䌁業情報

1. 電子機噚店

圓該䌁業による蚘述

Remonkey.nl is een snelgroeiende webshop, gespecialiseerd in refurbished audio. We zijn begonnen met losse AirPods-onderdelen. Inmiddels vind je ook koptelefoons, speakers en consoles in ons assortiment! Heb je vragen? Dan kun je ons altijd appen. We reageren meestal binnen een paar uurtjes. Let op: Wij gebruiken momenteel WebwinkelKeur om reviews te verzamelen van onze klanten. De reviews die je hier op Trustpilot ziet, zijn daarom niet representatief. Lees de recensies op WebwinkelKeur voor een actueel & eerlijk beeld over onze webshop.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Klantenservice reageert traag evenals

1 van 2 stuks refurbished Apple Airpod Pro 1 zat nog gekoppeld aan iemand anders z'n AppleID waardoor voor mij waardeloos. Klantenservice reageert traag evenals de creditering van de retour duurde lang. Je moet er zelf proactief achteraan wil je wat gedaan krijgen. Ik kan dit bedrijf door bovenstaande ervaring niet aanbevelen.

2025幎10月30日

Remonkey からの回答

Hi Mike, dankjewel nog voor het delen van je ervaring! Ik snap dat je niet zo tevreden met ons bent. Het eerlijke verhaal is dat we eind 2025 iets te veel hooi op onze vork hadden genomen. Onze klantenservice systemen werden door de drukte onoverzichtelijk, waardoor we een aantal berichten over het hoofd hebben gezien.

Inmiddels hebben we hier een oplossing voor en gebeurt dit niet meer. Voel je vrij om nogmaals contact op te nemen met onze klantenservice om je probleem met ons te bespreken, we staan altijd open voor compensatie of een andere oplossing.

Nogmaals onze excuses voor de vervelende ervaring! En een fijne dag :)

Top service

Top service! Klantenservice eenvoudig per Whatsapp te bereiken en zelfs 's-avonds rond 22 u op de bank nog reactie.

Zelf per ongeluk de verkeerde postcode ingevoerd, pakket kwam retour naar Remonkey en zij hebben het kosteloos opnieuw verstuurd.

Daarnaast bieden ze ook nog zeer competitieve prijzen. Aanrader!

2025幎10月29日
5぀星のうち5の評䟡

AirPods verkopen tegen goede prijs

Super service. Als je je AirPods wilt verkopen tegen een eerlijke, goede prijs dan ben je hier aan het juiste adres.

AirPods opgestuurd en ondanks de vertraging vanuit DHL netjes mijn geld binnen enkele minuten op mijn rekening gestort.

Absolute aanrader!

2025幎10月22日
5぀星のうち1の評䟡

Hele slechte communicatie

Hele slechte communicatie. Niet tevreden! Ik zou het zeker niet aanraden om hier nog eens te bestellen!

2025幎10月9日

Remonkey からの回答

Hallo! Bedankt dat je een review achterlaat, en wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent! Zou je alsjeblieft contact kunnen opnemen via WhatsApp? Dan kunnen we samen kijken waar je probleem ligt en of we misschien iets van compensatie kunnen bieden voor je slechte ervaring. Omdat je anoniem een review achter hebt gelaten kunnen we namelijk niet zien om welk specifieke bestelling het gaat.

Alvast bedankt! Hopelijk kunnen we je alsnog enigszins tevreden maken :)

5぀星のうち4の評䟡

Goede levering

Goede levering , ik had nog een vraag over het product en werd snel gereageerd dus ik ben een tevreden klant

2025幎9月5日

Remonkey からの回答

Hey Leon! Dankjewel voor je mooie review :) Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen!

We zijn heel benieuwd hoe we de volgende keer die 5 sterren van je kunnen krijgen. Wil je hier nog iets over delen? Dan kun je altijd naar ons appen met feedback :) Fijne week toegewenst en nogmaals bedankt voor je bestelling!

5぀星のうち5の評䟡

Goedkoop en geweldige snelle service!

Hier een linker airpod 3 besteld omdat mijne in de wc was gevallen en stuk was. Vond het wel erg goedkoop maar de airpod was helemaal perfect. Koppelen lukte eerst niet maar werd via whatsapp binnen 5 min heel prettig geholpen! Dus positief verrast door deze winkel 👌🏌

2025幎9月4日

Remonkey からの回答

Hey Jasper! Dankjewel voor je mooie woorden 🙏🏻 Wat fijn dat je tevreden bent met je product en de service die je hebt ontvangen. Zo zien we het graag!

