Swappod レビュヌ 220

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

C’Ú stato un piccolo inconveniente perché ho ricevuto un articolo diverso da quello ordinato però Ú stato tutto risolto nel giro di pochi giorni.

5぀星のうち5の評䟡

Ho avuto un problema con il primo auricolare, dopo qualche tentativo andato a male con l’aiuto dell’assistenza, ho proceduto con un cambio . L’unica pecca Ú il problema di tracciamento, con il prim... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Nieuwe AirPod besteld want had mijne in de haven laten vallen, heel fijn om niet 250 euro uit te hoeven geven aan volledig nieuwe. AirPod werkt prima, connecten ging makkelijk, alleen af en toe soort... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

De case voor mijn airpods doet het na 1 maand niet meer. Op verschillende manieren contact proberen te leggen. Zowel via mail als telefoon. Geen enkele reactie. Waardeloos!

䌁業情報

1. 電子機噚のスペアパヌツず郚品の店

圓該䌁業による蚘述

Swappod is dé specialist in losse AirPods en cases. Ben je een AirPod kwijt of werkt één oortje niet meer? Geen zorgen! Bij Swappod koop je eenvoudig losse AirPods, een nieuwe oplaadcase of een complete set, allemaal voor een scherpe prijs. Zo betaal je nooit meer dan nodig is en geniet je snel weer van jouw favoriete muziek of podcast. Bij Swappod draait alles om kwaliteit, service en duurzaamheid. Door refurbished AirPods aan te bieden, verlengen we de levensduur van elektronische apparaten en dragen we bij aan een circulaire economie. Zo bespaar jij geld én help je het milieu. Wij leveren uitsluitend originele Apple producten en zorgen voor een snelle, betrouwbare verzending.

About Swappod

Swappod Logo

Your Specialist in AirPods

Individual AirPod Pro 2 Right

About Swappod

Lost your AirPod or is your charging case broken? Swappod is the specialist in individual AirPods. From single earbuds to complete sets, every product in our range is carefully tested and cleaned by our experts.

We offer competitive prices through daily price comparison, ensuring you never pay too much. All products look and work like new, with the same quality you'd expect from Apple.

Individual AirPods and Charging Cases

Why Choose Swappod?

✅ Original Products - All AirPods are authentic Apple products, tested and verified

🚚 Fast Delivery - Quick shipping to get your AirPods back in action

♻ Sustainable Choice - Reduce waste by replacing individual parts instead of buying new

Visit swappod.com

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Top service

Onlangs kon ik mijn rechter airpod niet meer vinden en na een paar dagen zoeken gaf ik het op en heb een nieuwe besteld bij Swappod. Die werd keurig en vlot geleverd. Maar net voor ik hem wilde koppelen vond ik mijn eigen airPod weer terug. Nadat ik dit gemeld had bij Swappod mocht ik de airPod terug sturen en een paar dagen later werd het aankoopbedrag weer teruggestort. Top service!

2026幎4月7日

Scammers

Had 2 weken geleden een airpodcase besteld. Niet aangekomen, wel 80 euro lichter. Had al mijn twijfels tijdens het bestellen, maar dacht geef het de voordeel van de twijfelen. Ook geen reactie op geschreven mail. Grote fout

2026幎3月24日

Voelt aan als een scam

Ik heb AirPods met case besteld, en heb meermaals geprobeerd ze te koppelen aan mijn iPhone door alle stappen te doorlopen die op de site staan, maar tevergeefs. Even mijn licht gaan opsteken bij mijn lokale herstellingsdienst en zij zeggen dat de batterij versleten is. Geprobeerd om te mailen naar hun customer service, maar alle mails worden teruggestuurd want het e-mailadres blijkt niet te bestaan?? Ik ben een kleine €110 kwijt en er is niemand te bereiken. Ik voel me dus opgelicht.

2026幎3月9日

Swappod からの回答

Hartelijk dank voor je feedback! Het spijt me vreselijk dat je problemen hebt met het apparaat! Ik ben er zeker van dat we dit samen kunnen oplossen. Helaas hebben we geen van je e-mails ontvangen. Onze e-mailserver werkt echter prima. Geef ons alstublieft je bestelnummer door en stuur ons een bericht of bel ons op dit nummer: +31 85 0043 960 en service@swappod.nl.

Ik wens je nog een fijne dag, ondanks de omstandigheden.

