CâÚ stato un piccolo inconveniente perché ho ricevuto un articolo diverso da quello ordinato però Ú stato tutto risolto nel giro di pochi giorni.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ho avuto un problema con il primo auricolare, dopo qualche tentativo andato a male con lâaiuto dellâassistenza, ho proceduto con un cambio . Lâunica pecca Ú il problema di tracciamento, con il prim... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nieuwe AirPod besteld want had mijne in de haven laten vallen, heel fijn om niet 250 euro uit te hoeven geven aan volledig nieuwe. AirPod werkt prima, connecten ging makkelijk, alleen af en toe soort... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De case voor mijn airpods doet het na 1 maand niet meer. Op verschillende manieren contact proberen te leggen. Zowel via mail als telefoon. Geen enkele reactie. Waardeloos!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Swappod is dé specialist in losse AirPods en cases. Ben je een AirPod kwijt of werkt één oortje niet meer? Geen zorgen! Bij Swappod koop je eenvoudig losse AirPods, een nieuwe oplaadcase of een complete set, allemaal voor een scherpe prijs. Zo betaal je nooit meer dan nodig is en geniet je snel weer van jouw favoriete muziek of podcast. Bij Swappod draait alles om kwaliteit, service en duurzaamheid. Door refurbished AirPods aan te bieden, verlengen we de levensduur van elektronische apparaten en dragen we bij aan een circulaire economie. Zo bespaar jij geld én help je het milieu. Wij leveren uitsluitend originele Apple producten en zorgen voor een snelle, betrouwbare verzending.
About Swappod
Your Specialist in AirPods
About Swappod
Lost your AirPod or is your charging case broken? Swappod is the specialist in individual AirPods. From single earbuds to complete sets, every product in our range is carefully tested and cleaned by our experts.
We offer competitive prices through daily price comparison, ensuring you never pay too much. All products look and work like new, with the same quality you'd expect from Apple.
Why Choose Swappod?
â Original Products - All AirPods are authentic Apple products, tested and verified
ð Fast Delivery - Quick shipping to get your AirPods back in action
â»ïž Sustainable Choice - Reduce waste by replacing individual parts instead of buying new
Visit swappod.comé£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
CâÚ stato un piccolo inconvenienteâŠ
Tutto liscio e senza intoppi
Tutto liscio e senza intoppi! Materiale arrivato nei tempi indicati e conforme a quanto ordinato.
Bravi!
De case voor mijn airpods doet het na 1âŠ
Top service
Onlangs kon ik mijn rechter airpod niet meer vinden en na een paar dagen zoeken gaf ik het op en heb een nieuwe besteld bij Swappod. Die werd keurig en vlot geleverd. Maar net voor ik hem wilde koppelen vond ik mijn eigen airPod weer terug. Nadat ik dit gemeld had bij Swappod mocht ik de airPod terug sturen en een paar dagen later werd het aankoopbedrag weer teruggestort. Top service!
Leveren verkeerd product en reagerenâŠ
Leveren verkeerd product en reageren sloom via de mail en telefonisch niet bereikbaar
Scammers
Had 2 weken geleden een airpodcase besteld. Niet aangekomen, wel 80 euro lichter. Had al mijn twijfels tijdens het bestellen, maar dacht geef het de voordeel van de twijfelen. Ook geen reactie op geschreven mail. Grote fout
Voelt aan als een scam
Ik heb AirPods met case besteld, en heb meermaals geprobeerd ze te koppelen aan mijn iPhone door alle stappen te doorlopen die op de site staan, maar tevergeefs. Even mijn licht gaan opsteken bij mijn lokale herstellingsdienst en zij zeggen dat de batterij versleten is. Geprobeerd om te mailen naar hun customer service, maar alle mails worden teruggestuurd want het e-mailadres blijkt niet te bestaan?? Ik ben een kleine â¬110 kwijt en er is niemand te bereiken. Ik voel me dus opgelicht.

Swappod ããã®åç
Me oortje maak hele rare geluiden hardeâŠ
Me oortje maak hele rare geluiden harde piep dus ga hem terug sturen

Aanbevolen!
Van tevoren eea over product gevraagd aan de klantenservice waarop ik binnen 24 uur een reactie kreeg. Het product zelf ziet er in uitstekende staat uit, maar nog niet in gebruik (cadeau) en is snel geleverd. De gebruiksaanwijzing zou bijgesloten moeten zijn, maar ook hierop kreeg ik snel een reactie met uitleg.

Super quick delivery
Super quick delivery. Works well, just follow the instructions! Helpful customer service. Recommended!

Swappod ããã®åç
Snel opgestuurd en werken zoals hetâŠ
Snel opgestuurd en werken zoals het hoort! Top.

Swappod ããã®åç
de airpod Connect niet met mijn doosje
de airpod Connect niet met mijn doosje, ondanks dat ik de bevestiging dat ik wel de goede generatie heb besteld. Geen reactie op de vraag of ik de AirPods kan retourneren

Hallo Defekter AirPod rechts
Hallo
Rechter Apple AirPod Pro 1 funktioniert nicht - keine Verbindung , bleibt aus. Order 02026-3093. Produkt Code ACC830-R

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