Super

Echt een top bedrijf heb twee dingen aan ze kunnen verkopen en de communicatie is super snel

2025幎9月6日

Remonkey からの回答

Hey Stef, heel erg bedankt voor de complimenten 🥰 We zijn ook erg blij met de producten die we van je gekocht hebben. Je bent altijd welkom om terug te komen als je weer iets voor ons hebt 😉

Tot gauw!

5぀星のうち1の評䟡

Levering veel te laat en geen goede

Levering veel te laat en geen goede klantenservice. Uiteindelijk niet geleverd

2025幎7月21日

Remonkey からの回答

Hey Else! Je hebt helemaal gelijk dat je een negatieve review achterlaat - destijds hebben we een grote bestelling gedaan bij een leverancier, die de volgende dag geleverd zou worden. Omdat we dit verwachtten, hebben we de producten destijds op 'op voorraad' gezet, omdat ze er de volgende dag dus al hadden moeten zijn.

Door een fout bij de vervoerder is die bestelling pas 10 dagen later geleverd. Daar konden wij zelf niets aan doen, maar we hadden de producten natuurlijk niet al op 'op voorraad' moeten zetten. Dat is een grote en domme fout van ons, waar we zeker van geleerd hebben. Dit gebeurt vanaf nu dus absoluut niet weer!

Het spijt ons enorm dat je de dupe bent geworden van deze fout. Dat je deze review achterlaat is volledig terecht. Bedankt voor je eerlijkheid en nogmaals, sorry!

5぀星のうち3の評䟡

Nog niets ontvangen

Ik wacht al meer dan een week op mijn bestelling. Ook nog geen verzendbevestiging ontvangen. Daarbij heb ik al drie mailtjes verstuurd naar het algemene mailadres. Een telefoonnummer hebben ze niet. Misschien maar een melding maken bij de creditcardmaatschappij

Vandaag bericht ontvangen dat het product is zoekgeraakt. Ben hiervoor gecompenseerd. Ik had liever het product gehad maar ga nu op zoek naar een alternatief.

2025幎1月25日

Remonkey からの回答

Hi Bastiaan, heel erg bedankt dat je een review achterlaat!

Mijn excuses dat je bestelling niet is gegaan zoals gehoopt. We hebben inmiddels navraag gedaan bij de vervoerder en het blijkt dat daar iets mis is gegaan, waardoor het pakket inderdaad niet geleverd is. Heel vervelend dat je hier de dupe van bent geworden.

We hebben je daarom per mail aangeboden om je het volledige bedrag terug te betalen, plus een ruime compensatie voor het ongemak. Nogmaals mijn excuses, en we wensen je alsnog een fijne week toe!

Goede webshop

Mijn oude airpods (eerste generatie/editie) functioneerden niet meer goed.
Via Remonkey nieuwe airpods pro voor een zeer goede prijs kunnen aanschaffen.
Snelle en goede service, zeker aan te raden!

2025幎1月27日

Remonkey からの回答

Ha Daniel! Wat fijn dat je zo blij bent met je nieuwe AirPods Pro 😎 We wensen je natuurlijk veel luisterplezier en zien je graag de volgende keer terug! 🐒🥳

5぀星のうち5の評䟡

Snel geleverd en beter dan verwacht

Was laatst m'n AirPod kwijtgeraakt, kon hier een nieuwe bestellen. Eerst wat skeptisch gezien de lage prijs maar moet zeggen echt een goed product ontvangen zonder krassen, werkt perfect. En binnen een dag in huis, dus blij dat ik toch besteld heb, scheelt weer!

2025幎1月16日

Remonkey からの回答

Hi Harm, bedankt voor je review! We hopen natuurlijk dat je je AirPods niet meer kwijtraakt, maar mocht je ons weer nodig hebben weet je ons te vinden ;)

Veel luisterplezier!

Top service

Top service! Mijn AirPods waren de volgende dag al binnen en werken perfect. Super tevreden!

2025幎1月18日

Remonkey からの回答

Hi Maarten, bedankt voor je review! We wensen je nog veel luisterplezier met je nieuwe AirPods 😎🎶

Prima prijs/kwaliteit

Vlotte reactie, goed product goede prijs. Jeroen is een vakman en luistert goed naar je wensen.

2024幎11月19日

Remonkey からの回答

Hey Henk, bedankt voor je review en hopelijk tot gauw!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。