Sydkystens KÞreskole レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Sydkystens KÞreskole. Teoriundervisningen var nem at forstÃ¥ og godt forklaret, og de praktiske kÞretimer var bÃ¥de lÊrerige og trygge. KÞrelÊreren var tÃ¥lmodig,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har lige fÊrdiggjort mit forlÞb hos Sydkystens KÞreskole og har kun gode ord at sige. Super gode mennesker som vÊrner om at vÊre ordentlige og sÞde. Min kÞrerlÊrer Kenneth har vÊret fantastisk t... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig god kÞreskole, havde Kenneth som bÃ¥de teori- og kÞrelÊrer. Han var meget tÃ¥lmodig og flink under kÞrslerne. Han var Êrlig pÃ¥ en ordentlig mÃ¥de, der hjalp en med at forbedre sin kÞrsel. Det... もっず芋る

䌁業が回答したした

Sydkystens kÞreskole er et helt fantastisk sted at tage sit kÞrekort! God oplevelse lige fra start! BÃ¥de teoretisk og praktisk undervisning er fyldestgÞrende, og sÞrger for man har de bedste foru... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所
  2. バむク教習所

圓該䌁業による蚘述

Kvalitets kÞreskole pÃ¥ Sydkysten (SolrÞd og Greve), som har eksisteret i snart 30 Ã¥r. 8 dygtige kÞrelÊrere tager sig godt af dig og din kÞreundervisning. Hos os oplever du TRYGHED, GODT HUMØR OG TÅLMODIGHED. Vi tilbyder kÞrekort til bil og trailer. Dette i bÃ¥de SolrÞd, Karlslunde, Greve, Hundige, IshÞj, Havdrup, Tune, KÞge m.fl. Vores teoriundervisning foregÃ¥r i SolrÞd og Greve, men kÞrsel altsÃ¥ i alle nÊvnte byer i omrÃ¥det. KÞreprÞver afvikles som udgangspunkt i KÞge, Ringsted, eller Roskilde, hvor der sÃ¥ledes ogsÃ¥ trÊnes kÞrsel med kÞrelÊrerne. Hvis man har sÊrlige Þnsker til prÞvested finder vi ogsÃ¥ ud af det. Vi tilbyder ligeledes fÞrstehjÊlpskurser pÃ¥ vores kÞreskole. Her kan du tage fÞrstehjÊlpskurset til kÞrekort. Vi glÊder os til at tage imod jer pÃ¥ Sydkystens KÞreskole! www.sydkystens.dk

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

146件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 34ä»¶

レビュヌを曞く

Thomas har vÊret en kÊmpe hjÊlp for

Thomas har vÊret en kÊmpe hjÊlp for vores sÞn. Allerede efter 1 kÞretime, sagde vores sÞn, at han havde lÊrt mere end ved mange timer andet sted.

2022幎3月30日

Hej Nadja.
1000 tak for de positive ord. Glad for at kunne gÞre en forskel, og at hjÊlpe knÊgten fÊrdig med sit kÞrekort.

Kan varmt anbefales..!

Velovervejet, professionel og rolig undervisning samt tilgang til unge mennesker. I sÊrklasse en kÞreskole der kan anbefales.

2022幎3月30日

Hej Ken.
Dejlig tilbagemelding på undervisningen hos os. Og mange tak for anbefalingen.

Kun gode oplevelser!

Jeg har absolut kun gode ord om Sydkystens KÞreskole, og de kÞrelÊrere jeg har haft. Både teori-, kÞre- og glatbaneundervisning foregik rigtig godt, med sÞde kÞrelÊrere som hjalp én på vej, hvis der var fejl eller tvivl.

2022幎2月23日

Hej Joakim.
1000 tak for at du vil bruge tid på en anmeldelse af vores kÞreskole. Og dejligt at du har vÊret tilfreds med forlÞbet. Det betyder meget for alle kÞrelÊrere på skolen.

Klar Anbefaling

Jeg er super glad og tilfreds med mit forlÞb hos Sydkystens kÞreskole.
det lykkedes mig, at kÞre kortet i hus på blot 3 måneder, trods Covid-19 stadig havde en effekt på prÞvesituationen.
Sydkystens kÞreskole tilpasser kÞreundervisningen til dit niveau, som gÞr at du fÞler dig tryg i nye og uvante situationer.
Stort cadeau til Michalah for rigtig gode kÞrelektioner, samt en fleksibel kalender :))

2022幎2月22日

Sydkystens KÞreskole からの回答

Hej Daniel. Vi glÊder os over, at Coronasituationen nu ser ud til at gå i den rigtige retning. Sikke en tid vi har vÊret igennem. Rigtig mange gange tillykke med dit nye kÞrekort, og 1000 tak for de positive ord. Jeg giver beskeden videre til Michalah!
Thomas

