Jag har än så länge bara hunnit använda Skin Roller, hudkräm och ögonkräm i fem dagar och har ännu inte märkt någon större skillnad mer än att huden känns lite fnasig, troligtvis på grund av rollandet... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Vet inte om det är en tillfällighet (väljer att inte tro det för det har aldrig hänt förut) men efter 3 dagar med swiss clinic rengöring, dag- och nattcreme så är jag helt tom på småfinnar och sår! På... もっと見る
Har en del acne ärr på kinderna då jag har som ovana att klämma finnar/blemmor. Efter redan en vecka märkte jag otroligt nog redan stor skillnad på min hud i ansiktet. (Rullade med 0,5mm rullen varje... もっと見る
Hej jag har hållit på med blekningen i fem dagar, ser fortfarande ingen blekning o första sprutan av blek medel är slut. Vi får väl se om det funkar har ju två sprutor kvar. Det är ju ändå en bra slan... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Swiss Clinic är ett internationellt företag som säljer innovativa hälso- och skönhetsprodukter med en bevisad effekt och med ett varaktigt resultat.
Stureplan 2, 11435, Stockholm, スウェーデン
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Otroligt snabb leverans
Otroligt snabb leverans. Fick varorna dagen efter. Vet inte om det har hjälpt mig ännu. Jag får väl vänta några veckor på resultat.
Deras self-tanning pads👌🏻
Jag är mycket nöjd med denna produkt…
Jag är mycket nöjd med denna produkt jag beställde! Har redan rekommenderat detta till mina vänner! Tacka Lisa Anckarman, det va av henne jag upptäckte denna produkt!
Mvh Johanna
Köpte tandblekningen och har nog aldrig…
Köpte tandblekningen och har nog aldrig gjort ett bättre köp. Såg skillnad efter en användning redan
Köpt min första roller till ansiktet…
Köpt min första roller till ansiktet och serum. Kört i fem dagar och ska nu vänta fem och sedan en omgång till. Kan kanske se en liten förbättring av huden men ingen påtagligt förändring än. Serumet känns väldigt härligt och luktar gott.
tycker inte resultatet blir som jag…
tycker inte resultatet blir som jag väntade mig /Anna
fantastiska produkter som håller vad…
fantastiska produkter som håller vad dom lovar!
Besviken!
Skenorna är inte alls bra, ramlade ur munnen hela tiden och såg ingen resultat. Jag följde instruktionerna från punkt till punkt men skenorna vägrade att sitta fast. Var tvungen att använda mina egna skenor, tänderna fick vita fläckar istället för att hela tänderna blev blekta. Jag är väldigt besviken på produkten och trodde verkligen att den skulle bli bra men verkar som att jag slösade pengar.
Jag har börjat att använda min produkt
Jag har börjat att använda min produkt. Och jag anser att denna hemsida är en tryggsam, snabb leverans och som har väldigt användbara produkter. Jag har letat efter en sådan produkt länge, men hittade inte vad jag sökte. Jag kommer att köpa fler produkter utav denna hemsida, jag rekommenderar hemsidan strakt. Med vänliga hälsningar
Blir röd och svullen runt ögonen
Blir röd och svullen runt ögonen, totalt värdelöst för de priset tyvärr.

Swiss Clinic からの回答
👏👏👏👏👏👏
Fantastiskt serum
Snabb leverans. Fantastiskt serum. Min hud har redan blivit mindre torr och fått mer lyster.
Supersnabb leverans!
Spännande utmärkt produkt
Spännande utmärkt produkt. Är så glad för min skinroller som gör underverk med en trött hy.
Köpt fransserumet som jag börjat…
Köpt fransserumet som jag börjat använda för 3 dagar sedan. Det tar ett tag innan jag kan förvänta mig resultat av själva produkten. Men i övrigt är jag fullt nöjd med swissclinic. Snabb och bra leverans, mer kan jag inte begära.
Snabb leverans och varorna känns bra
Snabb leverans och varorna känns bra. Ska bli spännande att se resultat
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。