Reumatologisk afd
Reumatologisk afd. Vejle Sygehus kan man ikke rose nok, fantastiske sygeplejersker og min lÊge Niels Lomborg har har hjulpet mig rigtig meget , forstående og god til at lytte.
Vh. Bruno
Vh. Bruno
Har Þresygdom og er inde i forlÞbet med hÞreprÞve hvert 4 år og udskiftning af hÞreapparat, nu kunne jeg få et job men må sige nej da hÞrelsen er under 80% , og efter 4 år uden indkaldelse, er der 37 ugers ventetid
For fremtiden går I ikke uretmÊssigt i min journal. Det gÊlder jer alle!
Mvh Line Petersen
Utrolig arrogant behandler
D. 29. april 2024 kl. 14:10 på ortopÊdkirurgisk afdeling A510
Ved ankomst udleveres der et spÞrgeskema som skal udfyldes i en skala fra 1 til 10 , hvor der på forhånd er sat anmÊrkning ved 0, 5 og 10.
Ved udfyldelse af skema sÊtter jeg streg og skriver specifikt tallet 3 på skema, så der ikke opstår misforståelser.
Behandler får skema ved start af besÞget og oplyser så, at mit svar er 2 ifÞlge stregen, som jeg har sat og ikke 3 som specifikt er noteret. Jeg oplyser naturligvis at det er 3, som er gÊldende, men det det vil behandler ikke hÞre tale om.
En sygeplejerske bliver tilkaldt for information om ny tid for opfÞlgning og her oplyser han til hende, at der 1 til 2 som anmÊrkning er sat ved.
Et godt råd
Fokusér på dine patienter og ikke mindst lyt til dem, selv om det godt kan vÊre svÊrt når man arrogant
Med venlig hilsen
Hans Beck