Sydkystens KÞreskole レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Sydkystens KÞreskole. Teoriundervisningen var nem at forstÃ¥ og godt forklaret, og de praktiske kÞretimer var bÃ¥de lÊrerige og trygge. KÞrelÊreren var tÃ¥lmodig,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har lige fÊrdiggjort mit forlÞb hos Sydkystens KÞreskole og har kun gode ord at sige. Super gode mennesker som vÊrner om at vÊre ordentlige og sÞde. Min kÞrerlÊrer Kenneth har vÊret fantastisk t... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig god kÞreskole, havde Kenneth som bÃ¥de teori- og kÞrelÊrer. Han var meget tÃ¥lmodig og flink under kÞrslerne. Han var Êrlig pÃ¥ en ordentlig mÃ¥de, der hjalp en med at forbedre sin kÞrsel. Det... もっず芋る

䌁業が回答したした

Sydkystens kÞreskole er et helt fantastisk sted at tage sit kÞrekort! God oplevelse lige fra start! BÃ¥de teoretisk og praktisk undervisning er fyldestgÞrende, og sÞrger for man har de bedste foru... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所
  2. バむク教習所

圓該䌁業による蚘述

Kvalitets kÞreskole pÃ¥ Sydkysten (SolrÞd og Greve), som har eksisteret i snart 30 Ã¥r. 8 dygtige kÞrelÊrere tager sig godt af dig og din kÞreundervisning. Hos os oplever du TRYGHED, GODT HUMØR OG TÅLMODIGHED. Vi tilbyder kÞrekort til bil og trailer. Dette i bÃ¥de SolrÞd, Karlslunde, Greve, Hundige, IshÞj, Havdrup, Tune, KÞge m.fl. Vores teoriundervisning foregÃ¥r i SolrÞd og Greve, men kÞrsel altsÃ¥ i alle nÊvnte byer i omrÃ¥det. KÞreprÞver afvikles som udgangspunkt i KÞge, Ringsted, eller Roskilde, hvor der sÃ¥ledes ogsÃ¥ trÊnes kÞrsel med kÞrelÊrerne. Hvis man har sÊrlige Þnsker til prÞvested finder vi ogsÃ¥ ud af det. Vi tilbyder ligeledes fÞrstehjÊlpskurser pÃ¥ vores kÞreskole. Her kan du tage fÞrstehjÊlpskurset til kÞrekort. Vi glÊder os til at tage imod jer pÃ¥ Sydkystens KÞreskole! www.sydkystens.dk

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 34ä»¶

レビュヌを曞く

God kÞreskole

God kÞreskole, god teoriundervisning og god service fra kontorets side i forbindelse med bookning af manÞvrebane, glatbane etc. VÊr dog opmÊrksom på, at hvis du skal til kÞreprÞve i Vordingborg koster det 3.300 kr. Det dÊkker transport til og fra Vordingborg, kÞrelektion i 50 min fÞr kÞreprÞven samt leje af kÞrelÊrens bil under kÞreprÞven.

2021幎5月6日

Hej Lene.
Mange tak for de 4 flotte stjerner og de pÊne ord. Vi håber snart at prÞvesituationen Êndres til det bedre, så vi ikke lÊngere er nÞdt til at hjÊlpe kunderne fÊrdige med kortet andre steder end i kÞreskolens eget lokalområde.
Bedste hilsner
Thomas JÞrgensen
Sydkystens KÞreskole.

KÞrelÊrer Finn 👍

Jeg vil virkelig gerne anmelde og give GO, for sydkysten kÞreskole, men ikke mindst for kÞrelÊren Finn.

Jeg har gået til kÞrekort 2 gange fÞr, hvor de tidligere lÊrer har haft svÊrt ved at forklare mig tingene ordenligt.

Startede så på kÞreskole Sydkysten, med Finn som lÊrer, som forklarede og forklarede, og gerne forklarede det engang til så det var forståeligt for mig. Jeg bestod teorien fÞrste gang, og kÞreprÞve fÞrste gang og det kan jeg give Finn bl.a. skylden for !

5 ud af 5 stjerner fra mig 🀗🚙🚊🚗🛑☀👍

2021幎4月21日

Hej Lykke.
Mange tak for dine positive bemÊrkninger til kÞreskolen og til Finn Larsen, som har vÊret en vigtig kollega på kÞreskolen i mange år. Vigtigt her at få fortalt, at Finn selv har valgt at sÞge nye udfordringer, og at han har haft mange tilfredse elever.
Og tillykke med dit nye kÞrekort!
V.h.

Klar anbefaling

Jeg startede mit kÞrekort i august måned 2020 og bestod april 2021. Igennem hele forlÞbet er alt gået perfekt og der har fuldkommen vÊret styr på tingene. Blev desvÊrre ramt at corona lockdown part 2 ligesom alle andre og fik derfor ikke kÞrt i 4 måneder selvom min kÞrelÊre havde vÊret utrolig hurtig med at finde en kÞreprÞve til mig som desvÊrre blev aflyst på grund af corona. Men heldigvis var de så gode at allerede 9 dage efter vi åbnede op igen havde jeg fået og bestået min kÞreprÞve.