Jeg synes mit forlÞb var super fint dog komplikationer

Jeg synes mit forlÞb var super fint, men synes at min kÞrelÊrer virkede ret spÞjs til sidst. Vedkommende skrev en underlig besked i forbindelse med min afbetaling af en faktura. Personen valgte at skrive med en negativ attitude og virkede nÊsten grådig efter min pengepung. Det er selvfÞlgelig fair at man gerne vil have sine penge (ligesom os alle andre) men en blokering af mit telefonnummer efter sidste betaling var en tand over stregen. Jeg nÊvner ikke navnet på kÞrelÊreren da det er synd at give nye elever et dårligt indtryk. Jeg er Êrgerlig over at den her person endte tingene på en dårlig fod, men er dog ikke overrasket bare lidt skuffet. Ellers var jeg tilfreds med mit forlÞb og er glad for at jeg fik mit kÞrekort

2022幎2月22日

Sydkystens KÞreskole からの回答

KÊre Alex. Jeg har lige set din anmeldelse. Uha - bliver lidt ked af det med den gule farve i stjerne-markeringen. Jeg kan altså bedst lide grÞnne farver her på sitet! Og sÊrligt når du nu har vÊret glad for at gå på kÞreskolen. Jeg vil rigtig gerne tale med dig, men kan ikke lige finde frem til dit nummer via oplysningerne her på TP. Må jeg ikke ulejlige dig med at ringe til mig via kÞreskolens direkte telefonnummer (gerne nu her til aften), eller sende mig en mail på tj@sydkystens.dk
Det er meget vigtigt for mig at få historien omkring den opståede situation. Kun via dialog kan vi blive bedre til at lÞse vores kerneydelse på skolen.
Thomas
Fortsat ultimo marts 2022. DesvÊrre ikke muligt at finde frem til "Alex"..

Fantastisk kÞreskole

Jeg havde Ole som både kÞre og teroi lÊrer og han var altid i godt humÞr og og massere af energi. Jeg bestod teroiprÞven og kÞreprÞven i fÞrste hug.
Og jeg fik kortet på 4 måneder trods alt det corona

2022幎1月13日

Sydkystens KÞreskole からの回答

Hej Oliver. Dejlig besked fra dig her på TP. Vi er glade for, at du har vÊret tilfreds med forlÞbet. Velfortjent med belÞnningen og kÞrekortet i fÞrste hug. Vi glÊder os til også at give dig kÞrekort til trailer om kort tid:-)

Rigtig god kÞreskole
Bestod teoriprÞve i fÞrste hug. Tords corona lykkes det mig at få kÞrekort på 4 måneder. Havde Torben som kÞrelÊrer og har intet at klage over, og Ole som teorilÊrer og heller intet at klage over der

2022幎1月11日

Sydkystens KÞreskole からの回答

1000 tak for din evaluering Olivia. Dejligt med positive ord, og sÊrligt (som du nÊvner) i en meget vanskelig tid at tage kÞrekort. Rigtig god fornÞjelse med dit kÞrekort, og tak fordi du valgte Sydkystens KÞreskole til din kÞreuddannelse.

Uprofessionelle kÞrelÊrer!

Teoriundervisningen var fin nok, men det var virkelig en inkompetent og uprofessionel kÞrelÊre jeg havde.

Han kom tit for sent, aflyste i sidste minut og stÞnnede efter hver sÊtning.

Fortryder så meget at have spilt så meget tid og penge på den kÞreskole!

2021幎11月30日

Hej Sebastian.
Ikke en glad besked fra dig. Rigtig Þv. Synes godt nok du er hård i din evaluering af kÞreuddannelsen hos os. Kan se halvdelen af undervisningen gik god, - altså i teorilokalet. TÊnker det kunne have fortjent lidt flere stjerner.
Jeg ville have Þnsket at have haft mulighed for at gÞre noget ved din situation, og dine oplevelser med din kÞrelÊrer i skolevognen. Rigtig Êrgerligt at få din evaluering på denne måde.
Men ordene taget til efterretning, - og vi prÞver til stadighed at gÞre os mere umage med vores undervisning.

Kompetent undervisning

Har netop taget MC kort og Thomas, som var kÞrelÊrer, var super kompetent og leverede medrivende og engageret undervisning. Kan kun anbefale stedet.

2021幎11月12日

Sydkystens KÞreskole からの回答

1000 tak Lars. Fedt at se, at du lige efter kortet kom i hus, fik kÞbt en ny lÊkker maskine. Ses på landevejen til en stor is!

Stor Anbefaling.

