レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Verdensklasse kundeservice !! Bestilte onsdag aften 21.30 og skrev at jeg virkelig hÃ¥bede de kunne nÃ¥ frem til idag fredag. Fik besked torsdag morgen 7.50 varen var pakket. Idag kl 11.30 var pakken k... もっず芋る

Jeg kÞbte en Airofit for snart et Ã¥r siden, og levering dengang var hurtig og problemfri. Efter noget tid opstod der desvÊrre en defekt med enheden. Jeg kontaktede SvÞmmespecialisten og deres kundes... もっず芋る

Bad service! Ordered 23rd July items that were visible as "in stock", no delivery, no information, no response to email request for delivery timing. Called 8 days after order only to be informed that... もっず芋る

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

34件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

Jeg kÞbte en Airofit for snart et år siden, og levering dengang var hurtig og problemfri. Efter noget tid opstod der desvÊrre en defekt med enheden. Jeg kontaktede SvÞmmespecialisten og deres kundeservice var helt i top. De holdt mig opdateret hele vejen og sendte uden tÞven en ny enhed. Ingen mistÊnkeliggÞrelse, ingen bÞvl, bare effektiv og venlig hjÊlp.

Jeg synes det er sjÊldent at opleve så god service. Jeg vil klart anbefale dem :)

2025幎7月16日

Manglende Transparens om Ombytning hos SvÞmmespecialisten

Jeg blev sÃ¥ overrasket over at opdage, at jeg skulle betale for returlabelen, selvom jeg havde lÊst pÃ¥ deres hjemmeside, inden jeg kÞbte online, at ombytning var gratis. Jeg vidste, at hvis jeg skulle kÞbe online, ville jeg risikere, at produktet ikke passede mig, og jeg ledte specifikt efter en butik, hvor ombytning ville vÊre gratis. Det stod skrevet, at ombytning er gratis pÃ¥ deres hjemmeside, men til sidst blev det oplyst – og virkeligheden var – at jeg skulle betale 60 kr. Det er selvfÞlgelig helt i orden, hvis virksomheder vÊlger, at kunderne selv skal betale for ombytningsservicen, men jeg synes, at SvÞmmespecialisten ikke har vÊret gennemsigtige omkring det. TvÊrtimod bruger de sÊtningen "ombytning er gratis," nÃ¥r det faktisk ikke er tilfÊldet.

2024幎11月27日

Verdensklasse kundeservice !!

Verdensklasse kundeservice !!
Bestilte onsdag aften 21.30 og skrev at jeg virkelig håbede de kunne nå frem til idag fredag. Fik besked torsdag morgen 7.50 varen var pakket. Idag kl 11.30 var pakken klar til afhentning. De bedste anbefalinger herfra. (Handler KUN svÞmmer gear ved svÞmmespecialisten )

2024幎6月28日

Venlig og hurtig respons

Pakken kom hurtigt, men spanden med PH+ var Þdelagt og 1/3 af indholdet manglede og GLS's svar var at jeg skulle tage den med afsender. Jeg sendte mail med billeder og forklaring og snakkede derefter med SvÞmmespecialisten. her var der intet problem, de klarede det med det samme og servicen var perfekt og venlig

2024幎5月21日
自発的なレビュヌ

Har bestilt lidt svÞmmeudstyr til min

Har bestilt lidt svÞmmeudstyr til min sÞn. Bl.a. en badebold som er i stykker ved modtagelsen. SvÞmmespecialisten vender fÞrst retur efter jeg har sendt 3 mails vedr. refundering. De skriver, at de vil refundere belÞbet, men dette er fortsat ikke gjort.
Jeg har nu igen forsÞgt at kontakte dem, men de svarer ikke:/

2022幎7月1日

Det var Êrgelig
..punktum🀷🏌‍♀

Min datter fik 2 ens svÞmmetasker til jul - eller det vil sige fik dem fÞrst i januar da familien var Coronaramt, så jul og gaver måtte udsÊttes.
Da hun ikke skal bruge 2 tasker Þnsker vi at bytte den ene. Der stod ikke noget om byttedato pÃ¥ bonen, og der var heller ikke byttemÊrke pÃ¥ tasken. Jeg ringer til butikken mandag d. 17/1 for at hÞre
. Bliver oplyst; “Julegaver kunne byttes til og med d. 15/1, sÃ¥ det er lige en dag for sent
..Det var Êrgeligt” siger ekspedienten sÞrme
. Jeg forklarer situationen, men nej der er intet at gÞre
Sender min mor afsted til butikken, med taske og bon, i hÃ¥bet om at vi kunne mÞde en lidt mere imÞdekommende ekspedient
 Men nej. Intet at gÞre.
Synes simpelthen det er SÅ dÃ¥rlig service. Ved da helt sikkert godt hvor min datter, som er konkurrencesvÞmmer IKKE skal kÞbe sit svÞmmeudstyr
. Og vil da fortÊlle vidt og bredt om den ringe service/forstÃ¥else i vores svÞmmeklub

2022幎1月17日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