Met vriendelijke groeten
Je Swappod-Team 💚

Super und schnell

Super und schnell organisiert...erstklassiger Service! danke

2026幎2月24日

Swappod からの回答

vielen Dank fÌr dein positives Feedback! Es freut mich zu hören, dass du mit unserem Service und der Lierferung zufrieden bist.

Ich wÌnsche noch einen schönen Tag.

Liebe GrÌße,
dein Swappod-Team 💚

5぀星のうち1の評䟡

Me oortje maak hele rare geluiden harde

Me oortje maak hele rare geluiden harde piep dus ga hem terug sturen

2026幎2月24日

Swappod からの回答

Hartelijk dank voor je feedback! Het spijt me enorm dat je problemen hebt met je product.

We kunnen je probleem graag telefonisch oplossen via +31 85 0043 960 . Als je echter buiten onze openingstijden contact met ons opneemt, stuur dan een e-mail naar service@swappod.nl. Mijn collega heeft inmiddels ook al contact met je opgenomen. We zullen het probleem samen bekijken en een passende oplossing zoeken.

Jouw tevredenheid heeft voor ons de hoogste prioriteit. We horen graag van je.

Aanbevolen!

Van tevoren eea over product gevraagd aan de klantenservice waarop ik binnen 24 uur een reactie kreeg. Het product zelf ziet er in uitstekende staat uit, maar nog niet in gebruik (cadeau) en is snel geleverd. De gebruiksaanwijzing zou bijgesloten moeten zijn, maar ook hierop kreeg ik snel een reactie met uitleg.

2026幎3月10日

Swappod からの回答

hartelijk dank voor je positieve feedback. Ik ben blij te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice en de snelle reactietijd.

5぀星のうち5の評䟡

Great product and customer service!

2026幎3月2日

Swappod からの回答

thank you very much for your message! We’re delighted to hear that you had a positive customer service experience and that you’re happy with your product.

I wish you a wonderful day.

Best regards,
Your Swappod-team 💚

Super quick delivery

Super quick delivery. Works well, just follow the instructions! Helpful customer service. Recommended!

2026幎3月5日

Swappod からの回答

thank you for your positive feedback! We are glad to hear that our customer service could help you to solve your problems!

Please let us know if we can help you in any other way!

I wish you a great day.

Best regards,
Your Swappod-Team 💚

5぀星のうち4の評䟡

Snel opgestuurd en werken zoals het

Snel opgestuurd en werken zoals het hoort! Top.

2026幎3月5日

Swappod からの回答

Hartelijk dank voor je feedback! Ik ben blij te horen dat alles goed werkt en dat de levering snel is aangekomen.

Met vriendelijke groeten

5぀星のうち1の評䟡

de airpod Connect niet met mijn doosje

de airpod Connect niet met mijn doosje, ondanks dat ik de bevestiging dat ik wel de goede generatie heb besteld. Geen reactie op de vraag of ik de AirPods kan retourneren

2026幎3月3日

Swappod からの回答

Hartelijk dank voor je feedback! Het spijt me dat je Airpods geen verbinding kunnen maken. Dit zou niet mogen gebeuren. Ik heb je geval grondig bekeken en mijn collega heeft je al een retourlabel gestuurd. Laat het me weten als je dit niet hebt ontvangen.

Met vriendelijke groeten,

Hallo Defekter AirPod rechts

Hallo
Rechter Apple AirPod Pro 1 funktioniert nicht - keine Verbindung , bleibt aus. Order 02026-3093. Produkt Code ACC830-R

2026幎3月3日

Swappod からの回答

vielen Dank fÃŒr dein Feedback! Es tut mir sehr leid, dass du Probleme mit deinem Produkt hast.

Wir können dein Problem gerne telefonisch unter +31 85 0043 960 lösen. Wenn du uns jedoch außerhalb unserer Öffnungszeiten kontaktierst, sende bitte eine E-Mail an service@swappod.nl. Wir werden das Problem dann gemeinsam prÃŒfen und eine passende Lösung finden.

Meine Kollegin hat dir nun auch eine e-Mail mit Tipps bezÌglich deines Problemes gesendet. Falls diese nicht helfen werden, kannst du dein GerÀt auch gerne zurÌcksenden.

Deine Zufriedenheit hat fÃŒr uns höchste PrioritÀt. Lass uns gemeinsam eine Lösung finden – wir freuen uns, von dir zu hören.

Mit freundlichen GrÌßen,
Dein Swappod-Team 💚