Kan klart anbefale Sydkystens KÞreskole.
Har selv lige taget mit kÞrekort der, og det har vÊret en kÊmpe fornÞjelse.

Super kÞrelÊrere, som får dig hele vejen igennem, og sÞrger for at du er helt klar til din TeoriprÞve Og KÞreprÞve.

Super hurtig respons, og fleksibilitet.
Og så til fornuftige priser.

2021幎10月22日

Hej Mathias.
SkÞn tilbagemelding fra dig. Og som jeg skriver til andre elever med anmeldelser i den seneste tid. Beklager, at vi fÞrst nu anerkender dine fine ord. Nu er kodeordet til TP gemt et sikkert sted :-)

Jeg kan klart anbefale Sydkystens

Jeg kan klart anbefale Sydkystens KÞreskole. Det var en fornÞjelse at vÊre med til kursus og det fÞles virkeligt at lÊrerne gÞr deres bedste for at eleverne består prÞverne. Jeg havde Michalah som kÞrelÊrer, hun er kÞreskoles nye og utroligt talentfulde instruktÞr. Mine bedste Þnsker til Thomas og Michalah.

2021幎10月21日

Sydkystens KÞreskole からの回答

Hej Natalia. Så lykkedes det endelig at finde vej til igen at svare på anmeldelser.
1000 tak for de flotte ord. Det sÊtter vi meget stor pris på.

Intet mindre end fantastisk

Det mest fantastiske sted at tage kÞrekort. Om du er ind- eller udadvendt, så er der de mest fantastiske kÞrelÊrere!

Jeg var tilmeldt kÞrekort under coronanedlukningen, og som mange andre, måtte jeg jo desvÊrre vente rigtig lÊnge. Jeg havde Thomas som teoriunderviser og lige så snart der blev åbnet op igen, kom vi hurtigt i gang, og man fÞlte slet ikke at man havde ventet, for undervisningen er så dybdegående og spÊndende, at alt falder på plads!

Helle var min kÞrelÊrer, og der var en stor fleksibilitet i forhold til tider, og selve undervisningen var sindssyg god. FÞlte man at man havde det mindste problem på noget tidspunkt, var det bare og spÞrge, så blev det taget hånd om.

Så lang historie kort; en meget tilfreds elev, der på der kraftigste KUN kan anbefale Sydkystens kÞreskole!

Tusind tak for et fantastisk forlÞb <3

2021幎10月18日

Sydkystens KÞreskole からの回答

Hej Martin. Vi har vÊret ude af stand til at få adgang til vores konto i en lÊngere periode. Men bedre sent end aldrig! 1000 tak for din flotte tilbagemelding. Vi har vÊret glade for at have dig som elev på kÞreskolen.
Thomas

Jeg kan kun anbefale denne KÞreskole

Jeg kan kun anbefale denne KÞreskole, jeg startede på kortet i Oktober 2020, og grundet nedlukning og manglende kÞrsel, endte jeg alligevel med at bestå både teori og kÞreprÞve i fÞrst hug, i Juli 2021.
Det kan da kun betyde at der blev gjort et godt stykke arbejde, for at fÃ¥ mig igennem forlÞbet 🀪

Ole var TeorilÊrer og er en genial underviser, Martin var KÞrelÊrer og er yderst god til at fÃ¥ dig til at kigge i spejlene 😅
Alt i alt en god oplevelse, trods for Vorona og lange ventetider pÃ¥ henholdsvis teoriprÞve og kÞreprÞve 👍🏻

2021幎9月17日

Hej Katharina
Mange tak for at du ville bruge tid på at anmelde vores kÞreskole. Og Puha ja, sikke en tid vi skulle igennem for at få hjulpet dig hele vejen igennem kÞreuddannelsen.
Mange tak også for rosen til Ole og Martin. Dette er givet videre til begge.

Over alle forventninger!

Det har vÊret et fantastisk forlÞb hos Sydkystens KÞreskole. Med en erfaren kÞrelÊrer, og med Thomas som teoriunderviser, har jeg vÊret i de bedste hÊnder gennem hele mit kÞrekortsforlÞb. Selve kÞreskolen, og dens ansatte, har overgået alle mine forventninger med deres professionelle undervisningsmetode og måden de har formået at tilrettelÊgge efter elevernes egne individuelle behov. Derudover har der hver uge vÊret tilbudt ekstra teori som har vÊret med til at forsikre at kÞreskolens elever blev sendt trygt afsted til teoriprÞven.

Jeg er glad for at mit valg af kÞreskole landede her og jeg kan varmt anbefale jer!