Teoriundervisning var rigtig lÊrerig, men samtidig rigtig hyggeligt med kaffe og kage. Jeg fik hurtig en teoriprÞve og bestod den i fÞrste forsÞg med 1 fejl. Det kunne kun lade sig gÞre fordi der blev vÊrnet så meget om eleverne og man kunne altid skrive til teorilÊren hvis man var i tvivl om noget.
5 kÊmpe store stjerner og en stor anbefaling fra mig:)

2021幎4月20日

Hej Nicklas.
Sikke en dejlig anmeldelse. Vi takker mange gange for de positive ord, og jeg skal nok give anmeldelsen videre til vores dygtige kÞrelÊrere.

Det var en fantastisk oplevelse

Det var en fantastisk oplevelse

Jeg var enormt glad for at tage mit kÞrekort hos Sydkystens KÞreskole. Jeg har taget det sent og var meget bekymret for, om jeg ville kunne finde ud af det. Men teoriundervisningen, besÞget på kÞreteknisk anlÊg og al min praktiske undervisning var professionel, nem at fÞlge, pÊdagogisk og stÞttende. Jeg bestod begge prÞver i fÞrste forsÞg, og det havde ikke vÊret muligt uden deres flotte indsats (selvom det var enormt svÊrt at få prÞver, men det var ikke kÞreskolens skyld, men omstÊndighederne i samfundet med corona).

Teorien blev holdt af kÞreskolens ejer Thomas, som er tidl fÊrdselsbetjent og han er virkelig god til at gÞre det nemt at huske og til at kigge ind i adfÊrdsaspektet af gode bilister. Min kÞrelÊrer tilpassede hele tiden undervisningen til mit niveau og gjorde mig enormt tryg - faktisk fra fÞrste dag på vejene.

Jeg kan kun VARMT anbefale kÞreskolen.

2021幎4月20日

Hej Camilla.
1000 tak for, at du her har brugt tid på at anmelde dine oplevelser omkring din kÞreuddannelsen på vores kÞreskole. Vi sÊtter pris på de positive ord, og takker for hele forlÞbet.
Thomas

Fin kÞreskole, dårlig underviser.

Enig med Jason, har heller ikke haft en god oplevelse hos Finn Larsen. Han kan ikke anbefales. Resten af kÞreskolen virkede dog super fin.

2020幎11月29日

Hej Holger.
Jeg kan ikke finde dit navn i mit kundekartotek, og kunne godt tÊnke mig at drÞfte dine oplevelser med dig.
Din anmeldelse vÊgter ekstra tungt, sÊrligt når den drejer sig om selvsamme kÞrelÊrer på kÞreskolen, som du kan se Jason Raid har skrevet om kort tid fÞr din anmeldelse. Denne gÞr også, at vores samlede scorer nÊrmest ikke kan blive lavere, - med kun 2 anmeldelser af vores kÞreskole ialt her på Trustpilot. Jeg mener så absolut ikke, at antallet af stjerner giver et retvisende billede af kÞreskolens kvalitet. Til din orientering, er Finn ikke lÊngere på kÞreskolen, og vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med undervisningen i skolevognen. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du i Þvrigt Þnsker at drÞfte oplevelsen med os, så vi kan blive klogere, - også fremadrettet.

Meget dårlig oplevelse

Denne dårlige anmeldese er rettet mod Finn Larsen, der arbejder på sydkystens kÞreskole i SolrÞd Strand/Greve. Han er super uprofessionel og uhÞflig over for nogle elever og bestemt ikke lÊrerig. Jeg kan klart ikke anbefale ham og det er jeg ikke alene om.

Ejeren af kÞreskolen og mange andre af medarbejderne, er dog super sÞde og profesionelle.

2020幎11月16日

Sydkystens KÞreskole からの回答

Hej Jason. Jeg ville Þnske, at jeg havde dit rigtige navn, så der er mulighed for at jeg kan vende tilbage til dig omkring dine oplevelser.
Vi er kede af din dårlige anmeldelse her på sitet, og kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med Finn. Til din orientering er Finn ikke lÊngere på kÞreskolen. Vi er meget opsatte på at skabe så gode oplevelser for vores elever som overhovedet muligt under deres kÞreuddannelse. Nogen gange går det skÊvt mellem elev og underviser, og det er helt åbenlyst sket her. Hvis der kunne vÊre den mindste mulighed for, at du kunne honorere kÞreskolen med en positiv tilkendegivelse med stjernerne, for dine sidste sidste 2 linjer i din anmeldelse, vil vi naturligvis sÊtte pris på det.