Rigtig effektivt forlÞb. Hurtig fund af rette underviser, og hurtig opstart af forlÞb. God og nem dialog med studiecoachen. TrovÊrdig og dygtig underviser, som hurtigt kunne sÊtte sig ind i pensum o... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg sad med et drilsk stykke Fysik & Matematik A SRP beregning, og jeg sendte en ansÞgning ind og fik hurtigt tilbagesvar. Processen hvorved man fÃ¥r tilegnet en hjÊlper er meget nem og hurtig, og indi... ãã£ãšèŠã
Min sÞn stod ved udgangen af 2.g og manglede motivation til faget dansk. Jeg faldt over Sarah hos Studiecoachen, og igennem 3.g har min sÞn fulgt et forlÞb, hvor der er arbejdet med forstÃ¥elsen af dan... ãã£ãšèŠã
Det var virkelig en fantastisk oplevelse med min coach/mentor Jeg fik en mentor med god viden i mit felt, der gav konkrete og brugbare rÃ¥d ift. mine opgaver. Min mentor pÃ¥pegede ting der skul... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
SkrÊddersyet undervisning og stÞtte til dig. Mange oplever, at de har svÊrt ved at klare studiet. Vi er erfarne lektorer med sort bÊlte i undervisning, der står klar til at hjÊlpe dig. Vi hjÊlper folkeskoleelever og gymnasieelever samt studerende på videregående uddannelser i hele landet.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fremragende underviser med fokus pÃ¥âŠ
Fremragende underviser med fokus på faglighed og forståelse for den enkelte.
Rigtig effektivt forlÞb
God og nem dialog med studiecoachen.
TrovÊrdig og dygtig underviser, som hurtigt kunne sÊtte sig ind i pensum og hjÊlpe.
Jeg fik hjÊlp fra Studiecoachen iâŠ
Jeg fik hjÊlp fra Studiecoachen i forbindelse med, at jeg skulle til eksamen i mundtlig spansk i 3.g og min underviser Catrine formåede på en måned at hÊve min karakter fra 02 til 10. Jeg kunne rent faktisk tale spansk, da jeg var fÊrdig med forlÞbet. Jeg kan give Studiecoachen og Catrine mine varmeste anbefalinger.
Buyer beware-especially non Danish language speakers/readers
Over a span of 5 days it took 6 phone calls with 4 different people, several emails and cost me 850kr to figure out how this company operates. In ten years of living in Denmark, I've never dealt with a company organized in this fashion. I recieved a 12,000kr faktura in less than 48 hours after my first call to them, without any services rendered. Be careful because what they explain over the phone are not their actual policies.(aside form keeping your "deposit") The sales people are patient, I really don't think it's their issue, I think it's the company ethos that is shady. (probably a top down issue).

Studiecoachen ããã®åç
Jeg kom i gang med at studere
Jeg var gået i stå. Det var rigtig godt, at Studiecoachen fik mig i gang med at studere, det gjorde mig også glad.
Det var godt med, at kunne snakke sammen med min Studiecoach om emnerne jeg lÊste, således, at jeg kunne bedre forstå det, end hvis jeg bare selv havde skullet lÊst det.
Indleverende og fagligt kompetent stÞtte
Jeg oplevede både professionel og Êgte interesseret stÞtte i forbindelse med bacheloropgaven. Flere gange på et niveau, der rakte ud over, hvad man kunne forvente. Det faglige niveau var overbevisende og den faste tro på, at vi ville komme i mål, gav mod til at blive ved.
Jeg vil helt sikkert bruge Studiecoachen til specialet.

Klar anbefaling!
Den bedste ekstra lÊre samt velfungerende og nemt forlÞb jeg lÊnge har oplevet. Alle mine svagheder var mÞdt med utrolig pÊdagogisk hjÊlp. Hvis du skal bruge en tutor til videregående uddannelse, kan det klart anbefales herfra!!!!

