Veldig god service! Men litt dumt at de ikke har et telefonnummer å ringe til, når man ikke bor i en by der det er en butikk. Men jeg har fått veldig god hjelp via e-post.
Ble anbefalt sykkelpikene av en venninne og angrer ikke et sekund! Bestilling og levering av sykkel gikk uten problem. Tok en tur innom fysisk butikk fordi jeg hadde en del spÞrsmÃ¥l om utstyr til syk... ãã£ãšèŠã
AltsÃ¥ dette har Ã¥ gjÞre med helheten. Jeg ringte nettopp kontoret deres og snakket med en som het Emil, som snakket norsk, jeg fikk raskt svar jeg fikk de svarene jeg trengte jeg fikk en kort utsettel... ãã£ãšèŠã
Lett og finne frem i nettsidene og godt utvalg. Anbefales Ã¥ ta turen bort til selve butikken ogsÃ¥. Min erfaring er fra sÞrlandsparken og er meget imponert. TÃ¥lmodig og imÞtekommende for alle mine spÞr... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Det er vi som har de fine syklene og det praktiske tilbehÞret
BurÃ¥sen 17, 4636, Kristiansand, ãã«ãŠã§ãŒ
- kundeservice@sykkelpikene.no
- sykkelpikene.no
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Utrolig bra nettside
Utrolig bra nettside. Gleder meg til sykkelkurven for hund kommer.
Fantastisk!
Fantastiske sykler! Vi har en transport sykkel og har nå skaffet oss en bysykkel. Elegant og herlig å sykle på. God kvalitet!
Grei handel på nett.
Veldig bra nettside og veldig hyggeligeâŠ
Veldig bra nettside og veldig hyggelige folk i butikken da jeg var innom der for å kikke!
Mye fint og nyttig
FÞrste gang jeg handler,mye fint og nyttig her. Kommer nok til å handle mer
Svarer ikke på hverken epost
Svarer ikke på hverken epost, telefon eller sms
Rask og oversiktlig nettbutikk
Rask og oversiktlig nettbutikk. Gode produktforklaringer. God betaling lÞsning
Helheten og tillit
Altså dette har å gjÞre med helheten. Jeg ringte nettopp kontoret deres og snakket med en som het Emil, som snakket norsk, jeg fikk raskt svar jeg fikk de svarene jeg trengte jeg fikk en kort utsettelse de hadde full forståelse og hver gang jeg bruker Svea så er det er aldri noe problemer og appen fungerer veldig bra og sånn som jeg sa til Emil i telefonen, hver gang det er mulig å bruke Svea så bruker jeg aldri Klarna eller noe annet så det er min tillitserklÊring til dere. Fortsett med den gode jobben dere gjÞr.
Lett Bestillimg
Lett Bestilling. henting nede i gaten og de har alt ekstra tilbehÞr du trenger til sykkelen! Perfekt.
God nettside
God nettside, ryddig informasjon. Lett å finne fram.
Virker veldig ordenlig
Flott retro tilbehÞr
Det var enkelt å finne fram i nettbutikken. Jeg fant tilbehÞr til min sykkel som jeg var på jakt etter.
dette var svÊrt oversiktlig og greit Ã¥âŠ
dette var svÊrt oversiktlig og greit å forholde seg til
Rask service og flotte produkterð
Veldig enkelt og raskt å handle online.
Veldig enkelt og raskt å handle online.
Lett og greit å handle
Lett og greit å handle.
Ikke sett selve varen men oversiktlig og greit nettsted. Veldig ok med filtre. Spennende utvalg.
Veldig enkelt Ã¥ handle pÃ¥ nettsiden ð€âŠ
Veldig enkelt Ã¥ handle pÃ¥ nettsiden ð€ mange morsomme varer ððŒ
Raskt og enkelt
Raskt og enkelt!
Veldig fin og oversiktlig nettbutikk med god og passe detaljert informasjon.
Har hatt en vanlig sykkel herfra fÞr og den var utrolig fin og en god sykkel.
Nå gleder jeg meg til å få levert min fÞrste el-sykkel.