䌁業情報

4. 家庭教垫
  5. ホヌム スクヌル
  6. トレヌニング センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Vi tilbyder privat lektiehjÊlp til bÞrn og unge i folkeskolen og gymnasiet. Hvis man fx har svÊrt ved matematik, kan man gennem Tutora lynhurtigt blive tilknyttet sin egen personlige underviser, og få ugentlig matematik lektiehjÊlp enten fysisk eller online. Vi har tutorer over hele Danmark så I kan få lektiehjÊlp i KÞbenhavn, Aarhus, Odense, Aalborg eller i netop jeres by. Vi tilbyder både lektiehjÊlp til eksamen samt lÊngerevarende fast ugentligt privatundervisning. Uanset om det er lektiehjÊlp til matematik, dansk eller engelsk, har vi en tutor i faget. Vi underviser i alle fag i folkeskolen og gymnasiet, både fysisk og online. Herudover har vi 100% tilfredshedsgaranti, så man skal altså ikke betale noget, hvis ikke man er tilfreds.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Vi har haft en meget positiv oplevelse

Vi har haft en meget positiv oplevelse med lektiehjÊlpen. Min sÞn havde brug for lektiehjÊlp. Der blev fundet en underviser, som matchede min sÞns behov og Þnsker helt prÊcist – bÃ¥de fagligt og personligt. Det har haft stor betydning for hans motivation og udvikling.

Der er en tydelig forståelse for, at bÞrn lÊrer på forskellige måder og har forskellige forudsÊtninger. Der bliver lyttet grundigt, taget individuelle hensyn og arbejdet målrettet på at finde det rette match. Hele forlÞbet har vÊret trygt og professionelt.

Vi giver vores varmeste anbefalinger til andre, der sÞger engageret og kompetent lektiehjÊlp.

2025幎3月27日

KÊre Mahsa ☺

Tusind tak for din flotte og grundige anmeldelse 🌟
Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at matchet og forlÞbet har gjort en mÊrkbar forskel for din sÞn.

Karl Alken fra Tutora 💙

5぀星のうち5の評䟡

Vi er virkelig glade for Tutora

Vi er virkelig glade for Tutora lektiehjÊlp til vores tvillinger på 11 år. De får hjÊlp til matematik og engelsk af Asker! Asker er en virkelig dygtig tutor.
Fra fÞrste gang han kom hos os, har han vÊret engageret, opmuntrende og ikke mindst dygtig til at lÊre fra sig. Han ser det enkelte barn, og hvilket niveau de er på og kan sagtens tilrettelÊgge det så, det ene barn får lidt mere hjÊlp i det ene fag og det andet barn får mere hjÊlp i det andet fag.
Vi mÊrker hans store passion for isÊr matematik, hvor han har stor viden!
Tutoras platform er nem og overskuelig og alle sms’er og mails bliver besvaret inden for kort tid.
KÊmpe anbefaling herfra.

2026幎1月12日

KÊre Maria ☺

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🌟
SkÞnt at hÞre at Asker og tvillingerne kÞrer med klatten, og at både undervisningen og platformen fungerer godt for jer.

5぀星のうち5の評䟡

Det er en ren fornÞjelse med Emil.

Det er en ren fornÞjelse, at få den hjÊlp til min sÞn, som Tutora yder. Nu bliver lektierne lavet med et smil.
Med Emil som fast lektiehjÊlper en gang om ugen fra Tutora, har det givet en tryghed og gjort det sjovere for min sÞn, at lave lektier.
Citat min sÞn 12 Ã¥r; “det har gjort det meget nemmere”
Jeg kan varmt anbefale Tutora, det er guld vÊrd og en sand investering i mit barn.
Systemet virker og er meget fleksibelt.
Mor til en 6. Klasses elev.

2025幎12月13日

KÊre Helene ☺

Tusind tak for din fine og meget detaljerede anmeldelse 🌟
Så skÞnt at hÞre at lektierne nu bliver lavet med et smil!

Frederik er super dygtig

Frederik er super dygtig - får matematikken ind via leg og nÊrvÊrende samtale og forklaring.

2025幎12月4日

KÊre Mette ☺

Det glÊder mig virkelig at hÞre, at Frederik formår at gÞre matematikken levende. Det er prÊcis den tilgang, vi går efter hos Tutora.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🌟

Danmarks bedste LektiehjÊlp

Tutora LektiehjÊlp har virkelig skabt et koncept der holder 100%.

Personlig kontakt, fokus på den enkelte elevs behov og match med den helt rigtige tutor ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi var så heldige at blive matchet op med Anders, der var den helt rigtige til at booste min sÞns selvtillid inden hver eksamen!

Vi vender helt sikkert tilbage 🙌🏻 Stort tak til Karl og Anders - I gÞr en stor forskel ❀

2025幎6月26日

KÊre Marie,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse ⭐ Hvor er det dejligt at hÞre, at Anders har gjort en forskel og vÊret med til at booste din sÞns selvtillid inden eksamenerne 🙌🏻 Det betyder virkelig meget for os 💙

Jeg sÞrger for at dele din ros med Anders – det vil uden tvivl gÞre ham rigtig glad 🍀

Karl

Den bedste tutor

Jeg vil gerne give min stÞrste anbefaling til David, vores tutor i kemi, fysik og matematik på gymnasiet. Undervisningen er altid velstruktureret og tilpasset elevens niveau, så selv vanskelige emner bliver lette at forstå. Han formår at forklare komplicerede begreber på en klar og pÊdagogisk måde, og samtidig skabe motivation og nysgerrighed for fagene.
Derudover er David meget tÃ¥lmodig, engageret og altid klar til at besvare spÞrgsmÃ¥l – uanset om det gÊlder opgaver, teori eller eksamensforberedelse. Det har haft en stor positiv effekt pÃ¥ bÃ¥de faglighed og selvtillid.
Stort tak til Karl som var med at finde den bedste tutor til os. Kan varmt anbefales