2021幎8月12日

KÊre Sandra.
Det gÞr os alle på kÞreskolen rigtig glade, når vi oplever glade elever. Og det gÊlder sÊrligt, i en tid, hvor Corona-nedlukning og manglende prÞvemuligheder hos myndighederne, giver alle grå hår i hovedet. Tillykke med dit nye kÞrekort, og tak for at du vil vÊre med til at anbefale Sydkystens KÞreskole til andre.
Thomas

Fantastisk undervisning og det fÞltes

Fantastisk undervisning og det fÞltes som om der blev gjort alt, hvad der kunne gÞres for at få os så hurtigt igennem forlÞbet som muligt, i en tid, hvor teori og kÞreprÞver er svÊre at få fat i.

2021幎8月6日

Sydkystens KÞreskole からの回答

1000 tak Anders. Vi sÊtter en Êre i at have tilfredse elever på kÞreskolen, og din anmeldelse gÞr bare, at vi blive endnu mere glade for at gå på arbejde. Vi håber på at verden snart bliver normal igen! Tillykke med dit nye kÞrekort.

De absolut bedste anbefalinger

Jeg har på ca. 8 uger taget MC kort hos Thomas. Det har vÊret lidt en kamp for mig, men Thomas har ydet en kÊmpe indsats for at få mig godt på vej.
Det er super seriÞst, personligt, professionelt, trygt og sjovt på en gang.
Jeg vil til enhver tid anbefale Sydkystens kÞreskole

2021幎8月5日

KÊre Iben.
1000 tak for, at du har taget dig tid til at anmelde Sydkystens KÞreskole. Det har vÊret en fornÞjelse at hjÊlpe dig med kÞrekortet til MC, og glad for at se, at du allerede har fået kÞbt en sprÞd 2-hjuler, du kan kÞre efteråret i mÞde på. Endnu engang tillykke med dit nye kÞrekort.

Absolut top klasse!

Har nu taget både kÞrekort til bil og motorcykel hos Sydkystens kÞreskole. Udover de rare og hyggelige instruktÞrer, så er kvaliteten på undervisning (både teoretisk og kÞrsel) i topklasse! Jeg bestod både teori og kÞreprÞve i fÞrste omgang, til bil og MC. Kan klart anbefale Sydkystens kÞreskole. Du er tryg når du går til prÞve fordi du kunne ikke vÊre bedre klÊdt på! KLASSE

2021幎7月22日

KÊre Oliver.
1000 tak for dine ord. De varmer hos alle os på Sydkystens KÞreskole. Vi har vÊre rigtig glade for at hjÊlpe dig med dine 2 kÞrekort. Og HUSK, som vi har talt om mange gange: kig 5 sekunder frem:-)
Endnu engang tillykke med dit nye kÞrekort.
Thomas

Super oplevelse med super god

Super oplevelse med super god kÞrelÊrer. På kun 8 uger fik jeg mit MC kÞrekort. Thomas har vÊret motorcykel betjent i mange år og den erfaring kan man mÊrke og han deler gerne ud af den til gavn for os elever. Kan klart anbefales

2021幎7月22日

KÊre Lars.
Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Den er vi glade for. Det har vÊret en fornÞjelse at undervise dig, og jeg er helt sikker på, at du kommer til at bruge dit nyerhvervede MC-kÞrekort rigtig meget fremover. Vi ses på landevejen!!!

En glad motorcykel kursist

Jeg har lige bestået kÞreprÞven til motorcykel. Mit forlÞb hos Sydkystens kÞreskole har vÊret perfekt. Det var fra start et godt planlagt og professionelt forlÞb, hvilket for mig var vigtigt med en travl hverdag. Vi tog vores kÞrekort på helt nye Motorcykler. Jeg oplevede en utrolig dygtig , erfaren, og kompetent kÞrelÊre, der fra start gjorde en dyd i, at gÞre mig til en god motorcykel billist. Jeg kan derfor klart anbefale Sydkystens KÞreskole.

2021幎7月15日

KÊre Kim.
1000 tak for de positive ord. Det varmer om hjertet.
Sydkystens KÞreskole

Bedste kÞreskole på sjÊlland

Et super fint forlÞb fra start til slut. Kan kun varmt anbefale sydkystens kÞreskole - står du eller en ven og mangler kort så tag det her. Forvent en varm velkomst, forstående kÞrelÊrer og med alle vÊrktÞjer i orden.

Alle pengene vÊrd.

2021幎6月23日

SÃ¥dan Kasper.
Mange tak for din anbefaling af vores kÞreskole. Vi sÊtter en Êre i at gÞre os umage. Håber vi også i fremtiden kan leve op til de flotte ord fra dig!
Har vÊret en fornÞjelse at hjÊlpe med kÞrekortet. Pas på dig selv i trafikken
Sydkystens KÞreskole.