Studiecoachen ããã®åç
Penge givet rigtig godt ud
FÞrst og fremmest gik det virkelig stÊrkt med at finde en underviser. Her er der tale om faget Discrete Mathematics hvor det har vÊret utrolig svÊrt for mig at finde en der kunne hjÊlpe, men Studiecoachen klarede det lynhurtigt.
Min underviser var virkelig god (og kompetent) til at forklare mig koncepterne, og opfangede hurtigt hvor jeg manglede basal matematisk viden, som var byggestenene til at forstå DM generelt. Der var god og klar kommunikation, og vigtigst af alt, en pÊdagogisk tilgang. Jeg gik fra at få -3 til et 4-tal, hvilket er helt vildt med den korte tid vi havde (cirka 4 uger), og mine sidelÞbende fag på universitetet.

Studiecoachen ããã®åç
Jeg har fÞlt mig taget seriÞs på en god måde
Vi er glade og taknemmelige for den faglige sparring, som Studiecoachen har leveret på en pÊdagogisk, stÞttende, motiverende og opmuntrende måde. Dette har resulteret i et trygt forlÞb både for vores sÞn, som har skullet skrive en bachelor opgave på kort tid, og for os forÊldre på sidelinien.

Utrolig god oplevelse
Jeg har haft en utrolig god oplevelse i forbindelse med mit forlÞb hos studiecoachen. Dem jeg har vÊret i kontakt med over telefonen har vÊret meget imÞdekommende og gode til at hjÊlpe med spÞrgsmål. Min underviser har vÊret meget stÞttende, hjÊlpsom og utrolig engageret gennem hele vores forlÞb. Kan kun anbefale!

Min oplevelse med Studiecoachen
Jeg har igennem tre måneder haft undervisning i matematik A, med Christian Foldager. Det har vÊret en rigtig god oplevelse, med en dygtig og engageret lÊrer. Han er meget fleksibel og det har derfor vÊret muligt at planlÊgge tider, som passede os begge to.
Undervisningen var tilrettelagt efter mine Þnsker og behov.
Det har resulteret i et 10-tal og et 12-tal efter to vellykkede eksaminer.
Jeg kan anbefale et forlÞb hos studiecoachen/Christian Foldager, hvis du som mig, er igang med at hÞste hÞje karakterer til en kvote 2 ansÞgningðª

Studiecoachen ããã®åç
Fantastisk hjÊlp til vores sÞn!
Vores sÞn fik hjÊlp i dansk over en lÊngere periode. Det har vÊret et rigtigt godt forlÞb. Super dygtige undervisere og professionel service!

Studiecoachen ããã®åç
Fantastisk hjÊlp til vores datter iâŠ
Fantastisk hjÊlp til vores datter i Matematik! Super undervisere og professionel service hele vejen igennem.

Studiecoachen ããã®åç
Spammer dig med opkald, e-mail, fakturaer og rykkere for ikke at kÞbe et forlÞb med det samme, samt du mister dit depositum
Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse med Studiecoachen og kan på ingen måde anbefale at samarbejde med dem.
Jeg betalte 4250 kr. i depositum for et forlÞb, men gjorde det klart fra starten, at der var en mulighed for, at forlÞbet fÞrst skulle bruges i januar. Dette blev bekrÊftet telefonisk. Alligevel modtager jeg nu en rykker for et forlÞb pÃ¥ 50 timer â et forlÞb, jeg aldrig har modtaget. Det giver ingen mening at krÊve betaling for ydelser, der ikke er leveret, og nÃ¥r jeg allerede har mistet mit depositum pÃ¥ 4250 kr., er det fuldstÊndig urimeligt, at de lÊgger yderligere 100 kr. oveni samt krÊver at du betaler for det fulde forlÞb, selvom du ikke har bestemt dig endnu.
Dertil kommer deres aggressive og forvirrende kommunikation. Jeg har modtaget utallige e-mails med fakturaer og rykkere, hvor datoerne slet ikke stemmer. Det virker som om de bare prÞver at sÊlge en masse forlÞb med en enormt aggressiv form for sÊlger strategi.
De har også af flere omgange forsÞgt ulovligt at trÊkke penge fra min konto, selvom jeg eksplicit har angivet, at de ikke må. Som er en mulighed at vÊlge, når man betaler depositummet. Hvilket man derefter bliver nÞdt till at kontakte Studiecoachen vedrÞrende og bede dem om at stoppe.
Derudover ringer de flere gange om dagen på alle tidspunkter, selvom jeg har tydeligt sagt, at samarbejdet fÞrst eventuelt kunne starte i januar.
Denne oplevelse har vÊret frustrerende og spild af tid og penge. Studiecoachen virker hverken professionelle eller trovÊrdige, og jeg vil på det kraftigste advare andre mod at samarbejde med dem.
NÃ¥r man stÃ¥r og vil bruge sÃ¥ mange penge hos en virksomhed, sÃ¥ regner man altsÃ¥ med et hvÃs niveau af professionalisme. Det her er simpelthen ikke okay.

