レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super hurtigt levering og fed gi i god kvalitet men syntes dog bukserne sider en lille smule stramt selvom jeg fulde gauiden. Men toppen passe skide godt

God Service men Lang leveringstid! Fik god service da jeg ikke fik den rigtige rabat fra starten. Ringe til dem og fik med det samme refunderet pengene Fedt :-) Men jeg bestilte en vare den 15/12... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har vÊret super glad for den Gi, som jeg fik kÞbt. Ligeledes gav Sweeps mig den bedste kundeservice, som jeg kunne Þnske. Kan klart anbefales!

䌁業が回答したした

Bestilte en Kingz born to Rule rashguard i Ocean Blue. God kvalitet, og super behagelig. Den kom med posten dagen efter jeg bestilte den 👍.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

76件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

hurtig levering, super kvalitet

hurtig levering, rigtig fin kvalitet, dog lidt små i stÞrrelserne jeg plejer at bruge xl. men de er en smule mindre end normalt

2024幎9月28日

SWEEPS からの回答

Tusinde tak for din fine anmeldelse og feedback på stÞrrelsen. Det drejer sig om Manto i Rashguard som er lidt minder i stÞrrelsen. :-)
HÃ¥ber du bliver glad for dit nye gear og igen 1000 tak :-)

Fantastisk udvalg

Fantastisk udvalg. Mange stÞrrelser og next level service og vejledning!

2024幎10月1日

SWEEPS からの回答

1000 tak for din anmeldelse her på trustpilot. Det betyder alt. Mega fedt du syntes om vores shop og vi gÞr vores ypperste for at have netop alle str så der ikke skal gåes på kompromi med sine varer. :-)
Det skal passe jo.:-)
De bedst hilsner

5 Stjerner

Nem bestilling og god service/vejledning.

2024幎9月15日

SWEEPS からの回答

1000 tak for din fine anmeldelse her på trustpilot. :-) Vi bestrÊber os på at kunne vejlede jer alle i jeres kÞb allerede inden i potentielt putter i kurv. Det er blot at skrive så skal vi nok hjÊlpe med de rigtige str og produkter vi ellers har. :-) Vi er ved tasterne. :-)
Igen tak. :-)
Team Sweeps.

Super god kvalitet til god pris

Super god kvalitet til god pris - What else do you need? 5/5

2024幎9月12日

SWEEPS からの回答

1000 tak for den så fine anmeldelse. :-) Vi bestrÊber os på at have de skarpeste priser og bedste styles og brands hele tiden. :-) Anything you need. We got it or we can surely get it. :-)

Rigtigt god service

Rigtigt god service. Altid dejligt at blive mÞdt med et stort smil.

Nemt at af hente:)

2024幎9月10日

SWEEPS からの回答

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Smil smitter. :-)
Team Sweeps.

Bought most my stuff here

Bought most my stuff here.
Very nice hoodies, kimonos and rash guards. I use them everyday and I’m very pleased with the quality! Osss

2024幎9月5日

SWEEPS からの回答

We are so happy that you finde us your go ro supplier. :-)
thank your so much for sharing :-)
Team Seeeps.

Vanvittig kvalitet af rashguard

Vanvittig kvalitet af rashguard, jeg er super glad for den.

2024幎8月16日

Sweeps

Godt,nemt og hurtigt

2024幎6月27日

SWEEPS からの回答

Tusinde tak for din fantastiske anmeldelse. Er der specielle Þnsker så skriv endeligt så skal vi gÞre vores ypperste for at gÞre jer alle tilfreds.
Vi lever af jeres anmeldelkser og support.
Tusinde tak.
Team Sweeps

Martin er bare den bedste

Martin er bare den bedste - altid god service og top kvalitetsvare 👌🏻

2024幎6月18日

SWEEPS からの回答

Vi prÞver vores beste og det glÊder os virkeligt at du har brugt tid på at give os denne fine anmeldelse. :-)
Team Sweeps

Well ladies and gentlemen I recorded

Well ladies and gentlemen I recorded everything to prove it the most money that I got was 50 cents when I spun at the end I got a total of 5% back River sweeps is conning people they are stealing money from people they are robbing people please help me get these people that aren't American out I want to shut them down help me shut them down they are terrorists I promise you they've never answered me back and told me they weren't ever

2024幎6月20日

SWEEPS からの回答

Hi. We have no idea of what you are talking about but all the best to you and hope you find the right business to point you fustration and anger but it has nothing to do with us and must be the wrong website you are writting about. Our business is bjj and no gi clothing and River sweeps we have never heard about before but please turn your anger in the right direction
Best wishes
Team Sweeps.

Rigtig god kvalitet af trÞjen

Rigtig god kvalitet af trÞjen, og hurtig forsendelse

2024幎6月3日

SWEEPS からの回答

Hej. Aesthetic er mega fedt og det glÊder os at du også syntes det. :-) Tusinde tak for anmeldelsen det betyder meget at du vÊlger at dele din oplevelse. :-)

BÞrnegier

Hurtig levering og service!

2024幎4月16日

SWEEPS からの回答

Hej 😃 Tak for dine meget fine anmeldelse. Vi prÞver. og det glÊder os at du er tilfreds. HÃ¥ber bÞrnene bliver super glade for dem. :-) Small Kingz. :-)

Fremragende kvalitet

2024幎3月9日

SWEEPS からの回答

Hej :-) 1000 tak for din fine anmeldelse, :-) Vi Þnsker kun at forhandle de bedste produkter med den hÞjeste kvalitet hos os. kvalitet er i hÞjsÊde ligesom vores Brands også er nÞje udvalgt derefter.
Igen tusinde tak. :-)
Mvh Team Sweeps

Fantastisk service

2024幎2月21日

Hej 😃 Tak for dine meget fine anmeldelse og de 5 stjerner,
Vi har vores kunders tilfredshed som hÞjeste prioritet og derfor glÊder det os at du har oplevet en go service. 😃
mvh

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。