レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super hurtigt levering og fed gi i god kvalitet men syntes dog bukserne sider en lille smule stramt selvom jeg fulde gauiden. Men toppen passe skide godt

God Service men Lang leveringstid! Fik god service da jeg ikke fik den rigtige rabat fra starten. Ringe til dem og fik med det samme refunderet pengene Fedt :-) Men jeg bestilte en vare den 15/12... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har vÊret super glad for den Gi, som jeg fik kÞbt. Ligeledes gav Sweeps mig den bedste kundeservice, som jeg kunne Þnske. Kan klart anbefales!

䌁業が回答したした

Bestilte en Kingz born to Rule rashguard i Ocean Blue. God kvalitet, og super behagelig. Den kom med posten dagen efter jeg bestilte den 👍.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

76件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Skide godt

Fede produkter, god pris, og upåklagelig kundeservice. StÊrk anbefaling, og ikke sidste gang jeg handler her.

2024幎2月4日

SWEEPS からの回答

Hej 😃 Tak for dine meget fine anmeldelse og de 5 stjerner, tak for at du deler din oplevelse her på trust pilot.
Hos Sweeps har vi vores kunders tilfredshed som hÞjeste prioritet og derfor glÊder det os at du har oplevet en go service. 😃 Vi glÊder os over at have dig som kunde. :-)
MVh
Team Sweeps.

Super experience

2024幎1月28日

SWEEPS からの回答

Hello 😃 Thank you for your very nice review and the 5 stars, thank you 1000 and thank you for sharing your experience here on trust pilot, it means a lot to us. :-)
Sincerely
Team Sweeps

Hurtig levering og fede produkter.

2023幎12月14日

SWEEPS からの回答

Hej😃 Vi gÞr vores bedste for at have de bedste produkter og fedeste mÊrker pÃ¥ hylderne til hurtig levering. 😃 1000 tak for den fine anmeldelse. Vi sÊtter virkeligt stor pÃ¥ pris pÃ¥ det.
GlÊdeligt jul.
Mvh team Sweeps

Hurtige og god pris

2023幎12月13日

SWEEPS からの回答

Hej :-) 1000 tak for den fine anmeldelse. Vi gÞr vores bedste for at få pakkerne afsted med det samme. Håber du bliver rigtigt glad for dine varer. :-) Go jul. :-)
Med venlig hilsen Team Sweeps.

Hurtig levering, upåklagelig service og god kvalitet

2023幎12月18日

SWEEPS からの回答

Hej. :-) Vi er meget taknemlige for at den meget fine anmeldelse. :-)
Vi sÊtter virkelig stor pris på det. 1000 tak. :-)
Med venlig hilsen Team sweeps.

Super gode produkter og dejlig nemt med

Super gode produkter og dejlig nemt med afhentning i hos Spring BJJ Ørestad.

2023幎12月17日

SWEEPS からの回答

Hej :-) 1000 tak. Vi er meget glade for at kunne tilbyde afhentning og dermed spare portoen og skåne miljÞet på transporten. :-)
HÃ¥ber du bliver super glad for dine varer.
Med venlig hilsen Team Sweeps.

Fed Ocean Blue rashguard

2023幎12月15日

SWEEPS からの回答

Hej😊 1000 tak for din fine anmeldelse, det sÊtter vi meget stor pris pÃ¥. HÃ¥ber du bliver glad for din nye Kingz Ocean blue Rashguard :-)
Team Sweeps :-)

Jeg havde det fkn godt

Jeg havde det fkn godt. Så prÞvede jeg Schweppes, så fik jeg det meget vÊrre.

Kh

2023幎6月28日

Hej.
Vi er ikke helt klar over hvad din anmeldelse omhandler men den må formentlig omhandle en sodavand og ikke Team Sweeps;-)

God Service men Lang leveringstid!

God Service men Lang leveringstid!

Men jeg bestilte en vare den 15/12 og har i dag den 22/12 stadig ikke fået min vare. Det er for lang tid og jeg måtte selv skrive til dem for at få et leveringstidspunkt. Der forhåbentlig er i morgen den 23/12-2022

2022幎12月21日

Hej Henrik,

For at du forhåbentlig får en bedre oplevelse nÊste gang, så kan du på alle vores produkter se, hvor lang leveringstid der er. På dette produkt var det 6 hverdage. på trods af lidt ekstra tryk på alting her i julemåneden, modtog du pakken inden for de 6 hverdage. I forhold til kommunikationen, så tager vi det til os og ser på lÞsninger ift. hvordan vi kan sikre os, at vi undgår dette i fremtiden.

Mvh
Morten

Min pakke er ikke kommet endu

2022幎12月18日

Hej Liv,

Vi er kede af at det tog lidt ekstra tid med din pakke, det skyldes en fejl hos vores leverandÞr. Vi har haft en dialog med dem og er kommet frem til en lÞsning, så vi ikke ender i denne situation igen. Jeg håber du blev glad for de ekstra ting jeg smed med i din bestilling.

Mvh
Morten