Banner for Swebad AB

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Köpte ett Akvamarin av dem i juli som jag Àr mycket nöjd med. Förutom den fantastiska massagefunktionen Àr jag mest överaskad över hur hanterbar energiförbrukningen Àr. Under vintern har det legat ett... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

SÃ¥ nöjd med den support och snabba svar som Swebad gett. Man kan kÀnna sig trygg med köp frÃ¥n Swebad för de har en ypperlig eftermarknad. Vill speciellt nÀmna Pierre som inför mitt köp tog verkligen... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fick rÀtt reservdel inom utlovad leveranstid. Reservdelen rÃ¥kade ocksÃ¥ vara den del som faktiskt var trasig. Fick till mig (nÀr jag tillskrev er) att det kunde vara antingen manöverpanelen eller styre... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

NÀr till slut kom fram pÃ¥ telefon sÃ¥ pratade mottagaren samtidigt med nÃ¥gon annan, och hörde inte mej. Jag bokade mina varor pÃ¥ nÀtet istÀllet. Sedan blev det jÀngpaj pÃ¥ jordkopplingen i foten pÃ¥ ny... もっず芋る

䌁業情報

1. スパ ガヌデン
  2. バスルヌム甚品店
  3. 庭園
  4. 露倩颚呂
  5. テクニカル サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Swebad Àr ett familjeÀgt företag och har sedan början av 2000-talet levererat spabad, swimspas och inomhusbad. Vi har byggt vår verksamhet genom proffsmarknaden och blivit ett vÀlkÀnt varumÀrke i branschen. Du hittar våra spabad hÀr: https://swebad.se/spabad/ Och våra swimspas hÀr: https://swebad.se/swimspa/ StÀndigt utvecklar vi vårt sortiment för att erbjuda det bÀsta alternativet för alla badÀlskare. Det Àr med stolthet vi har barnfamiljer, sportentusiaster, SPA- anlÀggningar, hotell, gym och livsnjutare som lyckliga Àgare av ett Swebad. Bra kvalité, god produktkÀnnedom, eftermarknadsprodukter, lÀttillgÀnglig information och en direkt servicesupport skapar trygghet i ditt köp. Att Àga ett spabad Àr en kÀlla till kontinuerlig avkoppling och vÀlbefinnande. För att sÀkerstÀlla att din spabadupplevelse förblir en fröjd Àr det viktigt att investera i rÀtt produkter för underhåll och vattenvård. Vi erbjuder ett omfattande utbud av högkvalitativa produkter som Àr specifikt utformade för att hålla ditt spabad i utmÀrkt skick. https://swebad.se/underhall-vattenvard/ Drömmer du om en egen pool, swimmingpool eller utomhuspool? En plats dÀr familj och vÀnner kan samlas, dÀr barnen leker under soliga dagar och dÀr du sjÀlv kan koppla av efter en lång dag? Att investera i en pool Àr ett stort och spÀnnande beslut och vi på Swebad finns hÀr för att guida dig genom hela processen. Med över 20 års erfarenhet och tusentals nöjda kunder hjÀlper vi dig att hitta den perfekta poolen för just ditt hem. https://swebad.se/pool/ VÀlkommen till oss på https://swebad.se

Trygg leverans

Leveranstiden Àr normalt 2–5 arbetsdagar

Vi skickar alla vÃ¥ra produkter med DB Schenker, en trygg och pÃ¥litlig transportpartner. Leveranstiden Àr normalt 2–5 arbetsdagar. Du fÃ¥r alltid avisering via SMS eller mejl med information om din leverans. Paket kan spÃ¥ras via Mina Paket-appen, Schenker-appen eller direkt pÃ¥ schenker.se

4.6

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Top notch

Så nöjd med den support och snabba svar som Swebad gett. Man kan kÀnna sig trygg med köp från Swebad för de har en ypperlig eftermarknad.
Vill speciellt nÀmna Pierre som inför mitt köp tog verkligen sin tid att lÀra mig om Spabad och gav en objektiv bild av de egna och konkurrenternas produkter.

2025幎10月28日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち5の評䟡

Mycket sÀkert och tryggt köp hos Swebad i Norrköping.

Vi bokade en visning av Pierre i Norrköping. Vi fick en grundlig genomgång av deras spabads sortiment, och Àven information om de olika alternativens för och nackdelar. Vi bestÀmde oss för deras Polar bad. Vi bestÀllde frakt två dagar senare, med en kranbil som lyfte karet över vår hÀck, och på rÀtt plats ca 25 m in på tomten. Allt gick på 15 min.

Sen var det bara att fixa elen och igångsÀttningen med vatten och saltblandningen (som vi tyckte blev det bÀsta och smidigaste renings alternativet).

Vi har fått både snabb och bÀsta support per mejl, och Àven fått en mobilnummer vi kan ringa för tekniska frågor. Allt har kÀnts både tryggt och smidigt, från visning till leverans och igångsÀttning.

2025幎10月5日
自発的なレビュヌ