Tak til Studiecoachen
Jeg havde krise efter en hård udmelding fra underviser og kun en uge til aflevering af bachelorprojekt. I hjalp mig i kontakt med Jesper, som hele tiden troede på mig og hjalp med den struktur, jeg manglede for at komme i mål. Vi havde op til aflevering daglig kontakt. Jeg bestod med et fint 12-tal. Det har vÊret alle pengene vÊrd. Tak!

Super hjÊlp med bacheloren
Super hjÊlp med bacheloren! Fik lÞbende feedback på opgaven og trÊning op til forsvaret. Blev til et 10 tal. Kan klart anbefales!

Studiecoachen ããã®åç
Har kun godt at sige omâŠ
Har kun godt at sige om studiecoachenðð».
Vi havde en super god lÊre (Eva), som er den bedste lÊre både jeg og mit barn har mÞdt.
Hun var både en engageret, sÞd og lÊrte mit barn meget. Hun har alt hvad der skal til for at vÊre en meget god lÊrer og mere til.
Hun formåede at få mit generte barn til at lÊre. Og var super god til at fÞlge op på tingende.
Jeg kan kun sige rigtige gode ord om Evaâºïž.
Så en klar anbefaling, hvis man har problemer, med fx. Skolen i dansk, så er Eva en der kan hjÊlpe.

Virklige dårligt
Virklige dårligt
Jeg kÞbt 10 timer men fik kun 6, hver gang coachen skulle lÊse opgaven som kun var på 2 sidder sagde han at han brugte en time, han trÊk altid tid ud og gentog det same 100 gang fordi han ikke havde feedback, jeg endte med at dumpe opgaven endda. Så spild sf penge på alle måder.

Studiecoachen ããã®åç
Virkelig spild af penge og tid.
Virkelig spild af penge og tid.
Jeg kÞbte 10 timer og betalte 7000 kr for det, hvilket er en betydelig sum for en coach, der ikke har noget at gÞre med mit fagområde. Jeg studerer til socialrådgiver, og min fÞrste coach var pÊdagog. Studiecoachen hÊvdede, at de to uddannelser ligner hinanden, så jeg antog, at min coach ville have en rimelig forståelse for mit studie. DesvÊrre viste det sig, at hun ikke havde nogen indsigt i socialrådgiveruddannelsen. Hun havde ingen idé om, hvordan en eksamensopgave skulle se ud, og hun forstod ikke referencer og fodnoter. Efter hendes rettelser dumpede jeg en opgave.
Herefter fik jeg en ny coach, som ikke kunne tale dansk. Han var norsk og kunne ikke forstå dansk. Han rettede kun mine stavefejl og fodnoter uden at kommentere på indholdet. Jeg dumpede også min anden opgave efter hans rettelser. Begge coaches havde hverken tilstrÊkkelig erfaring inden for socialrådgiveruddannelsen eller inden for uddannelsessystemet generelt. Jeg har spildt mine penge, min tid og to eksamenschancer. Jeg kan virkelig ikke anbefale dette

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