Kæmpe skam. Tilbud hed betal for én få to måneder, modtog aldrig betalingsformular eller produkt. Så blev jeg ringet op og fik betalt, men igen intet produkt og nu skal jeg sku betale for 4 måneder ud... もっと見る
企業が回答しました
efter at have taget det i ca. 14 dage kan jeg allerede mærke en forskel, mine muskler er begyndt at blive mere markeret hviket ikke har været muligt i det sidste års tid. det er også nemmere at resti... もっと見る
企業が回答しました
Altså hvis man forventer et hurtigt Fix, bliver man skuffet. Jeg ved at indholdet af produktet er gamle klassikere som rent faktisk virker ved regelmæssig brug. Selvfølgelig kombineret med en ellers S... もっと見る
企業が回答しました
De virker præcis, som T8 er beskrevet at de vil virke for, bedre energi, mere seksuel lyst, meget bedre søvn, jeg vågner om morgenen, med følelse af bedre søvn, føler mig mindre stresset, Grund ti... もっと見る
企業が回答しました
Jeg er bestemt ikke tilfreds, og normalt er jeg ikke en som brokker mig offentligt, men denneher oplevelse ønsker jeg bestemt ikke andre at have!
Jeg har haft bestilt prøvepakken, og var klar over at man blev bundet i et abonnement.
Da jeg havde prøvet det i en lille måned, vælger jeg og gå ind og afmelde det 2/3-23.
Næste afsending stod til at blive sendt ud 29/03-23, og netop derfor tænkte jeg at jeg godt kunne afmelde det - men nej. Men skal afmelde det 1 måned i forvejen, så jeg var lige et par dage forsinket, åbenbart.
Jeg modtager så i går (15/05-23) en rykker for 2. Sending af pillerne på knap 800 kr, uden overhovedet og have modtaget pillerne, eller en regning.
Jeg ringer så til kundeservice og oplyser jeg ikke ønsker og betale eller modtage flere piller. Det var så ikke en mulighed.
Så nu, 3 måneder efter sender de så 2. Pakke, selvom jeg har oplyst jeg ikke ønsker og modtage den!
Derudover var manden i kundeservice enormt næsvis og ubehaligt og snakke med.
Fraråder alle at handle med dette firma, ellers sørg for og læs alt med småt!

T8 からの回答
Jeg er 60 + men arbejder stadig som håndværker, jeg kører mountainbike gerne flere gange om ugen. Det er svært at være specifik om min oplevelse, men jeg føler ikke den træthed i min muskler som tidligere, og jeg har ikke ændret min kost, er stadig 80 % vegetar.

Venter stadigvæk på virkning tænker den kommer senere har kun taget i 2 måneder

T8 からの回答
Når du har købt første pakke, bliver du bondefanget til et dyrt abonnement, hvor næste sending koster 700 kr., selvom du ikke har bestilt den selv.
Derudover har T8 ingen effekt. Det er ren markedsføring.

T8 からの回答
It's good and I feel more comfort Specially duration my exercise. It's gives you strong feelings. So for sure m gonna recommend to use this course once in life. 5 starts

T8 からの回答
STØRSTE FUSKER FIRMA TIL DAGS DATO.
LAD VÆR MED AT KØB, I RYGER DIREKTE I EN ABONNEMENTS FÆLDE UDOVER PRODUKTET INGEN VIRKNING HAR.
Ringer du til kunde service, så kommer i igennem til næsvisende fjolser som ikke ønsker at hjælpe med noget som helst.
Hold jer langt væk

T8 からの回答
Mega dårlig oplevelse - T8 er helt uden virkning - og så bliver man tvunget til at betale yderligere en sending T8 til ca 600-650 kr - det betalte jeg så og smed sidste sending i skraldespanden - Ren svindel 😳

T8 からの回答
Jeg synes ikke rigtig at jeg kan mærke noget

T8 からの回答
Nu er det 3. Gang I forsøger at forklare mig, at jeg har taget produktet i 2 måneder.
Hvis I ikke kan forstå det, så lær det udenad: varen blev leveret 1 måned efter den aftalte leveringstid!

T8 からの回答
Fungerer imponerende på alle området, som lovet. Og jeg akter at fortsætte mit abb.

T8 からの回答
gør absolut ingen forskel. ingen videnskabelig belæg overhovedet. opkræver penge illegalt. fup.

T8 からの回答
Nu er jeg lige begyndt så de der med det går ca 2 måneder før der kommer resultat så synes allerede der er flere ting der bliver bedre er mere frisk erektionen er blevet kraftiger

T8 からの回答
Prøvede kortvarigt T8 fra Vitamail og meldte mig fra igen grundet økonomi. Det gjorde jeg den 2-2 2022. For ca 14 dage siden fik jeg så alligevel en pakke mere fra dem. Altså 1 ½ måned efter jeg meldte mig fra. Idag modtager jeg så via en SMS en opkrævning på deres produkt. De skriver at de har modtaget produktet. De skriver dog at jeg alligevel skal betale fuld pris for pakken. Rigtig Dårlig stil !!

T8 からの回答
Tror, at det er et okay. Ikke gjort nogen skade i alt fald. Har sandsynligvis hjulpet. I alt fald godt med de rette vitaminer.

T8 からの回答
Rigtigt godt produkt. Indtil videre (2 måneder siden jeg begyndte at tage det) har jeg lagt mærke til, at det virker.

T8 からの回答
Grunden til at virksomheden ikke får 5 stjerner, er at de ikke gider ulejlige sig med at sende varen til Grønland, Men ellers mene jeg at T8 er et udmærket produkt, til mænd der har rundet de 50.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。