för att avsluta abonnemanget kÀndes krånglig, det Àr absolut inte vår intention. Vi har, sedan ditt Àrende kom in, sett över våra rutiner för uppsÀgningar, så processen Àr snabb och tydlig.

HjÀlpsamma

HjÀlpsamma, tillmötesgående och kunniga

2024幎9月25日

Supernormal™ からの回答

Tack för din återkoppling! :)

Det glÀder oss att du upplever oss som hjÀlpsamma, tillmötesgående och kunniga, det Àr precis den upplevelse vi vill ge alla våra medlemmar!

5぀星のうち1の評䟡

Betalade för att inte fÃ¥ nÃ¥t hjÀlp alls

Betalade för att inte få nåt hjÀlp alls .. blev erbjuden orlistat som jag redan har fått på recept av vårdcentralen utan att behöva betala medlemsavgifter osv ..
Och sen vÀldigt konstigt sÀtt att göra blodprover.. var inne i en gammal Gym/mörk lager/fabrik lokal , kÀndes som om att man va med i nån skrÀckfilm och att något skulle gå "fel" vid provtagningen , men personalen va snÀlla dÀr iallafall vilket tur var ..

Så denna typ av vård rekommenderas ej .

2024幎9月16日

Hej Rade,

Tack för din recension. Det Àr tråkigt att höra att du inte upplevde att du fick rÀtt hjÀlp hos oss. Vi har sett över hur vi kommunicerar våra medicinska rekommendationer och sÀkerstÀllt att alla medlemmar får tydlig, individanpassad återkoppling baserat på sina prover.

GÀllande provtagningslokaler så har vi samarbeten med auktoriserade partners och all provtagning sker enligt medicinska riktlinjer. Tack för informationen att du inte upplevde kliniken vÀlkomnande!

Svara på mina sms

Svara på mina sms, att inte smsa att lÀkare Ismal skrivit ut nytt recept att hÀmta ut, och nÀr man ska hÀmta det på Apoteket då finns det inget utskivit.
Att kunna lÀsa och förstå sms man skrivit och vill ha korrekt svar på.

2024幎8月23日

Hej Ann-Karin,

Tack för att du uppmÀrksammade oss på detta. Det ska absolut inte ske att du får besked om ett recept som sedan inte finns att hÀmta ut. Vi har följt upp detta internt och sÀkerstÀllt att våra utskick och recepthanteringar stÀmmer överens framöver!

lovar runt håller tunt

Javisst det Àr inga problem, det kan vi ordna matades jag med och betalade men sen var det stopp, kanske ville jag köpa en annan tjÀnst? nÀ tack

2024幎8月21日

Hej Maria,

Tack för din recension. Vi beklagar verkligen att du upplevt att uppföljningen uteblev, så ska det inte vara! Efter feedback som din så har vi förbÀttrat våra rutiner för återkoppling så att medlemmar får snabbare och tydligare svar!

5぀星のうち2の評䟡

Trodde jag fick mer Àn ett recept

Trodde jag fick mer Àn ett recept utskrivet för 895 per månad

2024幎8月20日

Hej Annika,

Tack för att du delar din upplevelse. Det ska naturligtvis vara helt tydligt att medlemskapet innehåller mycket mer Àn ett recept. I vår tjÀnst ingår löpande medicinsk uppföljning, chattstöd samt tillgång till vårt vårdteam; lÀkare, hÀlsocoacher, dietist samt PT. Vi ber om ursÀkt att detta inte framgått historiskt. Våra processer ser annorlunda ut idag och vår förhoppning Àr att alla våra patienter mÀrker det!

BÀsta nÀringstillskott/nootropics

Som en mycket aktiv man har jag nu anvÀnt flera av Supernormal's nÀringstillskott/nootropics i över ett Ã¥r och Àr mycket nöjd. Jag har testat fler producenter, men Supernormal Àr det definitivt det bÀsta. Multitasker ger mig the basic, medan Brains hjÀlper mig i en kognitivt krÀvande vardag. Sleep kÀnns nÀstan som magi och ger mig helt fantastisk sömn – ta 1-2 st sÃ¥ sover du som en bebis varje natt. Rekommenderar starkt!

Dessutom Àr leveranserna snabba och som en estetiker Àlskar jag förpackningen och finessen i det visuella.

2024幎11月18日
5぀星のうち5の評䟡

Jag har handlat diverse produkter från

Jag har handlat diverse produkter frÃ¥n Supernormal och Àr otroligt nöjd. Är en fysiskt aktiv person till vardags och har testat runt med en mÀngd olika kosttillskott, men hÀr tar dem priset. Inte bara till ett rimligt pris och smak, men med service och bemötande.

Utöver de så finner jag en stor tillit till deras. Jag kan varmt rekommendera det hÀr företaget och hela deras tjÀnste samt produktpalett.

2024幎5月20日

Inne på min 5:e vecka med wegovy

Inne på min 5:e vecka med wegovy. Snabb och smidig genomgång över hela processen med hÀlsokontroll, uppföljning och wegovy. Enkelt med telefonkontakt vid frågor. 3.5 kg viktminskning under en stressig period med jobb. Ser framemot varje vecka för se vad vågen visar.

2024幎10月31日

Fantastiskt bemötande och stöd

Jag har inte påbörjat programmet men det enbart beror på att jag sjÀlvmant valt att göra ett försök till att gå ner i vikt på egen hand. Det jag vill dela med mig Àr att jag har blivit bemöt helt fantastiskt på alla sÀtt och fått mycket stöd från början till slut.

2024幎10月8日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス