Supernormal™ レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

I started because of a bad knee and being so overweight. I’ve tried to lose weight myself but couldn’t. I’ve almost reached my goal weight now and my knee feels much better. It’s the best decision I’v... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kanon. Har hjÀlpt mig. Finns tillgÃ¥ng bÃ¥de till legitimerad personal och PT. Vid frÃ¥gor och undringar fÃ¥r du svar ganska snabbt. De kontaktar dig om du inte hör av dig. SÃ¥ du Àr vÀl omhÀndertagen. Att... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Supernormal har hjÀlpt mig att fÃ¥ tillbaka min forna glans. I 20 Ã¥r har jag försökt pÃ¥ olika sÀtt. Men nu...nu vÀger jag det jag kÀnner Àr MIN kropp och det jag vill vÀga. Att vara med I Supernorm... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tack för att ni alltid finns till 100% för mig nÀr jag undrar nÃ¥got. Inte en gÃ¥ng ni missat mig och mina knasiga frÃ¥gor. Ni följer upp hela tiden. Det ni utlovat i allt frÃ¥n lÀkemedel till omdömen i... もっず芋る

䌁業情報

1. 医垫
  2. ダむ゚ット支揎サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Supernormal Àr en svensk och finsk vårdgivare inom medicinsk viktnedgång, registrerad hos IVO. Vi hjÀlper dig att gå ner i vikt på ett tryggt och hållbart sÀtt, med stöd av modern medicinsk behandling och ett personligt vårdteam som finns vid din sida hela vÀgen. Hos oss möts du av legitimerade lÀkare, dietister, personliga trÀnare och hÀlsocoacher. Tillsammans gör vi en individuell bedömning utifrån din hÀlsa, och om du kvalificerar för en av våra behandlingar kan våra lÀkare berÀtta mer om vad som passar just dig. I behandlingen ingår Àven ett kostnadsfritt hÀlsotest, dÀr våra lÀkare noggrant går igenom alla vÀrden av betydelse. Allt sker enkelt i appen Supernormal med Mobilt BankID, dÀr ditt vårdteam finns tillgÀngligt sju dagar i veckan, Àven på helger. Du behöver alltså aldrig stå ensam i din resa. Vi tror på ett program som bygger på trygghet, omtanke och verklig vård, inte snabba lösningar. DÀrför Àr vi måna om att hitta en lösning som passar både dig och din vardag. Vill du se om medicinsk viktnedgång Àr rÀtt för dig? Då Àr du varmt vÀlkommen att höra av dig.

優良

Orimligt dyra priser

Orimligt dyra priser. Rent bedrÀgeri

2024幎10月3日

Hej Nicke,

Tack för din recension, och jag beklagar verkligen att du upplevt att priset inte motsvarat vÀrdet. Det Àr inte den kÀnslan vi vill att någon ska gå hÀrifrån med.

Vi har tagit till oss din feedback och sett över hur vi kommunicerar både pris, innehåll och vad som faktiskt ingår i medlemskapet, så att ingen ska kÀnna sig vilseledd eller osÀker.

Jag Àr inte sÀker pÃ¥ om detta Àr ett

Jag Àr inte sÀker på om detta Àr ett seriöst alternativ. Jag har troget betalat månadsavgift och haft lite kontakt med en lÀkare i början, men efter detta tar det en vecka att få svar på frågor etc. Det började bra men jag Àr verkligen inte nöjd idag.

2024幎10月3日

Hej Johan,

Tack för att du berÀttade hur du upplevt vår tjÀnst. Det Àr tydligt att du inte fått den svarstid eller kontinuitet du förvÀntade dig, och jag Àr verkligen ledsen för det.

Vi har under den senaste tiden gått igenom våra interna processer och sÀkerstÀllt att kommunikationen från både lÀkare och coacher förbÀttras, med snabbare svarstider och tÀtare uppföljning. Du ska inte behöva vÀnta en vecka på svar.

Vi hoppas kunna visa dig den nivå av service vi verkligen står för, och finns hÀr om behöver något mer från oss. :)

5぀星のうち1の評䟡

Får återkommande fakturor fast jag sagt

Får återkommande fakturor fast jag sagt upp mig.

2024幎9月30日

Hej Paulina,

Tack för att du uppmÀrksammade oss på detta, och jag Àr verkligen ledsen att du upplever dig felaktigt behandlad!

Vi har gått in i ditt Àrende, sÀkerstÀllt att ditt abonnemang Àr avslutat och att inga ytterligare fakturor kommer skickas ut. Vi har Àven förbÀttrat våra rutiner för att förhindra att liknande situationer uppstår för andra.

Tack för att du gav oss chansen att rÀtta till det hÀr!

Mycket bra

Mycket bra. Smidigt att boka provtagning hos samarbetspartner och mottagandet av provresultaten. Provresultaten kommer med tydlig förklaring av vad och funktion och varför det Àr viktigt, sedan bra rekommendationer.

2024幎9月4日
5぀星のうち1の評䟡

FÃ¥r aldrig ett svar i chatten

Får aldrig ett svar i chatten, nÀr man ska sÀga upp eller ångra sig då chattar man först med Anton som sÀger att man ska ta detta med sin coach som också Àr Anton men han svarar ju aldrig.

2024幎9月5日

Supernormal™ からの回答

Tack för att du delade detta, och jag vill börja med att be om ursÀkt för att du upplevt bristande svar i chatten. Det ska inte hÀnda!

Vi har nu gått igenom ditt Àrende internt och sÀkerstÀllt att kommunikationen fungerar som den ska. Vi har Àven uppdaterat våra rutiner så att uppsÀgningar och ångerhantering inte faller mellan stolarna, och att du alltid får svar av rÀtt person i tid.

Hör gÀrna av dig på talk@supernormal.health om det finns något mer vi kan göra för dig.

Bra kommunikation

Bra kommunikation. Smidig att komma igång med vård processen utan något fysisk möte.
Jag återkommer med resultat om det fungerar lika bra mot superhÀlsan!
Tack att ni finns.

2024幎8月8日
5぀星のうち2の評䟡

Kontaktytan mellan kund och supernormal imponerar inte

Om det finns en coach som Àr dÀr för att svara på frågor från mig, kunden, så vore det bra om coachen undvek generella standardsvar och verkligen brydde sig om att förstå den specifika frågan. Jag Àr inte imponerad.

2024幎7月31日

Hej Malin,

Tack för din feedback. Vi tar detta på största allvar, bemötandet ska vara personligt och anpassat, inte generellt. Efter feedback har vi förbÀttrat hur våra coacher arbetar med individuella frågor och sÀkerstÀllt att svaren håller hög kvalitet!

VÀnligen,

Fungerar ej

Fungerar ej. Kan inte returnera

2024幎7月20日

Hej Emma,

Vi erbjuder ångerrÀtt såklart! Kontakta oss på talk@supernormal.health så hjÀlper vi dig med en retur.

Du får gÀrna berÀtta vad det Àr som inte har fungerat så att vi kan undersöka det vidare.

5぀星のうち2の評䟡

Jag anser ert upplÀgg vara otydligt

Jag anser ert upplÀgg vara otydligt initialt. Det verkar handla mer om försÀljning Àn coachning. Men jag kanske Àndrar uppfattning framöver.

2024幎7月19日

Hej Christin,

Det var tråkigt att höra! Vårt huvudsyfte Àr att ni kunder ska kÀnna er sedda. Du får gÀrna maila oss på talk@supernormal.health med lite mer information så ska vi se till att du får bÀsta tÀnkbara hjÀlp.

5぀星のうち2の評䟡

Gott bemötande och bra hjÀlp

Gott bemötande och bra hjÀlp! GrÀnssnitt och anvÀndarvÀnlighet Àr under all kritik. Hade varit bra med en app. Svårt att navigera mellan chattar och ens sida

2024幎7月7日

Hej Ellinor,

Stort tack för din feedback! Vi Àr en ny aktör inom denna bransch så vi jobbar hårt på att förbÀttra anvÀndarupplevelsen för er kunder. Lovar att vår produkt kommer bli avsevÀrt mycket bÀttre kommande månader.

Har du några specifika tankar eller önskemål får du gÀrna maila oss på talk@supernormal.health så ska vi ta dessa till oss.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。