Ble anbefalt sykkelpikene av en venninne og angrer ikke et sekund! Bestilling og levering av sykkel gikk uten problem. Tok en tur innom fysisk butikk fordi jeg hadde en del spÞrsmÃ¥l om utstyr til syk... ãã£ãšèŠã
AltsÃ¥ dette har Ã¥ gjÞre med helheten. Jeg ringte nettopp kontoret deres og snakket med en som het Emil, som snakket norsk, jeg fikk raskt svar jeg fikk de svarene jeg trengte jeg fikk en kort utsettel... ãã£ãšèŠã
Veldig god service! Men litt dumt at de ikke har et telefonnummer å ringe til, når man ikke bor i en by der det er en butikk. Men jeg har fått veldig god hjelp via e-post.
Lett og finne frem i nettsidene og godt utvalg. Anbefales Ã¥ ta turen bort til selve butikken ogsÃ¥. Min erfaring er fra sÞrlandsparken og er meget imponert. TÃ¥lmodig og imÞtekommende for alle mine spÞr... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Det er vi som har de fine syklene og det praktiske tilbehÞret
BurÃ¥sen 17, 4636, Kristiansand, ãã«ãŠã§ãŒ
- kundeservice@sykkelpikene.no
- sykkelpikene.no
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Utmerket service
Hadde mye dialog med dere samt lette i en enkel nettbutikk. Masse god hjelp å få :)
Beste utvalg av fine sykkelhjelmer.
Bra netthandel
Bra netthandel, litt problemer med godkjenning i Svea Bank
Easy to order
Easy to order, also liked the recommended discounted products. I ordered two of them not planning on buying them
Det var lett å bestille.
Det var lett Ã¥ bestille. Oversiktlig hjemmeside og gode produkter ð
Veldig god service på kjÞp av sykkel
Veldig god service på kjÞp av sykkel, samt reparasjon.
Masse fine produkter som kommer godtâŠ
Masse fine produkter som kommer godt med på sykkelturen. KjÞpte bl.a. ny sykkellås som hadde gode anbefalinger
Enkelt og greit å bestille.
Praktisk sykkelveske
Var på utkikk etter sykkelveske og fant den fineste og mest praktiske hos Sykkelpikene.
Lett å handle på nett.
Veldig enkelt å handle på denne nettbutikken. Godt alternativ når det er langt til fysisk butikk.
Godt utvalg.
Lett Ã¥ finne riktig produkt og leggeâŠ
Lett å finne riktig produkt og legge inn bestilling
Fast kunde hos Sykkelpikene i over 8 år
Fast kunde hos Sykkelpikene siden 2017, har utelukkende gode opplevelser både med elsykkel, utstyr, service, dekkskift og verksted. Jeg er minst innom 2 ganger årlig pga dekkskift (Eventyrbrua), og innom butikken på GrunerlÞkka dann og vann for å handle diverse, og det ER hyggelig å bli gjenkjent og mÞtt med et smil selv i travelhet.
Nettbutikk sendte feil stÞrrelse ogâŠ
Nettbutikk sendte feil stÞrrelse og modell. Ringte, ville ikke sende ny fÞr jeg returnerte, viste seg så at de ikke hadde korrekt stÞrrelse eller modell. Returnerte varen, etter 5 uker og 2 mailer ingen respons eller retur penger. Ringte, måtte bevise at jeg hadde returnert varen, gjorde det, så nå er visst pengene på vei. Måtte selv betale returporto!! Ikke bestill fra denne leverandÞren, utrolig dårlig kundeservice.
Hyggelige og flinke folk
Hyggelige og flinke folk, som kan sine saker.
Fikk god hjelp i butikken iâŠ
Fikk god hjelp i butikken i SÞrlandsparken. Mye gÞy og nyttig til sykler!
Enkel og grei nettside
Enkel og grei nettside. Ser frem til Ã¥ motta produktet, greit med Har hÞrt mye bra om sykkelpikene fra venner men det er fÞrste gang jeg bestiller noe selv. Gleder meg til Ã¥ prÞve âºïž
Fantastisk hyggelig og kompetentâŠ
Fantastisk hyggelig og kompetent kundeservice. Dette er stedet å handle elsykkel og utsyr!