2025幎8月21日

KÊre Liana,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det bare fantastisk at hÞre! 🀩 Jeg er virkelig glad for, at David har gjort en sÃ¥ stor forskel for bÃ¥de faglighed og selvtillid. Det er prÊcis det, vi brÊnder for hos Tutora 💙

Jeg sÞrger for at videresende din ros til David – det vil uden tvivl gÞre ham rigtig glad 🍀

Fantastisk oplevelse

Vores datter har haft Ali i matematik op til hendes eksamen i 1HF. Vores datter havde en rigtig god oplevelse, når hun havde online-undervisning med Ali. Ali havde en god tilgang til et fag, som vores datter altid har hadet, jeg tror aldrig at jeg har oplevet hende grine, når hun lavede matematik. Stor tak til Tutora og Ali.

2025幎6月25日

Tutora lektiehjÊlp からの回答

Tusind tak for de fine ord! Hvor er det dejligt at hÞre, at jeres datter har haft en god oplevelse med Ali – og endda kunne grine under matematikundervisningen! Vi sender jeres ros videre til Ali 🌟

5぀星のうち5の評䟡

Min datter fik den bedste hjÊlp til

Min datter har fået den bedste hjÊlp i matematik af Ali
Han er super god til at forklare så hun forstår det, og så er han sjov 👍
Perfekt match 🏆

2025幎5月14日

Tutora lektiehjÊlp からの回答

Hvor er det bare skÞnt at hÞre – tak for de fine ord! Vi er glade for at Ali har vÊret et godt match, og at din datter bÃ¥de lÊrer og griner undervejs 💙

Min datter på 15 fik akut brug for

Min datter på 15 fik akut brug for hjÊlp til forberedelse af matematikeksamen. Hurtigt fandt Karl en tutor, som passede lige til min datter og det var en super god oplevelse. Min datters udtalelser var, at det blev mere overskueligt og Christina formåede at vise hende nogle regnemetoder, som min datter kunne anvende. Vi har vÊret super glade for Christina og der var god kommunikation :)

2025幎5月9日

Tutora lektiehjÊlp からの回答

Tusind tak for de pÊne ord! Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at bÃ¥de jeres datter og I har haft en god oplevelse – og at Christina har kunnet gÞre matematikken mere overskuelig 💙

5぀星のうち5の評䟡

Alex is a great tutor in Math

I am so happy that we found Alex as a Math tutor for my son.
He is a great help for my son who soon needs to finish 9th grade.
All the communication with Karl and Alex has been smooth and pleasant. I can definitely recommend these guys if you are searching a tutor for your kid.

2025幎3月1日

Hi Dina,

Thank you so much for your kind words! We’re very happy to hear that Alex has been such a great help for your son as he prepares for 9th grade. Smooth communication and a great tutoring experience are exactly what we strive for, so your words means a lot to us!

Wishing your son all the best with his studies, and we’re here to support him every step of the way!☺

Best regards,
Karl Alken // Tutora💙

Dansk undervisning af Karl

Grundet mange lÊrerskift i folkeskolen valgte vi at få hjÊlp til dansk undervisningen og Karl har hjulpet vores sÞn det sidste skoleår. Hans karakterer er steget, han er blevet mere selvsikker og tilgår opgaverne selvstÊndigt og med gå på mod. Han har fået styr på grammatikken.
Karl har vÊret meget informerende via ugentlige beskeder om lÊringen samt meget flexibel.
Karl tunede sig meget hurtigt ind på vores sÞn, han har vÊret ekstremt god til at opmuntre, stÞtte og vejlede og få vores barn til at tro på sig selv.

2024幎5月31日

KÊre Helle,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det har vÊret en fornÞjelse at måtte hjÊlpe jer!

Karl Alken // Tutora💙

Glad for undervisning

Jeg er glad for undervisning og måden det bliver forklaret på. Jeg har fået mere selvtillid og kan fÞlge med.

2024幎5月9日

KÊre Katrina,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse - det er vi rigtig glad for at hÞre!

Meget tilfreds

Vi er rigtige glad for vores Tutor til vores datter, som går i 7 klasse. Tutor er meget sÞde/rar og hjÊlpsom. Tingene/begreberne bliver forklaret ordenligt på barnets niveau. Vores datter har fået en stor interesse for faget.
Tutora kan klaret anbefales.

2024幎5月9日

Tutora lektiehjÊlp からの回答

KÊre Nancy, tak for de flotte ord! - Vi gÞr os også umage ;)

5぀星のうち5の評䟡

Toke er super god til at forklare

Toke er super god til at forklare, hvis du ikke forstår det. Det er jeg glad for.
Hilsen Konrad

2024幎5月5日

Tutora lektiehjÊlp からの回答

Hej Konrad, tusinde tak for anmeldelsen. Det er vi bare super duper glade for at hÞre!

Dygtig tutor!

Jeg har vÊret utrolig glad for den Tutor hjÊlp, som vi har haft til at hjÊlpe min sÞn, med 9.kl eksamens forberedelse. Vores tutor match har vÊret rigtig godt og er båret af stor faglighed, men også en forståelse for min sÞns faglige og personlige behov.
Jeg er meget tilfreds med samarbejdet, men jeg er endnu mere tilfreds med, at min sÞn allerede efter få undervisningstimer, begynder at rykke sig fagligt!

2024幎5月2日

Tutora lektiehjÊlp からの回答

KÊre Mia, tusinde tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for, at i på bare kort tid allerede ser fremskridt!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。